Η Φιλοτουρκική ΝΔ, είναι στρατηγική επιλογή Μητσοτάκη-Γεωργιάδη-Τουρκικά ελεγχόμενων ΜΜΕ

Οι τελευταίες φιλοτουρκικές δηλώσεις βουλευτών της Νέας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που εχουν γεμίσει τα ΜΜΕ, δεν ειναι ούτε τυχαίες, ούτε αποσπασματικές, ούτε δικαιολογούνται οι προδοτικές θεσεις εις βάρος της Ελλάδας για μικροπολιτικούς λόγους.

Αντίθετα η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλη, ως η Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη, εχει το «στρατηγικό βάθος» και Ιστορία να κατίσχυσει στο πολιτικό τοπίο με τις πατριωτικές θεσεις που εκπροσωπούσε πριν την έλευση του Κυριακου Μητσοτακη και του Αδωνι Γεωργιαδη, κι εχει και τα στελέχη με το υψηλό αίσθημα πατριωτισμού για να το κανει.

Κι ομως για έναν (όχι και τόσο) περίεργο λόγο η ηγετική ομαδα της νέας ΝΔ εχει πνίξει τις πατριωτικές φωνές εντός του κόμματος κι εχει επιλέξει την γραμμή «ΒΑΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ»

Οσο και να ψάξετε δεν βρείτε πουθενα δήλωση ή έστω υπόνοια μελών της Αγίας Οικογένειας που να καταδικάζει την Τουρκια για το Αφριν, του κουρδιστάν, ή την Αρμενία. Αντίθετα εκαναν δημόσιες σχέσεις με τους φιλοτουρκους Αζέρους.

Ακομη κι οταν ο ΣΚΑΙ μέσω του Τούρκου καναλάρχη δέχθηκε να γινει όργανο του Ερντογαν , παραχωρώντας του βήμα να στράφει κατά του Έθνους, νομίζοντας οτι ο Παυλοπουλος κι ο Τσιπρας δεν θα απαντήσουν στις προκλήσεις (νόμιζαν οτι είχαν να κανουν με σημιτοπαγκαλους;) η ΝΔ καλυψε και τον ΣΚΑΙ και τον Ερντογαν κατηγορώντας την Ελλαδα « ασυγχώρητη προχειρότητα και αδικαιολόγητο έλλειμμα προετοιμασίας εκ μέρους της κυβέρνησης» !

Οι σχέσεις της Αγίας Οικογένειας με την Τουρκια χάνονται πίσω στις εποχές της τότε συζύγου του Χριστοφοράκου της γνωστής οικογένειας Ντεμιρεν.

Ως προς τον αντιπρόεδρο, οι καλες σχέσεις του υπέρ υπερ πατριώτη Αδωνι Γεωργιαδη τουλάχιστον στο προσκήνιο ξεκινούν τότε που σαν υπουργός του Παπαδήμου ξεπούλησε λιμάνια και μαρίνες νησιών του Αιγαίου σε Τούρκους επιχειρηματιες και μαλιστα οπως δηλώνει δημόσια αν γινει ξανα υπουργός προσπαθήσει να πουλήσει και νησιά, κατι που προϋπέθετει, να εχει καλες σχέσεις μεχρι τότε με το Τουρκικό καθεστώς κι επιχειρηματίες

Αυτα τα ΜΜΕ που υμνούσαν την υποχωριτική πολιτική Σημιτη και του Παγκαλου με τα Ιμια, τις γκρίζες ζώνες, της προδοτική Συμφωνια της Μαδρίτης, το ξεπούλημα του Οτσαλάν και την πολιτική των σεισμών του Γιώργου Παπανδρεου.

