ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ
Προετοιμάζεται το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Το πλαίσιο εποπτείας της Ελλάδας μετά το τέλος του ελληνικού προγράμματος το 2018, προετοιμάζουν οι τοκογλύφοι της Ε.Ε....
 που θέλουν να διασφαλίσουν τη συνέχεια των μεταρρυθμίσεων.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», πηγές της εφημερίδας μεταφέρουν ότι η σχετική συζήτηση έχει ξεκινήσει, αν και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.


Ο λόγος του έντονου ενδιαφέροντος των "δανειστών" για τη τήρηση των συμφωνηθέντων εκ μέρους της Ελλάδας μακροπρόθεσμα είναι, όπως αναφέρουν οι πηγές τους, η μεγάλη διάρκεια και το ύψος του δανειακού προγράμματος της χώρας.

Η Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση σημειώνουν, κάνοντας τον διαχωρισμό από τις άλλες μεταμνημονιακές χώρες. Εξετάζεται, έτσι, η δημιουργία ενός νέου θεσμικού πλαισίου εποπτείας, που θα φωτογραφίζει χωρίς να κατονομάζει την Ελλάδα.

Ο λόγος του έντονου ενδιαφέροντος των δανειστών για την τήρηση των συμφωνηθέντων εκ μέρους της Ελλάδας μακροπρόθεσμα είναι -σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας- η μεγάλη διάρκεια και το ύψος του δανειακού προγράμματος της χώρας.

(Οίμος-Αθήνα: Στην πραγματικότητα θέλουν να βάλουν στο χέρι για πάντα, το πανάκριβο "οικόπεδο" που λέγεται Ελλάδα με τον απίστευτο ορυκτό πλούτο και τους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς την πάμπλουτη μάνα του πολιτισμού που τους στέκεται εμπόδιο, διδάσκοντας αξίες αιώνιες ενάντια στην δικτατορία του χρήματος που θέλουν να επιβάλλουν).

Η Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, σημειώνουν, διαχωρίζοντας τη χώρα από τις άλλες μεταμνημονιακές χώρες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. Viky Charalambous
  29 λεπτά ·

  ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;

  ΝΟΜΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ:

  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1η: Τα κατατεθειμένα οικονομικά εργαλεία είναι προϊόν απάτης και ο Αρτέμης Σώρρας είναι όντως εγκληματίας.

  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2η: Τα κατατεθειμένα οικονομικά εργαλεία ΔΕΝ είναι προϊόν απάτης και ο Αρτέμης Σώρρας ΔΕΝ είναι εγκληματίας.

  Και στις δύο περιπτώσεις, ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ, έχουν την ΠΛΗΡΗ, ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ;

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 'Η ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΟΧΙ ΕΓΚΥΡΑ, ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑ Τ’ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΥ ΜΕΣΟΥ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΩΣ, ΚΑΤΑ ΝΟΣΦΗΣΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΙΝ ΚΑΘΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΗΜΩΝ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

  ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤ. 2012 ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ) ΧΡΕΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙΣΕΣ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.

  ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΙΦΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..

  ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ..
  ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ.

  ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ
  ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ.

  ΟΜΩΣ,
  ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ
  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,
  ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!!!!

   Διαγραφή
 2. Viky Charalambous
  58 λεπτά ·

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
  ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

  Ο Πρόεδρος της Ελ. Δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του δίνει όρκο:
  «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ... , να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το Γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

  Οι Βουλευτές δίνουν τον ακόλουθο Όρκο: “Ορκίζομαι να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.

  Οι Δικαστές εκδίδουν τις Αποφάσεις "Ες το όνομα του Ελληνικού Λαού".

  Τα ΦΕκ εκδίδονται "Ες το όνομα του Ελληνικού Λαού".

  Άρθρο 1: «ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ».

  Άρθρο 2: «Ο Σεβασμός και η Προστασία της ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, αποτελούν την ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».

  Άρθρο 4 παρ. 5 Οι Πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ.

  Άρθρο 5 παρ.1: «Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική ζωή της Χώρας, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ».

  Άρθρο 21 παρ.1 Η οικογένεια καθώς και ο γάμος, τελούν υπό την προστασία του Κράτους.

  Άρθρο 21 παρ.4 Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.

  Άρθρο 22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!

  Άρθρο 25 παρ.1 «Η Αρχή του κοινωνικού Κράτους Δικαίου τελεί υπό την εγγύηση του Κράτους».

  Άρθρο 52 : «Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση».

  Άρθρο 100 παρ.5 Όταν τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίνει διάταξη τυπικού νόμου αντισυνταγματική παραπέμπει υποχρεωτικά το ζήτημα στην οικεία ολομέλεια.

  Άρθρα 106 παρ.2 «Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας». (Σημ. Η ΤτΕ, είναι ιδιωτική Α.Ε. εταιρεία, ΞΕΝΩΝ συμφερόντων και άρα ιδιωτικής φύσης πρωτοβουλία).

  Άρθρο 120: «Η Τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, που Δικαιούνται και Υποχρεούνται ν΄ αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να τα καταλύσει με τη βία.
  Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΑΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 12ΘΕΑ ΖΩΑ!

   Διαγραφή
 3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο......ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Δ Ε Ν ΗΘΕΛΕ ΤΗ Ρ Ω Σ Ι Α.....ΤΩΡΑ.....ΦΑΠ ΟΥ.....ΕΛΛΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. υπαρχουν πολλοι προθυμοι γι΄αυτό

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]