Τι είπαν οι Ρωμαίοι για τους Έλληνες (εκπληκτικό)

Δεν κάνει κακό να κοιταζόμαστε ενίοτε και στον καθρέπτη της Ιστορίας μας!
Ο Ρωμαίος συγκλητικός Μενένιος Άπιος που έζησε στην Ελλάδα επί ρωμαιοκρατίας, έστειλε επιστολή στον ανθύπατο Ατίλιο Νάβιο, που
τοποθετήθηκε στην Αχαΐα ως διοικητής, στην οποία επιστολή αναλύει τους χαρακτήρες των Ελλήνων για να τον διευκολύνει να τους διοικήσει καλύτερα.
Η επιστολή αυτή μεταφράστηκε από τα Λατινικά από τον Κωνσταντίνο Τσάτσο και επειδή δεν έχει χρονολογία γραφής, εικάζεται, ότι πρέπει να γράφτηκε στα προχριστιανικά χρόνια.
Η πρώτη δημοσίευση έγινε στο περιοδικό Νέα Εστία, Ο Κωνσταντίνος Τσάτσος αναδημοσίευσε το κείμενο στο βιβλίο του «Αφορισμοί και διαλογισμοί (β’ σειρά)» (Εστία, 2η έκδ. 1970, σελ. 243 κ.ε.)
Γράφει λοιπόν Μενένιος Άπιος στον Ατίλιο Νάβιο συνοπτικά:
«Είναι περίεργο, ότι μια πόλη, η Ρώμη, πως έφθασε να κυβερνά από τον Περσικό κόλπο έως τη Μαυριτανία, από τους Αιθίοπες ως την Καληδονία, δηλαδή από τη Βρετανία ως το Ιράκ, ως την Περσία, από την Αφρική έως και την Ευρώπη.
Όμως σ’ αυτούς τους λαούς έχουμε υποχρέωση να τους παρέχουμε ασφάλεια και ευημερία.
Ο πρώτος, που το εφάρμοσε αυτό, ήταν ο Αλέξανδρος. Ευτυχώς που πέθανε νέος, γιατί δε θα μπορούσαμε να κυριαρχήσουμε εμείς.
Πρέπει να κατασκευάζουμε υδραγωγεία, δρόμους, γέφυρες και τεχνικά έργα που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων πιο άνετη.
Πρέπει ακόμα να προάγουμε τη μόρφωση, τη σοφία, την ποίηση και την τέχνη στις δυτικές επαρχίες, γιατί αλλού το έπραξαν και το πράττουν και τώρα ακόμα οι Έλληνες.
Μάθε φίλτατέ μου Ατίλιε, για να είμαστε κοσμοκράτορες πρέπει να είμαστε και ιππότες στη συμπεριφορά μας.
Οι Έλληνες είναι πιο εγωιστές από μας και από όλα τα έθνη.
Κατά το ρητό του Πρωταγόρα για τους Έλληνες «Πάντων χρημάτων μέτρον» και εννοούσε το Έλληνα.
Ο Έλληνας είναι άτομο αδέσμευτο, αυθαίρετο, ατίθασο και ελεύθερο. Υψώνει το εγώ του.
Αυτοί πρώτοι οι Έλληνες σκέφθηκαν πηγαία.
Χάρη σ’ αυτούς τους Έλληνες σκεφτόμαστε κι εμείς. Βλέπουμε με τα μάτια τα δικά τους.
Η σκέψη των Ελλήνων δεν μπαγιατεύει, είναι πάντα επίκαιρη και δροσερή.
Το μυαλό των Ελλήνων είναι η πηγή του καλού και του κακού. Το μυαλό τους δημιούργησε ιδανικά πολιτικά συστήματα, αλλά το εγώ τους καταστρέφει ακόμα και έργα και πολιτείες.
Ο Έλληνας με τον εγωισμό του καταπατεί και έργα τέχνης και ιδανικά έργα.
Τότε που ήταν οι Έλληνες στην καταστροφική τους τάση, τους κυριαρχήσαμε. Εμείς τους κατηγορούμε αλλά άδικα, αυτοί ήταν οι πρωτοπόροι του πολιτισμού.
Ο Έλληνας περιφρονεί το νόμο. Δεν παραδέχεται άλλη κρίση μόνο τη δικιά του. Δεν πιστεύει στο νόμο, παρά μόνο αν τον συμφέρει ατομικά. Αλλάζουν νόμους κάθε τόσο κι αν δεν μπορούν, τους αντιμετωπίζουν εχθρικά, μεταχειριζόμενοι τη βία ή το δόλο. Επινοούν σοφιστικούς λόγους και οι νόμοι τους γίνονται ράκη.
Ο Έλληνας έχει αδύναμη μνήμη στα δεινά των πολιτικών. Είναι ευκολόπιστος. Δεν είναι σταθερός. Είναι ανυπόμονος. Μόλις δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα, κάνει μεταρρυθμίσεις στους νόμους.
Για να σαγηνεύσεις την εκκλησία του Δήμου μιας ελληνικής πόλης, δώσε υποσχέσεις και θα τους έχεις με το μέρος σου. Μ’ αυτές χορταίνουν οι Έλληνες. Ανάμεσα σε λίγους Έλληνες θα βρεις εύκολα ένα Αλκιβιάδη (εννοείται επιπόλαιο και αλλοπρόσαλλο) που επάνω από την πατρίδα του ο Έλληνας βάζει το εγώ του, το ατομικό του συμφέρον.
Οι Έλληνες λίγα πράγματα σέβονται. Δίκαιος είναι ένας νόμος, αν τους εξυπηρετεί. Την ολότητα, το συμφέρον της ολότητας δεν το λογαριάζουν.
Αλλά κι εμείς οι Ρωμαίοι φοβάμαι, ότι θα καταντήσουμε ατομιστές.
Όμως οι Έλληνες στο κατήφορο είναι πρωταγωνιστές δηλαδή προς το κακό σπεύδουν γρηγορότερα, ενώ προς το καλό οδοιπορούν αργά.
Καλέ μου Νάβιε, ο Έλληνας για το συμπολίτη του αδιαφορεί, αλλά αν το πράξει, το κάνει για να δείξει την υπεροχή του.
Όμως για τους ξένους ενδιαφέρεται για να δείξει τον ανώτερο πολιτισμό του.
Ποτέ ο Έλληνας δεν παραδέχεται την αξία του ομότεχνου του, αν δε του δοθεί η ευκαιρία, τον απαξιώνει.
Δεν χαίρεται για τον έπαινο των άλλων, όμως επιχαίρει για τον ψόγο του άλλου ή των άλλων.
Ο Έλληνας είναι εγωκεντρικός.
Όταν ένας συμπολίτης του δεν αναγνωρίζεται, αδιαφορεί με το σκεπτικό, ότι αφού δεν αναγνωρίζομαι εγώ, ας μείνει κι αυτός στην αφάνεια.
Ακόμα και τους νεκρούς τους αφήνουν ατίμητους οι Έλληνες.
Το μίσος για τους Έλληνες είναι ηδονισμός. Η συναδέλφωση στους Έλληνες γίνεται, όταν συμπίπτουν τα συμφέροντά τους.
Τώρα κι εμείς οι Ρωμαίοι βαδίζουμε προς το δρόμο των Ελλήνων. Και οι δικοί μας εγωισμοί γίνονται ωμότεροι και βιαιότεροι και θα σκεπάσουν στο μέλλον τη Ρώμη.
Ο Έλληνας εφεύρε τρόπους να εκδηλώνει το φθόνο του, να γκρεμίζει τον καλύτερό του. Από τη δολοφονία προτιμά τη συκοφαντία, είναι κι αυτός ένας φόνος διακριτικός. Του αρέσει η ατίμωση.
Οι Έλληνες είναι φιλότεχνοι, αλλά και δημιουργοί του καλού και του κακού λόγου. Μιλάνε υποθετικά για κείνον που θέλουν να διώξουν και τον σκοτώνουν χωρίς να το δολοφονούν.
Η συκοφαντία είναι το αγχέμαχο όπλο τους.
Ο Έλληνας πιστεύει μόνο στη δική του γνώμη, ο δε ηγέτης δε θέλει να ακούσει και τη γνώμη των άλλων που το έργο θα γίνει τελειότερο, διότι το έργο για να τελειωθεί, πρέπει να το δουλέψουν κι άλλοι, ενώ ο Έλληνας θέλει μόνο το δικό του όνομα να ταυτιστεί με το έργο. Σε πρώτη θέση μπαίνει το εγώ και σε δεύτερο το έργο.
Οι Έλληνες πάσχουν από εγωπάθεια γι’ αυτό κι εμείς οι Ρωμαίοι που ήμασταν κατώτεροί τους, καταφέραμε και πήραμε την εξουσία από τα χέριά τους, ενώ αυτοί ήταν κοσμοκράτορες.
Κάθε έργο πρέπει να είναι συλλογικό και σε διαδοχικές γενιές να τελειώνει για να έχει μακρόχρονη πνοή. Τα έργα πρέπει να είναι υπερπροσωπικά.
Η πολιτική σκέψη στην Ελλάδα λείπει. Ο ένας πολιτικός φθείρει τον άλλο μέχρι εξοντώσεως με συνεχή σύγκρουση.
Οι Έλληνες έχουν σκέψη δυνατή και αγωνιστική διάθεση. Όμως έχουν άρρωστο χαρακτήρα. Δεν ενώνονται για να γίνει ένα έργο, αυτοκαταστρέφονται.
Γι’ αυτό οι Έλληνες υπέφεραν δεινά και θα υποφέρουν στο μέλλον τα οποία οφείλονται στη φιλοπρωτία που είναι η νόμιμη θυγατέρα του εγωισμού τους.
Μήπως υπερβάλλω γι’ αυτά που λέω για το θαυμαστό γένος των Ελλήνων; Αλλά και αυτούς που διάβασα τον Αριστοφάνη, το Δημοσθένη, τον Ευριπίδη, το Θεόφραστο, τον Επίκουρο, το Ζήνωνα και το Χρύσιππο βεβαιώνουν περίπου τα ίδια, άρα δεν είμαι άδικος. Την ύβριν οι Έλληνες την ξέχασαν.
Όταν οι Έλληνες επιδιώκουν ισότητα δεν είναι, διότι θέλουν δικαιοσύνη, αλλά ο άλλος να μην υπερέχει απ’ αυτούς. Μια και εγώ δεν αξίζω να ανεβώ υψηλοτέρα, τότε να μην ανέβεις κι εσύ.
Ο Έλληνας γεννιέται με την τάση της υπεροχής.
Οι Έλληνες είναι αφεντάδες της γνώσης και καυχώνται πολύ. Επαινούν τη δικιά τους αρετή, το δικό τους προτέρημα και υποτιμούν τα κατορθώματα των άλλων ή τις αρετές των συμπολιτών τους.
Οι Έλληνες έχουν πάθη. Οι περισσότεροι δε διδάσκονται από τα λάθη των κυβερνητών και των πολιτικών ηγεμόνων της ιστορίας τους και κάνουν τα ίδια λάθη και θα συνεχίσουν να κάνουν.
Ο τόπος των Ελλήνων είναι μακάριος, όμως οι Έλληνες δεν αφήνουν τον ηγέτη να κυβερνήσει, αλλά θέλουν οι γύρω του εκ του αφανούς να κυβερνούν αυτοί.
Οι Έλληνες μπορεί να είναι εγωπαθείς, αλλά έχουν και καλές πλευρές. Έχουν προοδέψει στο λόγο, στη σοφία, στην ποίηση, στις τέχνες, στις επιστήμες, στο εμπόριο και στον πόλεμο ακόμα κι από όλα αυτά αναβλύζει η δόξα τους.
Εμένα οι Έλληνες με γοητεύουν, είναι οι δάσκαλοί μου. Όμως όσο ο χρόνος περνά η δόξα των Ελλήνων μικραίνει κι ακόμα εξ αιτίας των ελαττωμάτων τους θα μικραίνει.
Ο εγωισμός κάνει τους Έλληνες καλούς στρατιώτες, γενναίους, ριψοκίνδυνους και τολμηρούς, αλλά δεν εκμεταλλεύονται τη δόξα τους.
Μη νομίσεις Ατίλιε, ότι όλες αυτές οι κρίσεις που γράφω είναι δικές μου, τις διδάχτηκα από τον Επίκτητο.
Νέος άκουσα τον Επίκτητο να λέει, ότι οι Έλληνες κάποτε είχαν ένα κόσμο, την Ατλαντίδα που την κάλυψαν τα νερά του ωκεανού, ήταν κόσμος προοδευμένος.
Τους Έλληνες μην τους κατηγορείς μπροστά τους ή συνεχώς, γιατί, αν ξυπνήσει η περηφάνια τους, γίνονται αμείλικτοι διώκτες.
Οι Έλληνες έχουν υπεροψία, αλλά και φιλοτιμία πρωτοφανή. Τώρα είναι γκρεμισμένοι ευγενείς. Έχουν σωρεία αντιφάσεων.
Άλλες ώρες είναι Έλληνες κι άλλες γραικύλοι, τιποτένιοι, παράδοξοι.
Μη δώσεις ποτέ στον Έλληνα την εντύπωση, ότι του αφαίρεσες την ελευθερία. Άφησέ τον να φωνάζει, να θορυβεί, να εκφράζει την πολιτική του μανία, έως εκεί που δεν θίγονται τα συμφέροντα της αυτοκρατορίας μας. Να χρησιμοποιείς αυτούς που διαφωνούν εναντίον εκείνων που αντιδρούν.
Οι διαταγές προς τους Έλληνες δεν ωφελούν, χρησιμοποίησε το διάλογο. Δίνε την εντύπωση, ότι υποχωρείς. Μην απειλείς τους Έλληνες με τις λεγεώνες.
Μην κάνεις τον παλληκαρά στους ηγήτορες των πόλεων. Άφησέ τους να κάνουν μόνοι τους ελιγμούς. Ακόμα τρέφονται με την οπτασία των περασμένων μεγαλείων τους.
Μην πολύ επεμβαίνεις στα εσωτερικά των πόλεών τους.
***
Αυτά έγραψε στην επιστολή του ο Μενένιος Άπιος που ήταν προχωρημένης ηλικίας και ύπατος, προς τον νεότερο φίλο του, τον ανθύπατο Ατίλιο Νάβιο πιθανότατα δύο δεκαετίες πριν τη γέννησή του Χριστού, όταν πλέον όλος ο Ελληνισμός ήταν υπό την εξουσία της Ρώμης.
Το ότι έχουμε και σήμερα το 2015 μ.Χ. τα ίδια προτερήματα και τα ίδια ελαττώματα που μας κατέβασαν στο τελευταίο σκαλοπάτι της συρρίκνωσής μας σημαίνει, ότι είμαστε ακραιφνείς απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Όμως ας καταπολεμήσουμε τα ελαττώματά μας, διότι κινδυνεύουμε να φθάσουμε στον αφανισμό.
Αυτοκαταστραφήκαμε με τους Ρωμαίους από επιπολαιότητα, από αφέλεια μηδενιστήκαμε από τους Τούρκους.
Δυστυχώς δεν καταπολεμούμε τα ελαττώματά μας.
Το εγώ και ο ατομισμός μας είναι καρκίνωμα που συνεχίζουμε να το εκτρέφουμε συνεχώς.

