Άδωνις για Σαουδική Αραβία: Ή ο πρέσβης είναι προδότης ή ο Καμμένος έχει διαπράξει απιστία

Θα ζητήσουμε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής εάν και εφόσον η Δικαιοσύνη στείλει το φάκελο στη Βουλή, είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία εάν και εφόσον η δικαιοσύνη στείλει το φάκελο στη Βουλή ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μιλώντας για την κίνηση της κυβέρνησης να κινήσει διαδικασίες ακύρωσης της συμφωνίας με επίκληση της ανθρωπιστικής διάτασης από τη χρήση των βλημάτων που κάνουν οι Σαουδάραβες επιτιθέμενοι κατά αμάχων στην Υεμένη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο «νομικό τρικ». «Θέλουν να ακυρώσουν τη συμφωνία για ανθρωπιστικούς λόγους ώστε να πουν στο μέλλον ότι δεν υπάρχει ζημία και άρα δεν τίθεται θέμα απιστίας». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει «όχι» για την ακύρωση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη βάσει των όσων προέκυψαν από τη συζήτηση στη Βουλή τη Δευτέρα, «ή ο πρέσβης λειτουργούσε ως ντίλερ του Σφακιανάκη οπότε πρέπει να αποταχθεί ή ισχύουν όσα είπε ο πρέσβης και άρα ο υπουργός έχει υποπέσει στο αδίκημα της απιστίας. Ή ο πρέσβης θα μιλήσει για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του ή είναι ντίλερ».

Αναρωτήθηκε, δε, με νόημα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «ένας που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα δεν θα μπορούσε να κλείσει το θέμα σε μια συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών της επιτροπής;» σχολίαζοντας την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μην κληθούν στην επιτροπή της Βουλής για τα εξοπλιστικά ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο ταξίαρχος Παπαδάκης, ο κ. Στεφανόπουλος κ.α.

«Θα καλούσαμε τον πρέσβη και θα ρωτούσαμε αν η υπογραφή Παπαδόπουλου δεσμεύει το κράτος της Σαουδικής Αραβίας ή όχι» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Το μείζον είναι αν τα ερωτήματα που θέσαμε απαντήθηκαν. Δεν απαντήθηκαν. Κάθε διεφθαρμένη κυβέρνηση προσπαθεί να δείξε ότι όλα είναι καλά και να προχωρήσει παρακάτω» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

loading...

4 thoughts on “Άδωνις για Σαουδική Αραβία: Ή ο πρέσβης είναι προδότης ή ο Καμμένος έχει διαπράξει απιστία

  1. ΠΑΙΔΙΑ….Ο ΦΙΛΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΧΑΧΑΧΑ..

  2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΑΠΙΣΤΙΑ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ….

  3. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και η μαλακια παει συννεφο

  4. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΒΑΖΕΤΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΗΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η "ΑΘΗΝΑΊΚΗ ΛΕΣΧΗ"ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΝΟΥΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΗΣ ΠΛΕΜΠΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ.

Comments are closed.