“Ταραχή” στο ΚΙΝΑΛ μετά τις δηλώσεις Μαλέλη

Την ώρα που τα κομματικά επιτελεία βάζουν στο τραπέζι όλα τα σενάρια εκλογών, «βούτυρο στο ψωμί» του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη την Πέμπτη, ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα φοβηθεί τις δεύτερες κάλπες με απλή αναλογική και συνεπώς δεν θα στηρίξει τις πολιτικές της ΝΔ, που «θα φέρουν τον όλεθρο», όπως είπε.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τεχνολογίας και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς έσπευσε να «κλείσει το μάτι» στο ΚΙΝΑΛ, αναφέροντας σε δηλώσεις του, στο NEWS 247, «να καλωσορίσω κάθε άποψη, η οποία αναδεικνύει την ολέθρια προοπτική εφαρμογής εκ νέου ενός προγράμματος «κομμένου και ραμμένου» στα σχέδια του ΔΝΤ, όπως είναι αυτό το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη».

Υποχώρηση μέσω… Twitter

Αφού προηγουμένως τον είχε αδειάσει και ο Eκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, για την μονόπαντη στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταμάτης Μαλέλης υποχρεώθηκε να τα “μαζέψει”, μέσω Twitter. Σε δύο τιτιβίσματα του, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει «Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο».

Μαξίμου: το ΚΙΝΑΛ θα κατέβει στις εκλογές μόνο για να βοηθήσει τον Μητσοτάκη

Αφού «ανέκρουσε πρύμναν» ο Σταμάτης Μαλέλης, αφήνοντας και αιχμές για την Φώφη Γεννηματά, κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι «χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία. Μόνο που ο ελληνικός λαός δεν θα τους κάνει τη χάρη».

loading...

1 thought on ““Ταραχή” στο ΚΙΝΑΛ μετά τις δηλώσεις Μαλέλη

  1. Επόμενο ήταν στο κλεφτοπασοκ να δημιουργηθεί ταραχή. Ο κύριος μαλέλης είναι σοβαρός άνθρωπος και θα μείνει μ΄αυτά που λέει στην Ιστορία. Ως αρχιπαπάρας!

Comments are closed.