Πρόεδρος ΣτΕ κατά κυβέρνησης: Οι δικαστές δεν δέχονται οδηγίες από τις άλλες δύο εξουσίες

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας καταδικάζει τις επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης προειδοποιώντας ότι στρέφονται κατά του Κράτους Δικαίου


Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα σε «διάγγελμά του» ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου εκπροσωπώντας το σύνολο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως είπε, με αφορμή της επιθέσεις που δέχεται η Δικαιοσύνη και οι δικαστές.
           
Για πρώτη φορά στην  ιστορία του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου ο πρόεδρος του προέβη σε δημόσιες δηλώσεις ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών υπό την μορφή διαγγέλματος.
           
Ο κ. Σακελλαρίου καταδίκασε  με «τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις παντελώς αδικαιολόγητες αυτές επιθέσεις από όπου και αν προέρχονται, επιθέσεις οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά του Κράτους Δικαίου, θεμελιώδης πυλώνας του οποίου είναι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, στη μείωση του κύρους της οποίας προδήλως αποβλέπουν».
           
Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣτΕ τόνισε ότι «με άκριτες ενέργειες, λοιδωρίες, αδικαιολόγητους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αλλά και προσβλητικούς για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης υπαινιγμούς περί δήθεν αρνήσεώς τους να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις τους, επιχειρείται, κατά συστηματικό πλέον τρόπο, να κλονισθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της».
           
Παράλληλα, ο κ. Σακελλαρίου τόνισε ότι «οι απρόκλητες αυτές επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της επιβάλλεται να παύσουν αμέσως για να μπει ένα τέλος στην απαράδεκτη και στείρα αυτή αντιπαράθεση μεταξύ της Κυβερνήσεως και της Δικαιοσύνης».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣτΕ  καλεί « όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν την δέουσα αυτοσυγκράτηση πριν η ιδιαίτερα σοβαρή αυτή θεσμική κρίση που προκλήθηκε από τις επιθέσεις αυτές και οδήγησε στην θλιβερή αυτή αντιπαράθεση λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή» και πρόσθεσε: «Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι το Σύνταγμά μας καθορίζει με σαφήνεια τον διακριτό ρόλο και τα όρια της δράσεως μιάς εκάστης των τριών λειτουργιών της Πολιτείας, τα όργανα των οποίων οφείλουν να περιορίζονται αυστηρά και μόνον στον θεσμικό ρόλο που τους επιφυλάσσει το ίδιο το Σύνταγμα».

«Η Δικαιοσύνη σέβεται απολύτως τον θεσμικό ρόλο της νομοθετικής και εκτελεστικής λειτουργίας, απαιτεί όμως και τον ανάλογο σεβασμό του δικού της θεσμικού ρόλου» ανέφερε ακόμη, ο κ. Σακελλαρίου.
«Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας», συνέχισε ο κ. Σακελλαρίου, «τα δικαστήρια είναι υποχρεωμένα να μην εφαρμόζουν νόμο, το περιεχόμενο του οποίου είναι αντίθετο προς αυτό, η δε συμμόρφωση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης – οι οποίες εκτελούνται στο όνομα του ελληνικού Λαού – είναι υποχρεωτική».
         
Σε έντονο ύφος ο κ. Σακελλάριου τόνισε: «Οι δικαστές  ούτε αντιπολιτεύονται ούτε όμως και συμπολιτεύονται. Οφείλουν και πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτεροι».  Παράλληλα, κάλεσε όλους τους δικαστές ,«ανεξαρτήτως κλάδου και βαθμού να συνεχίσουν απερίσπαστοι, αγνοώντας τις επιθέσεις, τις προσβολές και τους πάσης φύσεως επηρεασμούς να επιτελούν ,με νηφαλιότητα, σύνεση και αποφασιστικότητα το υπηρεσιακό τους καθήκον, εντείνοντας συνεχώς τις προσπάθειές τους για μία ταχύτερη και πιο ποιοτική απονομή της δικαιοσύνης, έχοντας πάντοτε κατά νούν ότι η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο για τον αδικούμενο πολίτη».

