ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ-ΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΗΡΕΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ!

ΕΝΦΙΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΚΟΛΠΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

Με ένα τρικ… που έχει άρωμα εκλογών, η κυβέρνηση θα καθυστερήσει όσο μπορεί την αποστολή της λυπητερής για τον ΕΝΦΙΑ…
προκειμένου να πάει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ
απαλλαγμένος από αυτό το βάρος.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» τα αποκαλυπτήρια του νέου ΕΝΦΙΑ για από 6,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, ένας φόρος που φέτος θα είναι αυξημένος για σχεδόν 1 εκατ. φορολογουμένους θα γίνει λίγο αργότερα για προεκλογικούς σκοπούς.

Πριν προλάβουν οι φορολογούμενοι να συνέλθουν από το φοροσόκ, θα είναι υποχρεωμένοι να εξοφλήσουν και την πρώτη δόση του φόρου.

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να στείλει τον νέο λογαριασμό του φόρου ακινήτων όχι στο τέλος Αυγούστου, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά μετά τη ΔΕΘ, περίπου στα μέσα
Σεπτεμβρίου, για να μη χαλάσει τη φιέστα της «καθαρής εξόδου» και ακυρώσει τις πρωθυπουργικές προεκλογικές εξαγγελίες από τη Θεσσαλονίκη.

Όταν οι ιδιοκτήτες ακινήτων δουν το εκκαθαριστικό του φόρου, θα διαπιστώσουν ότι θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση μέσα σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

Εκατομμύρια νοικοκυριά θα ζοριστούν, καθώς μέχρι την ίδια ημερομηνία θα είναι υποχρεωμένα να εξοφλήσουν και τη δεύτερη δόση τουφόρου εισοδήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ-ΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΗΡΕΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ!

  1. Οχι καθυστέρηση, όχι διαγραφή, όχι κατάργηση, τίποτε δεν σε σώζει αρχισαρσέμη…!
    Προετοιμάσου τσίπρα για μεγάλο γιούχα στην Εκθεση. Ούτως ή άλλως είναι και η τελευταία σου φορά που την βλέπεις ως πρωθυπουργός. Σε ένα χρόνο το πολύ, όλα θα σας είναι αναμνήσεις. Και για σένα και για όλους σας σαρσέμηδες του κερατά! Και για τα επόμενα 50 χρόνια φυσικά….

Comments are closed.