Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν: «Μπάιντεν, έχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα – Θα απελευθερώσουμε την Ιερουσαλήμ»!

 Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, ενώ  για πρώτη φορά υποσχέθηκε δημόσια στρατιωτική βοήθεια στη Χαμάς λέγοντας πως η χώρα του και άλλες δυνάμεις θα απελευθερώνουν την Ιερουσαλήμ, από το Ισραήλ, προφανώς.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο Ερντογάν  είπε πως «σήμερα είδαμε την υπογραφή του Μπάιντεν σε μια σοβαρή συμφωνία για παροχή όπλων στο Ισραήλ.

Κύριε Μπάιντεν πήρες το μέρος των Αρμενίων στην αποκαλούμενη “Γενοκτονία”. Τώρα δυστυχώς γράφεις ιστορία με τα αιματοβαμμένα χέρια σου σε αυτό το ατύχημα, στην επίθεση κατά της Γάζας, που έκανε μάρτυρες εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες», ανέφερε ο Ερνγογάν, ο οποίος όμως δεν έμεινε εκεί υποσχόμενος στρατιωτική βοήθεια στη Χαμάς και μιλώντας για «απελευθέρωση» της Ιερουσαλήμ!  

«Τα 84 εκατομμύρια των Τούρκων θα συνεχίσουν να προστατεύουν την Ιερουσαλήμ. Θα παράσχουμε κάθε είδους πολιτικής και στρατιωτικής βοηθείας για τις διεθνείς προσπάθειες στην απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ και στην προστασία των Παλαιστινίων από τις επιθέσεις του Ισραήλ», πρόσθεσε.   

loading...