Κυρίαρχος ο Μητσοτάκης έναντι του Τσίπρα….

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας*

Κυρίαρχος εμφανίζεται ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έναντι του κ. Αλέξη Τσίπρα τόσο δημοσκοπικά όπου υπερέχει σημαντικά έναντι του πρωθυπουργού όσο και ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Στην Θεσσαλονίκη πολλοί χαρακτήρισαν πρόβα εν αναμονή πρωθυπουργού την ομιλία στην 83η ΔΕΘ του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη .
O κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ανέπτυξε με το σύνθημα “Μπορούμε” στο πολυπληθές για τα χρονικά ακροατήριό του το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Και καταχειροκροτήθηκε…

Κέρδισε τις εντυπώσεις σε σχέση με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Τα μέτρα για την μείωση του ΕΝΦΙΑ, την άρση των capital control. την μείωση της φορολογίας και γενικότερα της ανακούφισης όλων των πολιτών έκαναν την πολιτική ζυγαριά να γείρει σημαντικά υπέρ του κυρίου Μητσοτάκη αφού στην ομιλία του κυρίου Τσίπρα έγινε μόνο λόγος για τις μνημονιακές υποχρεώσεις των πολιτών πάρα για την πραγματική πυροδότηση της ανάπτυξης και της πραγματικής οικονομίας…

Η ΝΔ από την πλευρά της έδειξε την μεγαλύτερη συσπείρωση όλων των εποχών αφού ενισχύθηκε και με τις δηλώσεις τόσο του κυρίου Αντώνη Σαμαρά αλλά και του κυρίου Κωσταντίνου Καραμανλή.

Χαρακτηριστική της ομιλίας είναι η δήλωση του κυρίου Μητσοτάκη ότι η ΝΔ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις από μηδενική βάση και θα καταργήσει μόλις γίνει κυβέρνηση τον νόμο Κατρούγκαλου δίνοντας έτσι την προσδοκία στους πολίτες ότι μεταξύ άλλων δεν θα υποστούν άλλο μειώσεις στις συντάξεις τους.

Έτσι ουσιαστικά η εκλογολογία άρχισε…

Ημερομηνίες πάνε και έρχονται για μετά την 5η Νοεμβρίου όπου θα γίνουν και οι ανακοινώσεις στο eurogroup για την Ελλάδα όπου με το αυξημένο πλεόνασμα το κλίμα θα ευνοεί την κυβέρνηση για πρόωρες εκλογές μέσα στο 2018 αφού θα γλυτώσει από το τι μέλλει γενέσθαι με το κόψιμο των συντάξεων και το Σκοπιανό και την ψήφισή του στην Βουλή.

Πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να πάει ακόμα και σε εκλογές το 2018 αφού εάν πάει τον Μάϊο του 2019 που είναι το πιο πιθανό σενάριο θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στον Σύριζα!

Ήδη η προεκλογική μάχη άρχισε!

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ:

loading...

4 thoughts on “Κυρίαρχος ο Μητσοτάκης έναντι του Τσίπρα….

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΙΚΑ ΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ…

  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΒΛΗΜΑ Ο ΣΤΟΚΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ. ΚΟΙΝΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΙΦΑΔΟ

  3. Φίλε ο δημοσιογράφος σου λέει τι λένε οι δημοσκοπήσεις οχι τι θα ψηφίσεις εσύ. Πόσες φοπές θέλει να στο λένε για να το καταλάβεις;

    Ο δημοσιογράφος είναι αρκετά ενημερωμένος όχι σαν κάτι άλλους που κάνουν προπαγάνδα και υπηρετούν κόμματα όπως ο Καρτερός π.χ.

    Παρμενίων

  4. ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΡΕΣΥ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙΣ;
    ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΙΕΣ

Comments are closed.