Ερντογάν:Δεν είμαστε φιλοξενούμενοι στη Μεσόγειο, αλλά ιδιοκτήτες..και απ την Ελλαδα ποιος να απαντησει οταν, εδώ κ δεκαετίες δεν έχουμε ηγέτες αλλά διαχειριστές

Εν μεσω ολων αυτων, η κυβερνηση ΝΔ παρακαλαει τους συμμαχους σε ΕΕ και ΝΑΤΟ να πεισουν την Τουρκια να κατσει στο τραπεζι του διαλογου. Εμεις λεμε οτι θα συζητησουμε μονο υφαλοκρηπιδα. Αληθεια, ποιανου υφαλοκρηπιδα; Τη δικια μας κυριοι! Δηλαδη, παμε σε διαλογο για να μοιρασουμε αυτα που μας ανηκουν. Και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, οι Τουρκοια θα ζητησουν ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ να συζητησουμε τα παντα. Δηλαδη αποστρατιωτικοποιηση νησων, υφαλοκριπιδα, μειονοτητα Εβρου, νμ νησων κλπ. Να τους χαιρεστε οσοι τους ψηφισατε για να διωξετε τους «κουμουνιστες».

Εμεις ειμαστε υπευθυνοι που σηκωνει αναστημα ο Σουλτανος και μιλαει και ανερυθριαστα για “νεκροταφειο προσφυγων”, ενω ο ιδιος βγαζει δισεκατομμυρια απο την βιομηχανια δουλεμποριου! 30 χρονια τωρα δεν κανουν αλλη δουλεια οι Τουρκοι παρα να κανουν πραξη το δογμα Οζαλ. Και εμεις τι κανουμε? Τα αδυνατα δυνατα ωστε να πετυχουν τον σκοπο τους! Φερνουμε μεσα στον καθε εμπρηστη, μαχαιροβγαλτη, βιαστη και δολοφονο με την ταυτοτητα του προσφυγα, ενω κανονικα δεν θα επρεπε καν να τους αφηνουμε να πλησιαζουν σε ξηρα. Εχουμε γεμισει την χωρα και την Ευρωπη με τον στρατο κατοχης των Τουρκων και τωρα που ειναι ενα βημα πριν να ολοκληρωσουν τον σκοπο τους, χαλιομαστε γιατι ο Σουλτανος μας βγαζει γλωσσα. Αντι ολος ο πλανητης να απομονωσει την Τουρκια για το δουλεμποριο της και γιατι προωθει τζιχαντιστες στην δυση, εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας για το ποια χωρα θα παρει λαθροεισβολεις, δινοντας ετσι περισσοτερα κερδη στους δουλεμπορους. Να πουμε τους Ελληνες φασιστες γιατι δεν θελουν οι περιοχες τους να γινουν γκετο, αλλα οι Τουρκοι που ευθυνονται για ολο αυτο το σκηνικο να μεινουν και στη συνεχεια στο απυροβλητο. Βρισκει και τα κανει ο Ερντογαν! Βλεπει τι κοροιδα με αυτοκτονικες τασεις εχει απεναντι του και δινει και τα ρεστα του!

Και τώρα εμείς θέλουμε να κάνουμε διάλογο με τον τρελό,ο ο άνθρωπος φαίνεται είναι άρρωστος πολεμοχαρης και τα γιουσουφάκια που τών περιτριγυρίζουν γύρω-γύρω, χαμένος κόπος!!!!

loading...