Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό αντέχουν οι γυναίκες χωρίς σωματική επαφή…

Άντρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές αντοχές σε ό,τι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με τη σωματική επαφή… Η συχνότητα αυτής είναι ένα ένα από αυτά και μεγάλη έρευνα γερμανικού περιοδικού έρχεται να ρίξει λίγο περισσότερο φως στο πόσο καιρό αντέχει μια γυναίκα χωρίς να έχει σεξουαλική
επαφή.

Τα αποτελέσματα έρευνας, λοιπόν, που έκανε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών το γερμανικό περιοδικό “Petra” είναι αποκαλυπτικά:
-Σύμφωνα με την έρευνα, το 58% των γυναικών δεν αντέχει στην ιδέα ότι μπορεί να ζήσει χωρίς τακτική επαφή. Μπορεί να είναι η πλειοψηφία, αλλά αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα 42% που είναι διατεθειμένες να απέχουν για αρκετό καιρό, αν αυτό νιώθουν ότι είναι καλύτερο για εκείνες.
-Το 33% σχεδόν των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς σωματική επαφή ήταν πάνω από 2 χρόνια!
-Το 41% απάντησε ότι η αποχή έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο
-Το 27% απάντησε ότι έχει μείνει χωρίς επαφή μέχρι και έξι μήνες.
Σύμφωνα με την έρευνα, μετά από τρεις μήνες αποχής η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και ενίοτε εριστική συμπεριφορά, ενώ μετά από περίοδο 6 μηνών εμφανίζει έντονο άγχος.
Η έρευνα επικεντρώθηκε στην επαφή και δεν έλαβε υπόψιν της την αυτοϊκανοποίηση που μπορεί να μειώσει το στρες.

loading...

26 thoughts on “Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό αντέχουν οι γυναίκες χωρίς σωματική επαφή…

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  5. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Ο Δίας ήταν ο πρωταθλητής τής "θεϊκής" διαστροφής

    Τολμούν οι Νεοπαγανιστές να πιάνουν για κακό στο στόμα τους τον αναμάρτητο και γλυκύτατο Ιησού Χριστό, και ξεχνούν το χάλι τών δικών τους "θεών". Ας δούμε εδώ για τον σπουδαιότερο "θεό" τους μερικά πράγματα, από την ίδια τη δική τους μυθολογία:

    Ας μιλήσουμε περιληπτικά για τον Δία, που ήταν ομοφυλόφυλος παιδεραστής του μικρού Γανυμίδη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μοίχευε συχνότατα κατά της γυναίκας του και αδελφής του τής Ήρας, ενώ οι Ορφικές ιστορίες αναφέρουν ότι ο Ζευς έσμιξε με τη δεύτερη από τις αδελφές του, τη Δήμητρα. Καρπός αυτής της ένωσης ήταν η Περσεφόνη. Άλλη από τις απόκρυφες ιστορίες διηγείται ότι ο Ζευς απήγαγε τη μάνα του τη Ρέα και οι δυο ενώθηκαν μεταμορφωμένοι σε φίδια. Κατόπιν ο Ζευς με τη μορφή φιδιού πάλι ξεπλάνεψε την κόρη του την Περσεφόνη και το παιδί που γεννήθηκε απ’ αυτή την αιμομιξία ήταν ο Διόνυσος.

    Ο Δίας βέβαια βασάνισε φριχτά τον Προμηθέα επειδή ο τελευταίος βοήθησε τους ανθρώπους δίνοντάς τους τη φωτιά. Στον πόλεμο της Τροίας ο Δίας πολέμησε κατά των Ελλήνων και υπέρ των Τρώων. Πώς διέφυγε αυτός ο μισάνθρωπος και ανθέλληνας «πατέρας των θεών» από το επιθετικό μένος τών Παγανιστών;

