«Η Γενοκτονία των Ελλήνων» Ένα έγκλημα των Γερμανών εκ προμελέτης

«Αποτελούν επιτυχία  του ελληνικού εγχειρήματός μας οι μόλις 35 έως 45 χιλιάδες θάνατοι αντί των 75 έως 85 χιλιάδων που μας έλεγαν  κάποιοι «ειδικοί» ότι θα μετρούσαμε ετησίως σε απώλειες  εξ αιτίας των περικοπών κατά 40% που επιβάλλαμε μέχρι
τώρα στις δημόσιες δαπάνες στον χώρο της υγείας.  Δεν θα επιτρέψω να πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος από την τσέπη του την αποκατάσταση της υγείας του κάθε Έλληνα χαραμοφάη. Έτσι και αλλοιώς δεν φαίνεται να είναι και τόσο τραγική η κατάσταση στην Ελλάδα, αφού δεν διαμαρτύρεται δημόσια κανένας Έλληνας πολιτικός της αντιπολίτευσης για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας», ... αυτά και πολλά άλλα παρόμοια έχουν καταγραφεί ως λεχθέντα από την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ στα διάφορα υπουργικά συμβούλια και στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα στο Βερολίνο πριν την τελευταία επίσκεψη της στην Αθήνα. Ήταν μια προσπάθεια της καγκελαρίας να απαντήσει στην κριτική που της γίνεται από διεθνείς οργανισμούς για τη στάση που τηρεί ως «Domain leader» στον «εκσυχρονισμό»  της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.

«Το Γερμανικό ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας» είναι απόλυτα υπεύθυνο και υπερήφανο για τις αποφάσεις του, που διαμορφώνουν απόλυτα και ενεργά την πολιτική που εξασκείται  στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα και  δεν αποδέχεται κριτικές ή ξένες αναμείξεις» ... τόνισε με έμφαση σε δημοσιογράφους ο πρώην Γερμανός υφυπουργός Υγείας Thomas Ilka.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης άσκησε πρόσφατα έντονη κριτική και εναντιώθηκε στην πολιτική των Γερμανών μέσω της δημοσιευθείσας έκθεσης «Equal Access to Health Care». Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο διαμαρτύρεται επίσης σε ψήφισμα του για την εφαρμοζόμενη πολιτική λιτότητας της Τρόϊκας και ειδικά των Γερμανών στις παροχές της δημόσιας Υγείας και επισημαίνει ότι τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα θυσιάζονται σκόπιμα στον βωμό του κέρδους. Το εξειδικευμένο σε ιατρικά θέματα αγγλόφωνο περιοδικό «Lancet» δημοσιεύει συνεχώς επιστημονικές εκθέσεις που κυριολεκτικά θεμελιώνουν με στοιχεία την θέση εκείνη στην οποία υποστηρίζεται ότι στην Ελλάδα εφαρμόζεται μια πολιτική γενοκτονίας. Το αυτό υποστηρίζουν και οι επιδημιολόγοι  David Stucker και Sarajay Basu  στο βιβλίο τους „The Body Economic- Why Austerity kills“. Στη Γενοκτονία των Ελλήνων και στη συστηματική  καταστροφή της ανθρώπινης ζωής προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα Γερμανικά συμφέροντα,  αναφέρονται οι οργανισμοί „medico international“ και το  „Verein demokratischer Ärzte und Ärtzinnen“ (Ένωση δημοκρατικών Ιατρών) στις διαμαρτυρίες τους για την πολιτική που ακολουθεί η Γερμανική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Το ίδιο υποστηρίχθηκε και στην επιστολή του διεθνούς οργανισμού „The European Health Alliance“ προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή λόγω του ιδίου θέματος.

Οι «Βρυξέλλες» σοκαρίστηκαν τόσο από την πλατιά διεθνή κριτική όσο και από την ανένδοτη, την αυταρχική και την σκληρά πεισματική Γερμανική πολιτική στην Ελλάδα, η οποία εφαρμόζεται με ειδική έμφαση  στην  δημόσια Υγεία, έτσι ώστε  αναγκάστηκαν το Σεπτέμβριο του 2013 να οργανώσουν ένα πρόγραμμα βοήθειας για τους Έλληνες ασθενείς που είναι ανασφάλιστοι. Παραχωρήθηκαν 230.000 κουπόνια «μιάς χρήσης» τα οποία έδιναν το δικαίωμα στον δικαιούχο για μια δωρεάν επίσκεψη στο σύστημα Υγείας ....! .... Η άμεση «Μοιρασιά» όμως μόνο των 100.000 εκ των κουπονιών ( με βάση πολύ αυστηρών περιουσιακών κριτηρίων ) οφείλεται στην επιδιώξη της σημερινής κυβέρνησης, γερμανικών συμφερόντων,  των Αθηνών,  να ανταλλάξουν τα υπόλοιπα των κουπονιών με τις ψήφους των οπαδών της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Η δήλωση του Υπουργού Υγείας, ότι υπάρχει δήθεν συμμετοχή του Ελληνικού κράτους στην χρηματοδότηση των «κουπονιών υγείας», έγινε για λόγους εντυπωσιασμού και είναι απόλυτα ψευδής.