loading...

121 thoughts on “Τι είπαν οι Ρωμαίοι για τους Έλληνες (εκπληκτικό)

  1. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΑΜΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ…

    ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ,ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΙΤΕ ΜΙΣΟΣ,ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    – ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

    – KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

    – ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

    -SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

    -ΚERITHUTH (6B , σελ. 7Cool : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι Έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

    – ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.

    -KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

    -MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

    -SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

    – CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

    – CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό 'Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

    CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.

    -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

    -ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.

    ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΤΑ??

  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ,ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ…

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ…

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ…

  3. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ,ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ «ΚΥΡΙΟ» ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ,ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ??

    ΒΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ??

  5. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !

    Αρχικα η πρωτη επαφη με την υποθεση Σωρρα ηταν απ’ οτι κυκλοφορουσε στο διαδικτυο … Βιντεο ομιλιες ενγραφα κτλ …. Οταν κατα καποιο τροπο πειστηκαμε και για την υπαρξη των λεγομενων του Σωρρα και ολης την κινησης αυτης για ενα καλυτερο αυριο αποφασισαμε να ερθουμε σε επαφη απο κοντα, οπου ετυχε στην πρωτη ομιλια οπου βρεθηκαμε (χωρις την παρουσια του ιδιου του Σωρρα) σε ενα ταβερνακι καπου στον βοτανικο οπου πραγματοποιηθηκε και ορκωμοσια στο τελος της ομιλιας … Χωρις να το σκεφτουμε λαβαμε κι εμεις μερος στην ορκωμοσια που μαλιστα ηπιαμε και το «νερο» του ορκου μετα το περας της τελετης της ωρκομοσιας… το νερο αυτο υποτιθετε οτι σφραγιζει τον ορκο … δηλαδη σε κλειδωνει σαν πολεμιστη να υπηρετεις το σχεδιο του πολεμαρχου που απο οτι καταλαβαμε μετα ο πολεμαρχος ηταν εμεσως πλην σαφως ο Σωρρας …. αυτο εγινε 24/3/2015

    Η επομενη επαφη ηταν σε ομηλια του Σωρρα στην Λαμια στο πνευματικο κεντρο της πολης στις 4 απριλιου του 2015 οπου ειδαμε και τον σωρρα απο κοντα πρωτη φορα ….

    Σε επαφη μας με ενα απο τα πρωτοπαληκαρα του σωρρα τον Γ.Κ. οπου μιλισαμε μαζι του στην συναντηση αυτη οπου βρισκοταν και ο ιδιος ως ομιλιτης κανονησαμε να πραγματοποιησουμε ομιλια ενημερωση και στον τοπο μας …
    η ομιλια εμεινε στον τοπο μας στις 2/5/2015 οπου φιλοξενησαμε και στο σπιτι μας τον ιδιο τον Γ.Κ. οπου και μας παροτρεινε να ανοιξουμε γραφειο Ε.ΣΥ στον τοπο μας οπως κι έγινε μετα απο λιγο καιρο ξεκινησαμε τις διαδικασιες ανοιγματος Ε.ΣΥ Κορωνειας ..

