Η «απάντηση» Καραμανλή σε Φώφη για το 2004-2009

Ενοχληµένος µε όσα είπε η Φώφη Γεννηµατά στο συνέδριο της ∆Η.ΣΥ. για την περίοδο 2004-2009 εµφανίζεται ο Κώστας Καραµανλής και µαζί του αρκετοί από τους συνοµιλητές του.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην οµιλία της επιτέθηκε στη «συντηρητική Ν.∆., που δεν αναλαµβάνει τις ευθύνες της για την περίοδο 2004-2009 του κ. Καραµανλή, που οδήγησε στην κρίση», µε το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού να απαντά σε αυτούς που επικαλούνται «όργιο προσλήψεων» επί Ν.∆. ότι «απλώς λένε ψέµατα».
Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν µεταξύ άλλων ότι «το 2004 υπηρετούσαν 472.332 υπάλληλοι στο ∆ηµόσιο, ενώ το 2009 ο αριθµός τους έφτασε τους 530.589. Η διαφορά µεταξύ 2004 και 2009 είναι 58.257 περισσότεροι υπάλληλοι. Απ’ αυτούς οι 33.500 δεν προσλήφθηκαν πρωτογενώς, αλλά προέρχονται από εκείνους των οποίων οι ιδιωτικού δικαίου συµβάσεις µετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου, κατ’ εφαρµογή του Π.∆. 164/2004. Η µετατροπή αυτή έγινε υποχρεωτικά –και µε διαδικασία ΑΣΕΠ, µολονότι δεν ήταν επιβεβληµένο κατά το Σύνταγµα– λόγω των προβλέψεων της Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης του 1999». Οι «καραµανλικοί» υποστηρίζουν ακόµα ότι «η κυβέρνηση Σηµίτη αφενός είχε κληροδοτήσει το 2004 στην κυβέρνηση Καραµανλή περί τους 129.000 συµβασιούχους ορισµένου χρόνου και έργου και, αφετέρου, τίποτα δεν είχε κάνει για την προσαρµογή στην οδηγία αυτή, µε τον κίνδυνο καταδίκης της Ελλάδας, µε ανυπολόγιστες οικονοµικές συνέπειες».

Πηγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. τακης κοκκινης
  νεα δημοκρατια vs ħ/(mΔr)sa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΕΦΘΤΗΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑ
  koinwnia.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Κώστας Καραμανλής έκανε ένα και μοιραίο λάθος. Πριν τις εκλογές του 2004 η ρεμούλα πήγαινε σύννεφο και το φώναζαν σαν αντιπολίτευση. Την Δευτέρα μετά τις εκλογές έπρεπε να πει "αφήστε όλοι κάτω τα μολύβια, να δούμε πόσα χρωστάμε, σε ποιους χρωστάμε και γιατί χρωστάμε" και μετά να τους χώσει όλους μέσα. Δεν το έκανε, λυπάμαι, του τα φόρτωσαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΦΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙΙ ΞΕΤΣΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ .Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΝΕΚΑ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΣΙΑ ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΔΕΣ ΣΑΝ ΦΙΔΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 8,10
  ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΜΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΑΝ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΣΕ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ , ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΕΤΡΩΓΕ Η ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΒΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΕΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑΣΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ , ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ,ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για ένα πράγμα επικρίνω τον Κώστα Καραμανλή:
  Ότι δεν μιλά και δεν απευθύνεται ανοιχτά προς τον ελληνικό λαό. Στην προκειμένη περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός αλλά μέγα σφάλμα.
  Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας, τα φασιστοειδή του ΠΑΣΟΚ λησμονούν το πότε και από ποιον γιγαντώθηκε το έλλειμμα της χώρας, καθώς ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1989 παρέδωσε ένα έλλειμμα υπερδιπλάσιο από αυτό που παρέλαβε, δηλαδή στο 90% του ΑΕΠ και υπερδιπλάσιο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων.
  Και σα να μην έφτανε αυτό, κατηγορουσαν τότε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι αύξησε το δημόσιο χρέος, όταν η εν λόγω κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ των οποίων έληξε η περίοδο χάριτος. Οι παλιότεροι ίσως θυμούνται ότι τα εν λόγω δάνεια παίζαν στα δελτία ειδήσεων καθώς αρχικά ούτε λίγο ούτε πολύ τα παρουσιάζαν ως επιτεύγματα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
  Το τελικό χτύπημα το δέχτηκε η εθνική οικονομία με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων και την αμαρτωλή κυβέρνηση Σημίτη, το αρχιερέα της διαπλοκής.
  Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή βρέθηκε αντιμέτωπη με σωρεία οικονομικών προβλημάτων, με την παγκόσμια οικονομική κρίση, με το σάπιο πασοκικο κράτος, με μια μια άρρωστη δημόσια διοίκηση που κυριαρχούσαν τα φασιστοειδή του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με το μητσοτακεϊκο, καθώς όλοι θυμούνται τις καθημερινές δηλώσεις του μακαρίτη στα τηλεοπτικά κανάλια σε βάρος της κυβέρνησης μέχρι να αναγκαστεί ο Καραμανλής να κάνει υπουργό εξωτερικών τη Ντόρα.
  Όσες λοιπόν προσπάθειες και αν έκανε ο Καραμανλής, όσο και αν ζητούσε εθνική συνεννόηση για την επαπειλούμενη οικονομική κρίση, έβρισκε απέναντι του το ΠΑΣΟΚ και τον βλάκα τον Παπανδρέου, ο οποίος κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο επαναλάμβανε συνεχώς "καμία ανοχή" και παραμονές εκλογών του 2009 "λεφτά υπάρχουν".
  Η συνέχεια γνωστή ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]