Τι συμβαίνει στην «Ελληνική δημόσια υγεία»;

Τον Μάρτιο του 2010 αποφάσισε η Τρόϊκα ( Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ) να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα της Ελλάδας για την χρηματοδότηση των τρεχουσών συναλλαγών της, με αντάλλαγμα αφενός τα υψηλά επιτόκια και αφετέρου την «ανασύσταση» του Ελληνικού κράτους και των υπηρεσιών του σύμφωνα με τα γούστα, τις θέσεις και τα συμφέροντα των δανειστών του. Τον Τομέα της Υγείας, της δημόσιας διοίκησης, της αυτοδιοίκησης, των τραπεζών, της δημόσιας περιουσίας και των ενεργειακών πόρων και υπηρεσιών, ανέλαβε ως „Domain Leader“ η Γερμανία μέσω των αντίστοιχων ομοσπονδιακών υπουργείων της.

Το Bundesministerium Gesundheit (BMG ) (Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας) ανέλαβε άμεσα δράση στον χώρο της δημόσιας υγείας. Η Γερμανική κυβέρνηση επεξεργάστηκε σε συνεργασία με την „Task Force für Griechenland“ (TFGR) ένα σχέδιο με στόχο τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες αυτοί θεωρούν ως αναγκαίες στην υγεία στην Ελλάδα  («Υγεία εν δράσει» ) και έχοντας αυτό σαν βάση, υπέγραψαν το 2012 ένα „Memorandum of Unterstanding“ (MoU) με την κυβέρνηση των Αθηνών σύμφωνα με το οποίο η δεύτερη συμβαλλόμενη υποχρεώνεται να εφαρμόζει ακριβώς και στο ακέραιο ότι διατάζει το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας και οι, από αυτό εξουσιοδοτημένες,  Γερμανικές υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρείες. Η γερμανική κρατική εταιρεία „Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit GmbH“ ( GIZ ) άνοιξε γραφείο στην Ελλάδα ( η διεύθυνσή του αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό των αρχών ασφαλείας ) στο οποίο εγκαταστάθηκαν και εργάζονται 15 Γερμανοί υπάλληλοι της, που αποτελούν το «μακρύ χέρι», το «αυτί» και το «μάτι» των Γερμανών στην Ελλάδα. Τα προγράμματα των μεταρρυθμίσεων επεξεργάζονται από την ιδιωτική Γερμανική εταιρεία „KSB Klinikberatung“ η οποία δουλεύει για λογαριασμό συγκεκριμένων Γερμανικών, Ελβετικών και Ισραηλίτικων κολοσσών στον χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων, των ασφαλιστικών υπηρεσιών όπως και στην διαχείρηση και στην λειτουργία ιατρικών και νοσοκομειακών μονάδων. Την μηχανοργάνωση και την μηχανογράφηση του Ελληνικού συστήματος Υγείας ανέλαβε και έκανε η εταιρεία Γερμανικών συμφερόντων „B und K Informatik und Consulting GmbH“. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι το γενικό «πρόσταγμα» στο σύστημα, τόσο στο διαδικτυακό όσο και στο μηχανοφραφικό ευρίσκεται στην διεύθυνση του Γερμανικού ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας στο Βερολίνο και όχι στην οδό Αριστοτέλους των Αθηνών όπου στεγάζεται το Υπουργείο Υγείας του «Άδωνι Γεωργιάδη».

Η υπουργοποίηση του  Άδωνι Γεωργιάδη υπήρξε το πρώτο που ζήτησαν οι Γερμανοί από την κυβέρνηση των Αθηνών μετά την υπογραφή του Μνημονίου για την Υγεία το 2012. Πρώτα ζήτησαν την αντικατάσταση του  Υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος είχε αντιδράσει με δριμύτητα στα σχέδια των Γερμανών για την Υγεία και μιλούσε δημόσια για τον απάνθρωπο ακρωτηριασμό της, από τον «άνθρωπό» τους, τον προηγούμενο Υπουργό Υγείας.  Επειδή αυτή η επιλογή τους ήταν την εποχή εκείνη πολιτικά ανεπίκαιρη και ανεφάρμοστη, υιοθετήθηκε η πρόταση του Γερμανού διευθυντή της „Task Force“, Horst Reichenbach.  Ο Reichenbach  είχε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Οι πολλές, κατ’ ιδίαν, συζητήσεις μαζί του, τον έπεισαν ότι ο Α. Γεωργιάδης θαυμάζει πραγματικά τη Γερμανία και ότι είναι πιστά προσηλωμένος στην πολιτική της, πράγμα που  τον ανέδειξε ως τον καταλληλότερο για να προταθεί στο Σαμαρά  στην θέση του Υπουργού  Υγείας. Μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο ΥΠΕΧΩΔΕ και  τον  Κωστή Χατζηδάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστηκότητας, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτέλεσε την τρίτη καθαρά Γερμανική επιλογή στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Έκλεισαν μέχρι στιγμής τα 46 από τα 130 δημόσια νοσοκομεία  ενώ μείωσαν κατά 40% τον προϋπολογισμό όσων απέμειναν εν λειτουργία. Απέλυσαν 5.000 ιατρούς και 20.000 νοσοκομειακούς υπαλλήλους.  Επέβαλαν στη συνταγογράφηση φάρμακα αμφιβόλου προελεύσεως, η χρήση δε πολλών εξ αυτών δεν επιτρέπεται καν στην Γερμανική αγορά, τα οποία υπερτιμολόγησαν στο πολλαπλάσιο, έτσι  ώστε η επιβληθείσα συμμετοχή των ασφαλισμένων κατά 25% στην «τιμή»  του φαρμάκου να καλύπτει τελικά κατά 100% το πραγματικό κόστος του. Μείωσαν κατά 50% τα κρεβάτια της «εντατικής» στα νοσοκομεία, διέλυσαν τον κορμό του ΕΚΑΒ και φρόντισαν εσκεμμένα να υπολειτουργούν τα χειρουργεία και οι λοιπές τεχνικές και επιστημονικές υπηρεσίες των δημοσίων νοσοκομείων προκειμένου να οδηγηθεί η «ζήτηση» για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προς τα ιδιωτικά ιατρεία και τα νοσοκομεία.

