Το τετ α τετ του Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΣτΕ μετά την ηχηρή παρέμβασή του - ΒΙΝΤΕΟ

Τον διάλογο που είχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου
κατά την διάρκεια της δεξίωσης για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.
Το τετ α τετ έγινε λίγες ώρες μετά την ηχηρή παρέμβαση του αρχαιότερου, εν ενεργεία, δικαστικού λειτουργού, ο οποίος έκανε λόγο για αδικαιολόγητες, απαξιωτικές και προσβλητικές επιθέσεις σε δικαστές από την κυβέρνηση.
«Η παρέμβασή μου ήταν θεσμική» είπε ο Νίκος Σακελλαρίου στον Αλέξη Τσίπρα για να λάβει από τον πρωθυπουργό την απάντηση: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα έχω μόνο όταν η Δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην πολιτική».
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Συνταγματική κρίση: Ο πρόεδρος του ΣτΕ απαντά δημοσίως… σε Α.Τσίπρα! – Κυβέρνηση:
  «Πόσο πληρώθηκαν για τα Μνημόνια;»

  H χώρα βιώνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μια ιδιότυπη συνταγματική κρίση με την τρίτη εξουσία (δικαστική) να επιτίθεται σφοδρά και απροκάλυπτα κατά της εκτελεστικής κυβερνητικής εξουσίας και την κυβέρνηση να απαντά σε ανάλογο ύφος.

  Χαρακτηριστικό της υψηλής έντασης της σύγκρουσης, η οποία υπέβοσκε από τότε που το Συμβούλιο Επικρατείας ακύρωσε το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, ήταν η δήλωση του ίδιου του πρωθυπουργού χθες κατά των δικαστών και εισαγγελέων ότι «λειτουργούν ως γραφείο Τύπου της ΝΔ» και η απάντηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της κυβέρνησης πριν λίγο με την κατηγορία ότι «Στρέφεται κατά του Κράτους Δικαίου».

  Είναι πρωτοφανής η ένταση, πρώτη φορά συμβαίνουν όλα αυτά από το 1974 και από το Μαξίμου υπενθυμίζουν την παλαιότερη δήλωση του Ν.Σακελλαρίου για «τις συναλλαγές επίορκων δικαστών, με τις μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου για να βγάλουν νόμιμα τα Μνημόνια», από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας.

  Και οι κυβερνητικές πηγές επαναλαμβάνουν συνεχώς τις τελευταίες ώρες ότι “Οι δικαστές και οι εισαγγελείς ουδέποτε έκρυψαν τον συντηρητικό προσανατολισμό τους, ειδικά μετά τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που έλαβαν από την κυβέρνηση Σαμαρά για τα μισθολογικά αιτήματά τους και τα παχυλά αναδρομικά εν μέσω Μνημονίων. Και μην ξεχνάμε ότι μόνο μετά την είσπραξη των αναδρομικών τους αποφάσισαν ότι τα Μνημόνια ήταν νόμιμα”.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ...
  https://enantion.gr/2017/07/24/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b5/

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]