Μετά τον τελικό έλεγχο του πελάτη, ευθύνη φέρει ο ίδιος!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Επιστολές που κοινοποιήθηκαν τόσο προς τον αξιότιμο Πρόεδρο
κ. Σεβαστίδη Χριστόφορο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΔΕ) καθώς και προς τον αξιότιμο Πρόεδρο του ΣΤΕ κ. Σακελλαρίου Νικόλαου και όχι μόνο.
ΠΡΟΣ

Αξιότιμο Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικράτειας (ΣΤΕ)
κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ και προς όλους τους ανώτατους Δικαστικούς Λειτουργούς αυτού.
ΘΕΜΑ:

Η απόφαση που ελήφθη από τους αξιότιμους ανώτατους Δικαστικούς λειτουργούς του ΣΤΕ, καθώς και του Προέδρου αυτού και αφορά την απόφαση την οποία έλαβαν ως αντισυνταγματική συνέχιση παράτασης παραγραφής των φορολογικών αξιώσεων υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Αξιότιμε/οι, παρατηρώντας την απολογία των ανώτατων δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς για όσους φυσικά γνωρίζουν και μπορούν να στοιχειοθετήσουν τα κάτωθι, τα οποία φυσικά ήδη γνωρίζετε από το 2012, αλλά παρ’ όλα ταύτα και προκλητικά ενεργώντας εν γνώσει σας κατά του Ελληνικού Δημοσίου προβήκατε στην αδιανόητη - εγκληματική προαναφερόμενη απόφασή σας και προσπαθώντας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα αναφέρεται ότι κρατικοί λειτουργοί, Δημόσια πρόσωπα που ασκούν κριτική σε δικαστικές αποφάσεις επιβάλλεται να έχουν υποτυπώδη έστω γνώση των εξελίξεων στον νομικό πολιτισμό, διότι η αστοιχείωτη κριτική προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και στους πολίτες.
Αξιότιμε/οι η προαναφερόμενη απόφασή σας ενώ γνωρίζετε τα κάτωθι θεωρείτε επιεικώς εγκληματική κατά του Ελληνικού Δημοσίου - Ελληνικού Λαού, διότι σας καταθέτω απαντητική επιστολή, η οποία φέρει αριθμ. πρωτ. Π5220/2012, με εντολή του πρώην Προέδρου του ΣΤΕ στις 9/10/2012 αξιότιμου
κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΥ, η οποία αφορά απάντηση των επιστολών που είχα κοινοποιήσει στον εν λόγω στις 29/9/2012, 4/10/2012 και 15/10/2012 (σας καταθέτω αντίγραφα των επιστολών), κάνοντάς του γνωστή επώνυμη καταγγελία μου, την οποία και έχω καταθέσει στο γραφείο του πρώην αξιότιμου Οικονομικού Εισαγγελέα της ΣΔΟΕ κ. ΠΕΠΟΝΗ και η οποία φέρει αριθμ. πρωτ. 2071 και 3122/13/2/2012 και αφορά φοροδιαφυγή από αγοραπωλησίες ακινήτων και όχι μόνο μεταξύ εμπορικής - αντικειμενικής αξίας στην οποία εμπλέκονται πέρα εμού Συμβολαιογράφοι - Δικηγόροι – Αγοραστές – Πωλητές – Μεσίτες και όλα φυσικά τα Πιστωτικά Ιδρύματα της Ελλάδος (εγκληματικές οργανώσεις παράβαση εν γνώσει και κατά εξακολούθηση για τα τελευταία 25 χρόνια και όχι μόνο του Ν. 3691/2008 οι οποίοι εν λόγω αναφερόμενοι στο μεγαλύτερο μέρος των στεγαστικών συμβολαίων αγοραπωλησίας ακινήτων δήλωναν την αντικειμενική αξία πώλησης ενώ λάμβαναν αμοιβή στην εμπορική αξία ως μαύρα χρήματα και όλα τα πιστωτικά ιδρύματα ενώ λάμβαναν γνώση της φοροδιαφυγής, χρηματοδοτούσαν τη διαφορά μεταξύ εμπορικής – αντικειμενικής αξίας με το γνωστό τρικ ως επισκευαστικά δάνεια και όχι μόνο αλλά πίστωναν τη διαφορά στο λογαριασμό του πωλητή. Φυσικά αξιότιμε/οι όλα τα προαναφερόμενα σας είναι ήδη γνωστά) και που φυσικά ελέγχονται τόσο από τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ (σας καταθέτω επιστολή από το 2012 του πρώην Αξιότιμου γενικού Γραμματέα
κ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ όπως και από τους αρμόδιους της ειδικής επιχειρησιακής μονάδας του ΣΔΟΕ). Όσο και από την Ελληνική Δικαιοσύνη κατόπιν μηνύσεων που έχω καταθέσει προς όλους της προαναφερόμενους εμπλεκόμενους και όχι μόνο.
Αξιότιμε/οι η απαντητική επιστολή του προαναφερόμενου Προέδρου του ΣΤΕ, η οποία εκφράζει όλους σας, κατόπιν ενημέρωσης που προφανώς σας έγινε, αναφέρει ότι τα προαναφερόμενα παραπτώματα κατά του Ελληνικού Δημοσίου που θίγω δεν υπάγονται στις αρμοδιότητες του δικαστηρίου, ήτοι, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδος καθώς και όλοι οι Δικαστικοί Λειτουργοί αυτού, θεώρησαν ότι το 2012 με την Ελλάδα πτωχευμένη - διασυρμένη ανά τον κόσμο – υπό κατοχή, να δηλώσουν αναρμόδιοι και να συναινέσουν εν γνώσει τους στις εκ νέου παράνομες – καταχρηστικές ανακεφαλαιοποιήσεις των εγκληματικών οργανώσεων (τραπεζών) εις βάρος του Ελληνικού Δημόσιου - Ελληνικού Λαού εκτοξεύοντας το δημόσιο χρέος σε δυσβάσταχτα ύψη.

