Λοβέρδος για Βαρουφάκη: Προετοίμαζαν για τους Έλληνες τη δυστυχία του λαού της Βενεζουέλας

«Οι αποκαλύψεις των πρώην συντρόφων τους και συνάμα κορυφαίων υπουργών της πρώτης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (Βαρουφάκη,Τσιρώνη,Λαφαζάνη) ενδεχομένως
να δρομολογήσουν εξελίξεις γιατί τέτοιας απαξίας πράξεις δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες και σίγουρα οδηγούν σε συμπεράσματα για το ποιοι ακριβώς μας κυβερνούν», αναφέρει σε δήλωσή του, με αφορμή τα λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Συνεχίζοντας τονίζει ότι: «Είναι δυνατόν να διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας και να αποφασίζουν για μας και για τα παιδιά μας άνθρωποι που διανοήθηκαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κρατικοποιήσουν την Τράπεζα της Ελλάδος, να κλέψουν τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, να τυπώσουν τη νέα δραχμή ή παράλληλα νομίσματα-υποσχετικές, να φέρουν πετρέλαιο από την Βενεζουέλα, κοκ ;

Αν οι Έλληνες πολίτες γνώριζαν όλα αυτά τότε, ασφαλώς θα τους είχαν μαυρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Σήμερα όμως που τους "πληρώνουν" ακριβά και τους κατάλαβαν και θα τους μαυρίσουν.

Γιατί δεν πρόκειται απλώς για ανερμάτιστους πολιτικούς τυχοδιώκτες, αλλά για ανθρώπους που προόριζαν και προετοίμαζαν για τον ελληνικό λαό την δυστυχία του λαού της Βενεζουέλας.

Μανιάτης: Ομολογία εκτροπής...

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, σχετικά με την έξοδο της χώρας από την ΕΕ:

«Ομολογία συνταγματικής - πολιτειακής, οικονομικής και κοινωνικής εκτροπής συνιστούν οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη και Λαφαζάνη (και συμπληρωματικά του Κορεάτη Κιμ, συμβούλου ακόμα και σήμερα της κυβέρνησης), ότι ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και η κυβέρνησή του προετοίμαζαν την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι απλά από το ευρώ, ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού.

Η ομερτά που διαπερνά τις πράξεις της παρέας του Μαξίμου, σπάει. Η αποκάλυψη Βαρουφάκη ότι υπάρχουν απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι, όπου οι "αριστεροί" σύντροφοι καταγράφουν κρυφά ο ένας τον άλλον, αποκαλύπτουν τον πραγματικό σκοπό του δημοψηφίσματος. Ήταν η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη και κατ’ επέκταση και από την Ε.Ε. Η φράση του Α. Τσίπρα «τους έδωσα περισσότερα από όσα τους έδωσε ο Σαμαράς», ήδη από το 2015, δεν είναι απλά ομολογία κυνισμού και ανηθικότητας. Είναι ευθεία βολή, σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Και αφού ο Πρωθυπουργός φοβόταν ένα νέο Γουδί, σημαίνει ότι είχε πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του και του διακυβεύματος. Άρα δεν μπορεί να επικαλεστεί ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει με βάση ποιο σχέδιο υποθήκευσαν το μέλλον του, καταχρέωσαν την κοινωνία με 100 δισ. ευρώ και παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές για εκατό χρόνια. Να μας απαντήσουν ποιοι διέθεταν εσωτερική πληροφόρηση και επωφελήθηκαν βγάζοντας τα χρήματά τους από την Ελλάδα τις κρίσιμες μέρες πριν τα Capital Controls.
Να σπάσουν επιτέλους την ένοχη σιωπή τους και να μιλήσουν για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, Λαφαζάνη, για τις μυστικές συμφωνίες με Ρωσία και Βενεζουέλα, για τις αποκαλύψεις Κιμ για διπλό νόμισμα, αλλά και για τις συνομιλίες που είχε ο “ακροδεξιός συνωμοσιολόγος εταίρος” Καμμένος (κατά Βαρουφάκη), με ισοβίτη έμπορο ναρκωτικών.
Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει άμεσα το καθήκον της. Όμως, ο Α. Τσίπρας έχει ηθική υποχρέωση να μιλήσει επιτέλους στον ελληνικό λαό και να ομολογήσει όλη την αλήθεια . Όχι στο ασφαλές περιβάλλον της κρατικής τηλεόρασης και των ανώνυμων Non Papers του Μαξίμου, αλλά στη Βουλή, μπροστά στους εκπροσώπους του λαού. Η οσμή πραξικοπήματος της ηγετικής ομάδας Α. Τσίπρα, δεν πρόκειται να πνίξει τη χώρα».

