Τελεία και παύλα από Λεβέντη! Θα ζητήσουμε ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και…

«Με το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου στα Σκόπια, που σίγουρα θα υπερψηφιστεί το «Ναι», και με τις αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων που θα χρειαστούν το μέγιστο δυο μήνες για την ολοκλήρωση τους, οι πιέσεις ασφυκτικές και βίαιες θα
έρθουν και θα ασκούνται στην πλευρά της Ελλάδος για να κυρώσουμε στην Βουλή την συμφωνία των Πρεσπών. Τοτε θα καταλάβει ο κ. Τσίπρας οτι έδεσε χειροπόδαρα την χώρα και έκαψε το χαρτί του veto για την είσοδο των Σκοπίων στο NATO και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μόνο χαρτί που είχε η Ελλάδα για να πιέσει τα Σκόπια να αλλάξουν όνομα και να σεβαστούν την Μακεδονία μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «Στην Ένωση Κεντρώων πιστεύουμε οτι τοτε ακριβώς θα δειλιάσει ο κ. Τσιπρας να κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή και θα κάνει εκλογές προκειμένου να παγιδευτεί η ΝΔ και πιθανότατα να διαμελιστεί. Οι νεοδημοκράτες αγαπούν πάρα πολυ την εξουσία, αλλά και αυτή η κολοτούμπα, μέχρι τις εκλογές να λένε «Ο?χι» στην συμφωνία και από την επαύριο των εκλογών να τα γυρίσουν και να λένε «Ναι», θα εχει επίπτωση στην συνοχή της ΝΔ ,με επανάληψη του φαινόμενου της αποχώρησης εθνικοφρόνων βουλευτών».

Τέλος, η Ενωση Κεντρώων δηλώνει ότι μετά τις εκλογές θα ζητήσει ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και παραπομπή στην δικαιοσύνη αυτών που έβαλαν την υπογραφή τους.

loading...

1 thought on “Τελεία και παύλα από Λεβέντη! Θα ζητήσουμε ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και…

  1. Καλά, στη βουλή,μόνο ο Λεβέντης είναι Ελληνας και ο μοναδικός Πατριώτης ; οι άλλοι τι ρόλο παίζουν, ή μήπως [ τα έχουν πάρει χοντρά ;] ερώτηση κάνω,
    Αυτό θα το δούμε όταν το θέμα έρθει στη βουλή, εκεί ο Ελληνικός Λαός, να παρει μολύβι και χαρτί, και στις εκλογές να τους στείλουμε όλους στο Σπίτι τους.
    Η απόφαση Τσίπρα και Κοτζια, καταργεί το Σύνταγμα της Ελλάδας,
    Μπράβο Λεβέντη για το Θάρρος και τον Πατριωτισμό σου,

Comments are closed.