Παράδοση του «ΦΑΚΕΛΟΥ», αντί των «ΕΝΟΧΩΝ».

Σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στις 14.07.2017 στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων παρέδωσε στον ομόλογό του της Κυπριακής Βουλής, τον περίφημο «ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ».

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
1. Ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» αποτελείται από μαρτυρικές καταθέσεις και αποδείξεις που συνέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (συγκροτήθηκε 03.03.1986) με Πρόεδρο τον Χρήστο Μπασαγιάννη και παρέδωσε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 31 Οκτωβρίου 1988.
Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Επιτροπής, το υλικό τηρείται σε 260 φακέλους που φυλάσσονται σε 6 μεταλλικές αρχειοθήκες ασφαλείας στο γραφείο 54, στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων.
Από τους 260 φακέλους, παραδόθηκαν μόνο οι 134. Οι υπόλοιποι 126 γιατί δεν παραδόθηκαν ; Τι περιέχουν ; Με τι κριτήρια επελέγησαν οι 134 ;
Γιατί παραδόθηκαν μόνο στην Κυπριακή Βουλή και όχι στη δημοσιότητα, στην οποία είπαν ότι θα δωθούν εν ευθέτω χρόνω ;
2. Η Εξεταστική Επιτροπή της Κυπριακής Βουλής που συγκροτήθηκε στις 31.01.1989 για τον ίδιο λόγο, εξέδωσε πόρισμα το 2011, το οποίο χαρακτηρίστηκε από ειδικούς ιστορικούς μελετητές και από το μέλος της Επιτροπής Βουλευτή Γ. Γεωργίου, σκόπιμα ελλιπές, μεροληπτικό και κομματικά κατευθυνόμενο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελληνική Επιτροπή ΔΕΝ κάλεσε και ΔΕΝ εξέτασε Κυπρίους υπηκόους, προφασιζόμενη ότι «τυχόν πρόσκλησή τους θα ήταν αφορμή για ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ερμηνείες», η δε Κυπριακή Επιτροπή ΔΕΝ κάλεσε και ΔΕΝ εξέτασε Έλληνες υπηκόους, ούτε και δέχθηκε όσους προθυμοποιήθηκαν να καταθέσουν με στοιχεία και αποδείξεις.  
3. Ποιός είναι ο σκοπός παραδόσεως του «ΦΑΚΕΛΟΥ» της Ελληνικής Επιτροπής ;
Οι κκ Πρόεδροι, που κόπτονται για την αποκάλυψη της αληθείας που στενάζει ερμητικά φυλακισμένη 43 χρόνια, αντί να παραδώσουν επιτέλους στην Ελληνική κοινωνία και στη δικαιοσύνη τους ΕΝΟΧΟΥΣ, που οδήγησαν στα κρεματόρια την Κύπρο και τον Ελληνισμό, τους οποίους καλώς γνωρίζουν,  συνεχίζουν – όπως οι προκάτοχοί τους – να τους συγκαλύπτουν, μέ κινήσεις εντυπωσιασμού των αφελών υποτακτικών τους.
4. Τον Μάρτιο του 1975, το Υπουργικό Συμβούλιο απεδέχθη και σύσσωμη η Βουλή επικύρωσε ΟΜΟΦΩΝΑ τις αποφάσεις των Υπουργών Εθνικής Άμυνας Ε. Αβέρωφ και Δικαιοσύνης Κ. Στεφανάκη, περί «ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΚΑΤΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ», η οποία ισχύει μέχρι σήμερα !!!
Έκτοτε ΚΑΜΜΙΑ Κυβέρνηση δεν τόλμησε να άρει την απόφαση αυτή και ΚΑΝΕΝΑ Κόμμα ή Πολιτικό πρόσωπο – Ελλάδος και Κύπρου - δεν τόλμησε να ζητήσει την άρση της.
Και δεν τόλμησαν, ούτε όταν ενημερώθηκαν εγγράφως περί αυτού ΑΠΑΝΤΕΣ οι ανωτέρω στις 11.11.2008, από τον Σύλλογο «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974».  
ΟΛΟΙ γνωρίζουν, αλλά ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ πεισματικά και απροσχημάτιστα να αποκαλύψουν τα ονόματα και τις πράξεις των ενόχων της τραγωδίας, που ξεκίνησε για τον Ελληνισμό το 1974 και εξελίσσεται σταδιακά μέχρι σήμερα.
5. Επί 24 χρόνια μετά το 1974, δεν τολμούσαν ούτε να προφέρουν ότι έγινε πόλεμος στην Κύπρο και μίλαγαν αόριστα για «τα γεγονότα της εισβολής στην Κύπρο». Γι’ αυτό, τους 1619 Έλληνες και Κύπριους ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, τους βάφτισαν «αγνοούμενους», τους αγνόησαν και τους έκαναν «ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΥΣ».  
Ωρύονται λοιπόν τα βαθειά λαρύγγια της υποκρισίας και της αυθαιρεσίας - Ελλάδος και Κύπρου- με κατάρες γι’ «αυτούς» που έκαναν το προδοτικό πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και έδωσαν στους τούρκους το 37 % της Κύπρου. Ποτέ όμως δεν τόλμησαν να τιμωρήσουν ή να δικάσουν τους προδότες ή έστω να αποκαλύψουν με στοιχεία και αποδείξεις τα ονόματά τους.
Ακόμα χειρότερα όμως ποτέ δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι για να φύγουν οι τούρκοι. Τρέμουν ακόμα και να ψελλίσουν τη λέξη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και κάνουν ό,τι μπορούν για να εκτουρκίσουν το ελεύθερο 63 %, παραδίδοντας έτσι ολόκληρη την Κύπρο στους φίλους τους - εχθρούς μας.
Γι’ αυτό και για πολλά άλλα, ο «ΦΑΚΕΛΟΣ» είναι το άλλοθι και η συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων της συμφοράς των Ελλήνων και η παράδοσή του ένας ακόμα φτηνός θεατρινισμός.
Τώρα, το ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν με τα ολέθρια ψέματά τους, είναι θέμα δικό τους, αλλά και των προσκυνημένων που αδημονούν να τ’ ακούσουν και λαχταράνε να τα καταπιούν αμάσητα …
Αυτοί, οι εθελόδουλοι - Ελλάδος και Κύπρου - είναι που εμποδίζουν και καταστρέφουν τις προσπάθειες για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μας από κάθε είδους ζυγό και κάθε είδους δυνάστη.
Αυτοί, είναι ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός, αλλά είναι αντιμετωπίσιμος.