    ..Εν συνεχεία για να μπορέσουμε να ανοίξουμε το γραφείο ΜΚΟ έπρεπε να ορκίσουμε άλλα τέσσερα μέλη όπως ορίζει το καταστατικό της ΜΚΟ(η ΜΚΟ ανοίγει εξ’ολοκλήρου με έξοδα των μελών).Το καταστατικό ορίζει πως για να αποτελέσεις διοικητικό μέλος,πρόεδρος,αντιπρόεδρος,γραματέας κ.τ.λ. θα πρέπει να έισαι ορκισμένος με τον όρκο του πολεμιστή.Έτσι αφού με την σειρά μας πείσαμε με αυτές τις ανοησίες τρία άτομα απο το χωριό με δικά μας εξοδα τους μεταφέραμε τον Μάϊο γύρω στα μέσα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Καματερό όπου γινόταν τα εγκαίνια της Ε.ΣΥ Καματερού.Εκεί λοιπόν έγινε και η αρχή της αμφισβητισης της προσωπικότητας του Σώρρα.

    Παρουσία του Σώρρα και όλων των μελών της κεντρικής Ε.ΣΥ, Καλογερόπουλος,Θεοδωρόπουλος εθεάθει για πρώτη φορά στα μάτια μας ένας αρχιεπίσκοπος με το όνομα Μελχισεδέκ φερόμενος ως ο αρχιεπίσκοπος της Ρωμανίας,ρασοφόρος και μαζί του είχε και αλλους ρασοφόρους οι οποίοι παρουσιαστήκανε στα εγκαίνια με μια jaquar.Aυτό το χωρίς κόμμα χωρίς δόγμα,χωρίς χρώμα πήγε περίπατο.Μας τον παρουσίασε λοιπόν τον αρχιεπίσκοπο ως ένας από τους ανθρώπους της εκκλήσιας με ελληνικο μυαλό ο οποίος θέλει να βοηθείσει κι αυτος με την σειρά του την Ελλάδα.Η κατάστάση ήταν τραγική και χειρότερο θέατρο δεν έχουμε παρακολουθήσει.

    μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα λιγο πριν παρουμε και την σφραγιδα απο την εφορία μεταβήκαμε στις 01/06/2015 στο Άργος (τόπος κατοικίας του Γ.Κ.),εκεί όπου θα γινόταν τα εγκαίνια της Ε.ΣΥ Αγ.Τριάδος παρουσία του Αρτέμη Σώρρα.Στη τρίτη αυτή συνάντηση μας,με τον υποτιθέμενο πολέμαρχο τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά,έχοντας της ατυχία και την τύχη να βρεθούμε πολύ κοντά του αμφισβητίσαμε και την παρουσία του (η οποία περισσότερο σε γύφτο απο την Πάτρα παραπέμπει παρά σε δισεκατομμυριούχο) αλλά και τα λεγομενά του,τα οποία ήταν γεμάτα υβρις,ανυπόστατα και αμφιλεγόμενα.Εν τω μεταξύ στο γυρισμό απο το Άργος ξεκινήσαμε να τελειώνουμε με τις διαδικασίες για την Ε.ΣΥ. του χωριού μας όπου ευτυχώς για εμάς ανακοινώθηκε στης 02/06/2015 η παγκόσμια ημέρα επίκλησης κι εκεί σταματήσαμε κάθε ενέργεια για την έναρξη της ΜΚΟ διότι έχοντας γνώσεις για προσευχες η ανακοινωση που δόθηκε για την ώρα της επίκλησης κάθε άλλο παρά ελληνικό δρώμενο θα μπορούσε να αποτελεί.

  6. ΟΙ Επικλήσεις οι οποίες είχαν ακριβές αριθμό που θα πραγματοποιοντουσαν κι αυτός ήταν 144 εαν θυμάμαι καλά γινόταν κάθε βράδυ στης 00:01 μετά τα μεσάνυχτα από κάθε μέλος στον τόπο που βρίσκεται ή ανάλόγως εάν έδινε εντολή ο πολέμαρχος σε κάποιον αρχαιολογικο χώρο,προς τον κραταιό άρχοντα του φωτός,μέσα στα μεσάνυχτα,αμφιλεγόμενο απο μόνο του.Μετά από κάποιες ημέρες μέσα Ιούνη και αφού γραφτήκαμε στην Ε.ΣΥ Αθηνών συναντήσαμε στην Αθήνα στο σπίτι του τον αρχιερέα των επικλήσεων που λάμβαναν χώρα στους Αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας τον Θ.Κ. νυν πρόεδρο της Ε.ΣΥ Βύρωνα.Του ζητήσαμε λοιπόν να μεταφέρει μία ερώτηση μας προς τον Αρτέμη Σώρρα.Γιατί οι επικλήσεις προσευχες γίνονται μέσα στα μάυρα μεσάνυχτα και δεν γίνονται στο φώς του ήλιου εφ’οσον απ¨οσο γνωρίζουμε φυσικος αναμεταδοτης των ηχητικών δονήσεων της φωνής μας είναι ο ¨Ηλιος και μόνον ο ήλιος;

    Ο Θ.Κ. αφού συμφώνησε μαζί μας και τον κάναμε να αμφισβητήσει και αυτός με την σειρά του τις επικλήσεις μας καθησύχασε λεγοντάς μας πως θα ρωτούσε οπωσδήποτε το επόμενο βράδυ μετά την ώρα της επίκλησης τον Αρτέμη Σώρρα.Ετσι κι έγινε, το επόμενο βράδυ μας πήρε έντρομος στις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και μας είπε πως η απάντηση του στην ερώτηση μας ήταν,όποιος ρωτάει να πάει να γαμηθεί και υστερα άρχισε σαν παραλήρημα στα μελη που παρίσταντο της επίκλησης να βρίζει την Κατερίνα την Γυναίκα μου πως είναι τρελλή,ψυχασθενής,παίρνει φάρμακα δεν κανει για τον ελληνισμό και γενικώς το ζευγάρι δεν κανει για τον ελληνισμό, (γιατί τόλμησε να ρωτήσει και να αμφισβητήσει συμπληρώνουμε εμείς).

    Μετα απο αυτο αρχησαμε να κανουμε ερευνα πρωτίστως για το θεμα των επικλησεων και μετα για ολες της διασυνδεσεις του Σωρρα και γενικα ολης αυτης της οργανωσης …. μέσα σ’αυτά τα πλαίσια και αφου ανακοινώσαμε μέσω facebook την επικινδυνότητα των επικλήσεων,δεχθήκαμε απειλές από συγκεκριμένους οπαδούς,όπως ο Γ.Β. ο Β.Σ. δυο εκ των τριών με τους οποίους μίλησε το βράδυ της δολοφονίας της αδικοχαμένης παιδοψυχιατρου ο φερόμενος ως δολοφόνος .Συγκεκριμένα ο Γ.Β. μας έστειλε προσωπικο μηνυμα το οποίο σας προσκομίζουμε και ο Β.Σ. πήρε την φωτογραφία του γιου μας δυο χρονών τότε και την ανακοινωνε στις σελιδες τους ως ντροπη για μας που ορκιστήκαμε και προδώσαμε τον πολέμαρχο τους,τότε μάλιστα καλέσαμε και την αστυνομία της Λαμίας.Οι περισσοτεροι από τους οπαδούς αρκεστήκανε σε υβριστικά σχόλια και απειλές του τύπου,λίγες είναι οι μέρες σας,προδότες,μασώνοι,πράκτορες,ανθέλληνες,προβατα,ζώα.

  7. Για τις επικλησεις βρηκαμε οτι την ιδια ημερα ημερομηνια 2 ιουνιου του 2015 ξεκινησε ως παγκοσμια ημερα επικλησεων η αποκρυφιστικη οργανωση lucis trust οπος και ο Σωρρας εδωσε εντολη στις 2 ιουνιου να ξεκινησουν οι οπαδοι του επικλησεις στον κραταιο αρχοντα του φωτος ως παγκοσμιος ελλανιος συντονισμος …. με μια αναζητηση στο διαδυκτιο μπορει ο καθε ενας να καταλαβει το τι πρεσβευει η εωσφωρικη αποκρυφιστικη οργανωση lucis trust … την «νεα εποχη» και την προετιμασια για μια πλανητηκη πανθρησκεια …..

    Αυτες οι τελετες επικλισης με ψευδοαρχαιοελληνικο περιτυλιγμα προς τον κραταιο αρχοντα του φωτος στις 12.01 τα μεσανυχτα παραπεμπει σε επικλησεις προφανως στον σκοτεινο αρχοντα και μονο αθωες δεν ειναι αφου οποιος εχει ζησει ανθρωπους πριν και μετα τον κυκλο των επικλησεων θα διαπιστωσει αλλαγες στην συμπεριφορα τους… περαν απο της επικλησεις η ερευνα προχωρισε και στα οικονομικα εργαλεια οπου κι εκει διαπιστωσαμε οτι αλλα προερχονταν απο πλαστογραφιες αλλα ηταν παραποιημενα και αλλα ηταν προιοντα και κατασκευασματα αλλων διεθνων κυκλωματων οπως και τα ψευδοκαταπιστευματα Α-Ω station απο διεθνη σπειρα εγκληματιων οπος οι Red dragon family ο Neel keenan – Edy Seno o Vladimir kobzar οπου υπαρχουν και φωτογραφιες του Σωρρα μαζι του …..

    Σωτηρης Χρηστου και Κατερινα Γαλατσιδα-Χρηστου

    http://www.crete-news.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%89%CF%81%CF%81%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BA-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CF%89

  8. ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ…!!!

    ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ..??

    ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ??

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ…

    ΕΔΩ ΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ "ΑΥΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ…

    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ…!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..!!!