    Και αναφέρομαι εδώ μόνο κατά του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν μιλάω ούτε για τον κτηνοβάτη Πάνα, ούτε για τον κανίβαλο Κρόνο, ούτε για τον αιμοσταγή Άρη, ούτε για τη βρεφοκτόνο Ήρα, ούτε για την πορνική Αφροδίτη, στα ιερά της οποίας εκδίδονταν οι γυναίκες πριν τον γάμο τους και είχε κάνει ελάφι τον άνδρα της τον Ήφαιστο (τον οποίο είχε ξεχαρβαλώσει ο Δίας όταν ήταν παιδί), ούτε για τον Ποσειδώνα, που τιμώρησε τόσο σκληρά τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του, μόνο και μόνο επειδή δεν άφησαν να τους φάει ο κανίβαλος γιος του, ούτε για τους λοιπούς δαιμονικούς αρχαίους θεούς, που για τον καθέναν απ’ αυτούς, θα μπορούσα να γράψω ΒΙΒΛΙΟ με τα αίσχη τους, γραμμένα από τους ίδιους τους αρχαίους μας προγόνους.

    Ο Δίας μεταμορφωμένος σε κύκνο σε ανώμαλες περιπτύξεις με τη Λήδα, γυναίκα του Τυνδάρεου, βασιλιά της Σπάρτης. Μοιχεύει κατά τής γυναίκας του τής Ήρας, η Λήδα κατά τού άνδρα της, και ταυτόχρονα επιτελούν και… πτηνοβασία!

    Θα πω όμως και για την παράνομη μοιχευτική σχέση του Δία με την αδελφή του Δήμητρα, την οποία ηράσθη, ενώ πιο πριν φρόντισε να δολοφονήσει με κεραυνό τον Ιασίονα που είχε σχέσεις μαζί της, επειδή δήθεν δεν ήθελε να έχουν οι θεοί σχέσεις με θνητούς. Αυτός όμως δεν άφησε θνητή που να μην τη βιάσει, και τι λέω θνητή. Ούτε θεά δεν άφησε, ούτε γάτα θηλυκιά (για τις αρσενικές έκανε και λίγο κράτει).

    Και αυτοί οι αρχαίοι θεοί ήταν ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ για τους πιστούς τους. Γι’ αυτό η ηγεμονία της Αθήνας (η τότε Αμερική), είχε πει ειρωνικά στα θύματά της: «Δεν φοβόμαστε τους θεούς για τις αδικίες μας, γιατί κι αυτοί τα ίδια κάνουν».

  6. Να λοιπόν το «ήθος» το οποίο προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο οι σύγχρονοι ειδωλολάτρες. Και δεν βλέπουν το χάλι των θεών τους, και την ηθική κατάπτωση που είχε επιφέρει η θρησκεία τους στην αρχαία Ελλάδα, παρά γράφουν ψέματα κατά των αγίων της Αγίας Γραφής, και εξωραϊζουν το χάλι αυτό της αρχαίας Ελλάδας, πίσω από το ήθος των μονοθεϊστών φιλοσόφων, τους οποίους αυτοί οι ίδιοι εξόντωσαν.

    Θα μας πουν οι Νεοπαγανιστές: "Αυτά ήταν συμβολισμοί". Κι εμείς θα τους απαντήσουμε: "Δεν υπήρχαν άραγε άλλοι συμβολισμοί για τους "θεούς"; Πώς τους απέδιδαν τόσο διεφθαρμένες πράξεις, που μόνο σε πορνογράφημα αρμόζουν; Τόσο σέβονταν οι αρχαίοι Έλληνες τους "θεούς" τους; Ή μήπως έψαχναν έτσι να βρουν άλλοθι για τις δικές τους διαστροφές;

    Η διαφορά είναι, ότι οι Χριστιανοί δεν έχουμε ΜΥΘΟΥΣ. Ο Θεός μας είναι αληθινός και υπαρκτός. Δεν είναι αποκύημα τής αρρωστημένης φαντασίας ανθρώπων. Δεν είναι αυτός κατ' εικόνα μας, αλλά εμείς δική του εικόνα κηλιδωμένη. Αλλά οι αρχαίοι πίστευαν ή σε δεφθαρμένους θεούς, ή σε ψέματα. Διαλέξτε τι προτιμάτε. Και τα δύο είναι απαράδεκτα για κάθε νοήμονα άνθρωπο.

