ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά*

49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου που έφερε τη Χούντα Ιωαννίδη, το βιασμό της Κύπρου και την ελαττωματική δημοκρατία μας, πέρασαν. Μία αυταρχική δημοκρατία, σκοτεινή ολιγαρχία-πλουτοκρατία, που χρέωσε τους αγέννητους Έλληνες 393,5 δισεκατομμύρια ευρώ με τις ευλογίες των αποικιοκρατών.

Η νεολαία του 1973 δημιούργησε μία Ελλάδα αποικία των Ούννων και Γάλλων κυρίως που κατέχουν το χρέος μας για 99 χρόνια και ανέλαβε το ρόλο του κοτζαμπάση (kocabaşı) λεηλατώντας τη χώρα και δημιουργώντας ένα γκρίζο χώρο υποταγής.

Οι Οθωμανοί έφυγαν το 1830, η Αυτοκρατορία τους έληξε το 1918, όμως τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής των κατακτήσεών τους, το μπαξίσι και το ρουσφέτι ουδέποτε έλειψαν της Μεταπολίτευσης.

Εύλογο και το ερώτημα πόσα γιουσουφάκια υπάρχουν σήμερα στην κεντρική πολιτική, στρατιωτική και οικονομική σκηνή της Ελλάδας, με μόνο κύριο μέλημα τον πλουτισμό και την ηδονή τους, μέσω αντιπροσώπων των Οθωμανών.

Απάντηση στη λεηλασία της Ελλάδας προέβαλε το στόρι της αριστερής επανάστασης το 2015 επί Αλέξη Τσίπρα και της πατριωτικής μαφίας επί Κυριάκου Μητσοτάκη, προσφάτως.

Όχι τυχαίο ότι και τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία καταγράφονται επί των ολοκληρωτικών καθεστώτων, του κομμουνισμού και της δικτατορίας τύπου Μεταξά.

Μέσα σε ένα φασιστικό πατριωτικό Κράτος υποκλοπών και κλοπών ονειρεύονται οι οπαδοί του καθεστώτος του Ιωαννίδη μία ρεβάνς με ονειρώξεις διαγραφής χρέους, εξοντώσεις αντικαθεστωτικών αξιωματικών και δημοσιογράφων, εκπόρνευση ανηλίκων και αποχαύνωση μέσα από μία τεχνητή νοημοσύνη ζωής.

Λίγο την Κερύνεια θα ακουμπούσαν οι Τούρκοι το 1974 επί Ιωαννίδη, λίγο το Αιγαίο επί Μητσοτάκη, λίγο τη Μακεδονία επί Τσίπρα. Τόσο όσο. Το καθεστώς της παγκόσμιας μαφίας να διατηρηθεί πάνω στα ιερά και όσια μας άλλον έναν αιώνα και πόση αξία έχει λίγη Ελλάδα, αλήθεια.

Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Φλώρος, Ιερώνυμος και Σακελλαροπούλου. Λαμπροί ταγοί της Ελλάδας σε μία Ελλάδα της ντροπής κοκορεύονται συνεχώς και αρνούνται την πραγματικότητα δηλώνοντας υποταγή για εφήμερα αξιώματα.

Σε μία Ελλάδα υποταγής που βιάστηκε σε βαθμό κακουργήματος από τους Λεβαντίνους και τα τσιράκια τους, την πατριωτική μαφία που δεν χορταίνει ανθρώπινη σάρκα…

Δειλοί εκτελεστές της δημοκρατίας, της Ελλάδας και της ζωής των Ελλήνων.

Φύγετε όλοι, συνεργοί στο έγκλημα με τη σιωπή σας…

loading...