Έριξε τη «ΒΟΜΒΑ» ο Τσίπρας! Πολυκομματική η επόμενη κυβέρνηση με ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ: «Αυτό θα είναι το νέο μοντέλο διακυβέρνησης»

 Η απλή αναλογικη και η δυσαρέσκεια του κόσμου δείχνουν το δρόμο!

Μία…επισκόπηση στα όσα έρθουν στην πολιτική ζωή του τόπου έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εν αντιθέσει με τον πρωθυπουργό, προανήγγειλε από τη ΔΕΘ τη σύσταση μίας πολυκομματικής προοδευτικής κυβέρνησης τεχνοκρατών!

Αυτή η κυβέρνηση, που δεν θα κοιτά ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ αφού πολλά από τα στελέχη της ΔΕΝ θα προέρχονται κατά ανάγκην από κόμματα, θα είναι η καταλληλότερη για την χούντα που ζούμε και που θα χειροτερέψει λείαν συντόμως!

Οι εξαγγελίες Τσίπρα

Προοδευτική κυβέρνηση που δεν θα είναι ενός κόμματος και στην οποία θα οριστούν όχι μόνο κομματικά στελέχη αλλά και άνθρωποι της κοινωνίας «που κρατούν την χώρα όρθια» υπόσχεται ότι θα συγκροτήσει ο Αλέξης Τσίπρας εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

«Δεσμεύομαι ότι η προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, δεν θα είναι η κυβέρνηση ενός κόμματος. Σε κυβερνητικές θέσεις θα τοποθετηθούν και εκπρόσωποι των κοινωνικών ομάδων που κρατούν όρθια την οικονομία και τη χώρα. Της μεσαίας τάξης, των εργαζομένων, των νέων. Προσωπικότητες που δεν ανήκουν κατ’ ανάγκη στο κόμμα, αλλά τις έχει καταξιώσει η κοινωνική συμμετοχή και δράση, η συμβολή τους στην επιστήμη, την τέχνη, την οικονομική σκέψη και πράξη», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της ΔΕΘ πριν από λίγο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήδη εργαζόμαστε για το σκοπό αυτό. Πρακτικά, αλλά και αποτελεσματικά. Και επίσης δεσμεύομαι, ότι είμαστε αποφασισμένοι να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στο κόμμα και στο κράτος. Να εμπιστευτούμε και να αναβαθμίσουμε τη δημόσια διοίκηση. Και να οικοδομήσουμε θεσμούς διαφάνειας και αξιοκρατίας.

Ένα ΝΕΟ Δημοκρατικό ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που θα εμπνέει ασφάλεια στο πολίτη, με στόχο την ανθεκτικότητα, τη σταθερότητα, την προβλεψιμότητα.Με διαφάνεια, κοινωνική λογοδοσία και αξιοκρατία, με θεσμούς που θα έχουν συνέχεια, ανεξαρτήτως της αλλαγής των κυβερνήσεων», τόνισε στη συνέχεια.

«Προχωρούμε στην ουσιαστική και ολόπλευρη αποκομματικοποίηση του Κράτους».

loading...