Αξιότιμε/οι το να επιχειρείτε σήμερα να δικαιολογήσετε την απαράδεκτη προαναφερόμενη – κάτωθι απόφασή σας, αναφέροντας και καλά θεωρώντας ότι απευθύνεστε σε 10 εκατομμύρια αδαείς πολίτες ότι οι γενικές αρχές και κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. στο θεσμό αυτό και αποτυπώνονται στην νομολογία τόσο του δικαστηρίου της Ε.Ε. όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, είναι άστοχη διότι με την μη παρέμβασή σας για τα προαναφερόμενα όπως οφείλατε από το 2012 και σας παραπέμπω στις αποφάσεις που έλαβε αντίστοιχο κράτος (Ισλανδία), το οποίο ως μη μέλος της Ε.Ε. Ένωσης οδήγησε όλους τους εμπλεκόμενους τραπεζίτες στον Καιάδα και δεν συναίνεσε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της και παρ’ όλα ταύτα το 2013 Διεθνές Δικαστήριο δικαίωσε την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας, φυσικά εσείς και όχι μόνο με την μη παρεμβολή σας, εν γνώσει σας οδηγήσατε - οδηγείτε σε αυτοκτονίες χιλιάδες Έλληνες τόσο από την επιβολή πρόσθετων δυσβάστακτων μέτρων για την σωτηρία των εγκληματικών οργανώσεων όσο και με την συνέχιση των παράνομων - καταχρηστικών πλειστηριασμών ακινήτων (ηλεκτρονικών ή μη) με συνέπεια χιλιάδες αυτοκτονίες που έχουν διαπραχθεί και θα διαπραχθούν με τη συνέχιση των παράνομων – καταχρηστικών πλειστηριασμών ακινήτων που αφορούν τα προαναφερόμενα παράνομα στεγαστικά δάνεια και όχι μόνο.

Κατανοείτε ότι άμεσα επιβάλλετε να ανακατασκευάσετε την αδιανόητη απόφασή σας διότι πλέον έχετε εκτεθεί όλοι σας, που εν γνώσει σας για τα προαναφερόμενα προσπαθείτε δημόσια να παρέχετε «και καλά» προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αλλά προφανώς ενδιαφέρεστε για την σωτηρία των εγκληματικών οργανώσεων (τραπεζών) και όχι μόνο την οποία όπως και να έχει σύντομα θα καλεστείτε να δικαιολογήσετε!

