Ο στρατός της Συρίας Ανακάλυψε Γιγάντιες Κρύπτες Βαρέων ΄Οπλων Προέλευσης ΗΠΑ και Ισραήλ που Εγκατέλειψαν οι Τζιχαντιστές στο Γκολάν.

Leith Aboufadel, Réseau International, 


O συριακός αραβικός στρατός, ψάχνοντας σε περιοχές που προηγουμένων κατείχαν οι Τζιχαντιστές στην διοικητική επαρχία της Κουνέϊτρα, ανακάλυψε πρόσφατα μια γιγάντια ποσότητα όπλων.Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή της Δαμασκού βοηθήθηκε στην ανακάλυψη των όπλων από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο ανταποκριτής του πρακτορείου ΣΑΝΑ στην Κουνέϊτρα δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας, σε συνεργασία με τις επιτροπές συμφιλίωσης και τους κατοίκους, ανακάλυψαν μεγάλες ποσότητες όπλων, όπως πυραύλους που είχαν δοθεί στους Τζιχαντιστές από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, στα χωριά Μπρίγκα, Μπέϊρ Ατζάμ και Ρασμ αλ-Σανάντ.

Επίσης μια μεγάλη ποσότητα συσκευών επικοινωνίας, αναγνωριστικών αεροπλάνων χωρίς πιλότο, φορητών αντιαρματικών ολμοβόλων TOW αμερικανικής κατασκευής, όπλων διαφόρων κατηγοριών, όπως οβίδες πυροβόλων και όλμων, πυραύλους, ανιχνευτές εκρηκτικών, συσκευές ηλεκτρονικού επικοινωνιακού φραγμού και διόπτρες νυχτερινής κατόπτευσης, μεταξύ άλλων.

Ο συριακό στρατός ανακάλυψε πολλές τέτοιες αποθήκες γεμάτες όπλα, τα οποία οι Τζιχαντιστές είχαν εγκαταλείψει φεύγοντας από τις επαρχίες Ντάραα και Αλ- Κουνέϊτρα, κοντά στο κατεχόμενο από το Ισραήλ τμήμα των υψωμάτων του Γκολάν.

Σειρά φωτογραφιών από την μεγάλη ποικιλία όπλων, πυρομαχικών και εφοδίων με τα οποία οι Τζιχαντιστές εφοδιάζονταν, από τους υποτιθέμενους διώκτες τους, στην επιχείρηση κατάληψης της Συρίας, θα δείτε στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-seizes-massive-weapons-cache-with-us-made-missiles-near-golan-heights-photos/

loading...