Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Το μήνυμα της Ηριάννας μέσα από τη φυλακή

Το πρώτο της μήνυμα μέσα από την φυλακή μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της έστειλε η Ηριάννα, μέσω της σελίδας στο facebook "Για την Ηριάννα Β.Λ.".

"Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που "στηρίχτηκε" σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.

Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου. Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε.


Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος.


Ηριάννα Β.Λ."

Δείτε την ανάρτηση:

3 σχόλια :

 1. Το καθεστώς των αναρχομπολσεβικων προσπαθεί να αγιοποιήσει τους συντρόφους τους τρομοκράτες εκβιάζοντας τη δικαιοσύνη και την ελληνική κοινωνία.
  Ως πότε θα ανεχόμαστε τη βία του φασισμού της ισχνής μειοψηφίας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας πρόσεχε. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή σχετιζόταν με κάποιον (που αθωωθηκε, ε?) 13 χρόνια φυλακή???
   Και εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη?
   Τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

   Διαγραφή