Ήρθε ομως το πλήρωμα του χρόνου και τυχαία γεγονότα δένουν αυτο που κρυβόταν τόσα χρονια στο παρασκήνιο. Η μεγάλη επιτυχία του λιμενικού και των έντιμων εισαγγελικών λειτουργών σύλληψη του Noor 1 αποκάλυψε οτι η πρεζα που διακινούσε ηταν Τουρκική κι ειναι γνωστές οι σχέσεις του καθεστώτος Ερντογαν με τον υπόκοσμο. Έπειτα φωτογραφια υπουργού της Κυβέρνησης που απλώς βρέθηκε σε ξενοδοχείο που ειχε και καζίνο κι ες Ελλαδος αλλα κι εχει μια επιχειρήθηκε να μετατραπεί σε σκάνδαλο μια κατα τα αλλα απλή κοινωνική παρουσία, αποκαλύφθηκε αργότερα οτι το ξενοδοχείο ανήκει σε Τούρκο επιχειρηματία κι την φωτογραφια «τυχαία» καποιος την «έσπρωξε» σε συγκεκριμένο ΜΜΕ που γράφει κατα της Ελλάδας αλλα εχει και μια περίεργη ανοχή προς το ναρκοπλοιο,της τουρκικής πρέζας

Οι δηλώσεις λοιπόνομα οτι η Ελλαδα προκαλεί τον Ερντογαν ειναι στρατηγική επιλογή του δίδυμου Μητσοτακη-Γεωργιαδη και αυτη οδηγεί αναπόδραστα στη εκλογική ήττα της ΝΔ

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ https://netakias.com

Ο Αδωνης Ταυτίζεται με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας

Ο Γεωργιαδης θέλει να χάρισει Ελληνικά Νησιά στο Ερντογαν για…την ανάπτυξη καλές

Άδωνις : Ναι, Εγώ πούλησα στους Τούρκους τη Μαρίνα της Μυτιλίνης

ΝΔ-«Ο Ερντογαν έχει δίκιο-Η Ελλάδα προκαλεί και παίζει παιχνίδια στο Αιγαίο» Κυρανάκης-Ζαχαριάδης

«ΒΑΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ» από τον Σίμο Κεδίκογλου! «Τα Ιμια είναι γκρίζα ζώνη»

Αδωνις Γεωργιάδης «Εγώ δεν θα καταθέσω στεφάνι στα Ιμια γιατί προκαλεί την Τουρκία»

«Τα Ιμια ήταν πάντα γκρίζα ζωνη!» Νεα δήλωση εθνικής μειοδοσίας απο τον Παγκαλο-

Ο Μιλτιαδης Βαρβιτσιωτης μας λέει να καίμε Ελληνικές Σημαίες

loading...

4 thoughts on “Η Φιλοτουρκική ΝΔ, είναι στρατηγική επιλογή Μητσοτάκη-Γεωργιάδη-Τουρκικά ελεγχόμενων ΜΜΕ

  1. ΟΥΤΕ ΜΙΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ?ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

  2. ΤΙ ΝΔ,ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ,ΦΑΝΑΤΙΙΚΟΙ,ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ΞΚΥΠΝΗΣΤΕ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΗΘΤΗΚΑΤΕ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΨΙΧΟΥΛΆ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΨΩΦΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΘΛΙΒΕΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΜΑΚΛΡΥΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΛΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ.ΗΡΘΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ….

  3. Βρε συντάκτη του γελοίου κειμένου που αρθρογράφησες πρέπει να έχεις 3 προβλήματα 1ον εγκεφαλικό (νιονιό κουκούτσι ) 2ον έχεις στέρηση χόρτου Καρανίκα και 3ον παίρνεις ληγμένα χάπια Πολάκη , άλλη λύση δεν μπορώ να δώσω στο ηλίθιο και ανεγκέφαλο παραλήρημα που έχεις , αλήθεια το ξέχασα μήπως είσαι και μάλλον πρέπει να είσαι ένα από τα χιλιάδες βολεμένα Παιδιά της γιαλαντζί Δημοκρατικής Αριστεράς , βρε ηλίθιε και ανεγκέφαλε αριστερέ Ελληναρά αν αφαιρέσεις την εποχή των Ιμίων πότε οι Τούρκοι δεν έκαναν τόσες σοβαρές ενέργειες εις βάρος μας σε τόσο μικρό διάστημα .
    Θα μπορούσα να σου πω πολλά αλλά φοβάμαι ότι ρίχνω νερό σε τρύπιο ντενεκέ και να σου πω το τελευταίο και βάλτο καλά στο κουφιοκεφαλόσου προδότες με την κυριολεξία της έννοιας προδότη , πολιτικούς δεν είχαμε ούτε έχουμε , ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ

  4. ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ,ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΞΙΩΝ,ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΙΔΩΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ……….

Comments are closed.