Καλλιάνος: Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την έδρα της κ.Μεγαλοοικονόμου, αν παραιτηθεί

«Δεν θα δεχόμουν κανένα δωράκι από την Ένωση Κεντρώων» λέει ο κ.Καλλιάνος, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής και διαδέχεται την κ.Μεγαλοοικονόμου, στην περίπτωση παραίτησής της


Την απόφασή του να μην αποδεχτεί τη βουλευτική έδρα σε περίπτωση παραίτησης της κ. Μεγαλοοικονόμου, ανακοινώνει ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το στέλεχος της ΝΔ απάντησε στη δήλωση της κ. Μεγαλοιοκονόμου, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων διατηρώντας, πάντως, τη βουλευτική της έδρα και η οποία τόνισε σήμερα μιλώντας στον «Real Fm» πως αν παραδώσει την έδρα, θα την πάρει ο κ. Καλλιάνος και θα την πάει στη ΝΔ, καθώς είναι ο επόμενος επιλαχών.

«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδόσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καλλιάνος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕΣ.ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ.ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΔΦΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙ.ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΜΟΝΟ Η ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]