Οι Γερμανοί διέλυσαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία,  εξαφάνισαν τα περιουσιακά στοιχεία τους και ίδρυσαν τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ  τον οποίο παρουσίασαν ως το νέο εθνικό ασφαλιστικό φορέα,  δήθεν για λόγους συνεργείας και εξοικονόμησης πόρων,  τον έθεσαν δε σε λειτουργία χωρίς να αποδεσμεύσουν τα απαιτούμενα κεφάλαια. Ήδη ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. είναι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του καταχρεωμένος και ανίκανος να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους του ακόμη και σε ένα επίπεδο του 40% των υπηρεσιών που τους παρείχε  πριν αναλάβουν οι Γερμανοί το 2010 την διακυβέρνηση της χώρας.

Εισήγαγαν την περίφημη „Fallpauschale“ (ενιαία/φιξ τιμή ανά περίπτωση) στην περίθαλψη, που αναλύεται και μεταφράζεται πολύ απλά ... και απάνθρωπα.  Ανάλογα με την αρρώστεια θα δαπανάται στο μέλλον για κάθε ασθενή ένα προκαθορισμένο ποσό, που συνεπάγεται ότι είναι προτιμότερο να πεθάνει ο ασθενής παρά να παραβιαστεί το αυστηρό οικονομικό πλαίσιο  έστω και για ένα €υρώ.  Το ζητούμενο των Γερμανών και του συστήματος Υγείας που εφαρμόζουν στην Ελλάδα δεν είναι πλέον η θεραπεία του ασθενούς αλλά η λογική της συγκράτησης των τιμών και του κόστους ανά ασθένεια εντός των δεδομένων του οικονομικού πλαισίου που θέτει ο «νομοθέτης», „Diagnose-bezogene Fallgruppen“ („DRGs, Diagnosis Related Groups“). Υιοθετήθηκε δε στην πράξη για μια σειρά παθήσεων (καρκίνος, διαβήτης, νεφρά, εμφράγματα, εγκεφαλικά κλπ. ) μια νέα τακτική αντιμετώπισης του προβλήματος που διαγνώστηκε. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ και το σύστημα γενικά είναι πλέον «προγραμματισμένα» να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του ασθενούς όχι αμέσως μετά την διάγνωσή του αλλά σε ένα προχωρημένο στάδιο της εξέλιξης του, έτσι ώστε το «αναπόφευκτο» (ο θάνατος) να φέρνει επιτέλους την λύτρωση στον ασθενή και στην κρατική ασφάλεια υγείας το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, αφενός για τη συγκράτηση του κόστους και αφετέρου το άλλοθι ότι δήθεν έκανε τα πάντα για την θεραπεία του ασθενούς. Όποιος ασφαλισμένος ασθενής δεν συμβιβάζεται με την υπάρχουσα κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η  δημόσια υγεία και θέλει να επιζήσει, αναγκάζεται να καταφύγει στους  ιδιωτικούς ιατρούς και να πληρώσει από τη τσέπη του την διαφορά που θα ανακύψει στην τιμή! Οι ανασφάλιστοι και οι ασφαλισμένοι ασθενείς που δεν διαθέτουν ιδιωτική περιουσία και πάσχουν λ.χ. από καρκίνο, από σκλήρυνση κατά πλάκας ή πρέπει να εγχειρηθούν άμεσα στην καρδιά .... είναι καταδικασμένοι από το «σύστημα» των Γερμανών εις θάνατον. Έχει πιστοποιηθεί ήδη ένας τεράστιος και ανεξακρίβωτος αριθμός Ελλήνων ασθενών, οι οποίοι,  μην αντέχοντας τους πόνους και το μαρτύριο της αβεβαιότητας για το  «αύριο» που τους ξημερώνει, αποφασίζουν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους. Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν με αδιαλαξία και κυνισμό το πρόβλημα των εκατομμυρίων ανασφάλιστων ανέργων και των οικογενειών τους ή εκείνων των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων που εξαναγκάζονται και εκβιάζονται  από τους σκλαβέμπορους εργοδότες τους να δουλεύουν ανασφάλιστοι για ένα ξεροκόματο. Οι Γερμανοί απαγορεύουν ρητώς στο Ελληνικό δημόσιο να παρέχει δωρεάν θεραπεία στους ανασφάλιστους Έλληνες πολίτες του. Απαιτούν την ρευστοποίηση των σπιτικών τους και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων τους. Έχουν καταγραφεί ήδη χιλιάδες περιπτώσεις Ελλήνων που προκειμένου να σώσουν τη ζωή των ανασφάλιστων ατόμων της οικογενείας τους, που είχαν την ατυχία να αρρωστήσουν βαριά, αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα υγιή όργανα του σωματός τους ή εξωθήθηκαν στην πορνεία και στην παρανομία.  «Πλήρωσε ή πέθανε» είναι το νέο γερμανικό αξίωμα που ήρθε να αντικαταστήσει το παλιό ρητό που «στόλιζε»  την είσοδο των ναζιστικών στρατοπέδων, «η δουλειά σε λευτερώνει» (Arbeit macht frei).

