ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Ως γνωστόν, όπως πολλοί λένε, ότι στην χώρα μας, ετοιμάζεται ένας νέος εμφύλιος πόλεμος.

Έτσι, είναι ευρύτερα γνωστό, ότι στην πατρίδα μας, πραγματοποιήθηκε αρχικά ο πρώτος εμφύλιος μετά την κατοχή, τα έτη 1943-1944 (https://www.triklopodia.gr), όταν ο ΕΛΑΣ επιτέθηκε στον ΕΔΕΣ και εξόντωσε τον Ψαρρό και την ΕΚKΑ, για να καταλάβει με την βία την εξουσία στην Ελλάδα, μετά την απελευθέρωση αυτής από τους Γερμανούς (με «έμμεση υποκίνηση» του Στάλιν).

Όμως, στις μάχες που ακολούθησαν στην Αθήνα, ο ΕΛΑΣ ηττήθηκε (από τα κυβερνητικά και τα αγγλικά στρατεύματα) και αναγκάστηκε, παρά την θέληση του, να υπογράψει την «Συμφωνία της Βαρκιζάς».

Τα έτη 1946-1949 (https://www.triklopodia.gr), ο ΔΣΕ του ΚΚΕ, άρχισε έναν δεύτερο εμφύλιο πόλεμο, με την βοήθεια και χρηματοδότηση-εξοπλισμό από ξένες δυνάμεις (Τίτο-Χότζα-Στάλιν).

Αυτές, εκτός των όπλων και χρημάτων και στρατιώτες που έστελναν ως ενίσχυση στον ΔΣΕ, είχαν λάβει από αυτόν ως αντάλλαγμα, εάν αυτός κέρδιζε τον πόλεμο, την παραχώρηση σε αυτές των πάντα Ελληνικών εδαφών της Ηπείρου και της Μακεδονίας μας. Όμως η «Αριστερά», ηττήθηκε και στον πόλεμο αυτό, τότε με την βοήθεια των ΗΠΑ.

Στις μέρες μας, όπου το «πνευματικό τέκνο» του Ζαχαριάδη και του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέχει μειοψηφικά την ηγεσία της πατρίδας μας (σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ), λέγεται ότι σε περίπτωση που χάσει την εξουσία, ετοιμάζει έναν «τρίτο γύρο» εμφυλίου στην πατρίδα μας.

Και για να επιτύχει τον σκοπό του αυτό, επειδή ξέρει ότι αποτελεί μειοψηφία στην Ελλάδα μας, έχει συμμαχήσει με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας για τον σκοπό αυτό.

Και σε μία τέτοια περίπτωση, θα τον συνδράμουν και οι ίδιοι «καλοθελητές» του εμφυλίου (Σκοπιανοί, Αλβανοί), σε μία προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας και να τις αποσπάσουν τα εδάφη που εποφθαλμιούσαν και τότε (την Ήπειρο και την Μακεδονία μας).

Όλα αυτά βέβαια, πάντα με την συνδρομή ξένων δυνάμεων (ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Γερμανία-Σόρος), οι οποίες θα υποκινήσουν ευχαρίστως μία τέτοια έξωθεν (δήθεν) «εξέγερση» «αναρχικών και ισλαμιστών» στην πατρίδα μας (https://www.triklopodia.gr).

Ιδιαίτερα μάλιστα, εάν πέσουν οι προδοτικές ηγεσίες της χώρας μας, και τα ηνία αυτής αναλάβει μία πατριωτική κυβέρνηση, η οποία θα καταργήσει τα μνημόνια, θα βγει από την ΕΕ και θα κόψει ξανά εθνικό νόμισμα, κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στους ξένους.

Και φυσικά, σε μία τέτοια περίπτωση, θα αναμειχθούν δυναμικά και οι Τούρκοι, οι οποίοι σε περίπτωση σύγκρουσης με την Ελλάδα, θα ξεσηκώσουν και δικούς τους πράκτορες και ισλαμιστές, προκειμένου να προκαλέσουν εσωτερικό μέτωπο και αντιπερισπασμό ενάντια στους Έλληνες.

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, οι Τούρκοι, έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών, προσφύγων, ισλαμιστών τρομοκρατών και Τούρκων πρακτόρων πλησίον του Έβρου και στα παράλια της Μικράς Ασίας, τους οποίους θέλουν να «στείλουν» στην πατρίδα μας, περνώντας τους από τον Έβρο στην Θράκη, αλλά και μεταφέροντας τους στα Ελληνικά νησιά.