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ..???

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΟΛΟ??

    ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..??

  9. ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΡΚΟ?ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΤΟΥ 1,40 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ????ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΚΥΤΑΡΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΟΥ??ΑΝΤΕ Κ ΠΗΔΗΞΟΥ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ!!!!

  10. Ε.ΣΥ. (Εγκληματική Συμμορία) ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
    ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

  11. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ,Η ΠΡΟΔΩΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΚΟΝΗ…

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΟΡΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ??

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ,Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ….

  12. ΜΟΝΟ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ 12ΘΕΑ ΖΩΑ???????????ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ????????Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ??????????????????
    ——————————————————————————-
    https://youtu.be/GOrbwZmJ5Fs
    ————————-
    Γ.ΦΟΥΡΑΚΗΣ………Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 12ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ………..
    ''ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ??????????????ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΖΩΟ

  13. ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ…

    ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ…

    Τον όρκο που δίνουμε, εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=10073 όπου όπως πάντα οι Έλληνες ορκιζόμασταν σε καιρούς πολέμου σε όλη την ένδοξη ιστορία μας όσο κι αν αυτός ο πόλεμος διαφέρει (όχι προς τα θύματα, την δυστυχία, μετανάστευση και υπογεννητικότητα του Λαού), όπου και για αυτόν έχει γίνει μεγάλος αρνητικός ντόρος, δεν τον έχουμε δώσει ούτε εν χορό, ούτε μέσω καμίας τελετής όπως ψευδώς αναφέρετε. : http://alfeiospotamos.gr/?p=10073

    Τον έχουμε δώσει σε στάση προσοχής με γεμάτη την ψυχή μας Ελλάδα, σε όποιο σημείο και αν τον δώσαμε, είτε αυτός ήταν μια καφετέρια μετά από κάποια ομιλία ενημέρωσης των πολιτών, είτε σε κάποιο ιερό για εμάς τους Έλληνες Ναό, Θέατρο, ή ακόμα και μπροστά στο άγαλμα του Ιερού προγόνου μας Λεωνίδα και θα τον δώσουμε άλλες χίλιες φορές όπου και όποτε χρειαστεί, χωρίς να κρυφτούμε σε καμιά στοά ή οποιαδήποτε άλλη σκοτεινή τρύπα όπως ορκίζονται όλοι αυτοί που υπηρετείτε ή δεν ακουμπάτε “επαγγελματίες” χωρίς αυτό να αποτελεί καμία υποχρέωση για όποιον θέλει να αγωνιστεί μαζί μας.

    ΔΕΙΤΕ ….ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ…!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

    Πεκλάρη Αθανασία:

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ
    ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ …….

    ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
    ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ
    ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ )
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
    ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ
    ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

  14. https://youtu.be/GOrbwZmJ5Fs
    ————————-
    Γ.ΦΟΥΡΑΚΗΣ………Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 12ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ………..
    ''ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ??????????????ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΖΩΟ

  15. https://www.youtube.com/watch?v=IIGeCclIWRE
    ——————————————–
    ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 12ΘΕΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑΒΛΙ – ΠΡΕΦΑΣ Κ ΞΕΡΟΔΗΛΩΤΗΣ!!!!!!!ΖΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. https://www.youtube.com/watch?v=80_d91PeEEI
    ——————————————-
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΡΟ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ 10 ΨΩΡΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΗΛΩΤΗ!!!ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟ Κ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ,ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!!!!!ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!!!

  17. ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

    Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και μιλά για… δράκους και οράματα: «Τη Θώμη δεν τη σκότωσα. Ήταν στο μυαλό μου. Αυτή με καθοδηγούσε. Μου έλεγε τι θα κάνω»

    «Αρνούμαι τις αποδιδόμενες σε εμένα κατηγορίες και επιπλέον θέλω να σας πω το εξής. Θα σας πω τα γεγονότα με τη σειρά που πιστεύω ότι έγιναν. Είμαι ιδιαίτερος άνθρωπος, ένας από τους 63 σε όλο τον πλανήτη που είμαι διαχειριστής μιας τεράστιας περιουσίας πιστοποιημένης και αδιαφιλονίκητης που έχω καταθέσει στον Άρειο Πάγο στις 4.9.2015. Έχω τη σφραγίδα της πιο επίσημης περιουσίας ύψους 115.5 τρισεκατομμυρίων την οποία πιστοποιεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων, όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Επίσης είμαι διαχειριστής μιας δεύτερης πιστοποιημένης περιουσίας που έχει περάσει από την ελληνική δικαιοσύνη ύψους 600 δισ. δολαρίων, που προκύπτουν από ένα αρχικό συμβόλαιο ύψους 2.7 τρισεκατομμυρίων. Όλα αυτά έχουν κατατεθεί για την απελευθέρωση του έθνους από το χρέος»…

    Μετά την αρχική περιγραφή της προσωπικότητας του ο φερόμενος ως δράστης ξεκινά να περιγράφει τι έγινε τις πρωινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου, όταν βρέθηκε στο σπίτι της 45χρονης παιδοψυχιάτρου. Οι περιγραφές σοκάρουν… «Μου είπε να κοιμηθούμε και αύριο το πρωί να πάμε να τραβήξουμε το βίντεο. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ στο δωμάτιο. Εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι και της είπα έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου. Αυτή σκεπάστηκε γιατί κρύωνε και εγώ της είπα Θεά μου έλα να βγάλουμε όλη αυτή την ένταση με δημιουργία. Έλα να κάνουμε τώρα έναν γνήσιο Έλληνα, έναν ημίθεο. Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε Άκου ο κύκλος σου τελείωσε. Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και από όλα αυτά τα στοιχεία μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Έμεινα αποσβολωμένος να την κοιτάω και μου είπε εσύ τελείωσες από τον αγώνα. Εγώ θα συνεχίσω ως πρόεδρος στο γραφείο μου.

    Της λέω εντάξει, τι σχέση έχει αυτό με τον έρωτά μας και το παιδί μας; Δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Είχε μια σχέση με έναν ναυτικό, τον Κυριάκο για αυτό και ήθελε να κρατήσουμε μυστική τη σχέση μας. Ήμουν διακριτικός δεν ήθελα να την εκθέσω και έκανα όπως ήθελε εκείνη. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα κρυφά σε ξενοδοχεία στη Λαμία, στην Καρδίτσα. Το καλοκαίρι του 2016 θα πηγαίναμε στην Κρήτη. Της πρότεινα να έρθει μαζί μου. Είπε ότι είχε δίλημμα να έρθει γιατί είχε εισιτήριο να πάει στον Κυριάκο στην Κορέα. Της είπα πως θα πάω μόνος μου εκεί κάτω χωρίς την ασπίδα μου.

    Το βράδυ εκείνο που με είπε ανθέλληνα η ίδια η θεά μου, δεν το χώραγε η λογική μου. Της είπα εντάξει αυτό δεν έχει σχέση με τον έρωτά μας. Μου είπε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της. Την κοίταξα στα μάτια και της είπα «Βρωμιάρα, με εκμεταλλευτικές τόσο καιρό για να περνάς καλά, με πρόδωσες και εμένα και τον αγώνα μας και το έθνος μας», και της άστραψα ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι.

    Πήγα να την πιάσω, έβαλε τα πόδια και με έσπρωξε. Έπεσα κάτω και κοπάνησα κάπου. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος μεγάλος, πράσινος, ζωντανός, άκουγα φωνές μέσα μου. Οντότητες φωτεινές που έλεγαν «πρέπει να σκοτώσεις το δράκο». Έπρεπε να σκοτώσω το δράκο. Άρχισα να τον χτυπάω με τα χέρια, με τα πόδια, μου έλεγαν να σκοτώσω το δράκο, αυτός έβγαζε άλλα κεφάλια. Η Θώμη, δεν ήταν εκεί. Η θεά μου, ήταν στο μυαλό μου. Μου έλεγε και αυτή να σκοτώσω το δράκο γιατί δεν την άφηνε να κάνει παιδί. Στο δωμάτιο πετούσαν σαύρες, απόκοσμα πλάσματα, πάλευα κόψε το κεφάλι μου έλεγαν να μη βγάλει και άλλα. Πάλευα συνέχεια μέχρι που τον σκότωσα. Τη Θώμη δεν τη σκότωσα. Ήταν στο μυαλό μου. Αυτή με καθοδηγούσε. Μου έλεγε τι θα κάνω».

  18. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ,ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ,ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΚΙ'ΑΥΤΗ…

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ…!!!!

    ΔΕΝ ΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ,ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

    ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ,ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΩΧΛΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ,Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ….

  19. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ,ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΩΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΤΕ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ???

    ΓΙΑΤΙ??

    ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΑΩ ???

  20. https://youtu.be/GOrbwZmJ5Fs
    ————————-
    Γ.ΦΟΥΡΑΚΗΣ………Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 12ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ………..
    ''ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ??????????????ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΖΩΟ

  21. ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΛΑΣΠΕΣ??

    ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ,ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ…

    ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΜΩΡΕ??

  22. ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ???

    ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ??
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ,ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ…

    ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ…

    ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ "ΗΘΟΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??
    ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΟΧΙ??…
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ???

    ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ,ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ..

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ…!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=26275

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ…..

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ

  23. ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ????

  24. ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΕΣΕΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ!!!!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ???ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΡΧΑΙΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ???ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ???ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΡΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ!!!!!!!!!!!

  25. ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟΣ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΒΑΝΟ,ΠΡΙΝ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ…

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΟΜΩΣ ΗΡΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΝΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ??