Ώρα Αποφάσεων:

«Οι αναφορές Βαρουφάκη για την εφιαλτική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα που θα οδηγούσε σε έξοδο της χώρας μας από την Ευρώπη και την απερίγραπτη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, μπορεί να μετατραπεί απλώς σε θερινό λαϊκό ανάγνωσμα αν δεν κατανοηθεί στο συνολικότερο πλαίσιο της βαθιάς αντιδημοκρατικής αντίληψης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ώρα Αποφάσεων σχετικά με τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, λέγοντας παράλληλα ότι «επιβάλλεται, επιτέλους, η αφύπνιση και η κινητοποίηση των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας ώστε να μην χρειαστεί καταφύγουμε στην εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος που εναποθέτει στον πατριωτισμό των Ελλήνων την, με κάθε τρόπο και μέσο, υπεράσπισή του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Επίθεση στη Δημοκρατία

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο επιχειρούμενος διαχωρισμός της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην περίοδο Τσίπρα- Βαρουφάκη και στην περίοδο μετά από αυτήν σαν δύο διακριτές φάσεις, είναι ένα θεμελιώδες λάθος.

Η διαρκής υπονόμευση των θεσμών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας είναι χαρακτηριστικό της συνολικής διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο διαρκής ευτελισμός της λειτουργίας του Κοινοβουλίου και η απόλυτη υποταγή του, μέσω της κυβερνητικής πλειοψηφίας, στην Κυβέρνηση, η μόνιμη απόπειρα καθολικού ελέγχου των Μέσων Ενημέρωσης, η απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τις Ανεξάρτητες Αρχές, η σταθερή επίθεση προς την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος, η πέρα από κάθε όριο ανοχή προς τις ομάδες βίας και του καταστροφικού τους έργου, η μετατροπή των Πανεπιστημιακών χώρων σε ορμητήρια βίας και παρανομίας, η νομοθέτηση αποφυλάκισης τρομοκρατών, οι ομολογημένες επαφές Υπουργών με τον υπόκοσμο, είναι η συνειδητή επιλογή καταπάτησης των βασικών λειτουργιών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας, με προφανή σκοπό τη δημιουργία συνθηκών συνταγματικής εκτροπής.

Οι διαρκείς επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη και οι απόπειρες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να καταλυθεί η ανεξαρτησία της με την αναγόρευσή της από τον Τσίπρα ως «θεσμικό εμπόδιο», συνιστούν μια κορυφαία επιλογή τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αντιμετώπιση των ανομημάτων τους μπορεί να προέλθει κυρίως από την Δικαστική λειτουργία και γι’ αυτό ενεργούν προληπτικά και υπονομευτικά εναντίον της.

Οι αναφορές Βαρουφάκη για την εφιαλτική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα που θα οδηγούσε σε έξοδο της χώρας μας από την Ευρώπη και την απερίγραπτη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, μπορεί να μετατραπεί απλώς σε θερινό λαϊκό ανάγνωσμα αν δεν κατανοηθεί στο συνολικότερο πλαίσιο της βαθιάς αντιδημοκρατικής αντίληψης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η Ώρα Αποφάσεων πιστεύει ότι επιβάλλεται, επιτέλους, η αφύπνιση και η κινητοποίηση των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας ώστε να μην χρειαστεί καταφύγουμε στην εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος που εναποθέτει στον πατριωτισμό των Ελλήνων την, με κάθε τρόπο και μέσο, υπεράσπισή του.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΚΑΙΛΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Α ΡΕ ΣΚΛΑΒΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ .ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΛΟΒΕΡΔΕ ΟΥΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όπου επικράτησε η Αριστερά, με την μετριοπαθή ή την ακραία της
  μορφή, έφερε την καταπίεση, την φτώχεια.

  Τι να θυμηθούμε;
  Τα μορφώματα των χωρών του σοβιετικού συνασπισμού;

  Την σημερινή Κούβα της δυναστείας των Κάστρο, την Βενεζουέλα του αιμοσταγούς φασίστα Μαδούρο (καθεστώτα πρότυπα γιά τον ΣΥΡΙΖΑ!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Λ Ο Μ Π Α Ρ Ν Τ Ι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ.

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ " ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ".

  ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΖΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ
  ΚΤΗΝΟΣ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ....

  ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

  ΟΣΕΣ ΠΕΡΡΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΟΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΤΑΓΚΙΟΖΗ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. για δες ρε ποιος μιλαει!!!
  φτου σου ρε αληταρα,προσεχε γιατι παλιανθρωπε ολα εδω πλερωνονται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]