Παρακαλώ και κάνω έκκληση σε όλο το σώμα του ΣΤΕ εάν από τα
προαναφερόμενα τα θεωρήσετε ψευδή ή ότι θίγετε το κύρος σας όπως και επιβάλλεται, άμεσα να με παραπέμψετε προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, έτσι ώστε όλοι μας να λογοδοτήσουμε όπως επίσης εντός 15 εργάσιμων ημερών από σήμερα 14/7/2017 μου κάνετε γραπτώς γνωστές όλες τις ενέργειές σας για την προαναφερόμενη αδιανόητη απόφασή σας και όχι μόνο και να μου
προσκομίσετε εφ’ όσον αναφέρεστε περί Ευρωπαϊκής Νομολογίας ποιο Διεθνές Δικαστήριο εάν είχατε πράξει τα νόμιμα για τα οποία και έχετε καλεστεί οδηγώντας όλες τις τράπεζες - τραπεζίτες που εν γνώσει τους και για δικό τους όφελος έπραξαν – πράττουν παράβαση του Ν. 3691/2008 (νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες εγκληματικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Δημοσίου – ξέπλυμα μαύρου χρήματος – χρηματοδότηση της τρομοκρατίας) δεν θα δικαίωνε την Ελλάδα, όπως αντίστοιχα δικαίωσε το κράτος της Ισλανδίας για πανομοιότητα παραπτώματα.

Επίσης σας καταθέτω επιστολές παρέμβασης για την προαναφερόμενη επώνυμη καταγγελία μου τόσο του νυν αξιότιμου Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Τσίπρα Αλέξιου όπως και των αξιότιμων προκατόχων του κ. Θάνου Χριστοφίλλου Βασιλική (Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός), αξιότιμου κ. Σαμαρά Αντώνη και όχι μόνο.

Επίσης σας καταθέτω και επιστολές που κοινοποίησα το 2013 προς την Ένωση Δικαστών – Εισαγγελέων καθώς και στην Πρόεδρο αυτής όπως σε όλους τους Εισαγγελείς Διαφθοράς – Εισαγγελέα κ. Γκουτζαμάνη – Εισαγγελέα κ. Ξένη Δημητρίου – Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ράικου – Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη – μέρος ανακριτών διαφθοράς – πρώην Πρόεδρο Αρείου Πάγου κ. Θάνου Χριστοφίλλου Βασιλική, καθώς και σε όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2012 – 2017 όπως και προς τους αρχηγούς των μελών κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Δανειστές μας) και όχι μόνο που η εν λόγω αξιότιμη Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. αυτής, παρόλο που έπραξαν τα αντίστοιχα προαναφερόμενα χωρίς φυσικά να παρέμβουν αλλά παρείχαν – παρέχουν μέχρι σήμερα 2017 προστασία στις εγκληματικές οργανώσεις (τράπεζες) και σε όλους τους προαναφερόμενους εμπλεκόμενους (συμβολαιογράφους – δικηγόρους – αγοραστές – πωλητές – μεσίτες).

Φυσικά οι προαναφερόμενοι αξιότιμοι τολμούν παρόλα ταύτα να εκδώσουν απάντηση κατόπιν επίκρισης που δέχτηκαν για αποφάσεις που έλαβαν καθώς και παροχή στήριξης προς τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς του ΣΤΕ και αφορά την προαναφερόμενη απόφαση αναφέροντας πως οι αστήριχτες – συκοφαντικές επιθέσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη και η αθεμελίωτη κριτική στις αποφάσεις που εκδίδονται και τέλος οι δικαστικοί λειτουργοί προασπίζονται και περιφρουρούν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο για κάθε αδικημένο πολίτη..!!

Γνωρίζατε αξιότιμοι τα προαναφερόμενα και σε περίπτωση που δεν είχατε λάβει γνώση να ζητηθούν ευθύνες από τον πρώην αξιότιμο Πρόεδρό σας
κ. Μενουδάκο ο οποίος σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας, και όπως επιβάλλεται αναθεωρήστε άμεσα την αδιανόητη προαναφερόμενη απόφαση που λάβατε, και προχωρήστε στην άμεση παρέμβασή σας για τα προαναφερόμενα οδηγώντας τις τράπεζες – τραπεζίτες στον Καιάδα και ζητήστε όπως επιβάλλεται την αναστολή όλων των παράνομων – καταχρηστικών πλειστηριασμών ακινήτων ως το πέρας της έρευνας απ’ τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ – Ελληνική Δικαιοσύνη και όχι μόνο.

Σας καταθέτω όλες τις προαναφερόμενες επιστολές και όχι μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και παρακαλώ όπως πέρα όλων των άλλων δώσετε έμφαση στο αρχείο scan.
Ευχαριστώ

14/7/2017
Με1Τιμή

ΤΣΙΡΙΚΟΣ Π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΔΤ: Χ089684 ΑΦΜ: 032839611 Διεύθ/ση: Τσιρίκου 10, Βάρη Αττικής Email: [email protected]ΤΗΛ:6983849367
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. AN EIXAME ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...
  ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ......

  ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκης: Τα 25 μέτρα των πρώτων 100 ημερών
  https://www.youtube.com/watch?v=GzUxHJuX00g

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]