Πολάκης: Σας έχω, όλους – Θα απολογηθώ σε σας για τα δύο νεκρά παιδιά στη Λαμία;

Με ύφος που παραπέμπει σε συμπεριφορά τραμπούκου έκανε bullying σε ρεπόρτερς αρνούμενος έστω να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τη 13χρονη που έσβησε πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Λαμίας – Αποκάλεσε «τσόλι που λέει μπούρδες» τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ
Μιχάλη Γιαννάκο
Καμία απάντηση και ύβρεις! Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια του Παύλου Πολάκη, αυτού του είδους το σόου έκανε για ακόμα μία φορά.

Μάταια οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούσαν για να πάρουν μία απάντηση για διάφορα θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας και το αντικείμενό του. Ο κ. Πολάκης φώναζε: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!». Με αυτή την απάντηση ξέφευγε και δεν απαντούσε ούτε για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα 4 πλαστά πτυχία ούτε για τα δύο αγγελούδια -τον 9χρονο και τη 13χρονη- που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο τρόπος που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να αντιμετωπίσει το θέμα και τη δημοσιογράφο που του έθετε ερωτήματα προκαλεί αν μη τι άλλο θλίψη: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις!

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε (αν αντέξετε μέχρι τέλους) τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αποκαλεί τσόλια τον Μιχάλη Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ και όσους είναι μαζί του και να καταλήγει προς τους δημοσιογράφους: «Ολοι σας και μόνος μου. Σας έχω!».

loading...

1 thought on “Πολάκης: Σας έχω, όλους – Θα απολογηθώ σε σας για τα δύο νεκρά παιδιά στη Λαμία;

  1. Πολλή καλά σας λέει , γιατί κάθεστε και ασχολείσθε με αυτόν τον χοιροβοσκό , μην του δίνετε σημασία , μην γράφετε και καταγράφετε καμία ενέργεια ή δήλωσή του , μην πηγαίνετε σε καμιά συνέντευξη ή εκδήλωση του Υπουργείου του , κρατήστε μια στάση απάθειας και αδιαφορίας , δεν το έχετε καταλάβει ότι αυτά θέλει , να λέει τέτοιες μακακίες και εσείς να τρέχετε πίσω του για να τις καταγράψετε , ξυπνήστε ….

Comments are closed.