Το Αγιον Ορος θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας

Συνάντηση είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τους εκπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, με τους οποίους συνομίλησε για την επικείμενη επίσκεψή του.

Ο πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία του Αγίου Όρους για την Ορθοδοξία και τον Διορθόδοξο Διάλογο, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην υποστήριξη της Ιεράς Κοινότητας, κυρίως στον τομέα των υποδομών του Αγίου Όρους.

Πριν από ένα χρόνο, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιούσε επίσκεψη στον Αθωνα για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός, ωστόσο λόγω αντιδράσεων που υπήρχαν την περίοδο για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, το ταξίδι δεν έγινε.

vimaorthodoxias.gr

loading...

5 thoughts on “Το Αγιον Ορος θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας

  1. μαγαρισε την ελλαδα μας παη να μαγαριση και το αγιο ορος…φωυια να σε καψη μαγαρισμενε

  2. η καντηλα να πεσει και να σου ανοιξει το κρανιο στα δυο αναθεματισμενε σαγκαργκα

  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ…"ΑΓΑΘΟΥΣ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ 2015 ΑΥΤΗ Η "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ", ΠΡΩΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ…"ΤΕΞΑΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ", ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ…"ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ… "ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ" ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ…"ΑΝΤΡΟ ΟΧΙΩΝ", ΤΟ…"ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ" ΓΙΑ…"ΟΔΗΓΙΕΣ"…

    ΤΩΡΑ…ΞΕΚΙΝΑ Ο …ΝΕΟΣ "ΓΥΡΟΣ"…

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ…"ΑΦΕΛΕΙΑ", ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΚΕΝΤΡΑ" ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ…"ΔΙΑΥΛΟ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ…"ΘΕΙΟΝ"…

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ, ΕΙΧΑΜΕ…ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ…"ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΥΣ" ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ…

  4. το ευμεγεθες παρασιτο κρεμυδοφαγος you know…in the gajolian dialect evros side??

Comments are closed.