Οι επιστήμονες ΦΩΝΑΖΟΥΝ για τα εμβόλια! Νέο ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ»: «Οι περισσότεροι διστάζουμε να το κάνουμε»

 Ποιόν θα ακούσει ο κόσμος;;; Τα πτυχία ή τους πλαστικούς χειρούργους-συνδικαλιστές των ΜΜΕ;;;

Πολλοί υπάλληλοι σε όλον τον κόσμο δηλώνουν ότι αισθάνονται πιέσεις και εκφοβισμούς για να κάνουν το εμβόλιο.

Την Πέμπτη στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν των ΗΠΑ, κατατέθηκαν μαρτυρίες για το House Bill 4471, που θα εμπόδιζε τους εργοδότες να επιβάλλουν εμβόλια, μάσκες ή ακόμη και να ρωτήσουν για την κατάσταση του εμβολιασμού σε εργαζομένους.

Οι επιστήμονες που στήριξαν τους εργαζομένους χαρακτηρίστηκαν ως συνωμοσιολόγοι από τα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν η Δρ. Christina Parks-Ph.D., αλλά και ο Δρ James Neuenschwander, ο οποίος κατηγόρησε τον Δρ Anthony Fauci για χρηματοδότηση και κέρδος από την εξάπλωση των επιδημιών που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η Christina Parks δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έλαβα το διδακτορικό μου πάνω στην κυτταρική και τη μοριακή βιολογία εδώ στην πολιτεία του Μichigan απ’ την Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Μichigan, επομένως είμαι πολύ καλή γνώστρια της επιστήμης και των δύο αυτών εμβολίων mRNA γονιδιακής θεραπείας, αυτού του είδους της τεχνολογίας, όπως επίσης και του τι ένα εμβόλιο είναι σχεδιασμένο να κάνει στο σώμα, τι μπορεί να κάνει, τι δεν μπορεί να κάνει και το γεγονός ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά περίπλοκη επιστήμη, η οποία έχει υπεραπλουστευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να αφαιρέσει από μας βασικά την ελευθερία επιλογής……

Αυτό το οποίο θέλω να θέσω επί τάπητος σήμερα σ’ αυτόν τον περιορισμένο χρόνο είναι το γεγονός ότι οι απαιτήσεις και οι υποχρεωτικότητες εμβολιασμού βασίζονται στην εσφαλμένη εικασία ότι τα υπό συζήτηση εμβόλια αποτρέπουν την μετάδοση του παθογόνου.

Το εμβόλιο τετάνου-διφθερίτιδας-ακυτταρικό κοκκύτη (DTaP) εμποδίζει την μετάδοση; Όχι!!!!!! Το εμβόλιο της γρίπης εμποδίζει την μετάδοση; Όχι!!!!!!

Τα εμβόλια για τον covid εμποδίζουν την μετάδοση; Όχι. Στην πραγματικότητα δεν σχεδιάστηκαν ποτέ ώστε να το κάνουν αυτό!!!

Επιβάλλουμε στους ανθρώπους να κάνουν ένα εμβόλιο που θα μπορούσε στην πραγματικότητα να τους αρρωστήσει περισσότερο όταν εκτίθενται στον ιό;;;;;; Στην πραγματικότητα αυτή τη βδομάδα, μια μελέτη δημοσιεύτηκε, κι αυτό που έδειξε είναι ότι με την παραλλαγή Δέλτα όταν είσαι εμβολιασμένος, το σώμα σου παράγει αντισώματα, τα οποία υποτίθεται ότι εξουδετερώνουν τον ιό, αλλά υποτίθεται ότι θα εξουδετέρωναν την παλιά παραλλαγή (της Wuhan)….

Όταν βλέπει (το σώμα) αυτή την νέα παραλλαγή, αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα είναι ότι τα αντισώματα συνδέονται με τον ιό και τον βοηθούν να μολύνει τα κύτταρα. 

Ως μια διδάκτωρ που γνωρίζει την επιστήμη, ανήκω στην κατηγορία της πιο διστακτικής απέναντι στο εμβόλιο ομάδας. Ναι οι διδάκτορες είναι οι πιο διστακτικοί απέναντι στο εμβόλιο».

Δείτε το βίντεο «φωτιά»:

loading...