Σε μία τέτοια περίπτωση, τα πράγματα θα ξεφύγουν πέρα από κάθε έλεγχο, αφού οι Τούρκοι πράκτορες, σύντομα θα καταφέρουν να ξεσηκώσουν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες μέσα στην χώρα μας, προσπαθώντας να την καταστρέψουν, όμως παράλληλα, με τον τρόπο αυτό, θα ενισχύσουν την ιδεολογική απήχηση των πατριωτών, αλλά και των ακροδεξιών στην Ελλάδα.

[Το ίδιο όμως πράγμα μπορεί να συμβεί και σε άλλες χώρες της ΕΕ, ιδιαίτερα αν πολλοί από τους νέους λαθρομετανάστες που ετοιμάζεται να στείλει η Τουρκία περάσουν στις χώρες της ΕΕ και δημιουργήσουν έκτροπα.

Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση, θα υπάρξει και σε αυτές άνοδος των πατριωτικών, αλλά και των ακροδεξιών κομμάτων, με πιθανότατο τελικό αποτέλεσμα αυτά να ανέλθουν στην εξουσία και να εκδιώξουν μαζικά πολλούς φανατικούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες από την ΕΕ μεσοπρόθεσμα].

Εάν τα πράγματα εξελιχθούν όντως με τον τρόπο αυτό, τότε μπορεί όντως να δημιουργηθεί ένα «είδος» εμφυλίου στην πατρίδα μας, όπου από την μία θα βρίσκονται οι προδότες αναρχικοί-«αριστεροί» σε συμμαχία με ισλαμιστές.

[Αλλά και με Αλβανούς (πράκτορες και μαφιόζους-κομάντος), Σκοπιανούς (πράκτορες-κομάντος) και Τούρκους (πράκτορες-κομάντος), οι οποίοι σε συνεργασία με τους πράκτορες των (δήθεν) «ΜΚΟ» του Σόρος, θα κάνουν σαμποτάζ και θα δολοφονούν άμαχο πληθυσμό.

Ο δε λόγος, για τον οποίο επιτρέπουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες να εισέλθουν στην πατρίδα μας, είναι διότι γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αποτελούν μειοψηφία στον Ελληνικό λαό, και ένεκα τούτου, θα χρειαστούν να βρουν από αλλού συμμάχους και «πολεμικές εφεδρείες» (εκτός χώρας), πιστεύοντας ότι με την βοήθεια τους θα επιτύχουν τα άθλια και προδοτικά σχέδια τους κατά της πατρίδας μας.

Ξεχνώντας όμως παράλληλα, ότι οι ισλαμιστές, ακόμα και αν συμμαχήσουν προσωρινά μαζί τους, αν επικρατήσουν, όντας περισσότεροι αριθμητικά από τους ίδιος, πιο άγριοι, πιο φανατικοί, αλλά και περισσότερο οπλισμένοι και εμπειροπόλεμοι, θα τους σφάξουν στην συνέχεια και αυτούς, αφού οι ίδιοι θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε ένα ισλαμικό και όχι σε ένα κομμουνιστικό κράτος].

Και από την άλλη πλευρά, θα βρίσκεται ο Ελληνικός λαός, μαζί με τον στρατό και την αστυνομία, όλοι οι πατριώτες και οι Ορθόδοξοι της πατρίδας μας, ακόμα και ακροδεξιοί (ακόμα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), οι οποίοι θα προτιμήσουν να κάνουν προσωρινή ανακωχή και συμμαχία με τις πατριωτικές δυνάμεις.

[Οι δε ακροδεξιοί, αντιμάχονται τους πατριώτες, γιατί θέλουν την αποκλειστική απόκτηση της εξουσίας για τους ίδιους (ενώ παράλληλα, πολλοί από αυτούς, ως νεοπαγανιστές, μισούν την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό γενικότερα-https://www.triklopodia.gr), αλλά πιθανότατα θα συμμαχήσουν προσωρινά μαζί τους σε μία τέτοια περίπτωση κατά των κοινών εχθρών.

Με στόχο πάντα, να αποκτήσουν σε μία τέτοια περίπτωση φήμη και περαιτέρω εκλογική απήχηση στον Ελληνικό λαό, ισχυριζόμενοι πιθανώς πως οι ίδιοι είναι «οι ήρωες και υπερασπιστές» της Ελλάδας].