Διεθνείς εκθέσεις επιστημόνων πιστοποιούν ότι ήδη το ένα τρίτο των ετήσιων θανάτων  οφείλεται στην τραγική κατάσταση της δημόσιας υγείας. Υπολογίζεται ότι η θνησιμότητα στις ηλικίες από μηδέν έως δέκα ετών αυξάνεται ανά διετία κατά 21% και στις ηλικίες από 55 ετών και άνω κατά 28%.  Ασθένειες όπως π.χ. η φυματίωση, η ελονοσία, η ηπατίτιδα, η χολέρα, η πανούκλα, η πολιομυελίτιδα, ο Dengue πυρετός και αυτός του ιού του Δυτικού Νείλου,  «εορτάζουν» την επανεμφάνισή τους στην Ελλάδα.  Το Αίτζ, οι ψυχασθένειες, ο καρκίνος, τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά επεισόδια και οι αυτοκτονίες «θερίζουν» κυριολεκτικά την Ελληνική κοινωνία. Οι Γερμανοί κατάφεραν μέσα σε τρία χρόνια να μετατρέψουν την παροχή  των ιατροφαρμακευτικών και των νοσοκομειακών υπηρεσιών  σε είδος πολυτελείας  για τους κοινούς θνητούς και σε αγαθό που μπορούν να απολαμβάνουν μόνο οι πλούσιοι ή σε προνόμιο που παρέχεται μόνο στους εγκάθετους του κατοχικού καθεστώτος.

Το 2009  η συνολική δημόσια  τρέχουσα δαπάνη για την υγεία ανήρχετο στα 16,106 δις. €. Οι Γερμανοί θέλουν να το ρίξουν στα 9,6 δις. € που μεταφράζεται λογιστικά στο 6,00% του Ελληνικού ΑΕΠ την ίδια ώρα που αυτοί οι ίδιοι στην δική τους χώρα δαπανούν για την δημόσια υγεία το 11,3% του γερμανικού ΑΕΠ.  Γνωρίζουν βέβαια  ότι η δραματική μείωση των συνολικών δαπανών για την υγεία ισοδυναμεί με τα «προγράμματα ευθανασίας» άλλων εποχών όπου έλαμψε η Γερμανική βαρβαρότητα. Πιστεύουν δε ότι θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία τους αν τα καταφέρουν να  μειώσουν  τις δημόσιες  δαπάνες για την υγεία στο  επιθυμητό όριο των  9,6 δις. € και ταυτόχρονα να περιορίσουν τους επιπλέον θανάτους, που θα οφείλονται στην ποιοτική και στην ποσοτική υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, στους 850.000 για το χρονικό διάστημα της πρώτης δεκαετίας ( μέχρι το 2019) μετά την ημερομηνία εφαρμογής του προγράμματός τους.

