Πάχη Μεγάρων:Το γραφικό ψαροχώρι που βρίσκεται μόλις 30 λεπτά μακριά από την Πρωτεύουσα και οι Αθηναίοι αγνοούν

Πάχη Μεγάρων: Πολλοί όταν σκέφτονται προορισμούς για να πάνε διακοπές σκέφτονται νησιά η κάποιον εξωτικό προορισμό στο εξωτερικό. Η Πάχη όμως, είναι επίσης ένας προορισμός που θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποια στιγμή. Είναι μόλις 30 λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας και θα σας αφήσει άφωνους.

Πάχη Μεγάρων: Ερημικά και μαγευτικά

Ένα μέρος μαγευτικό με θέα μια απίστευτη θάλασσα και πολλά νησάκια.

Ένας μικρός γραφικός οικισμός ο οποίος συνήθως ξεφεύγει από τον χάρτη προορισμών της νέας γενιάς. Έχει λιγοστούς κατοίκους οι οποίοι κατά κύριο λόγο ζούνε μέσα από την αλιεία.

Το γεγονός του ότι είναι ένας μικρός οικισμός δεν πρέπει να σας αποτρέψει για να επισκεφτείτε αυτό το μαγευτικό μέρος. Υπάρχουν ταβέρνες οι οποίες έχουν σχετικά χαμηλές τιμές με μια θέα που θα σας πάρει το μυαλό. Αν θέλετε μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και κάποια από τις καφετέριες που έχει εκεί έχοντας την θάλασσα δίπλα σας.
Πάχη Μεγάρων: Πως πάμε στον μαγευτικό αυτό προορισμό

Μα πολύ εύκολα και γρήγορα. Μετά τα διόδια της Ελευσίνας και αφού περάσουμε την πρώτη έξοδο για Μέγαρα θα βρούμε την έξοδο που γράφει Πάχη – Μέγαρα θα κάνουμε αριστερά και σε 5 λεπτά θα είμαστε εκεί. Μπορώντας μετά να απολαύσουμε τον ακαταμάχητο αυτόν οικισμό και όλη την γαλήνη που προσφέρει.

loading...