Η Τουρκία «τελειώνει» από τον χάρτη – Ο Ερντογάν έκανε τον επικήδειο – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία άτονη εμφάνισή του ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αρνήθηκε να εγκαταλείψει τους μεγαλεπήβολους στόχους της χώρας του, παρά το γεγονός πως η κρίση του κορωνοϊού μοιάζει να αλλάζει τα παγκόσμια δεδομένα και να αποδυναμώνει ηγέτες που δεν δέχονται να εγκαταλείψουν βλέψεις, οι οποίες δεν συνάδουν με τα σχέδια που εφαρμόζονται.

Δήλωσε μεταξύ άλλον ο Ερντογάν:

«Δεν υπάρχει ιός που να είναι δυνατός από την εθνική μας ενότητα, αλληλεγγύη και αδελφοσύνη. Καμία αρρώστια δεν μπορεί να αποτρέψει το λαμπρό μέλλον που ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Καμία απειλή δεν μας αναγκάσει να εγκαταλείψουμε τους στόχους μας.

Επειδή είμαστε Τουρκία. Επειδή είμαστε το τουρκικό έθνος».

Όταν:

Η Τουρκία χάνει σε Συρία και Λιβύη
Έπαθε «στραπάτσο» στον Έβρο
Μειονότητες «ξυπνούν» εντός Τουρκίας ζητώντας ελευθερίες
Η οικονομία βρίσκεται σε πρωτοφανή κατρακύλα
Η Ρωσία καραδοκεί και το απέδειξε με την πρόσφατη επίθεση στην Συρία, η οποία κόστισε τον θάνατο περισσοτέρων από 100 Τούρκων
Και ταυτόχρονα ακούς τον Ενρτογάν να μιλά για «λαμπρό μέλλον» και «εθνική ενότητα», τότε ο λόγος του μοιάζει με επικήδειο.

Η Τουρκία τελειώνει, τουλάχιστον όπως την έχει φανταστεί ο Ερντογάν, ο οποίος διολισθαίνει καθημερινά στην κατάσταση, στην οποία είχε περιέλθει ο Καντάφι με την γνωστή κατάληξη.

Δείτε το βίντεο:

loading...