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2017
Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974»


   

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ: Ο Έλληνας «Ράμπο»

  Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση!
  Όμως ένα είναι βέβαιο.

  Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη, αλλά και την υπομονή του Θεού, που θα αποδώσει κάποτε Δικαιοσύνη…

  «...Η προδοσία της Κύπρου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Αττίλας προχωρά και οι Καταδρομείς βρίσκονται στην Μεγαλόνησο να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη. Ανάμεσα σ’ αυτούς ένας απόγονος των Μινωιτών τοξοτών, του Δασκαλογιάννη, του Γιαμπουδάκη, ο καταγόμενος από το χωριό Ασή Γωνιά, στα σύνορα Ρεθύμνου – Χανίων, καταδρομέας Μπικάκης, μια ηρωική μορφή των μαχών, ανάμεσα σε όλες τις άλλες των Ελλήνων πολεμιστών της Α΄ Μοίρας της ΕΛΔΥΚ και των Κυπρίων καταδρομέων.

  Η μοίρα χωρίζεται σε ζευγάρια έχοντας βαρύ οπλισμό, μερικά οπλοπολυβόλα και ΠΑΟ. Σε ένα από αυτά ο Μπικάκης μαζί με τον έτερο κρητικό Μπιχανάκη καλούνται να υπερασπιστούν την περιοχή αριστερά της αντιπροσωπίας της “Ford”, γνωστό ως ανώνυμο λόφο αφού οι Τούρκοι προωθούνται στα προάστια της Λευκωσίας.

  Ο Μπιχανάκης μεταφέρει και εναποθέτει 8 βλήματα ΠΑΟ και ο Μπικάκης με το ΠΑΟ του παρατηρεί τον χώρο και το πεδίο βολής που του έδινε.

  Υπό συνεχή βροχή από όλμους των 4,2 χιλιοστών των Τούρκων, ο Μπικάκης μετακινείται προς άλλο σημείο, πιστεύοντας ότι ο Μπιχανάκης τον είχε αντιληφθεί, όμως απορροφημένος από την μεταφορά των βλημάτων, δεν είδε την μετακίνηση του Μπικάκη και αμέσως άρχισε να τον καλεί χωρίς να λαμβάνει απάντηση. Γύρισε πίσω και ανάφερε την απώλεια του συντρόφου του. Όμως ο Μπικάκης ζει και με την σειρά του ψάχνει τον σύντροφο του, νομίζοντας ότι σκοτώθηκε. Δεν παίρνει απάντηση, αφού το μόνο που ακούει είναι οι εκρήξεις από τους όλμους των Τούρκων!

  Παρόλο που γνωρίζει ότι είναι μόνος, δεν λιποψυχεί αλλά μένει στη θέση του, ακολουθώντας τις εντολές που είχε. Μία ανεπανάληπτη και ανορθόδοξη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στις μηχανές.

  Τοποθετεί το βλήμα, φέρνει το ΠΑΟ στον ωμό του και το μάτι του στην διόπτρα. Έρχονται 6 άρματα Μ-48-Α2 και πίσω τους ένα Τουρκικό Τάγμα Πεζικού!