    Η ΚΡΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΔΥΑΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΡΟΔΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ…

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΕ Ο Λ Α..!!!!
    ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ,ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ…

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΠΟΛΛΑ…!!!

    ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΑΝ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ…

    ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΗ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεικη-νοηση) ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗ ΣΤΕΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ…

    Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ,ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ,ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ,Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ.ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΑΣ……

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ??

  26. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ,ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!!ΗΔΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ!!!!!

  27. ΕΝΩ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Κ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ??????!!!!

  28. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΣΑΥΡΑ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ…

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ…!!!

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΙΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ..!!!

  29. ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ…

    ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…

    ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016,ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ..

    ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ,Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ,ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΕΘΟΔΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ….

    ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ…

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΕΛΟΙ Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ….

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…

  30. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!!!ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ!!!!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΒΙΚΗ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ???ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ????ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ???Κ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ!

  31. ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ!!!!

  32. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΣ ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  33. "νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικη ενεργεια" ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ???

  34. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ???

  35. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΟΠΟΥ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ…

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

    ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟ,ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ,ΤΟ ΓΥΦΤΟ,ΤΟ ΒΛΑΚΑ,ΤΟ ΑΝΤΕ ΜΑΜΙΣΟΥ ΚΛΠ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ Η ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΛΕΠΡΑ» ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ…

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ..

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ…

    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΕΣ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ,Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΟΣΚΑΡ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ…

    ΥΓ
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ "ΛΟΓΑΚΙΑ" ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ

  36. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΡΕ 12ΘΕΑ ΑΠΟΒΟΛΗ,ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ???

  37. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ
    Athanasios Dimitrios Ntompros

    ….ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…….
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΑΛΛΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ………….

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……………

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ…………….
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ.

    ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ………..

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ……..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥΣ…….

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΙΣΘΟΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ…

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΕ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΜΙΣΘΩΤΕ, ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…..

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ……..
    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ….
    ΔΕΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ

    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
    ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ……………..

  38. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

    ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

    Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

    ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  39. ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΙΘΗΚΑ????ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  40. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ – ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟ 2012 – ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ

    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,

    Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 360 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    https://1.bp.blogspot.com/-Sxi7Tx5GowI/WLFaRqnZmvI/AAAAAAAABcc/S9gOxMx2xeQV4FuZh3_tAn7FQm69ic1VwCLcB/s1600/16904683_587679291438239_2328107511284931683_o.jpg

    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΟΛΟΙ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΔΩ.

    https://4.bp.blogspot.com/-4vTPPTgXyWc/WLFbgRk50_I/AAAAAAAABcs/6EFoAy-bTvUTTY_sZYlNGulgSbWwMvupwCLcB/s1600/proypol_2017_1.jpg

    ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

    ΑΡΑ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

    ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.

  41. Βασιλική Αρβανίτη

    ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
    ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ….

    ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.Α)600ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Β)2,3 ΤΡΙΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ.

    ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΕΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΣΤΕΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ)ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ -ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ(ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ).

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ…

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΤΕ,ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ!!!

    ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ!

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:

    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΑΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ) ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!

    Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

    ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΡΑΦΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΕΙΤΕ:
    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/toy.html

  42. ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
    ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΒΟΣΝΥ. ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

    Μπειτε στο επίσημο site των UCC (Uniform Commercial Code) της Πολιτείας της Ουασιγκτον:
    https://fortress.wa.gov/dol/ucc/

    Πατήστε αριστερά εκεί που λέει "Search by File Number" (αναζήτηση βάσει αριθμού αρχείου) Δώστε τον αριθμό αρχείου: 2005

    031

    0082
    -9
    Θα σας βγάλει μια λίστα από έγγραφα UCC. Πανω

    Πανω ειναι με έντονα γράμματα το UCC που μας ενδιαφέρει υπ'αριθμ. 2005

    031

    0082

    9. Πατήστε δεξιά στη στήλη View το εικονίδιο PDF ώστε να δείτε το συγκεκριμένο έγγραφο στον υπολογιστή σας. οπως βλέπετε το έγγραφο γράφει τα εξής: The Washignton State Bar Associaiton is not indebted to Stephen

    Louis Wozny. Mr. Wozny, a disbarred lawyer, falsely claims that the WSBA is indebted to him for violation of a common

    law copyright in his name, without basis on law or fact. For information, contact the WSBA General Counsel at [email protected]. Μετάφραση: Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ στον Stephen

    Louis Wozny. Ο κ. Wozny, ένας δικηγόρος, διαγραμμένος από το σύλλογο, ισχυρίζεται ΨΕΥΔΩΣ ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington του οφείλει χρήματα για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που του ανήκει, χωρίς έρεισμα σε νόμο ή γεγονός. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γενικό Σϋμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington στο [email protected] άρα ως φυσικό αναμενόμενο Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο WOZNY ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. Επίσης όπως βλέπετε το εν λόγω UCC παραπέμπει σε ένα άλλο παλίοτερο UCC υπ'αριθμ. 2004

    226

    4306

    3

    Καντε την ιδια διαδικασία αναζήτησης και θα βρείτε ότι στο UCC 2004

    226

    4306

    3 αναγράφετε το εικονικό χρέος που δημιούργησε ο Wozny εναντιον του δικηγορικού Συλλόγου και εναντίον της Πολιτείας της Ουάσιγκτον ύψους $2,876,526,500,000.00 (2.8 τρισεκατομμύρια !!!). Αυτό το εικονικό χρέος αργότερα ο Wozny το έσπασε σε μικρότερα ποσά και κατασκεύασε πλαστά χρεόγραφα IBOE τα οποια άρχισε να τα διακινεί προσπαθώντας να τα πουλήσει σε αφελείς ή κομπιναδωρους. Αργότερα με εξουσιοδότηση τα έδωσε να τα διαχειριστεί ο Σωρρας ώστε να εξαπατήσει τους Έλληνες. Οπως διαβάζουμε και εδώ: http://taxalia.blogspot.gr/2013/03/600.html Στο παραπάνω κείμενο βλέπουμε από που προέρχεται ο ισχυρισμός ύπαρξης των 2,8 τρις δολαρίων του κ. Σώρρα, που ουσιαστικά είναι μια υποτιθέμενη υποχρέωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς τον κ. Wozny και όχι τίμημα για την πώληση Απολλώνιας τεχνολογίας ή για κάποια μεγάλα δημόσια έργα (οπως ισχυρίζονταν οι απατεώνες της END στην αρχή) Το χρονικό διάστημα που δηλώνει ο κ. Wozny για την είσπραξη του χρέους είναι 10 χρόνια, με ημερομηνία λήξεως την 13η Αυγούστου 2014. Η ημερομηνία λήξεως των χρεογράφων φυσικά ταυτίζεται με την ημερομηνία που ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας ότι λήγουν τα "ομόλογα" του, αφού πρόκειται για το ιδιο χρεος

  43. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

    ΑΥΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ??

    ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ??

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

  44. ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΡΠΕΤΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΤΕ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΔΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΩΡΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…

    ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ😀😀😀

    https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

  45. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΥ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????
    "νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικη ενεργεια" ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ???

  46. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ…!!
    ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ,ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΑΤΡΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ…
    ΤΩΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘ’ΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΤΑΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…
    ΤΟ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ…

  47. ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΓΥΦΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ; ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ;
    ΚΑΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΙΔΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΜΕ ΤΑ 115 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΜΕ ΜΑΣΕΣ ΧΑΨΕΣ ΞΑΠΛΕΣ ΦΟΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ.

  48. "νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικη ενεργεια" ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ???

  49. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ…!!

    ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ,ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΑΤΡΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΩΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘ’ΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΤΑΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…

    ΤΟ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ…

  50. κ. Πατεράκη είστε τοσο ηλίθιος μαλάκας όσο δείχνετε ή μας κρύβετε και αποθέματα βλακείας;

  51. ΒΛΈΠΩ 12ΘΕΟ ΖΏΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΆΣ ΝΑ ΑΠΆΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΏΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ

  52. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ,ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ «ΚΥΡΙΟ» ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ,ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ??

    ΒΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ??

  53. ΣΕ ΡΏΤΗΣΕ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΆ! !

  54. "νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικη ενεργεια" ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ???

  55. ΜΩΡΉ ΓΎΦΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΉ ΤΟΥ 1.40 ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΆΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΡΩΤΆΜΕ! !!!

  56. ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ😀😀😀

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ…!!

    ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ,ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΑΤΡΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΩΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΝΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘ’ΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΤΑΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…

    ΤΟ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ…

  57. Δεν χρειαζομεθα πλεον αποδείξεις απο θεσμούς κ. Πατεράκη , για να αποδείξωμεν οτι ο κ. Σώρρας ειναι απατεών.
    Το κατηγορητήριο του εισαγγελέως είναι σαφέστατο.

    Ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αντιμέτωποι ακόμα και με ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    * Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    * Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    * Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    * Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    * Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

    * Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

    Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων συνέλευσις.

  58. ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ????

  59. ΣΕ ΡΩΤΆΕΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΡΈ ΓΎΦΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ

  60. ΛΙΓΑ ΕΦΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ,ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΙΣ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ,ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΡΩΤΟΥΣ…

    ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΑΦΟΥ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ..

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ…

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΡΑΑΜ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΤΣΙ??

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΟΜΩΣ…

  61. ΑΠΆΝΤΗΣΕ ΤΏΡΑ ΓΎΦΤΙΚΟ ΜΌΥΝΟΠΑΝΟ ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

  62. ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ Κ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΓΥΦΤΟΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ????

