ΧΡΩΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ...

επιμέλεια Κασσιανή Τσώνη, 
Δίκτυα µη σύννομης διακίνησης νοθευμένων ή μη ασφαλών ελαιολάδων...εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), συνεχίζοντας τους ελέγχους για την
προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία µε τη Χημική Υπηρεσία Μακεδονίας – Θράκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α') που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντων τα οποία, ενώ επισημαίνονται ως εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, είναι στην πραγματικότητα σπορέλαια τεχνητά χρωματισμένα, αγνώστου προέλευσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα νοθευμένα προϊόντα με τις εξής επωνυμίες: «ΚΡΗΤΙΚΟΝ» – «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ» – «ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ» – «ΕΙΡΗΝΗ» – «BEVELLINI» – «το λιοτρίβι» – «ΑΡΩΜΑ» – «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» καθώς και τα μη ασφαλή προϊόντα με τις εξής επωνυμίες «ΝΕΦΕΛΗ» – «ΛΙΑΤΙΚΟ».

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα (φωτογραφίες κάτωθι) να μην τα καταναλώσουν.

http://indobserver.blogspot.gr/2017/07/blog-post_631.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΑΝ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΕΝΝΟΥΜΑΙ ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 100% ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ....ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]