    Υπάρχει όμως και άλλη διαφορά. Όταν οι Νεοπαγανιστές βλασφημούν αποκαλώντας την Παλαιά Διαθήκη: "πορνογράφημα", επειδή λέει χύμα όλα τα στραβά που έκαναν οι άνθρωποι, δεν σκέφτονται το εξής απλό: Η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι ηθικιστικό βιβλίο. Τα στραβά θα τα πει όπως είναι και θα κατακρίνει την ανήθικη πράξη. Αντίθετα όμως, στην αρχαιοελληνική μυθολογία, δεν αναφέρονται όλα αυτά για να κατακριθούν. Αναφέρονται ως ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ!!! Εκεί οι ίδιοι οι ψευτοθεοί τους είναι διεστραμμένοι δαίμονες, βουτηγμένοι στα πάθη και την απάτη, και δίνουν το κακό τους παράδειγμα στους ανθρώπους.

    Όμως δεν είδαμε ποτέ κάποιον Νεοπαγανιστή να αποκαλέσει τους αρχαιοελληνικούς μύθους πορνογραφήματα! Και εδώ φαίνεται η υποκρισία τους και ο παραλογισμός τους.

  7. Τα πολυάριθμα συμβάντα στο έργο του Ησιόδου, που στηρίζουν τη θεωρία για την ύπαρξη ενός πρωτο-οιδιπόδειου στοιχείου

    Το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα είναι βασική έννοια της ψυχανάλυσης και οφείλει την ονομασία του στην ελληνική μυθολογία. Ο Σ. Φρόιντ, δομώντας την Ψυχανάλυση σε αυτόνομη επιστήμη, διαφορετική από τη Βιολογία και την Ψυχολογία, θεώρησε ότι η νεύρωση και το ανθρώπινο γίγνεσθαι διαδραματίζονται στον χώρο του μύθου του Οιδίποδα, όπως διαμορφώνεται στην τραγωδία του Σοφοκλή. Στη «Θεογονία» του Ησιόδου υπάρχουν πολυάριθμα συμβάντα που στηρίζουν τη θεωρία για την ύπαρξη ενός πρωτο-οιδιπόδειου στοιχείου. Ετσι, η Γαία, ακαλλιέργητη γήινη ύλη, πραγματοποιεί δύο φορές την αιμομικτική επιθυμία της: Πρώτα με τον Ουρανό, τον πρωτότοκο γιο της, με τον οποίο συνευρίσκεται ερωτικά. Μετά, έμμεσα, με τον υστερότοκο Κρόνο, τον οποίο προσκάλεσε να δει την πρωταρχική σκηνή της σεξουαλικής συνουσίας τους, να εκδιώξει και να ευνουχίσει «με πελώριο δρεπάνι, μακρύ και κοφτερό τα αιδοία» (180) του αντίζηλου πατέρα.

    Αρχίζει λοιπόν να διατρέχει την ελληνική μυθολογία αυτή η κληρονομιά της φαλλικής και αιμομικτικής επιθυμίας, σε σημείο που το μαντείο επαναλαμβάνει την ίδια προειδοποίηση στους άρρενες ήρωες και θεούς, ότι δηλαδή είναι καταδικασμένοι σε στειρότητα, γιατί, σαν γεννήσουν γιο, θα τους σκοτώσει. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κρόνος καταβροχθίζει τα παιδιά του και ο πατροκτόνος Δίας, που παραλίγο να τον καταπιεί ο Κρόνος, καταπίνει την έγκυο σε κόρη σύντροφό του Μήτιδα. «Ο ίδιος γεννά από την κεφαλή του αστραπόματη Αθηνά, στρατοδηγήτρια, αδάμαστη» (9254) κι έτσι εξαλείφεται η πιθανότητα εμφάνισης ενός πατροκτόνου γιου. Με την παρθενογένεσή της παραμένει διά παντός παρθένα, εκπληρώνοντας την ασυνείδητη επιθυμία του πατέρα της, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την κόρη του παρθένα, κρατώντας τη για τον εαυτό του ως φανταστικό αντικείμενο του πόθου του και εμποδίζοντας προφανώς τη γέννηση ενός εγγονού, που μπορεί να τον δολοφονήσει.