  63. ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΣΩΡΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

    ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ,ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ….

    http://alfeiospotamos.gr/?p=23791

    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ….

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ…

    ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ…

  64. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΣΗ ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ..ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ…!!

    1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,
    3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ,
    4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA
    5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
    7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    8. ΑΠΑΤΗΣ ,
    9. ΑΞΙΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,
    10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ,
    11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ,
    12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,
    13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,
    14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)
    15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ,
    16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
    17. ΑΠΑΤΗΣ
    18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ,
    19. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ
    20. ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
    21. ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
    22, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
    23. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    24. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ….

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ,ΔΕΙΤΕ…!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

  65. "νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικη ενεργεια" ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ???

  66. * Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    * Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    * Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    * Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    * Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

    * Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

  67. Τι να τις κάνωμεν άλλωστε τις αποδείξεις κ. Πατεράκη μου, όταν έχωμεν το ποινικόν μητρώον του κ. Σώρρα, το οποίον πιστοποιεί την ποιότητα του ανδρός;
    Απατεών εκ της βρεφικής ηλικίας.

    7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
    8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
    96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
    ———————————-
    ΣΥΝΟΛΟ 151 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

  68. ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΙ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ…

    ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ…
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ,ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΦΩΝΗ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ…Ο Λ Ο Ι….!!!!
    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ" ΑΥΤΗΣ..

    https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΑΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??…ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
    Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
    1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ……ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??….

    ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….???????

  69. ΛΟΙΠΌΝ 12ΘΕΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΔΈΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΛΈΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΊΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΌΦΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ

  70. ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ Κ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΓΥΦΤΟΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ????

  71. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΤΡΑΚΑΤΡΟΥΚΕΣ….

    ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΣΑ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ…

    ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ…

    ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΟΜΩΣ…!!!!😀😀😀

    ΕΤΣΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ??

    SorrasT.V ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 01-07-2017

    https://www.youtube.com/watch?v=hOrtFdtTiiA

  72. ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ…

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ,ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ,ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ…

    ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΜΕ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ…

    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…

  73. ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΊΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΕΡΔΊΖΕΙ ΌΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ

  74. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ Κ ΒΡΩΜΑΣ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΒΟΥΣ!!!ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ??!!!!!!!!!!!!!!

  75. ΕΒΡΑΊΟΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΊΔΙΑ ΦΥΛΉ! ! ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΜΩΡΉ ΓΎΦΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΉ ΤΟΥ 1.40 ΝΑ ΑΠΆΝΤΗΣΕΙΣ ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΠΙΣΩ

  76. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ,ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΩ ΤΟΣΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΙΣΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ…
    —————————–
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
    ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ…

    … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

    Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
    ΟΠΟΤΕ,,,,,

    1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

    2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ…

  77. ΣΕ ΕΔΕΣΑΝ ΓΥΦΤΟΝΑΝΕ ΤΟΥ 1.40 ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!! ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ!!!!! Η ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ Η ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

  78. κ. Πατεράκη οφείλετε πολλά εις την καν Μιχαλούν;
    Παρακαλώ, όταν εισπράξετε το 20χίλιαρον από τον κ. Σώρραν επιστρέψατέ της τα οφειλόμενα, διότι σας κατηγορεί εις την γειτονίαν, ως υπεξαιρέτην και απατεώνα.

  79. ΈΚΑΤΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΏΟ????? ΓΙΑΤΊ ΚΡΎΦΤΗΚΕΣ ΓΎΦΤΙΚΟ ΜΌΥΝΟΠΑΝΟ? ?? ΑΛλΆ ΘΑ ΣΕ ΔΈΣΟΥΝ ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ 12ΘΕΟ ΑΡΧΙΔΙ

  80. ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΟ!!!! ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ!!! ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ

  81. ΦΕΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

  82. Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ…

    ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

    https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!!

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

  83. ΣΩΣΤΆ ΛΈΕΙ Ο 1.14
    ΝΑ ΦΈΡΕΤΕ ΠΊΣΩ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΛΈΨΑΤΕ ΖΏΑ! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΓΥΦΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 65.000 ΚΑΙ ΤΑ ΈΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΕΠΊΔΑ????

  84. Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ…

    ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

    https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!!

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

  85. Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ…

    ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

    https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!!

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

  86. ΣΕ ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ ΜΌΛΙΣ ΕΊΔΑΝ ΤΙ ΝΤΑΉΣ ΉΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΤΣΆΤΣΙΔΙΚΟ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΓΥΦΤΟ

  87. H ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΣ END

    EPSILON 666

    Πως μπορείτε μόνοι σας ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ

    να ξεσκεπάσετε την κομπίνα του Σώρρα.

    Ήδη από τις αρχές του 2013 εγινε γνωστο απο πρωην μελη της END και απο ερευνητές, οτι ο Σωρρας ειχε στην κατοχή του τα πλαστογραφημένα χρεογραφα IBOE του παρανοϊκού πρωην αμερικανού δικηγόρου Stephen Louis Wozny. ΕΡΕΥΝΑ: Τα επικίνδυνα πλαστά χρεόγραφα των 600 δις Μεγάλη και αποκαλυπτική έρευνα από τους :

    Γιώργο Γιαβή, ιδρυτικό στέλεχος της END

    Θεόδωρο Καρυώτη, ιδρυτικό στέλεχος της END

    Ελευθέριο Ρήνο, ιατρό

    Γιώργο Γιαλτουρίδη, επιχειρηματία http://taxalia.blogspot.gr/2013/03/600.html

  88. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ!!! ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  89. Η ομαδα του Σωρρα στην αρχη προσπαθησε να το κρυψει αυτο το γεγονος διαδίδοντας αηδίες περί δήθεν "διαστημικής απολλώνειας τεχνολογίας διαστημοπλοίων …άνευ συμβατικών καυσίμων εις χείρας του Σωρρα!!!" αλλα στο τελος το παραδεχτηκαν και μονοι τους. Δειτε τις αρχικές χαζομαρες και τα ψεμματα που έλεγαν το 2012 για τα διαστημόπλοια άνευ καυσίμων ως τάχα προέλευση των χρημάτων τους, από δήθεν πώληση αυτής της τεχνολογίας του Σωρρα προς την Αμερική: https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8 Κρατήστε στο μυαλο σας αυτό που λεει ο Λαμπρακης στην αρχή του βιντεο ότι δηλαδή ο Σωρρας έχει αμερικανικά ομολογα ύψους περίπου 3ων τρισεκατομμυρίων δολλαρίων!!! Δειτε τωρα τον Ιούνιο του 2014 οπου ο Λαμπρακης της END στο σημειο 4:00 του βιντεο κάνει κωλοτούμπα και παραδέχεται οτι ο Σωρρας εχει τα χρεογραφα του απατεώνα πρώην δικηγόρου Stephen Louis Wozny (Βόσνυ). https://www.youtube.com/watch?v=Jjnh2kYvTIQ O Λαμπρακης της END παραδεχεται προφορικώς οτι:
    "
    Ο
    Wozny
    λοιπόν

    είναι

    το άτομο

    το οποίο

    η Αμερικανική κυβέρνηση όρισε για να κάνει

    τα ομόλογα!"

    Ο Λαμπρακης στο σημειο αυτο ομολογεί τη μισή αλήθεια αλλά συνεχίζει να εξαπατά τους έλληνες!! Διότι παραδεχεται μεν οτι τα …"ομολογα" ειναι του Wozny αλλα εξαπατά τους έλληνες στο θεμα οτι δηθεν η αμερικανική κυβέρνηση διόρισε τον Wozny να κάνει τα ομόλογα! Τα πλαστά χρεόγραφα του πρωην δικηγόρου Wozny βασίζονται σε μια παλαβή θεωρία συνομωσίας και σε ένα εικονικό χρέος ύψους 2.8 τρις (περίπου 3ων τρισεκατομμυρίων) που δημιούργησε ο Wozny προς την πολιτεία της Ουάσιγκτον και τον δικηγορικό σύλλογο εκεί, επειδή κατοχύρωσε το ονοματεπώνυμο του με εμπορικά σήματα (C) (TM), και καθε φορα που χρησιμοποιούνταν το όνομα του αυτός απαιτούσε ένα συγκεκριμένο ποσό μέχρι που συγκεντρώθηκε το εξωφρενικό ποσό των 2.8 τρις!!! Πρόκειται για σπάνια περίπτωση παλαβού ανθρώπου ο οποίος εχασε τη δικηγορική του άδεια, και καταδικάστηκε απο αμερικανικό δικαστήριο ενώ του προτάθηκε να δει και ψυχίατρο! Όμως τι απαντάει η πολιτεία της Ουάσιγκτον και ο δικηγορικής της σύλλογος στις παρανοϊκές θεωρίες & απαιτήσεις του αποτυχημένου πρώην δικηγόρου Wozny;

  90. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

    Μπειτε στο επίσημο site των UCC (Uniform Commercial Code) της Πολιτείας της Ουασιγκτον:
    https://fortress.wa.gov/dol/ucc/

    Πατήστε αριστερά εκεί που λέει "Search by File Number" (αναζήτηση βάσει αριθμού αρχείου) Δώστε τον αριθμό αρχείου: 2005

    031

    0082
    -9
    Θα σας βγάλει μια λίστα από έγγραφα UCC. Πανω

    Πανω ειναι με έντονα γράμματα το UCC που μας ενδιαφέρει υπ'αριθμ. 2005

    031

    0082

    9. Πατήστε δεξιά στη στήλη View το εικονίδιο PDF ώστε να δείτε το συγκεκριμένο έγγραφο στον υπολογιστή σας. οπως βλέπετε το έγγραφο γράφει τα εξής: The Washignton State Bar Associaiton is not indebted to Stephen

