Σε “έκαψαν” Πατούλη κι εσύ το δέχτηκες…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Προ ημερών διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και η παράταξη της ΝΔ – θα έλεγα καλύτερα ο Γιώργος Πατούλης – θριάμβευσε!

Πετυχαίνοντας ποσοστό 54,7% και συγκεντρώνοντας 9 από τις 17 έδρες του ΔΣ!

Και για να καταλάβουμε το μέγεθος του θριάμβου, αρκεί να πούμε ότι σε σχέση με τις εκλογές του 2014, αύξησε το ποσοστό κατά 20%! Παίρνοντας η ΝΔ για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια την αυτοδυναμία στον ΙΣΑ!

Όταν η παράταξη, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, πραγματικά καταποντίστηκε – και κλάμα ο Πολάκης – αφού απώλεσε το 50% της δύναμής της από τις εκλογές του 2014!

Μια καθαρή νίκη του Γιώργου Πατούλη και λιγότερο της παράταξης που τον στηρίζει! Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις, το “έφαγε” το κεφάλι του, η ατολμία του!

Και εξηγούμε! Δεν είναι τυχαίο, ότι αυτός ο άνθρωπος σαρώνει όπου κι αν βάλει υποψηφιότητα! Είτε λέγεται ΙΣΑ, είτε λέγεται Δήμος Αμαρουσίου, είτε λέγεται ΚΕΔΕ!

Είχα γράψει πρώτος από όλους και σε ανύποπτο χρόνο, ότι είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και η φιλοδοξία του δεν εκπληρωνόταν με ένα βουλευτιλίκι, που πχ στη Β’ Αθηνών θα έβγαινε ασυζητητί πρώτος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Γιατί η φιλοδοξία του άγγιζε το όνειρο! Όνειρο που ήταν ικανός να κατακτήσει!

Το όνειρο – για πολλούς απραγματοποίητο – λεγόταν Δήμος της Αθήνας, όπερ σήμαινε Πρόεδρος της ΝΔ σε εσωκομματικές εκλογές, όταν προέκυπταν, και εν δυνάμει Πρωθυπουργός!

Για τον λόγο αυτό και σε ανύποπτο χρόνο για τους πολλούς, ανήγγειλε την ίδρυση φορέα ενεργών πολιτών με την επωνυμία “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά”! Που όπως γνωρίζω, “κάλπαζε” σε υποστήριξη δημοτών – ψηφοφόρων της Αθήνας!

Γι΄ αυτό όλοι θεωρούσαν, ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων!

Δυστυχώς όμως, άλλα ήταν τα σχέδια της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία αφού έκανε τον κανακάρη της Δήμαρχο Καρπενησίου και Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, θέλει να τον δει Πρωθυπουργό! Έτσι, επέβαλε η Ντόρα Μπακογιάννη, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη διεκδίκηση της Αθήνας από τη ΝΔ με υποψήφιό της τον Κώστα Μπακογιάννη!

Και εκεί που όλοι περίμεναν καρτερικά το Γιώργο Πατούλη να σηκώσει το πολιτικό του ανάστημα και να διεκδικήσει το Δήμο της Πρωτεύουσας ως ανεξάρτητος – και πιστέψτε με θα σάρωνε – εκείνος κιότεψε και αποδέχτηκε το χρίσμα χαντάκωμα, της διεκδίκησης της Περιφέρειας Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές!

Θα ήθελα να γνωρίζω, δεν παραδειγματίστηκε από τη Ρένα Δούρου;

Που από δελφίνος της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο βρέθηκε στα αζήτητα της πολιτικής, αλλά κινδυνεύει και με της φυλακής τα σίδερα, ελέω Μάνδρας και Ματιού!

Δηλαδή, ο Γιώργος Πατούλης και οι κακοί του σύμβουλοι, δεν κατάλαβαν ποτέ, ότι η ΝΔ έχει ανάγκη τον Πατούλη κι όχι ο Πατούλης τη ΝΔ;

Έτσι, τον “έκαψαν”, τον “τσουρούφλισαν” κι αυτός το δέχτηκε! Κρίμα για την Αθήνα, γιατί αυτός από πάσης απόψεως είναι καλύτερος από τον Κώστα Μπακογιάννη! Τον σύζυγο της Σίας Κοσιώνη και των επιχειρηματικών συμφερόντων! Που είναι, λίγο δεξιούλης, αλλά και λίγο αριστερούλης!

