Χειρομαντεία: Τί ορίζει η γραμμή της Καρδιάς – Γάμου

Μια παμπάλαια μαντική τέχνη, που αποκαλύπτει την τύχη ολικά και σε κάθε έναν τομέα της ζωής. Λέγεται ότι η μοίρα του ανθρώπου είναι γραμμένη στην εσωτερική μεριά της παλάμης.

Σε θέση, ελαφρά κυρτωμένη κοιτάζοντας στο σημείο που ξεκινούν τα τέσσερα δάκτυλα, διακρίνεται μια καμπυλωτή γραμμή. Αυτή είναι η Γραμμής της Καρδιάς. Ένας έμπειρος Χειρομάντης, μπορεί να προβλέψει πότε θα έρθει και ποιος, θα είναι ο έρωτας ο καρμικός της ζωής σας. Σαφώς φανερώνονται και δευτερεύοντα γεγονότα, γύρω από την συναισθηματική σας κατάσταση… κατά την διάρκεια των ετών.

Αριστερά το Παρελθόν, δεξιά το Μέλλον, και οι δύο παλάμες μαζί, είναι όλη η ζωή.

Πιο αναλυτικά οι 3 βασικές περιπτώσεις:

1) Μια λεπτή – αδύνατη παλάμη, με βαθιά την γραμμή της Καρδιάς- Γάμου – Σχέσεων, δηλώνει ότι μεταξύ των 18 – 22, 29 – 33, 40 – 42, 56 – 58 ετών… και μετά, θα βρεθεί το μοιραίο άτομο, που θα είναι ο σύντροφος της ζωής. Αυτό μπορεί να αφορά και επανασύνδεση. Το άτομο που θα έρθει θα είναι εφευρετικό μυαλό, ανοιχτόκαρδος και με ώριμη σκέψη που πια μπορεί να σας δελεάσει για δέσμευση οποιαδήποτε μορφής.

2) Μια παχουλή και λίγο πιο κοντή παλάμη, δηλώνει ότι το άτομο, μπορεί να καθυστερήσει να δικαιωθεί σε επίπεδο αισθηματικό, αλλά είναι θέμα συγκυριών να εμφανιστεί ο έρωτας και να προχωρήσουν όλα. Αυτά τα άτομα μετά τα 28 -40 έτη, έχουν και την δυνατότητα δεύτερου – τρίτου γάμου, πιο πετυχημένο από τον πρώτο, ακόμη και την ευκαιρία για παιδιά και πιο πλούσια – άνετη ζωή. Το άτομο που μπορεί να σας κρατήσει, πρέπει να είναι γενναιόδωρος, μορφωμένοι και κοντά στις δικές σας αντιλήψεις.

3) Μια στενή – λεπτή παλάμη, με όχι πολύ διακριτές τις μοιραίες γραμμές, θα δώσει στο πέρασμα του χρόνου, μεγάλη αποδοχή από εραστές, μεγάλα πάθη, γάμους, χωρισμούς και έντονο παράλληλο παρασκήνιο. Μετά την ηλικία των 29 – 31, οι καταστάσεις και η ωριμότητα του προσώπου, θα το οδηγήσουν σε ένα αισθηματικό λιμάνι. Ο σύντροφος θα έχει αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα δικά σας, όπου και εκεί θα υπάρξει η απόλυτη ταύτιση μυαλών και καρδιών – κοινών προσδοκιών.

Σαφώς οι ερμηνείες διαφοροποιούνται από άντρα σε γυναίκα, και συμπληρώνονται από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά – σύμβολα πάνω στην παλάμη, αλλά και κάτι που ελάχιστοι το γνωρίζουν, από τις 3 βασικές γραμμές (παράλληλες), που υπάρχουν στον λαιμό – στέρνο.

loading...