    Louis Wozny. Mr. Wozny, a disbarred lawyer, falsely claims that the WSBA is indebted to him for violation of a common

    law copyright in his name, without basis on law or fact. For information, contact the WSBA General Counsel at [email protected]. Μετάφραση: Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ στον Stephen

    Louis Wozny. Ο κ. Wozny, ένας δικηγόρος, διαγραμμένος από το σύλλογο, ισχυρίζεται ΨΕΥΔΩΣ ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington του οφείλει χρήματα για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που του ανήκει, χωρίς έρεισμα σε νόμο ή γεγονός. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γενικό Σϋμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington στο [email protected] άρα ως φυσικό αναμενόμενο Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο WOZNY ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. Επίσης όπως βλέπετε το εν λόγω UCC παραπέμπει σε ένα άλλο παλίοτερο UCC υπ'αριθμ. 2004

    226

    4306

    3

  91. Καντε την ιδια διαδικασία αναζήτησης και θα βρείτε ότι στο UCC 2004

    226

    4306

    3 αναγράφετε το εικονικό χρέος που δημιούργησε ο Wozny εναντιον του δικηγορικού Συλλόγου και εναντίον της Πολιτείας της Ουάσιγκτον ύψους $2,876,526,500,000.00 (2.8 τρισεκατομμύρια !!!). Αυτό το εικονικό χρέος αργότερα ο Wozny το έσπασε σε μικρότερα ποσά και κατασκεύασε πλαστά χρεόγραφα IBOE τα οποια άρχισε να τα διακινεί προσπαθώντας να τα πουλήσει σε αφελείς ή κομπιναδωρους. Αργότερα με εξουσιοδότηση τα έδωσε να τα διαχειριστεί ο Σωρρας ώστε να εξαπατήσει τους Έλληνες. Οπως διαβάζουμε και εδώ: http://taxalia.blogspot.gr/2013/03/600.html Στο παραπάνω κείμενο βλέπουμε από που προέρχεται ο ισχυρισμός ύπαρξης των 2,8 τρις δολαρίων του κ. Σώρρα, που ουσιαστικά είναι μια υποτιθέμενη υποχρέωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς τον κ. Wozny και όχι τίμημα για την πώληση Απολλώνιας τεχνολογίας ή για κάποια μεγάλα δημόσια έργα (οπως ισχυρίζονταν οι απατεώνες της END στην αρχή) Το χρονικό διάστημα που δηλώνει ο κ. Wozny για την είσπραξη του χρέους είναι 10 χρόνια, με ημερομηνία λήξεως την 13η Αυγούστου 2014. Η ημερομηνία λήξεως των χρεογράφων φυσικά ταυτίζεται με την ημερομηνία που ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας ότι λήγουν τα "ομόλογα" του, αφού πρόκειται για το ίδιο χρέος. Για περίσσοτερα για την κομπίνα των Wozny

    Σωρρα δειτε και εδώ: Ο Stephen Louis Wozny «καίει» τον Σώρρα http://www.enikos.gr/society/223535,O_Stephen_Louis_Wozny_%C2%ABkaiei%C2%BB_ton _Swrra.html ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΖΕΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ… Πολιτικοί απατεώνες τάζουν καταπιστεύματα και βάζουν υποψηφίους δημάρχους να ορκίζονται!!! http://www.katohika.gr/2014/05/politikoi

    apateones

    tazoun

    kapisteumata

    kai

    vazoun

    ipopsifious

    dimarxous

    na

    orkizontai.html ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ή ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ
    https://www.scribd.com/doc/262070954/%CE%97-%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%91%CF%80%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CE%BD-%CE%A3%CF%89%CF%81%CF%81%CE%B1

  92. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ,ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ 2013,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ…

    """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι….!!!!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ…

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤτΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

    ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

    ==========================
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

    ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ,ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ,ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΓΙΆΥΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…

  93. ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΗ .
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ.

    Ο Λαμπράκης μιλάει για Wozny, Ρήνο, Γιαλτουρίδη

    Στην αρχή λέει ότι δεν έχει σχέση ο Wozny και στο τέλος ότι έχει!!! Αρχικά ο Μανωλιος κάνει αβαβα την ερώτηση για το Wozny και επιτίθεται στο Ρήνο και στο Γιαλτουρίδη ότι δουλεύουν για τον George Sorros!!!!!!!!!!! Και μετά λέει ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση έβαλε τον απατεώνα Wozny υπεύθυνο για την έκδοση των ομολόγων… ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ WOZNY ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ. Μόνο που στο χαρτί που έδωσε στο ΤΧΣ το όνομα του Wozny έχει και όχι του Σώρρα…ΕΛΕΟΣ ΡΕ!

    https://www.youtube.com/watch?v=Jjnh2kYvTIQ

  94. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΜΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ 12ΘΕΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  95. ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΧΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΑΝ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΛΑ ΤΗ ΓΕΝΗΜΕΝΗ ΥΟ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ

  96. ΓΕΛΟΊΑ ΖΏΑ ΠΊΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΟΎΓΚΛΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΑΥΤΌ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΓΥΦΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΙΚΑ Η ΖΗΜΙΆ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΊΠΟΥ 15.000.ΟΠΌΤΕ ΕΥΡΏ! ΠΏΣ ΛΟΙΠΌΝ ΘΑ ΠΑΡΈΙ Ο ΚΟΣΜΆΚΗΣ ΤΗ ΣΎΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΛΟΊΟΙ 12ΘΕΟΊ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥΛΆΝΕ ΣΩΤΗΡΊΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ????ΚΑΜΙΆ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΖΩΟ

  97. ΚΡΙΜΑ………….ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ,ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ..ΠΑΤΕΡΑΚΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΟΧΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ.ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΒΩΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΜΩΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΩΜΟ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΑ,ΕΙΔΩΛΑΤΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΡΡΕΣ?ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ…

  98. 7.49

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ??

    ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ : ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=T3H0Th6otDY

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…
    ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ,ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ:

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΟΥΤΟΣ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ…

    ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ,ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ «ΚΥΡΙΟ» ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ,ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΙΩΣΗΦ??
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ??

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΩΣΗΦ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟ «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΟΥΤΟΣ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ…

  99. https://www.youtube.com/watch?v=gWDr5F98vgE
    παρε ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΙΑ ΠΗΔΗΞΟΥ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ…..ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ 12….+3 15, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  100. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΡΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ, ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΘΑ ΣΑ ΣΠΗΔΗΞΟΥΝ ΧΩΡΣ ΣΑΛΙΟ ΟΙ 12000 ΄ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…………….

  101. Ο Stephen Louis Wozny «καίει» τον Σώρρα…

    Του Ελευθέριου Ρήνου
    Ένα τραγικό λάθος των οπαδών του Αρτέμιου Σώρρα, αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης και φανερώνει ότι τα άχρηστα χρεόγραφα, τα οποία διακινεί ο Πατρινός κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχος, προέρχονται από τον εγνωσμένης αξίας διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ας είναι καλά ο Strovoliotis και το πρόσφατο αφιέρωμα του στον Σώρρα…
    Μία από τις ερωτήσεις την οποία αποφεύγουν μετά μανίας όλα τα «υψηλόβαθμα» στελέχη του απένταρου επενδυτή Αρτέμιου Σώρρα είναι αν τα αμερικάνικα «ομόλογα» με τα οποία θα επιχειρήσουν να μας σώσουν είναι αυτά του Stephen Louis Wozny. Το ερώτημα έχει τεθεί πολλές φορές.
    Απάντηση βέβαια στο ερώτημα δεν έχει δοθεί ποτέ. Ούτε από τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα, ούτε από τον πρόεδρο του οργανισμού END Εμμανουήλ Λαμπράκη, αλλά ούτε και από την σύμβουλο επενδύσεων ακίνητης περιουσίας κα Βίκυ Χαραλάμπους. Συνήθως είτε ξεχνάνε την ερώτηση, είτε μασάνε τα λόγια τους. Εκεί που δεν μασάνε τα λόγια τους είναι σε αφίσες με τις οποίες υπόσχονται λύσεις στα κόκκινα δάνεια, να σώσουν τη χώρα από το διεθνές χρέος και όλα αυτά τα μαγικά μέσα από τις επενδύσεις ενός ανθρώπου από την Πάτρα που δεν εμφανίζει ποτέ χρήματα.
    Δεν έχει κάνει επενδύσεις, δεν παράγει κάτι, δεν έχει εργαζόμενους, δεν έχει ακίνητα, δεν μπορεί να εξηγήσει καν τι δουλειά κάνει. Δίνει όμως άπλετα υποσχέσεις σε ανθρώπους που βασανίζονται από την οικονομική κρίση και έχουν φτάσει στα όρια τους. Με το αντάλλαγμα να τον ακολουθήσουν όμως σε θεωρίες φυλετικής καθαρότητας και χιτλερικής προπαγάνδας, που ντρέπομαι να ακούω το 2014 στην Ελλάδα.
    Ο λόγος που η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη θέση των συνανθρώπων μας, δεν ακουμπάει το θέμα του Stephen Louis Wozny είναι γιατί είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι ο συγκεκριμένος αμερικανός πρώην δικηγόρος είναι απατεώνας. Είναι ένας κομπιναδόρος, που προσπάθησε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ένας “εξυπνάκιας” που θεώρησε ότι το όνομα του είναι trademark και προσπαθούσε να χρεώσει τη χρήση του ονόματος του μόλις 500.000 δολάρια για κάθε φορά που κάποιος το ανέφερε.
    Αυτός ο κομπιναδόρος λοιπόν, διαγράφηκε από το δικηγορικό σύλλογο της Washington και του ζητήθηκε να δει ψυχίατρο. Ολόκληρη η απόφαση διαγραφής του έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό του συλλόγου και έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington εδώ: https://www.mywsba.org/DisciplineNotice/DisciplineDetail.aspx?dID=537
    Για αυτές ακριβώς τις δημοσιεύσεις, και επειδή όπως προείπαμε το όνομα του είναι και καλά trademark, ζήτησε με τιμολόγιο από το δικηγορικό σύλλογο της Washington ένα ποσό κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Και ο δικηγορικός σύλλογος του απάντησε ότι δεν του χρωστάει το παραμικρό και τον παρέπεμψε στο ανώτατο δικαστήριο για διαγραφή. Ο κομπιναδόρος όμως παρά την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου, εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές σε βάρος του συλλόγου, τις έκοψε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται. Άρχισε να διακινεί δηλαδή κουρελόχαρτα, που δεν είχαν την παραμικρή αξία, και εκχωρούσε έναντι αντιτίμου ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά γιατί το όνομα του ήταν trademark… σαν την coca cola…….

