Σκουρλέτης: Να μη γίνονται μαζί οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις ευρωεκλογές

Να αποσυσχετιστούν οι ευρωεκλογές από αυτές για την Αυτοδιοίκηση, γιατί αυτό λειτουργεί παραμορφωτικά για το
περιεχόμενο και τον χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, σκέπτεται να προτείνει η Κυβέρνηση όταν ξεκινήσει η συζήτηση για την αλλαγή του Καλλικράτη.
Αυτό ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ. Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε για "σκέψη" την οποία άλλωστε έχει διατυπώσει στο παρελθόν και στην Βουλή, σε συζήτηση επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ. καθώς στην πρόταση αυτή έχει καταλήξει και η σχετική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί στο Υπουργείο από τον περασμένο Φεβρουάριο η οποία μελετά τις αλλαγές στον Καλλικράτη.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μάλιστα ζητώντας από τα κόμματα να τοποθετηθούν σε αυτή την αλλαγή και για να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή των ημερομηνιών των Αυτοδιοικητικών εκλογών, πρότεινε να μην περικοπεί η πενταετία των υφιστάμενων θητειών αλλά να παραταθεί κατά κάποιους μήνες μέχρι τη νέα ημερομηνία που θα προκηρύσσονται οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αύριο θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια για το θέμα αυτό, κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ, καθώς την πρόταση – σκέψη του ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης την έκανε κλείνοντας τη συνεδρίαση της δεύτερης ανάγνωσης του νομοσχεδίου στην Επιτροπή της Βουλής.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ ψηφίσθηκε και μετά την δεύτερη ανάγνωσή του κατά πλειοψηφία. Ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης καταψήφισε και πάλι την διάταξη που παρέχει τη δυνατότητα για συμπράξεις για την δημιουργία αποτεφρωτηρίων. Μια διάταξη όμως που πέρασε από την Επιτροπή με ψήφους της αντιπολίτευσης.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
  ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΚΑΛΗΣ,
  ΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ.
  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
  ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όχι αγαπητέ μου δεν ειναι του Θίασου ΣυριζΑνελ....
   ειναι της συμμορίας ΣυριζΑνελ και μάλιστα ανήκει στους μεγαλοαπατεώνες της συμμορίας !!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]