Εξέγερση στη Λέσβο κατά του νέου καταυλισμού αλλοδαπών – Αποδοκιμάστηκε έντονα η επίτροπος της ΕΕ Υ.Γιόχανσον

 

Η Γιόχανσον διαψεύδει την κυβέρνηση για τους αλλοδαπούς! Κουνούσε το κεφάλι ο Μηταράκης, απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα είναι κλειστές οι δομές. Θα μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν» οι μουσουλμάνοι. Προχωρά η ισλαμική ζώνη…

Στην συνέχεια, η κα Γιόχανσον, που βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για διήμερη επίσκεψη στο Βόρειο Αιγαίο, έφτασε στην Λέσβο, όπου κάτοικοι είχαν προγραμματίσει και εκεί συγκεντρώσεις ενάντια στο Νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του νησιού, με κοινή ανακοίνωση με την Επιτροπή της Χίου, έχουν στείλει το μήνυμα ότι δεν θα δεχτούν τη μετατροπή των τόπων τους σε φυλακές της Ευρώπης.

Δεν θα πρέπει να ανησυχούν όμως, καθώς, όπως δείχνει και το παρακάτω βίντεο, οι νέες δομές ΔΕΝ θα είναι κλειστές αλλά θα είναι ανοιχτές, δηλαδή ΟΙΚΙΣΜΟΙ, όπως είπε η Γιόχανσον, με τον κ. Μηταράκη να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι του. Την επόμενη φορά, οι κάτοικοι πρέπει να ελέγξουν τα πανό τους.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενη για το αν οι δομές θα είναι κλειστές, η ίδια απάντησε ότι: «Δεν μπορεί να είναι κλειστές δομές γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστες. Θα βγαίνουν, όποτε θέλουν και θα επιστρέφουν», για να έρθει αμέσως μετά ο Υπουργός Μετανάστευσης και να επιβεβαιώσει και επίσημα πλέον ότι δεν μιλάμε για κλειστές δομές αλλά για ελεγχόμενες με την έννοια του ελέγχου των ατόμων κατά την είσοδό τους στα σχεδιαζόμενα κέντρα.

Προχωρά λοιπόν η ισλαμική ζώνη, για την οποία έχει προειδοποιήσει το el.gr, η οποία θα ξεκινά από τον Έβρο και θα τελειώνει στην Ρόδο, αλλάζοντας, σε βάθος χρόνου, τα πληθυσμιακά δεδομένα της περιοχής.

Δείτε από το 0.40:


Στο παρακάτω βίντεο η Γιόχανσον, η οποία μίλησε με εξοργισμένους κατοίκους είπε πως τα νησιά δεν θα γίνουν γκρίζα ζώνη:

loading...