Ο γιαλαντζί …Εθνάρχης!!

24 Ιουλίου 1974, η Χούντα του Ιωαννίδη έχει καταρρεύσει και τα πρωτοσέλιδα του ημερήσιου τύπου, κάνουν εκτενείς αναφορές στον ερχομό του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το Παρίσι. Ο ερχομός του σηματοδοτούσε Εθνικές εκλογές και δημιουργία Νέου Συντάγματος. Κατά χιλιάδες οι Αθηναίοι πολίτες, με αναμμένες λαμπάδες έτρεξαν να τον προϋπαντήσουν, καταθέτοντας έτσι την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του. Όλα αυτά τα χρόνια της οικιοθελούς εξορίας του στο Παρίσι, όλοι θεωρούσαν πως τον ωφέλησαν πολιτικά και έκαναν πιο σοφή την πολιτική του σκέψη, από την στιγμή που γνωρίστηκε με εξέχουσες πολιτικές φυσιογνωμίες της εποχής, όπως ο Ζισκάρ Ντ΄ Εστέν, μεγάλος πολιτικός για την Γαλλία αλλά και για την Ευρώπη γενικότερα. Έζησε σε μία χώρα που τιμά την δημοκρατία και τις δημοκρατικές διαδικασίες και όλοι πίστευαν πως ερχόμενος από την Γαλλία, θα οδηγούσε την χώρα στην λεωφόρο της προόδου και της ανάπτυξης.

Αντί όλων αυτών, ο επονομαζόμενος από το φαύλο πολιτικό και δημοσιογραφικό Σύστημα ως “Εθνάρχης”, έφτιαξε ένα Σύνταγμα, κομμένο και ραμμένο στα εξυπηρετούμενα συμφέροντα των “επιβητόρων” του λαού μας, προκειμένου να μπορούν να τον ελέγχουν και να τον φιμώνουν! Του έδωσε όμως, του έρμου του πολίτη, το ψευδεπίγραφο δικαίωμα της ψήφου! Που πριν φτάσει στην κάλπη θα δεχόταν από τα εκδοτικά κέντρα που ήλεγχαν τα ΜΜΕ την απόλυτη πλύση του εγκεφάλου του, για να νομίζει ότι αυτό που ψήφιζε, ήταν η επιλογή του!!

Σημ.: Ποτέ δεν λάβαμε απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε πολλές φορές από την Ελεύθερη Ώρα: Πίσω από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην φωτό που δημοσιεύουμε, είναι ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ιδρυτής και αρχηγός της τρομοκρατικής Οργάνωσης 17 Νοέμβρη;;

Να σημειωθεί επίσης, πως όσοι συνόδευαν τον “Εθνάρχη” στο ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα, ήταν της αυστηρής επιλογής του! Άρα…
Μες την καλή χαρά…

Από πέρσι το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε τις πύλες του – μετά από 5 χρόνια που έμειναν “ερμητικά” κλειστές, όπως έλεγαν οι πολιτικοί μας, λόγω της οικονομικής κρίσεως για να εορτάσει το πολιτικό Σύστημα των Βαρόνων την αποκατάσταση της Δημοκρατίας!

Και τα ερωτήματα είναι, όσα μου έρχονται αυτήν την στιγμή στο μυαλό:

Ξεπεράστηκε η οικονομική κρίση;; Ή τουλάχιστον ανέκαμψε και βαδίζουμε προς την ανάπτυξη;; Μειώθηκαν τα βάσανα των πολιτών;; Επιστρέψαμε στην κανονικότητα;;

Εάν ΟΧΙ, τότε γιατί από πέρσι άνοιξε η πασαρέλα του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να πουν οι πολιτικοί τις σάχλες τους, να δείξουν οι κυρίες την κακογουστιά τους στο ντύσιμό τους, να φάνε, να πιούνε, και τελικά ο λογαριασμός να πληρωθεί από τα κορόιδα;; Δηλαδή, τον ελληνικό λαό!

Πάντως, να είμαστε και ευχαριστημένοι! Μπορεί άρτο να μην απολαμβάνουμε, αλλά από θεάματα;; Αυτά μας τα χαρίζουν καθημερινά απλόχερα!!
Οι …“γκρίζοι” πολιτικοί μας!
Αποκατάσταση της Δημοκρατίας! Από την εποχή της προδοτικής ρήσεως: “Η Κύπρος κείται μακράν”! Της Δημοκρατίας που “χτίστηκε” στο αίμα της Κύπρου μας, των Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων! Με την απώλεια εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων! Με αγνοούμενους συμπατριώτες μας στα άγια χώματα του Νησιού, να προσμένουν επί δεκαετίες για να μπουν σε ένα μνήμα στα πατρώα εδάφη! Να καρτερούν για να τους γίνει ένα Μνημόσυνο! Για να ανάβει ένα καντηλάκι στο μνήμα τους με την εικόνα του Χριστού μας! Για να στηθεί ένα μεγαλόπρεπο Μνημείο στην Αθήνα που θα θυμίζει στις γενεές που θα έρχονται την Θυσία τους για την Πατρίδα και συνάμα την Προδοσία των πολιτικών μας την εποχή εκείνη! Μια Προδοσία που “φώτισε” όλους τους επόμενους πολιτικούς, όπως το Σημίτη που γκριζάρισε το Αιγαίο μας!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
Της κακογουστιάς το κάγκελο…

Στην περσινή επίσημη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας “άστραψε” η κακογουστιά των Βουλευτίνων μας! Η ενδυματολογική τους εμφάνιση ήταν άθλια!

Νόμιζαν πως πήγαιναν σε γάμο ή σε βαφτίσια! Αλλά και για εκεί πολύ τους πάει! Νόμιζε ο καθείς ότι πήγαιναν σε πανηγύρι με κρασί χύμα και αρνάκι στη λαδόκολλα!

Αυτές όμως μας κυβερνούν! Αυτές νομοθετούν! Αυτές διαφεντεύουν τις ζωές μας!

Δείτε τες, με τα φρου – φρου και τα αρώματα!
Ζήτω …η Δημοκρατίας μας…

…με την Πρώτη Κυρία της Αριστεράς…

Που μεταλλάχθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα…

Κάνοντας στροφή 180 μοιρών, καταφέρνοντας κάποιοι να την μεταμορφώσουν από “ασχημόπαπο” σε “κύκνο”…

Ε ρε τι κάνει η Εξουσία!!Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΥΕΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΒΙΑΣΤΑ.(ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΧΡΑΜΑΝΑΛΗΣ!..... Ο Μέγας Τούρκος Εθνάρχης των Ραγιάδων-δήθεν Ελλήνων!..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]