Ένας δε από τους κυριότερους λόγους, για τους οποίους οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ φτωχοποιούν τους Έλληνες, είναι εκτός των άλλων (του δωσιλογισμού τους δηλαδή), διότι οι ίδιοι πιστεύουν ότι αν ο κόσμος πεινάσει, φτωχοποιηθεί και απελπιστεί τελείως (ουσιαστικά δηλαδή εάν η χώρα μας κηρύξει πλήρη και επίσημη κρατική χρεοκοπία), θα δημιουργηθούν οι για τους ίδιους «κατάλληλες συνθήκες» για να επαναστατήσει από αγανάκτηση ενάντια στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Με βάση δε την ιδεολογία τους, τότε ο κόσμος απελπισμένος από όλες τις άλλες ιδεολογίες, θα εγκαταλείψει την φιλοπατρία του, την πίστη του στον Θεό και την Ορθοδοξία και θα στραφεί προς την «αριστερή ιδεολογία», ασπαζόμενος τον διεθνισμό.

Ενώ την ίδια στιγμή, θα δει τους ίδιους ως τους μόνους «σωτήρες και «λυτρωτές» της χώρας, αποδεχόμενος κάθε άθλιο σχέδιο αυτών (π.χ. παράδοση εδαφών της πατρίδας μας σε γειτονικά εχθρικά κράτη, καθώς και πλήρη απεμπόληση της Πίστης και της ιστορίας αυτού).

Και τότε, πάνω στο χάος, πιστεύουν ότι αυτοί θα καταφέρουν να πάρουν πραξικοπηματικά την εξουσία (σαν τον Λένιν στην Ρωσία-http://alophx.blogspot.com) και θα εγκαθιδρύσουν με την βία ένα κομμουνιστικό καθεστώς στην χώρα, αλλά Βόρεια Κορέα και Κούβα.

Για τον λόγο αυτό, προσπαθούν να καταστρέψουν οποιονδήποτε θεσμό στηρίζει και ενώνει τους Έλληνες, όπως την φιλοπατρία, αλλά και την πίστη στον Θεό, την Ορθοδοξία, αλλά και την Εκκλησία, η οποία βοηθάει έμπρακτα με τρόφιμα και χρήματα τους δοκιμαζόμενους Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια.

Για αυτούς, όσο οι Έλληνες αγαπάνε την πατρίδα και την Ορθόδοξη πίστη (https://www.pentapostagma.gr), οι πολίτες δεν θα απελπιστούν ποτέ πλήρως (εγκαταλείποντας έτσι κάθε αξία και πιστεύω τους), και έτσι δεν θα επαναστατήσουν και οι ίδιοι δεν θα αποκτήσουν ποτέ οπαδούς που θα ασπάζονται τις αντεθνικές και άθεες ιδέες τους.

[Ιδιαίτερα δε αν στην επόμενη κυβέρνηση σχηματιστεί κυβέρνησης συνεργασίας πολλών μεγάλων και μη κομμάτων (π.χ. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ.λ.π.), τότε οι μόνες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες θα ωφεληθούν και θα φαίνονται σαν «ήρωες-αντιστασιακοί», θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ, ιδίως αν ο λαός απελπιστεί πλήρως και επέλθει χρεωκοπία στην χώρα, σε αντίθεση με τα σχέδια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ].

Από όλα τα παραπάνω, φαίνονται καθαρά τα προδοτικά και παντελώς ιδεοληπτικά ενάντια στην πατρίδα μας και μόνο εμείς ως έθνος και λαός ενωθούμε ενάντια στους δωσίλογους και τους απάτριδες, επιλέγοντας μια νέα πατριωτική ηγεσία για την πατρίδα μας, θα μπορέσουμε να αποκρούσουμε κάθε είδους ανθελληνική επίθεση εναντίον της και να την φέρουμε ξανά σε μια νέα περίοδο ειρήνης και ευημερίας.

loading...

3 thoughts on “ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

  1. Σκεφτηκες πολύ για να γράψεις αυτες τις κουταμαρες?

  2. Σκεφτηκες πολύ για να γράψεις αυτες τις κουταμαρες?

  3. Σκεφτηκες πολύ για να γράψεις αυτες τις κουταμαρες?

Comments are closed.