Όπως επί ολοκαυτώματος των Εβραίων, οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν τα δόντια, τα μαλλιά, το δέρμα και τα όργανα των θυμάτων τους, προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους, έτσι και τώρα δεν ξέχασαν για το κέρδος τους πάλι, να αρπάξουν τη νέα τους ευκαιρία. Το ομοσπονδιακό γραφείο εργασίας της Γερμανίας (Arbeitsamt) χρησιμοποιεί το ιατρικό επιστημονικό δυναμικό της Ελλάδας ώς τζάμπα αποθήκη «ανταλλακτικών» για το δικό τους σύστημα υγείας. Ήδη προσλήφτηκαν και μετακόμισαν στη Γερμανία 432 Έλληνες ιατροί και εκατοντάδες άλλοι τεχνικοί και νοσοκόμοι, ... «χωρίς να μας στοιχίσουν ούτε δεκάρα οι σπουδές και η εκπαίδευσή τους» ... (Brain –Drain – Effekte)  ήταν η ακριβής απάντηση του εκπροσώπου  του Υπουργείου Εργασίας στη γερμανική ομοσπονδιακή βουλή σε επερώτηση του κόμματος  „Die Linke“. Από το εμπόριο των φαρμάκων και την  τεχνική υποστήριξη και τον εφοδιασμό των διαγνωστικών και των νοσοκομειακών κέντρων έως τις προσφερόμενες ιατρικές ασφαλιστικές υπηρεσίες και την τελευταία γάζα που χρησιμοποιείται στο Ελληνικό σύστημα Υγείας, τα πάντα δηλαδή έχουν πέσει στα «χέρια» των Γερμανών. Τα μοντέρνα και τα καλύτερα δημόσια διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία έκλεισαν προκειμένου  να καταλήξουν, «μετά από δημόσιο διαγωνισμό» βέβαια,  στους Γερμανούς . Η „GIZ“, το μακρύ χέρι της Γερμανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, δηλώνει επίσημα και χωρίς να κοκκινίζει κανένας Γερμανός από ντροπή, ότι ο απώτερος σκοπός των «μεταρρυθμίσεων» στην δημόσια υγεία της Ελλάδας έγκειται στην εξασφάλιση ενός ετησίου «πακέτου/ κύκλου εργασιών» για λογαριασμό της Γερμανικής οικονομίας ύψους 6,5 δις. €. Παρόμοια πακέτα έχουν προγραμματιστεί και συμφωνηθεί με την κυβέρνηση των Αθηνών και σε άλλους τομείς, προκειμένου να εξασφαλίσει  η Γερμανία επιπλέον τζίρους για την οικονομία της,  τόσο από τις  «τοπικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις της  Ελλάδας»  (ετησίως 11,7 δις. €) όσο και από την εκμετάλλευση/διαχείριση των «ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του Ελληνικού ορυκτού πλούτου» (ετησίως 18 δις. €).

Ο Phillipp  Rössler, ο Daniel  Bahr  και ο Hermann  Gröhe   ήταν οι Υπουργοί και ο Stefan  Kapferer, ο Thomas  Ilka   και ο Lutz Stoppe ήταν οι Υφυπουργοί που υπηρέτησαν στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας από το 2010 έως σήμερα και οι οποίοι, με βάση τα πεπραγμένα τους στην Ελλάδα, έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα των Ελλήνων. Είναι οι άξιοι συνεχιστές της παράδοσης των δολοφόνων του Χίτλερ, Heydrich, Eichmann, Bühler, Freisler και των έντεκα λοιπών συνεργατών τους που αποφάσισαν στη σύσκεψη του Wannsee το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Το Ολοκαύτωμα/ η Γενοκτονία των Ελλήνων είναι σήμερα σε πλήρη εξέλιξη. Κανείς από τους Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες, επιχειρηματίες, συνδικαλιστές, δικαστικούς και  ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών δεν τολμά να αντιδράσει στο έγκλημα των Γερμανών. Όλοι τους ανεξαίρετα γνωρίζουν τι συμβαίνει και είναι τόσο θρασύδειλοι, ψεύτες, διεφθαρμένοι και ανήθικοι που προτιμούν να συνεργάζονται δια της σιωπής τους με τους Γερμανούς γενοκτόνους παρά να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αντισταθούν στην μοίρα τους. Όσο η ανεργία, η φτώχεια, η εξαθλίωση και η ασθένεια δεν έχει μπουκάρει ακόμη στο δικό του σπίτι, ο κομματικοποιημένος Έλληνας έμαθε να αδιαφορεί και κατάληξε να συμπεριφέρεται σαν Γερμανός.

Όποιος δεν ντρέπεται σήμερα να ομολογήσει ότι είναι Έλληνας και δεν θέλει να καταντήσει  συνεργός του καθεστώτος των Γερμανών στην συστηματική δολοφονία των συμπατριωτών Του, ας αντιδράσει  όσο είναι καιρός ακόμη.      Οι πολιτικές φατρίες, το αδελφοκτόνο μίσος,  τα πολιτικά πάθη του παρελθόντος είναι αυτά που μας οδήγησαν εδώ, στην παρακμή, στην σημερινή καταστροφή και στην αποσύνθεση της κοινωνίας μας. Προσπαθήσαμε να περιγράψουμε την πραγματικότητα που επικρατεί στον χώρο της δημόσιας Υγείας, όσο αυτό ήταν ανθρώπινα δυνατόν, από μια ουδέτερη οπτική γωνία. Η αλήθεια όμως είναι πιο σκληρή απ’ ότι θα μπορούσε αυτή να περιγραφτεί με το γραπτό λόγο. Είναι δύσκολο να μεταφέρουμε τη γερμανική  βαρβαρότητά τους ή το ύφος, την απέχθεια και την απαξίωση που χαρακτηρίζει τον τόνο της φωνής και του λόγου τους όταν μιλούν ειδικά για τους Έλληνες του κρεματορίου, για την Ελλάδα ή για την κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία. Για τα μουλάρια και τα γουρούνια τους συνηθίζουν να ομιλούν με πιο ανθρώπινο ύφος και με μεγαλύτερο σεβασμό απ’ ότι μιλούν για τους νέους  «Εβραίους» του 21ου αιώνα, τους Έλληνες.