Συνταγματικό Δικαστήριο


Αναφερόμενος, στην ίδρυση συνταγματικού δικαστηρίου, ο κ. Σακελλαρίου επισήμανε: «Οφείλουμε τέλος να προειδοποιήσουμε ότι υπό τις παρούσες αμιγώς μνημονιακές συνθήκες θεωρούμε εξαιρετικά επικίνδυνο κάθε συνταγματικό πειραματισμό, ο οποίος θα οδηγούσε σε έλλειμμα  δικαιοσύνης.

Φρονούμε ότι δεν  υπάρχει τίποτε πιο τραγικό για τους Έλληνες από το να στερηθούν, δια της εισαγωγής  αμφιβόλου λειτουργικότητος θεσμών, της αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας, η οποία διασφαλίζεται πλήρως από το ισχύον Σύνταγμα και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Χώρας.

Το υφιστάμενο συνταγματικό πλαίσιο είναι απολύτως επαρκές για να  αντιμετωπισθεί η κρίσις και η αποτελεσματική λειτουργία του εξασφαλίζεται πλήρως από την ανεξάρτητο Δικαιοσύνη, η οποία και το απαιτούμενο σθένος διαθέτει αλλά και την βούληση  να πράξει ό,τι απαιτείται, όπως έχει άλλωστε αποδειχθεί με την πρόσφατη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας».
         
Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά με τη σύσταση Συνταγματικού Δικαστηρίου, ο κ. Σακελλαρίου απάντησε: «θα επιχειρηθεί να περάσει με την συνταγματική αναθεώρηση».

Το πλήρες κείμενο  της δήλωσης του κ. Σακελλαρίου έχει ως εξής:


«Ο φετινός εορτασμός της 43ης επετείου από την πτώση της Δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Χώρα μας σκιάζεται δυστυχώς από τις συνεχιζόμενες, άνευ προηγουμένου, επιθέσεις  κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της.

Από της θέσεως ταύτης ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αρχαιότερος Δικαστής της Χώρας και Πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, εκπροσωπώντας το σύνολο της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό  τρόπο τις παντελώς αδικαιολόγητες αυτές επιθέσεις από όπου και αν προέρχονται, επιθέσεις, οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά του Κράτους Δικαίου, θεμελιώδης πυλώνας του οποίου είναι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, στη μείωση του κύρους της οποίας προδήλως αποβλέπουν.

Με άκριτες ενέργειες, λοιδωρίες, αδικαιολόγητους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αλλά και προσβλητικούς για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης υπαινιγμούς περί δήθεν αρνήσεώς τους να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις τους επιχειρείται, κατά συστηματικό πλέον τρόπο, να κλονισθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.

Λησμονείται προφανώς ότι η Δύναμις της Δημοκρατίας μας συνίσταται στην αξιοπιστία των θεσμών της, αξιοπιστία, η οποία όμως υπονομεύεται από τέτοιου είδους ατυχείς ενέργειες.

Οι απρόκλητες αυτές επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της επιβάλλεται να παύσουν αμέσως για να μπει ένα τέλος στην απαράδεκτη και στείρα αυτή αντιπαράθεση μεταξύ της Κυβερνήσεως και της Δικαιοσύνης.

Προς τούτο καλώ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν την δέουσα αυτοσυγκράτηση πριν η ιδιαίτερα σοβαρή αυτή θεσμική κρίση που προκλήθηκε από τις επιθέσεις αυτές και οδήγησε στην θλιβερή αυτή αντιπαράθεση λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι το Σύνταγμά μας καθορίζει με σαφήνεια τον διακριτό ρόλο και τα όρια της δράσεως μιάς εκάστης των τριών λειτουργιών της Πολιτείας, τα όργανα των οποίων οφείλουν να περιορίζονται αυστηρά και μόνον στον θεσμικό ρόλο που τους επιφυλάσσει το ίδιο το Σύνταγμα.

Η Δικαιοσύνη σέβεται απολύτως τον θεσμικό ρόλο της νομοθετικής και εκτελεστικής λειτουργίας, απαιτεί όμως και τον ανάλογο σεβασμό του δικού της θεσμικού ρόλου.

Η Δικαιοσύνη απαντά στις ακρότητες μόνον δια της αψόγου επιτελέσεως από τους λειτουργούς της του υπηρεσιακού τους καθήκοντος.

Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, τα Δικαστήρια είναι υποχρεωμένα να μην εφαρμόζουν νόμο, το περιεχόμενο του οποίου είναι αντίθετο προς αυτό, η δε συμμόρφωση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης – οι οποίες εκτελούνται στο όνομα του ελληνικού Λαού – είναι υποχρεωτική.

Η Δικαιοσύνη όμως δεν διεκδικεί το αλάθητο των αποφάσεών της και όχι μόνον δεν αποκρούει, αλλά αντιθέτως επιδιώκει την καλοπροαίρετη επιστημονική κριτική των αποφάσεών  της, η οποία αναμφισβήτητα συμβάλλει στην διαρκή βελτίωσή της.

Η εποχή στην οποία ζούμε σήμερα είναι η εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσεως και των μνημονίων.

Είναι η εποχή της επικρατήσεως του οικονομικού επί του θεσμικού παράγοντος, η οποία έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή υποχώρηση του Κράτους Δικαίου και ιδίως του Κοινωνικού Κράτους, σε σημείο μάλιστα που η Δημοκρατία μας να κινδυνεύει πλέον να υποκύψει οριστικά σε ένα στυγνό ολοκληρωτισμό του οικονομισμού.

Η αποτελεσματική όμως αντιμετώπιση της κρίσεως αυτής προϋποθέτει την συμπαράταξη όλων ανεξαιρέτως των δυνάμεων της δημοκρατικής μας κοινωνίας και την ενίσχυση των βασικών θεσμών του Κράτους που την εκφράζουν.

Αποτελεί επομένως πρωταρχικό καθήκον όλων μας η ενίσχυση των βασικών θεσμών του Κράτους, που στηρίζουν και εκφράζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και τον πνευματικό και ηθικό μας πολιτισμό.

Το Σύνταγμά μας ορίζει ότι οι δικαστές – στους οποίους επιβάλλει αυστηρή πολιτική ουδετερότητα – κατά την άσκηση των καθηκόντων τους απολαύουν λειτουργικής ανεξαρτησίας, υπόκεινται μόνον στο Σύνταγμα και τους συνάδοντες προς αυτό νόμους και δεν εξαρτώνται ούτε δέχονται οδηγίες από τα όργανα των δύο άλλων εξουσιών.

Συγχρόνως, το Σύνταγμά μας θεσπίζει τις κατάλληλες εγγυήσεις για την διασφάλιση της προσωπικής ανεξαρτησίας των δικαστών.

Η αξιοπιστία των θεσμών προκύπτει από την αξιοπιστία των προσώπων, τα οποία τους εκφράζουν, η δε ποιότης της δικαιοδοτικής λειτουργίας εξαρτάται από τους συγκεκριμένους φορείς της, τους δικαστές.

Η ανεξάρτητη όμως και αμερόληπτη άσκηση του δικαιοδοτικού έργου δεν εξασφαλίζεται μόνο με την θέσπιση των κατάλληλων εγγυήσεων, αλλά εξαρτάται κυρίως από τον ανθρώπινο παράγοντα, αυτόν που βρίσκεται στην έδρα του Δικαστηρίου, τον δικαστή.

Εξαρτάται δηλαδή από το κατά πόσον αυτός διαθέτει η όχι ηυξημένο αίσθημα ευθύνης κατά την επιτέλεση του δικαστικού του καθήκοντος.

Ο δικαστής πρέπει να σκέπτεται και να ενεργεί ως τρίτο πρόσωπο, να δρα δηλαδή κατά τρόπο αντικειμενικό και ουδέτερο και να είναι απαλλαγμένος από κάθε είδους επηρεασμό, ακόμη και από εκείνον που προέρχεται από την ατομική του ιδιοσυγκρασία.

Οι δικαστές  ούτε αντιπολιτεύονται ούτε όμως και συμπολιτεύονται. Οφείλουν και πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτεροι.

Για να είναι όμως σε θέση ο δικαστής να απομονώσει τους παράγοντες αυτούς επηρεασμού του, πρέπει να διαθέτει ήθος και σθένος δηλαδή την απαιτούμενη  ψυχική δύναμη.

