Δ.Παπαδημητρίου: «Στοχευμένη και στρατηγικά διευθετημένη η έξοδος στις αγορές»

Επιτυχής η έξοδος της χώρας στις αγορές, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως ήταν στοχευμένη και στρατηγικά διευθετημένη.


Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης τόνισε ότι όλα δείχνουν πως η χώρα είναι σε καλύτερη θέση από το 2014 καθώς υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών και μείωση της ανεργίας.

Τόνισε ότι ο οδικός χάρτης είναι η αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας. «Φέρνουμε την αναπτυξιακή στρατηγική στις περιφέρειες και εκεί θα εστιάσουμε. Θα έχουμε ένα καινούριο παραγωγικό μοντέλο που θα βασίζεται στην εξωστρέφεια» πρόσθεσε.

Σε συνέντευξη του, ανέφερε πως στόχος είναι η βελτιστοποίηση της οικονομίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προκειμένου να μειωθεί κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες η ανεργία σε τρία χρόνια.

«Η εικόνα που έχω από τις επαφές στο εξωτερικό είναι ένα τεράστιο ενδιαφέρον των επενδυτών όχι μόνο να επενδύσουν στα ομόλογα αλλά και στην πραγματική οικονομία, στον τουρισμό, στα logistics, στα λιμάνια, στις νεοφυείς επιχειρήσεις και την καινοτομία» ανέφερε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πως μας προεκειψε αυτο το νουμερο?απο που τον εστειλαν? Ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]