Η κοινοποίηση της αλήθειας προς όλους τους Έλληνες για το τι πράγματι συμβαίνει σήμερα στους κόλπους της δημόσιας Υγείας δεν αποτελεί μόνο ιερό καθήκον μας αλλά αποδεικνύει και το σεβασμού μας προς την μνήμη των ανθρώπων μας που έχασαν λόγω αυτής της κρίσης την μάχη της ζωής. Όσο πιο πλατιά είναι η πληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών με τα αληθινά δεδομένα της «Ελληνικής Γενοκτονίας», τόσο πιο αυθόρμητη και δραστική θα διαμορφωθεί  η συσπείρωση τους όσο και η αποφασιστικότητά τους  να αντισταθούν στους τυράννους του καθεστώτος,  στις βίαιες καταστάσεις  που εκβιάζουν και στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράττουν υπό την προστασία σύσσωμου του Ελληνικού πολιτικού, του πνευματικού, του επιχειρηματικού και του κρατικού μηχανισμού.

Νέα Φιλική Εταιρεία.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

45 σχόλια :

 1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΤΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ,ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ...

  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΟΛΑΡΩΝ....

  *****ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΕΛΛΗΝΑ...

  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ,Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

  ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΔΗ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ...

  ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ..!!!
  http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αντε και ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΩΡΑΓΙΑ ΨΩΡΙΑΡΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΟΥ ΚΕΥΒΕΣΑΙ ΝΑ ΞΗΥ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΟΙ 12000 ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ....
   ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΕ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙ?????????????
   ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΩΒΡΑΚΟΚΥΛΟΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΛΟΤΑ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010…

   ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…
   ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΥΡΙΟ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ…

   Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΣΚΥΛΌΜΠΑΤΗΡΗΔΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???? ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΙΑΣ, ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΘΑΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ 100-150 € ΓΙΑ ΝΑ "ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥΤ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΑΝΜ ΦΑΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΠΑΡΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΠΑΡΤΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΟΡΚ....
   ΣΤΙΣ 210ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΣΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΟΠΩΔΥΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ...

   Διαγραφή
 2. με καταρες και αλλες παρομοιες μαλακιες δεν βγαινει ΤΙΠΟΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΛΑ, ΑΜΑ ΔΝΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΚΟΦΤΟΥΣ ΤΟ ΒΗΧΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...
  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ.!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ : ΄΄ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΠΛΗΡΩΣΕΙ'' ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΙΔΑ...!!

   https://4.bp.blogspot.com/-2yFhYNFbRcE/WWfrWf7QRSI/AAAAAAAAOLk/9jk1F_xXiKUy8NxLNvsr_iZ3FcnjenW8QCLcBGAs/s640/19961085_1555897604430743_200765606521768840_n%2B%25281%2529.jpg


   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

   (ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ)
   -)(- -)(- -)(- -)(-
   ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ .
   ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ.

   ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ.Α. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

   ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ....ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

   ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ.Α. ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΑΥΤΟΣ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ...

   ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ..Α ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

   ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

   ΕΡΡΩΣΘΕ!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. αντε και ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΩΡΑΓΙΑ ΨΩΡΙΑΡΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΠΟΥ ΚΕΥΒΕΣΑΙ ΝΑ ΞΗΥ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΟΙ 12000 ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ....
   ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΕ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙ?????????????
   ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΩΒΡΑΚΟΚΥΛΟΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΛΟΤΑ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010…

   ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…
   ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΥΡΙΟ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ…

   ΥΓ
   ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...😀😀😀

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!

   Διαγραφή
  4. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΣΚΥΛΌΜΠΑΤΗΡΗΔΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???? ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΙΑΣ, ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΘΑΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ 100-150 € ΓΙΑ ΝΑ "ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥΤ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΑΝΜ ΦΑΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΠΑΡΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΠΑΡΤΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΟΡΚ....
   ΣΤΙΣ 210ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΣΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΟΠΩΔΥΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ...

   Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ..

   ΞΕΚΙΝΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ "2.49"

   ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ,ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...

   ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ 12.000 ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΤΑΧΑ...

   ΔΕΙΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΩΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 120.000 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΗΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΟΛΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΔΩΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ...


   Διαγραφή
  6. ΩΡΕ ΣΚΥΛΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΥΡΕΣ?????????????
   ΟΤΑΝ ΣΟΥΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΠΡΕΖΑ, ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΣΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΗΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΤΣΙ?????????????
   ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΠΑΝΕ ΠΑΔΙΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΤΕΨΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΟΝΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΑΦΝΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ πχ ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ....Ή ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑΑ ΨΩΡΡΑΑΑΑΑ..ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ

   Διαγραφή
  8. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙ ΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ Η ΑΠΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΩΟ????

   Διαγραφή
  9. Giannis Paterakis14 Ιουνίου 2017 - 3:10 μ.μ.
   ΑΑΑΑ ΜΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΤΕ ΕΜΝΑ ΜΕ ΜΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΑ ΕΓΩ ΨΩΡΑ ΣΤΕΛΟΣ, ΠΑΩ ΓΙΑ "ΨΑΡΕΜΑ" ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΣΑΑΚ.!!!!!

   Διαγραφή
  10. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ "2.49"

   ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

   ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΒΕ Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ…

   ΕΤΣΙ Ο ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΦΒ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΛΠ…

   ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ..