Τα χαρακτηριστικά αυτά, τα οποία πρέπει να συγκεντρώνει ο Δικαστής συνθέτουν την εικόνα του προς τα έξω, θεμελιώνουν το κύρος του και δικαιολογούν την ιδιαίτερη θέση στην οποία τον τοποθετεί το κοινό.

Βλέπετε όπως και να το κάνουμε το να είναι κάποιος δικαστής δεν είναι απλή υπόθεση.

Είναι απόφαση ζωής, αφού η ιδιότητα του δικαστή και η αναμενόμενη από αυτόν συμπεριφορά τον ακολουθούν  όχι μόνο στην επαγγελματική του ζωή αλλά ακόμη και στην ιδιωτική του ζωή.

Τον ακολουθούν και μετά την υποχρεωτική αποχώρησή του από την υπηρεσία με τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας, το ακριβές χρονικό σημείο της οποίας προσδιορίζεται από το ίδιο το Σύνταγμα με απόλυτη σαφήνεια και κατά τρόπο ανεπίδεκτο αμφισβητήσεως.

Οφείλουμε τέλος να προειδοποιήσουμε ότι υπό τις παρούσες αμιγώς μνημονιακές συνθήκες θεωρούμε εξαιρετικά επικίνδυνο κάθε συνταγματικό πειραματισμό, ο οποίος θα οδηγούσε σε έλλειμμα  δικαιοσύνης.

Φρονούμε ότι δεν  υπάρχει τίποτε πιο τραγικό για τους Έλληνες από το να στερηθούν, δια της εισαγωγής  αμφιβόλου λειτουργικότητος θεσμών, της αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας, η οποία διασφαλίζεται πλήρως από το ισχύον Σύνταγμα και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Χώρας.

Το υφιστάμενο συνταγματικό πλαίσιο είναι απολύτως επαρκές για να  αντιμετωπισθεί η κρίσις και η αποτελεσματική λειτουργία του εξασφαλίζεται πλήρως από την ανεξάρτητο Δικαιοσύνη, η οποία και το απαιτούμενο σθένος διαθέτει αλλά και την βούληση  να πράξει ό,τι απαιτείται, όπως έχει άλλωστε αποδειχθεί με την πρόσφατη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με τις σκέψεις αυτές καλώ όλους τους δικαστές, ανεξαρτήτως κλάδου και βαθμού να συνεχίσουν απερίσπαστοι, αγνοώντας τις επιθέσεις, τις προσβολές και τους πάσης φύσεως επηρεασμούς να επιτελούν ,με νηφαλιότητα, σύνεση και αποφασιστικότητα το υπηρεσιακό τους καθήκον, εντείνοντας συνεχώς τις προσπάθειές τους για μία ταχύτερη και πιο ποιοτική απονομή της δικαιοσύνης, έχοντας πάντοτε κατά νούν ότι η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο για τον αδικούμενο πολίτη.


Αθήνα 24 Ιουλίου 2017
Νικόλαος Καρόλου Σακελλαρίου
Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας»
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

 1. ....συγκοινωνουντα βοθρολυματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι δικαστές δεν δέχονται οδηγίες από τις άλλες δύο εξουσίες
  ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλο ανέκδοτα σε αυτή την χώρα, θα μιλήσετε επιτέλους σοβαρά, σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τολμούν και μιλάνε αυτοί που έκριναν συνταγματικά όλα τα μνημόνια, οι ξευτίλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γ. ΣΑΒΒΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ


  Λάβρος ο Γέρων Σάββας Λαυριώτης για την «αγία ανυπακοή» και την Σύνοδο του Κολυμπαρίου: Για εμάς είναι τιμή που μας διώκουν- Δεν θα πρέπει να μνημονεύεται κανένας Επίσκοπος – Οικουμενιστές και οι του Πατριαρχείου Μόσχας

  – Τι απάντησε για τα περί σχίσματος(ΒΙΝΤΕΟ)

  Ποταμός στην 1η εκπομπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV ο γέροντας Σάββας Λαυριώτη (Πρώην Πρωτεπιστάτης της γεροντίας της ιεράς μόνης Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους), σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Εκκλησίας και για άλλα συναφή θέματα. «Για εμάς είναι τιμή που μας διώκουν» είπε μεταξύ άλλων ο πατήρ Σάββας Λαυριώτης.