Ας εύχεται λοιπόν ο Γιώργος Πατούλης, στα χρόνια που θα είναι Περιφερειάρχης Αττικής, να μη συμβεί καμιά κακοδαιμονία κι αντί για Πρωθυπουργός, χρηστεί αρχηγός των πολιτικών έγκλειστων του Κορυδαλλού!

Το απεύχομαι ειλικρινά!

Πάντως έχει το χρόνο να δηλώσει “αντάρτης” της ΝΔ και να διεκδικήσει το όνειρό του!!

loading...

6 thoughts on “Σε “έκαψαν” Πατούλη κι εσύ το δέχτηκες…

  1. Ο ΠΑΤΟΥΛΑΚΗΣ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ: ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ;;;;; Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. Οι Μιζοάκηδες δεν είναι τίποτα περισσότερο μία διαχρονική σταθερά του ελληνικού πολιτικού συστήματος με ελάχιστη λαϊκή αποδοχή, αλλά με μεγάλη εξάρτηση από ντόπια και ξένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που έχουν την έδρα τους στη Δύση.

    Για τους Μιζοτακηκούς η εξουσία είναι αυτοσκοπός. Η μίζα το ζητούμενο !!!

    Η μίζα είναι ο θεμέλιος λίθος επί του οποίου εδράζεται η Νέα Μιζοκρατία.

    Η διαφθορά, η διαπλοκή και η πίστωση, ο συνεκτικός κρίκος του « Μιζοτακισμού ».

    Τα Δρακουλόπαιδα, τα Δρακουλοέγγονα, τα Ντοροκοπρόσκυλα και τα περιτρίμματα του καταρρέοντος Μιζοτακισμού, θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

    Οι Μιζοτάκηδες είναι οι Εφιάλτες της πολιτικής ζωής του τόπου …

    Αυτοί και οι υποτακτικοί, οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Μιζο-κρατίας είναι η γάγγραινα που μαστίζει την δεινοπαθούσα χώρα …

    Σήμερα τα απολειφάδια του Μιζοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας, επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου – γόνο – Δούλας και της δημαρχίας Αθηνών, να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

  3. Η κυοφορούμενη επιλογή Μπακογιάννη ως υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων – χάριν της οποίας κόπηκε ο Πατούλης και οι αποκεφαλισμοί έφτασαν ως τα… Χανιά- προκαλεί αρνητική δυναμική που προκύπτει από τον συνδυασμό της οικογενειοκρατίας με τις… ενδοοικογενειακές διευθετήσεις.

    https://youtu.be/gSduY_4RKEs

    Κώστας Μπακογιάννης κατά της οικογενειοκρατίας

    Ο Κώστας Μπακογιάννης θέλει να ειναι υπερκομματικός υποψήφιος στο δημο Αθηναίων.

    Κωστάκη ¨κρείτον το σιγάν¨

    Η άπληστη οικογένεια του λαομίσιτου Δράκουλα θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο.

    Το πρόβλημα είναι ότι με τέτοιους αιμορουφήχτρες σαν τον Κούλη, την Ντόρα, τον Κώστα και την Αλέξια Μπακογιάννη και τα λοιπά απολειφάδια του Μητσοτακισμού , άκρη δεν θα βρούμε και όσο ασχολούμαστε μαζί τους τόσο θα κατεβάζουμε και εμείς το επίπεδο της πολίτικης κουλτούρας.

  4. Όταν ο κόσμος λέει ότι πρέπει να τελειώνουμε (κατ’ αρχήν) με τα «τζάκια», το πρώτο που εννοεί είναι το Μητσοτακέϊκο – Μπακογιαννέικο που ακόμη προσπαθεί να εξαργυρώσει πολιτικά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη!