    Από τον αιμομικτικό γάμο του Δία με την αδελφή του Ηρα γεννιέται ο Αρης, θεός του πολέμου, της βίας και της καταστροφής. Δηλαδή, το παιδί της αιμομιξίας των δύο αδελφών είναι ένα πλάσμα με ψυχολογικά, κατά κάποιον τρόπο, προβλήματα και οι περισσότεροι απόγονοί του, Γίγαντες, Κύκλωπες και Αμαζόνες, είτε από φυσικής είτε από ηθικής ή από ψυχολογικής άποψης, θα είναι το ίδιο προβληματικοί. Ετσι, οι Αμαζόνες, που εκπροσωπούν ψυχαναλυτικά τις γυναίκες με φθόνο του πέους, χρησιμοποιούν τους άνδρες για τεκνοποίηση και μετά τους σκοτώνουν. Η πράξη αυτή, σε μια ταύτιση του πέους με τον άνδρα, σημαίνει ότι «καταστρέφω αυτό που δεν έχω». Αλλά και από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, με κομμένο τον έναν μαστό, εξισώνονται συμβολικά με τον πεοφόρο άνδρα, καθώς ο μαστός είναι ισοδύναμος του πέους.

  8. Η μοιχεία του Αρη με την Αφροδίτη, τη σύζυγο του Ηφαίστου, θα αποφέρει καλύτερους καρπούς. Γεννιούνται πέντε παιδιά: ο Ερως, ο Αντέρως, ο Δείμος (Τρόμος), ο Φόβος και η Αρμονία. Τα δύο πρώτα εκφράζουν χαρακτηρολογικά την Αφροδίτη, τα δύο άλλα τον Αρη, και η Αρμονία αποτελεί την ισορροπία στην έκφραση του έρωτα και του μίσους. Από τους απογόνους της Αρμονίας προέρχεται ο Θηβαίος Οιδίποδας, ένας συγκερασμός έντονης σεξουαλικότητας που κληρονομείται από την Αφροδίτη και μιας βίαιης επιθετικότητας που κληρονομείται από τον Αρη («Οιδίπους Τύραννος», 806-12).

    Το πρώτο άτομο στην ελληνική μυθολογία που έχει εμφανές Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα είναι ο Ηφαιστος. Η Ηρα «δίχως να σμίξει ερωτικά τον γέννησε, γιατί οργίστηκε πολύ και μάλωσε με τον ομόκλινό της» (928-9), στην πραγματικότητα όμως η θεά αμύνεται ενάντια στην πράξη της αιμομιξίας. Σε μια μεταμφίεση των οιδιπόδειων επιθυμιών τους, ο Ζευς έχει μία κόρη δίχως μητέρα για τον εαυτό του και η Ηρα έναν γιο δίχως πατέρα για τον εαυτό της. Κάποτε, όταν ξέσπασε ένας από τους συνηθισμένους καβγάδες ανάμεσά τους, ο Ηφαιστος πήρε το μέρος της Ηρας και ο Δίας, θυμωμένος, τον πέταξε από τον Ολυμπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει χωλός. Η τιμωρία αυτή είναι συμβολικά ένα υποκατάστατο του ευνουχισμού (πόδι=πέος).

    Οταν ο χαλκέας Ηφαιστος συναντά για πρώτη φορά την αδελφή του, τη Χαλκίοικο και Εργάνη Αθηνά, την ερωτεύεται παράφορα, λόγω της κοινής ενασχόλησής τους με τις τέχνες της φωτιάς. Την καταδιώκει και προσπαθεί να τη βιάσει στην Ακρόπολη. Στη βιασύνη του εκσπερματίζει πάνω στο πόδι της (πρόωρη εκσπερμάτιση).