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΗ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ…

   ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ??
   ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΣΤΡΑΤΟ,ΝΑΥΤΙΚΟ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΩΝΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ….

   ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η 2η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

   ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ...ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..!!!!

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ….
   ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ....

   ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ..!!!

   https://4.bp.blogspot.com/-b8eeWnRxLKc/WMwR0D04ahI/AAAAAAAALBg/0VHbkcja_HwwxV2oiRwbuTJvPV9641_WgCLcB/s1600/17352294_1363371580392847_201499520599025188_n.jpg

   Διαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΕΩΣ ΙΣΟΒΙΑ: ΕΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΓΥΦΤΟΠΙΘΗΚΕ ΤΗ ΓΑΜΗΑΣΑΤΕ ΟΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!!!!
   ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΓΥΦΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΙΜΑΝ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  12. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ "2.49" ΠΑΛΙ....

   ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΥΡΙΟ...

   ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ....

   ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

   ΑΥΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ??

   ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ??

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΓΥΦΤΟ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΨΩΡΙΑΡΑ ΓΥΦΤΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΟΥ.
   ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΟΥ;
   ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΣΩΖΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΕΤΣΗΔΕΣ

   ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΡΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΨΕΥΤΟΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΠΑΤΑΞΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ.

   11/3/2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
   https://www.youtube.com/watch?v=1NO4To91lH0

   Ο Σώρρας, τα διαστημόπλοια και ο Μ. Αλέξανδρος
   https://www.youtube.com/watch?v=yS_BpnZh890

   Διαγραφή
  14. ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥΥΥ......ΚΡΑΑ ΚΡΑΑΑ ΒΩΣΝΥ ΒΩΣΝΥΥ !!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ? ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...Α ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΓΕΛΙΑ Ο ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΣ ...ΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΚΑ? ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  15. ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 3,19 ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..

   ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010…

   ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…
   ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΥΡΙΟ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ…

   ΥΓ
   ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...😀😀😀

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!

   Διαγραφή
  16. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 3,19

   ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ..

   ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 115 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

   ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..
   ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..

   ΕΔΩ Ο "ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ" ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

   ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ...

   https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

   ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
   1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

   2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

   ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...!!!

   ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

   ..ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.
   ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (οι μονοι)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ....

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   Διαγραφή
  17. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ??

   1=ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.??

   2=ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΙΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΚΑΙ "ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ" ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ??

   3=ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ ΑΠΑΤΗΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   4=ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ....

   ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..!!!
   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

   ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΦΗΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΔΥΟ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ....

   Διαγραφή
  18. ΣΤΟΝ 3,23 ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΟΥ...

   Διαγραφή
  19. ΣΤΟΝ 3.30 ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

   ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010…

   ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…
   ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΥΡΙΟ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ…

   ΥΓ
   ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...😀😀😀

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!

   Διαγραφή
  20. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ "3,30"

   Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΡΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΒΩΣΝΥ ΚΑΙ ΒΩΣΝΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,ΜΕ ΧΡΗΜΑ Η ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ....
   ===============================
   ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
 3. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (3,06) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ,ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΩ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ,ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ...😀😀😀
  ==================================

  ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010…

  ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…
  ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

  ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΥΡΙΟ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
   ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ' @@ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ..

   Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ..

   ΞΕΚΙΝΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 3,06

   ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ...

   ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ..??

   ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ??

   ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΕΔΩ ΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ "ΑΥΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ...

   ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ...!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

   ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..!!!

   ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ..???

   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΟΛΟ??

   ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..??

   Διαγραφή
  3. ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ...

   ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...

   Τον όρκο που δίνουμε, εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=10073 όπου όπως πάντα οι Έλληνες ορκιζόμασταν σε καιρούς πολέμου σε όλη την ένδοξη ιστορία μας όσο κι αν αυτός ο πόλεμος διαφέρει (όχι προς τα θύματα, την δυστυχία, μετανάστευση και υπογεννητικότητα του Λαού), όπου και για αυτόν έχει γίνει μεγάλος αρνητικός ντόρος, δεν τον έχουμε δώσει ούτε εν χορό, ούτε μέσω καμίας τελετής όπως ψευδώς αναφέρετε. : http://alfeiospotamos.gr/?p=10073

   Τον έχουμε δώσει σε στάση προσοχής με γεμάτη την ψυχή μας Ελλάδα, σε όποιο σημείο και αν τον δώσαμε, είτε αυτός ήταν μια καφετέρια μετά από κάποια ομιλία ενημέρωσης των πολιτών, είτε σε κάποιο ιερό για εμάς τους Έλληνες Ναό, Θέατρο, ή ακόμα και μπροστά στο άγαλμα του Ιερού προγόνου μας Λεωνίδα και θα τον δώσουμε άλλες χίλιες φορές όπου και όποτε χρειαστεί, χωρίς να κρυφτούμε σε καμιά στοά ή οποιαδήποτε άλλη σκοτεινή τρύπα όπως ορκίζονται όλοι αυτοί που υπηρετείτε ή δεν ακουμπάτε “επαγγελματίες” χωρίς αυτό να αποτελεί καμία υποχρέωση για όποιον θέλει να αγωνιστεί μαζί μας.

