ΚΑΛΥΤΕΡΑ 3 ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ! (Με αφορμή την υπόθεση στα Γλ.Νερά)

Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο μέσος Έλληνας είναι ότι είναι καλύτερα να υπάρξουν 3 νεκροί από όπλο εν ώρα άμυνας, που θα είναι ληστές, παρά μία νεκρή 20χρονη μάνα, που αφήνει το μωρό 11 μηνών ορφανό και τον σύζυγο σε απελπισία!
Γιατί όμως αυτό? Διότι οι 3 νεκροί ληστές, που θα την φάνε στο “δόξα Πατρί” όταν εισβάλουν στο σπίτι, θα αποτρέψουν άλλους χίλιους επίδοξους ληστές να κάνουν το ίδιο!
Ενώ η νεκρή μάνα, σε συνδυασμό με την ατιμωρησία της ελληνικής δικαιοσύνης, όπως παρατηρούμε, όχι μόνο δεν αποτρέπει, αλλά είναι σαν να προτρέπει να συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα, γεγονός που φαίνεται από την αυξητική τους τάση.
Συνεπώς, το δικαίωμα της οπλοκατοχής, τουλάχιστον εντός της οικίας και ο ορισμός του trespassing, δηλ. της εισβολής και εν συνεχεία της ένοπλης άμυνας, είναι ανάγκη να νομοθετηθούν, όπως ισχύουν στις ΗΠΑ.
Αλλωστε δεν μας λείψανε τα όπλα…!
Οι κακοποιοί βρίσκουν ότι όπλα θέλουν, όσα θέλουν και όποτε θέλουν και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ποτέ δηλωμένα όπλα.
Ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν χιλιάδες κυνηγετικά όπλα και εκατομμύρια μαχαίρια, που μπορούν να επιφέρουν το μοιραίο.
Η απαγόρευση της οπλοκατοχής εντός της οικιακής εστίας συμβάλει μόνο στο να αφήνει το πεδίο δράσης ελεύθερο στους αδίστακτους επαγγελματίες του κοινού ποινικού εγκλήματος και όχι μόνο!
Η επιπολαιότητα και η αδιαφορία του νομοθέτη, είναι οι μόνιμοι αόρατοι ηθικοί συναυτουργοί στην καταστροφή και την αφαίρεση της ζωής πολλών αθώων ανθρώπων. Τελικά ποιούς προστατεύει…???!
Ιωσήφ Αβραμογλου

loading...