    Η Αθηνά σκουπίζεται με ένα κομμάτι μαλλί και το πετά καταγής. Από την επαφή με τη γη γεννιέται ο Εριχθόνιος, ο οποίος ανατρέφεται από τον Κέκροπα, βασιλέα της Αθήνας, που του παραχωρεί αργότερα την εξουσία. Από τον Εριχθόνιο, ως γενάρχη σειράς βασιλέων, προέρχεται ο Θησέας, στον οποίο το Οιδιπόδειο βρίσκει έκφραση με μια έμμεσα ασυνείδητη πατροκτονία: Ο Θησέας ξεχνά να υψώσει λευκά πανιά στο πλοίο της επιστροφής, μετά την επιτυχή έκβαση της αποστολής στην Κρήτη, όπως είχε προσυνεννοηθεί με τον βασιλιά πατέρα του, Αιγέα. Ο Αιγέας θεωρεί δεδομένο τον θάνατο του γιου του και αυτοκτονεί πέφτοντας στη θάλασσα, που φέρει από τότε το όνομά του.

  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  19. ΒΛΑΚΟΤΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΕ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΙΠΤΥΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ , ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ .ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΔΕΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ .ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΡΑΣΙΜΙ ΒΡΙΣΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΑΧ( ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ) Ή ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ . ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΟΜΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ .

  20. ΑΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ mad dog ΒΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΧΡΑ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  21. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ…"ΒΡΑΔΥ", Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ…"daskalos" ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ "Ξ/Ρ", ΜΕ… "ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ" ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ…"ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ" ΘΑ…"ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ"…

    ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΑΠΟ ΤΑ…"ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ" ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ…"ΠΡΑΞΗ"…

    …ΑΧ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ…ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ….

  22. τραγουδα θεατρινα τωρα πια το μονο που σου εμεινε ειναι να διασκεδαζεις το κοσμο κατι ειναι κι αυτο για τη κακομοιρια σου

  23. Καλημέρα Έλληνες!
    Τσαπέλες στα ιουδαιοχριστιανικά απόβλητα.

  24. Aπόστολος Παύλος:
    «Καλόν ανθρώπω γυναικός μη άπτεσθαι (Καλόν είναι εις τον άνθρωπο
    να μην εγγίζει και να μη γνωρίσει διόλου γυναίκα)», δηλώνοντας
    ταυτόχρονα ότι η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος! (Α΄ Κορινθ. Ζ΄,1-2).
    Και πιο κάτω:
    «θέλω γαρ πάντας ανθρώπους είναι ως και εμαυτόν», δηλ.
    «θέλω να είναι όλοι οι άνθρωποι, όπως είμαι και εγώ, δηλ.
    άγαμοι και ανέραστοι» (Α΄ Κορινθ. Ζ΄, 7).

    Oι μαθητές του Ιησού, καταλήγουν στο συμπέρασμα:
    «ει ούτως εστίν η αιτία του ανθρώπου μετά της γυναικός, ου συμφέρει γαμήσαι
    (δεν συμφέρει να έρχεται κανείς εις γάμον)»! (Ματθ. ΙΘ΄ 9-12).
    ———————————————————
    Δεν μπορω να καταλαβω που βρισκονται οι ύβρεις που ανακαλύψατε!
    Είναι ύβρεις αυτά που γράφουν και δηλώνουν ο σαούλ και οι απόστολοι?

    Είναι ύβρεις οι προβληματισμοί μου και ερωτήσεις μου, πως μπορεί
    μια γυναίκα να γεννήσει 5 παιδιά και να είναι παρθένα?

    Είναι ύβρεις το να αρνούμαι το παραμύθι του ιουδαιοχριστιανισμού περί
    έλευσις του υιού του θεού, την στιγμή που ΚΑΝΕΊΣ σύγχρονος του
    ιστορικός δεν γράφει ΤΊΠΟΤΑ για κανέναν χριστό?

    Άντε από κει προσκυνημένα καλικαντζαρούδια, ότι γράφω είναι αλήθειες,
    αν δεν σας αρέσει… θα σας πω άλλη φορά την θεραπια!
    Ως τότε, πέστε μπρούμυτα προς jerusalem μεριά, και πείτε
    τρις φορές το "πάτερ ημών εκ σιών"

  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.