  Στα 300 μέτρα εγκλωβίζει το 1ο άρμα και στα 270 μέτρα το κάνει παλιοσίδερα, αναγκάζοντας τα δυο άτομα του πληρώματος να το εγκαταλείψουν!  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλλάζει θέση, εγκλωβίζει το 2ο άρμα και το τυλίγει στις φλόγες χωρίς να γλιτώσει κανείς!

   Στα 200 μέτρα καταστρέφει και το 3ο άρμα, ενώ οι Τούρκοι τον ψάχνουν σαν τρελοί, αλλάζει θέση και καταστρέφει και το 4ο μην αφήνοντας κανένα ζωντανό!!!

   Τα δυο εναπομείναντα άρματα φοβούνται και κρύβονται, όμως το 5ο κάνει το λάθος και εμφανίζεται δίνοντας την ευκαιρία στο Μπικάκη να το στείλει από εκεί που ήρθε!

   Το 6ο και τελευταίο οπισθοχωρεί ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει 700 μέτρα μακριά από τον Μπικάκη, αυτός όμως το καταστρέφει και αυτό! Τα πληρώματά τους, που μέρες πριν έκαιγαν άμαχους, γυναίκες, ιερείς και παιδιά, κάηκαν σε λίγα λεπτά από τον μοναχικό Κρητικό εκδικητή! Θαρρείς κι ήταν ένα μακάβριο παιγνίδι θανάτου, που από Θεία θέληση έπρεπε να το κερδίσει ο Άνθρωπος…

   Οι Τούρκοι πεζικάριοι βλέποντας το θάνατο μπροστά τους τρέχουν να καλυφθούν στη σχολή Γρηγορίου. Τα δυο εναπομείναντα βλήματα του Μπικάκη ρίχνονται στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο του κτιρίου! Ποσά πτώματα μέτρησαν οι Τούρκοι στο κτίριο δεν μαθεύτηκε ποτέ…

   Παρέμεινε τέσσερις μέρες χωρίς τροφή, πολεμώντας με ένα πολυβόλο, που βρήκε πεταμένο στον διπλανό λόφο και έχοντας δίπλα του τη φωτογραφία της Ελένης που τον περίμενε στη Κρήτη!.

   Ο Καταδρομέας Μπικάκης (όπως και κανένας άλλος Αξιωματικός ή οπλίτης από όσους έλαβαν μέρος στην άνιση τούτη Μάχη) δεν έλαβε ποτέ κάποια ηθική αμοιβή ή έπαινο! Η πρόταση του Διοικητού του, για άμεση απονομή του Χρυσούν Αριστείου Ανδρείας, έμεινε για πάντα στα συρτάρια των "ΗΓΕΤΩΝ".

   Από ένοχη σιωπή; Από ντροπή; Από προκατάληψη; Κανένας ποτέ δεν έμαθε…

   Όταν απολύθηκε από το Στρατό, εργάστηκε σαν οικοδόμος. Έκανε οικογένεια και παιδιά. Άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα το 1994, στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών, φεύγοντας από τη ζωή - όπως κι άλλοι μαχητές Καταδρομείς, Ελδυκάριοι και κυβερνήτες των Νοράτλας - με την πίκρα της μη αναγνώρισης…

   Τιμήθηκε μετά θάνατον από την Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας. Η τιμητική πλακέτα απεστάλη από τον - εν ζωή τότε - Πρόεδρο της Λέσχης Δρούγκα Στέφανο, στους Γονείς του στην Κρήτη…

   Κανένας Δάσκαλος ή ιστορικός δεν μίλησε ποτέ στους μαθητές του γι αυτόν… Κανένας ποιητής δεν αφιέρωσε λίγη απ τη σοφία του για κάποιες αράδες από λέξεις…έστω για ένα τραγούδι.

   Σε ολάκερη την Ελλάδα, μήτε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δρόμος που να χωρέσει το όνομά του…»

   Εμμανουήλ Μπικάκης, ένας μεγάλος, σύγχρονος εθνικός Ήρωας Πολέμου,

   που κρύψανε οι άνανδροι, για να μην φαίνεται τόσο ανυπόφορη η ανανδρία τους…

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ 1ΚΙΛΟ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!ΟΧΙ 12ΘΕΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΡΩΓΑΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΑΤΣΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ!!!

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΠΛΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ...

   ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΜΩ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΙΔΑΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

   ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΕΚΝΟ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΣΚΑΤΑ ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΑ...??

   ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ,ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΖΩΑΑΑΑ,ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ....

   ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!!

   Διαγραφή
  5. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ...

   ΚΕΡΑΤΑ...!!!!

   Διαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ??? ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΜΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΖΩΑ!ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΟΣΗΛΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΜΑΙΜΟΥ Ο ΠΑΤΣΑΣΟΕΙΕΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΙΘΗΚΙΑ

   Διαγραφή
  7. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΖΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΛΟΥΣΤΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ 10ρικοφαγε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΤΑΖΟΝΤΑΣ 20ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΕ? ΟΥΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ. ΟΥΥΣΤ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]