   ΔΕΙΤΕ ….ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ...!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

   Πεκλάρη Αθανασία
   ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
   ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ
   ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ …….

   ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
   ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
   ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
   ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ
   ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ )
   ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
   ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ
   ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ
   ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ;
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

   Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΑΡΝΙΑ ΕΣΦΑΖΑΝ!!!!!!!ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΣΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ??????ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ 12ΘΕΟΣ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ..

   ΞΕΚΙΝΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΝΤΙΚΑ 3,06

   ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΕΤΗ,ΑΝΕΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 150ρια...!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
   ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ...

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ...

   ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ....

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!!!

   Διαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ.

   Συλλεκτικές βλακείες του Σώρρα 2014
   https://www.youtube.com/watch?v=ukXL3D78ZEM

   Ο Αρτέμης Σώρρας προσπάθησε να αγοράσει και τον Παναθηναϊκό
   https://www.youtube.com/watch?v=sMrODLZiMvw

   Αρτέμης Σώρρας ..η μαλακία χτύπησε κόκκινο..τό τερμάτισε...
   https://www.youtube.com/watch?v=mS-wZpqxLXs&list=PLKuaXqPRYHxxjyLBCYQueyOuZ-szeBCNQ

   Διαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ..

   ΞΕΚΙΝΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΝΤΙΚΑ 3,06

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΜΙΣΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

   Viky Charalambous
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

   ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
   (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

   ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
   ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

   Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

   ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

   ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

   ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ 99.999 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!

   Διαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ..

   ΞΕΚΙΝΩ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ…

   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΝΤΙΚΑ 3,06

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ...??
   ΨΕΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ....

   ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ 17/5,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,17/5 ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ.....!!!

   ΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕΕΕ???...ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩ..!!!
   ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 1/365 ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΑΝΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ..!!!! 😀😀😀

   ΣΕ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ …

   ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….

   ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ,ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ,ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ…

   ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΜΩΣ…!!!

   ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΦΥΛΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΗΜΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΙ’ΕΓΩ,ΑΜΕΕΕΕ..!!!

   ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ…

   Διαγραφή
  9. ΕΝΤΑΞΕΙ... ΚΑΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΩΡΡΟΓΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ...ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...
   ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ...
   1 ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΪΜΟΥ) ΣΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ
   ΟΙ 99.999 ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΑ ΠΟΣΑ;
   Χ= 7 Χ 99.999 =699.993 ΧΡΟΝΙΑ
   ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2017 + 699.993 = ΤΟ 702.010 μ.Χ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΨΩΡΡΟΓΙΔΩΝ

   Διαγραφή
  10. ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...
   http://www.e-radio.gr/post/86884/agrinio-pistoi-proskynhsan-kastano-to-opoio-eixe-vrasei-o-agios-pasios-pics
   Αγρίνιο: ΖΩΑ προσκύνησαν κάστανο το οποίο είχε βράσει ο Αγιος Παΐσιος

   Αρτέμης Σώρρας ..η μαλακία χτύπησε κόκκινο..τό τερμάτισε...
   https://www.youtube.com/watch?v=mS-wZpqxLXs&list=PLKuaXqPRYHxxjyLBCYQueyOuZ-szeBCNQ

   Διαγραφή
  11. ΤΟΝ (3,12) ΤΟΝ ΑΓΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ..

   ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ,ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ,ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...~~

   ΣΤΟ (3,16) ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ,ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΝΑ "ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...

   Διαγραφή
  12. ΑΑ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΕΙΣ" ΕΣΥ ΕΤΣΙ????????? ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΤΣΟ, ΗΣΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΝΤΕ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗΣ??????????????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
   Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΚΑΡΣΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΩΡΗ ΣΩΡΑΓΙΑ

   Διαγραφή
  13. ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΡΕ ΜΑΥΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΟΥ ΙΑΞΩΒ.
   ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ.

   Διαγραφή
  14. Giannis Paterakis 2 Ιουλίου 2017 - 4:47 μ.μ.

   ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΙΑΚΩΒ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ, ΝΑ; ΦΟΡΑΩ 12ΚΑΠΟΝΤΑ ΤΑΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ, ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙ ΕΛΑ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΟΧΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟΟΟΟΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

   Διαγραφή
  15. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΡΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΕΚΟΜΕΙΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΛΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΑΦΡΗ...

   ***ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!***

   Διαγραφή
  16. ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ 12ΘΕΟ ΖΩΟ!!!!!!!
   ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΑΝ ΟΠΩΣ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ Η ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ???????????
   ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ 12ΘΕΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ??

   Διαγραφή
 4. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?.....ΝΑΙ ΕΛΑ....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?....ΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ....Ε ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΙΑ!!.....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ.....ΕΕ Ε.ΣΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΟΛΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΑΝΤΕ.....ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΖΕΣΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΑΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....salom....salom..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΓΙ'ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΟΜΩΣ..

   ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...
   ΜΑ ΔΕΝ Σ'ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ,ΦΥΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ..

   Ο ΣΟΡΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΡΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ??
   ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ,ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ..

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΙ..

   ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ,ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΔΙΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΥΡΟΥΛΙΕΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ..

   ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΙΛ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΦΥΤΕΨΑ ΚΟΝΤΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ,ΕΙΔΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΟΜΩΣ..!!!

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΣΤΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Ε?

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]