  Τα σημαντικότερα εκ των λεγομένων του είναι τα εξής:

  -Καταλύθηκε το συνοδικό σύστημα, αντί να ψηφίσουν όλοι οι Επίσκοποι ψήφισε μόνο ο επκεφαλής κάθε Εκκλησίας

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/07/blog-post_24.html


  ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....
  Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
  Βροντάει η “αγία ανυπακοή” και τρέμουν οι οικουμενιστές! Πανστρατιά ενάντια στο διωγμό του Μητροπολίτη Φλωρίνης σε μοναχούς – Τι είπε ο π. Θεόδωρος Ζήσης για την αποτείχιση (Βίντεο)


  Έντονες είναι οι αντιδράσεις στη μητρόπολη Φλώρινας για τον Μητροπολίτη Θεόκλητο, νέο διώκτη των μοναχών! Ο κ. Θεόκλητος σε μια άκρως άστοχη απόφαση έδειξε πως τρέμει την “αγία ανυπακοή”, όπως και άλλοι ομοϊδεάτες του Ιεράρχες, και διώχνει τον υπερήλικα και ασθενή κτήτορα της Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου και διώκει την αδελφότητα.

  Η εν λόγω Ιερά Μονή, σύμφωνα με τον 15ο Κανόνα της Πρωτοδευτέρας Συνόδου, έπαυσε το μνημόσυνο και την κοινωνία του, μη αναγνωρίζοντάς τον έτσι ως Ορθόδοξο Μητροπολίτη Φλωρίνης, και αυτός γνωστοποίησε στην Ιερά Μονή ένα έγγραφο με το οποίο παύει από τις πνευματικές θέσεις τους τον Ηγούμενο, Γέροντα Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Καραβά, και τα δύο μέλη του Ηγουμενοσυμβουλίου.

  Χθες Κυριακή πήρε την απάντησή του από τον Γέροντα Μάξιμο:
  “Εύχομαι να μου κόψουν και το χέρι και την γλώσσα να μοιάσω περισσότερο στον Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή” είπε ο Γέρων.


  Δείτε εδώ την ομιλία του:
  https://www.youtube.com/watch?v=DkOKwWJ5Ulc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!

  http://www.kentri.gr/index.php/dik/2787-2012-01-07-12-38-32

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4-5 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΗΗΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΥΟ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΝΤΥΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΕΚΕΙ ΡΕ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ Η ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΓΦΥΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΔΩ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΤΙΓΜΗ ΤΣΑΑΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑ ΟΤΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΟ Ξ/6 ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΡΕ? ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΚΥΤΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ? ΠΑΝΕ ΤΑ 10αρικα ΚΑΙ ΤΑ 150αρικα ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΑΒΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ. ΙΣΟΒΙΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΙΣΟΒΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ???????????ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ???????????ΤΕΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!!!!ΓΙΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ 12ΘΕΟ ΖΩΟ!!!!!!!!!!!!
   ΤΟ 7.42 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΠΡΕΖΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. 7 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΜΟΥΛΟΣ!ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑ ΜΕΣΩ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ!

   Διαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΕΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΖΟΥΜΠΑΣ

   Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!
   ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΕ???????

   Διαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΟΥΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΙ' ΕΓΩ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΚΑΛΥΨΕ", ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ. ΠΟΣΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΟΙ "ΘΕΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΡΑ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο "ΘΕΟΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ?

   Διαγραφή
  6. ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙΟ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑΡΚΩΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!
   ΚΑΙ ΑΝ Ο ''ΘΕΟΣ'' ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΖΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ 12ΘΕΟ ΖΩΟ

   Διαγραφή
  7. ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ''ΘΕΟΥΣ'' ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!!
   ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΖΟΥΜΠΑΣ ΠΑΤΣΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.....ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ....ΜΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΟΦΟΣΟΡΑΤΖΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ...ΚΛΠ!
   ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΘΑΤΕ ΡΕ ''ΘΕΟΙ'' ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ???????????
   ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΡΕ ΟΥΣΤ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ!!!!!!

   Διαγραφή
  8. ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ 12ΘΕΟ ΖΩΟ??????????
   ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!

   Διαγραφή
 8. ΤA ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΓΚΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΜΟΥΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΤΣΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΜΕΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ? ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]