Δηλαδή τους πήραμε καλα καλα και τώρα τους στρεφούμε εναντίον τους; Θα το πληρώσουμε ακριβά. Αρκετή υποτέλεια δειξαμε, δε χρειάζεται να γίνουμε και ηλιθιοι.

Η Μόσχα προειδοποιεί την Ελλάδα να μην δώσει τους S-300 στην Ουκρανία απαντώντας στον ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλο: «Μην τολμήσετε»… «Θα υπάρξουν συνέπειες»

Η κατάρα του Θεού έπεσε πάνω μας αδέρφια μια με τον Τσίπρα μια με τον Κούλη οι πληγές του Φαραώ δεν έχουν τελειωμό!!!! Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον μας τούς αμαρτωλούς και δώσε άφεσιν αμαρτιών!!!!!

Ποιά συνθήκη προβλέπει τη …”δωρεά” υπερσύγχρονων αμυντικών συστημάτων σε χώρα ΜΗ σύμμαχο, τη στιγμή μάλιστα που ακόμα και σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ απειλεί τη χώρα μας με ξαφνική εισβολή τη νύχτα????

Μια συνέπεια για την Ελλάδα θα έχει η μεταφορά των S300 από την Κρήτη στην Ουκρανία…ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΜΠΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ NAT.O.ική ΣΥΜΜΑΧΟ Τουρκία….

Όπως ακριβώς συνέβη και με την αποστολή μιας εκ των 6 συστοιχιών μας PATRIOTS στη Σαουδική Αραβία που κινδυνεύει μόνον κατά φαντασίαν της κι είχε χαρη στην οικονομική της ευμάρεια άπειρες δυνατότητες εξοπλισμών με δικά της μέσα

Άλλο ένα εμπόδιο για ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΆΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙ-ΚΟΥΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ

ΑΥΤΈΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΕΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΟΧΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

Όσα ρώσικα στείλαμε ως τώρα δε συγκρίνονται με τους s300, που είναι στρατηγικής σημασίας και αποτελεσματικότητας. Η αποστολή τους είναι πράγματι άμεσο κτύπημα στη Ρωσία και δε θα μείνει έτσι.

Πόση ηλιθιότητα ακομα;

Τελικα δεν ξερει τι να πιστεψει κανεις… Λενε οτι θα μας δωσουν οι Αμερικανοι ‘ Πατριοτ’ α/α συστηματα.

Μα δεν ειχαμε Πατριοτ και τα στειλαμε στην Σαουδικη Αραβια προ καιρου?

Να υποθεσουμε οτι αυτοι μας πουλανε τα δικα τους α/α συστηματα και κατοπιν εμεις, τα δινουμε σε τριτες χωρες?

Τι ειδους αλισφερισι ειναι αυτο?

Και ποιος βγαζει λεφτα απ’ ολα αυτα τα παρε – δωσε?

Με ποιο δικαίωμα, με ποια νομιμοποίηση μπορεί ένας πρωθυπουργός ή υπουργός να αφοπλίζει την χώρα, τα νησιά,…!!! 🤔

Να παίρνει μέρος σε έναν πόλεμο δίνοντας άρματα και όπλα,….χωρίς αυτό να προκύπτει από κάποια συμμαχική δέσμευση εφόσον η Ουκρανία δεν ανήκει στην συμμαχία του ΝΑΤΟ…!!! 🤔

Και μάλιστα ολα αυτά χωρίς να έχουν την έγκριση της βουλής….!!!

Αυτό θεωρείται εσχάτη προδοσία….!!!

Αυτοι οι γαλοναδες έχουν να πούνε τίποτα επί του θέματος….;;; 🤬

Ότι πει η πρεσβεία …και στο γκρεμό αν πει να πέσουμε …θα πέσουμε. Το πιο τραγικό είναι ότι οι ραγιάδες θα τρέξουν να πέσουν πρώτοι πρώτοι , αν τους το πούνε τα μμε και οι πολιτικοί “μας”

loading...