  102. Κάποια στιγμή όμως το κόλπο πάλιωσε. Η κομπίνα σταμάτησε να δουλεύει. Υπάρχουν πολλοί χαζοί έξω, αλλά ακόμη κι αυτοί μαθαίνουν τι γίνεται στην πιάτσα τελικά. Συν ότι το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές, στις οποίες φέρεται να χρωστάει η Αμερική χρήματα σε τρίτους, από το 2001 και μετά είναι άκυρες και δεν αξίζουν ούτε καν το χαρτί στο οποίο είναι τυπωμένες. Ολόκληρη η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών βρίσκεται εδώ: http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Pages/Scams/Bogus-Sight-Drafts.aspx
    Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε συσχέτιση με τον Stephen Louis Wozny, τον πατέρα της απάτης, είναι μια καυτή πατάτα που δεν θέλουν να ακουμπήσουν όσοι γνωρίζουν. Πριν κάποιο καιρό δημοσιεύσαμε όλα τα σχετικά έγγραφα που συνδέουν την εταιρεία του απατεώνα Wozny, την Red Panther Limited με έδρα τις Σεϊχέλες και εκπρόσωπο κάποιον James Salmon, με τον Αρτέμιο Σώρρα. Σύμφωνα με τα έγγραφα ο Σώρρας είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και αποκλειστικός μεσάζοντας για τα κουρελόχαρτα και τις παρανοϊκές ιδέες του Wozny και των συνεργατών του.
    Μάλιστα, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πήγαμε ένα βήμα παραπάνω και δημοσιεύσαμε και τη λίστα των κωδικών όλων αυτών των ακάλυπτων και πλαστών συναλλαγματικών που διακινεί πλέον ο Σώρρας, συνεργαζόμενος με το διεθνές κύκλωμα απατεώνων. Αυτό το έγγραφο λοιπόν, το δημοσιεύουμε και πάλι σήμερα. Πρόκειται για την εξουσιοδότηση (Power of Attorney) της εταιρείας Red Panther Limited προς το Σώρρα και συμπεριλαμβάνει και τους σχετικούς κωδικούς των ακάλυπτων συναλλαγματικών.

    Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί οι αρμόδιοι δεν έχουν επικοινωνήσει με την πολιτεία της Washington για να πάρουν και αυτοί επίσημα αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι Department of Licensing, τηλέφωνο 001-360-664-1530, email: [email protected], ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουν το φάκελο του Stephen Louis Wozny με τα έγγραφα που αφορούν το Δικηγορικό Σύλλογο της Washington (αριθμός φακέλου 2012-220-4291-9). Μέσα στο φάκελο των σχεδόν 700 σελίδων βρίσκονται και οι εξουσιοδοτήσεις προς το Σώρρα, αλλά και αντίγραφα από τα κακοφτιαγμένα, ακάλυπτα χρεόγραφα του Wozny.
    Στη συνέχεια αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα στο υπεύθυνο τμήμα του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών, που ασχολείται με τέτοιες απάτες, για να διαπιστωθεί ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές είναι άχρηστες (το τηλέφωνο είναι 001-304-480-6405). Με αυτή την υπόθεση ασχολούμαι από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των “ομολόγων”, όπως είχα ασχοληθεί και παλαιότερα με την υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής, η οποία είναι εντελώς διαφορετική, ωστόσο έχει κακοποιηθεί από τις θεωρίες συνωμοσίας και τα λάθη της ομάδας Σώρρα….

  103. Έχω κατηγορηθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς από τον άφραγκο επενδυτή και τα “παιδιά” του, τα οποία μου έχει υποσχεθεί ότι θα ασχοληθούν μαζί μου στο προσεχές μέλλον. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν ρίχνω ευθύνες στο Σώρρα και τους παρατρεχάμενους του. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Μαζεύουν οπαδούς, τους οποίους προσπαθούν να φανατίσουν με παραμύθια και φρούδες ελπίδες. Αυτοί που σίγουρα έχουν ευθύνες είναι οι αρχές, που δύο χρόνια τώρα αφήνουν να εξελίσσεται το θέατρο του παραλόγου και επιτρέπουν σε κάποιους να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία απλών πολιτών κατά χιλιάδες. Όταν σε μία χώρα δεν υπάρχουν τα βασικά αντανακλαστικά προστασίας από τέτοιες τραγικές καταστάσεις, τότε ας μην αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε φτάσει σε αυτά τα κακά χάλια.
    Παρόμοιο μερίδιο ευθύνης όμως έχουν και όλοι όσοι άκριτα αποδέχονται τέτοια παραμυθάκια, μετά από όσα έχει τραβήξει αυτός ο έρημος τόπος από “σωτήρες” και “επενδυτές”. Και από τα “ομόλογα του Wozny”, η ομάδα της END πήγε στο “παγκόσμιο καταπίστευμα” του φαντασμένου Keenan, τον οποίο και αυτόν αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο Σώρρας. Όλα τα καλά παιδιά…
    Απλοί άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα πηγαίνουν σε δήμους και υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότησης από το “παγκόσμιο καταπίστευμα”, μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας και διεθνή απάτη αμερικανικής προέλευσης! Αν μετά από όλα αυτά, δεν γίνει επίμονα η ερώτηση “Τα 600 δις που θα σώσουν την Ελλάδα είναι του Wozny;” θα σταθώ στο παράθυρο του σπιτιού μου και θα περιμένω να περάσει το Γέτι των Ιμαλαΐων…
    http://www.enikos.gr/society/223535/o-stephen-louis-wozny-kaiei-ton-sorra

  104. Viky Charalambous
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
    (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

    ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
    ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

    Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ…

  105. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  106. Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  107. ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΘΑ ΣΕ Ξ3ΕΣΚΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ ΟΠΩΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΚΙΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΖΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΘΙΚΙ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗ ΠΛΑΚΑΤΖΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ….

  108. μα και η τραπεζα μιλησε , ειπε οτι τα γυφτοομολογα του αρχιδα ειναι ΠΛΑΣΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΥΤΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!!
    Η ΚΟΙΚΩΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ…………

  109. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ??

    "ΧΡΩΣΤΑΣ 43 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ; ΔΩΣΕ 1.600 ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ»."
    ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ…!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=BGkRyrO06bs

    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ – Η ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ!

    ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ….

  110. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ??

    "ΧΡΩΣΤΑΣ 43 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ; ΔΩΣΕ 1.600 ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ»."
    ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ…!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=BGkRyrO06bs

    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ – Η ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ!

    ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ….

  111. Giannis Paterakis10 Ιουλίου 2017 – 10:51 π.μ.

    ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ,ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ :

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ) ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=T3H0Th6otDY

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

    ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ,ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ:

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΟΥΤΟΣ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ…

    ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ,ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ «ΚΥΡΙΟ» ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ,ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΙΩΣΗΦ??
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ??

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΩΣΗΦ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟ «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΟΥΤΟΣ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ…

  112. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΣΜΕΝΗ ΛΕΡΑ ΧΟΛΕΡΑ?????? ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥ ΚΑΘΥΠΟΨΙΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΒΩΖΝΥ?????????? ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ…

  113. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ

  114. ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ

  115. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΕΊΣΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΎΦΤΙΚΗ ΧΟΛΈΡΑ???? ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΌΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ 12ΘΕΟ ΖΏΟ!!!!

  116. ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
    ΑΚΟΥ !!! ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΩΣΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ..
    ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ…!!!

  117. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ = Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΨΩΡΡΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΥ

  118. …..ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ".!!!

  119. Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ Playmobil ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΤΟΝ ΕΞΩΝΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ 666 9 ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΟΥ ΠΙΠΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΚΑ ….. ΕΦΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ

  120. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΣΑΥΡΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ,ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..

    ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ…

    ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ ΜΑΣΤΟΡΑ,ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ,ΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ??

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΜΩΡΕ,ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ??

Comments are closed.