Σάλος με εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου: Τον «έγδυσε» η πρώην σύζυγος. «Με χρησιμοποίησες»

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου;

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στους εφοπλιστικούς κύκλους, καθώς η σκηνοθέτης Άντζελα Ισμαήλου, κάτοικος Μανχάταν, κατηγορεί τον
επί χρόνια πρώην σύντροφό της κι εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου για απάτη και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 240 εκατ. δολάρια!

Το σκάνδαλο προβάλλεται με εκτενή ρεπορτάζ στα ξένα ΜΜΕ, με τη New York Post να σημειώνει πως η Ισμαήλου η οποία γνώρισε τον μεγιστάνα το 1994, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ μαζί του, ισχυρίζεται πως την χρησιμοποίησε σαν να ένα «όργανο» για να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 2012, ο Έλληνας εφοπλιστής έκανε κάποιες συμφωνίες το 2012, από τα κέρδη των οποίων τής είχε υποσχεθεί πως θα της έδινε το 50% σε ακίνητη περιουσία. Ο Οικονόμου αθέτησε την υπόσχεσή του και η Ισμαήλου κατέθεσε εναντίον του αγωγή σε δικαστήριο του Μανχάταν με την οποία απαιτεί 240 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι από το 1994 οι δυο τους συζούσαν στο αξίας 1,8 εκατ. δολάρια διαμέρισμά της στην Παρκ Άβενιου.

Στην αγωγή της, η σκηνοθέτιδα σημειώνει ότι εκείνη την εποχή ο Οικονόμου «ήταν ένας πλοιοκτήτης που αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα επιβίωσης από τα πολύ παλιά του πλοία τα οποία είχε μαζί με τράπεζα». Τελικά, το 2012 ισχυρίζεται ότι τον βοήθησε να ξεφύγει κι αυτός της υποσχέθηκε ανταλλάγματα.

Βέβαια, το 2016 ο εφοπλιστής τής έδωσε 200.000 δολάρια προκειμένου να γλιτώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα από κατάσχεση, ζητώντας της να παραιτηθεί από όποιες απαιτήσεις είχε σε σχέση με την περιουσία του. Η κυρία Ισμαήλου το δέχτηκε, όμως, όπως αναφέρει στην αγωγή της, αυτή η παραίτηση από τις διεκδικήσεις της θα πρέπει να ακυρωθεί επειδή υπέγραψε υπό πίεση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]