    Επιτελούς φτάνει βρε αχόρταγοι . Δεν σας ανεχόμαστε πια…

    http://www.periodista.gr/politiki/article/35291/i-proin-tou-kosta-mpakogianni-kaiei-tous

    Η πρώην του Κώστα Μπακογιάννη ΚΑΙΕΙ τους Μητσοτάκηδες για τη Siemens και ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    Η υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ παραδέχεται δημόσια:
    «Η Siemens έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της πολιτικής σταδιοδρομίας του Κώστα Μπακογιάννη».
    «Η Siemens ανέλαβε τη χρηματοδότηση του γάμου του και τον εξοπλισμό των οικιών και των γραφείων τόσο του ιδίου όσο και της ευρύτερης οικογένειάς του».

  5. Οι παλινωδίες και οι διαμάχες της οικογένειας Μητσοτάκη γύρω από τα χρίσματα στο Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής, δεν έχουν τελειωμό.

    Πολλά περιστρέφονται πρωτίστως γύρω από τις επιδιώξεις της «μαμάς» Ντόρας για τον γιο της και την εμμονή της να τον δει Δήμαρχο Αθηναίων, ως προθάλαμο για την ηγεσία του κόμματος που όμως… κατέχει ο αδερφός της Κυριάκος.

    – Η Ντόρα πιέζει τον αδερφό της Κυριάκο να «οδηγήσει» τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, για χάρη του γιου της, όπου εκεί όμως (στην Περιφέρεια) οι νταβατζήδες έχουν τάξει στήριξη σε άλλο υποψήφιο παλιό γνώριμο και άρα βγαίνει και εκεί καραμπόλα. Η διαρροή του Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα ανακοίνωνε τον Γιώργο Πατούλη ως επίσημο υποψήφιο της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, σκοντάφτει ακριβώς επάνω στους νταβατζήδες, που δεν έχουν του χεριού τους τον Γιώργο Πατούλη.

  6. Μπακογιάννης Παύλος :

    (…Η ορθή αντίληψη περί δημοκρατίας υπαγορεύει, όχι μόνο θετικές ενέργειες και πράξεις υπέρ αυτής, αλλά και αποχή από παρεμβάσεις και επεμβάσεις στους θεσμούς της, ακόμα κι όταν αυτός που έχει την αρμοδιότητα ή την ευθύνη βλάπτεται. Αυτό απαιτεί το συμφέρον της δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος…
    Εκείνο που λείπει από τη σημερινή ελληνική ηγεσία είναι ακριβώς, η έλλειψη ορθής αντιλήψεως περί δημοκρατίας, δημοκρατικής συνειδήσεως και δημοκρατικής συμπεριφοράς …
    Χαριστικές πράξεις, προώθηση με κάθε τρόπο “ημετέρων”, αδίστακτες και σαφώς παράνομες επεμβάσεις και παρεμβάσεις στη λειτουργία των θεσμών, καταστρατηγήσεις του Συντάγματος και των νόμων, περιφρόνηση προς αυτό που υποστηρίζουν ότι χτίζουν- τη δημοκρατία …
    … Εκείνοι που καταστρατηγούν πρώτοι τους νόμους και δεν σέβονται τους κανονισμούς είναι η λεγόμενη άρχουσα τάξη, η ηγεσία… Είναι καθολική η γνώμη, ότι σε αυτόν τον τόπο μετράει μόνο, όποιος έχει “σχέσεις”, “γνωριμίες”, “μέσα” και φυσικά “χρήμα”. Κι επειδή όποιος έχει αυτό το τελευταίο, αγοράζει και όλα τα άλλα, η απόκτηση χρήματος έχει μεταβληθεί πλέον σε ιδεολογία. Λατρεία του χρήματος και αδίστακτη χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την απόκτησή του, και φυσικά ανάλογη χρήση όταν αποκτηθεί…)

    Ο Κωστάκης μπορεί να είναι «σπέρμα» του δολοφονημένου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΠΑΥΛΟΥ, όμως είναι και δημιούργημα της φαμίλιας του εφιάλτη Μητσοντορακουλα, γαλουχημένος στα στήθια της πρωθιέρειας του νεποτισμού ,της ξενοδουλίας και της “Μίεζενς ”…

Comments are closed.