Εκκαθαρίσεις «καραμανλικών» άρχισαν στη ΝΔ - Διαγράφηκε ακόμα και ο δημοφιλής πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ

Ως αρχή εσωτερικών εκκαθαρίσεων των "καραμανλικών" μεσαίων στελεχών της ΝΔ, θεωρείται η διαγραφή από το κόμμα του προέδρου της Β1 Νομαρχιακής, Δημήτρη Χατζελένη,
ο οποίος έχει και την ιδιότητα του γενικού διευθυντή του γραφείου του μεταβατικού πρώην προέδρου της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Τα μεσαία "καραμανλικά" στελέχη τα οποίοι υποστήριξαν στην μεγάλη τους πλειοψηφία τον Ε.Μεϊμαράκη και όχι τον Κ.Μητσοτάκη στην μάχη για την ηγεσία της ΝΔ, αποτελούσαν εδώ και καιρό στόχο για τη "νέα τάξη πραγμάτων" στο κόμμα: Ηδη πριν από ένα μήνα είχε διαγραφεί ο πρόεδρος της νομαρχιακής Τρικάλων, επίσης "καραμανλικός".

Η απόφαση διαγραφής (έστω για ένα μήνα) σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει ως πρόεδρος της ισχυρής νομαρχιακής που ελέγχει Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Ταύρο κλπ και ήρθε μετά από εισήγηση του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη με το αιτιολογικό της "μη έντονης δραστηριότητας της Β1 ΝΟΔΕ"!

Το βέβαιο είναι ότι ο Δ.Χατζελένης είναι ο από τα πλέον δραστήρια στελέχη του κόμματος (η Β1 λειτουργεί με δικές του προσωπικές δαπάνες εν πολλοίς) ιδιαίτερα αγαπητός στην βάση της παράταξης και εκλέγεται πρόεδρος επί 3 θητείες.

Από την άλλη ο Λ.Αυγενάκης συγκρούεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κρήτης με τον Γ,Πλακιωτάκη: Ο πρώτος στήριξε Κ.Μητσοτάκη, ο δεύτερος Ε.Μεϊμαράκη.

"Τί 'χες Γιάννη, τί 'χα πάντα" στη ΝΔ...
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δ.Χατζελένης ήταν ο πρώτος που είχε υπογράψει την υποψηφιότητά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το βουλευτικό αξίωμα όταν εκείνος είχε αποφασίσει να αφήσει την καριέρα του στον τραπεζικό τομέα και να ασχοληθεί με την πολιτική.

Το βέβαιο είναι ότι η Πειραιώς θέλει να "καθαρίσει" τα μεσαία "καραμανλικά" στελέχη για να ελέγξει τον κομματικό μηχανισμό. Το λάθος του Δ.Χατζελένη λέγεται ότι ήταν η διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης στον Κώστα Καραμανλή, τον νεότερο.

Επιχείρησαν να του "γλυκάνουν το χάπι" πριν την διαγραφή προσφέροντάς του τη "νεκρή" θέση του αναπληρή γραμματέα στην κεντρκή διοίκηση και όταν αρνήθηκε τον διέγραψαν...

Ο νεαρός, "παρακολουθείται" πολύ στενά από την Πειραιώς και θεωρείται πιθανή "μελλοντική απειλή" γι αυτό που οι "καραμανλικοί" χαρακτηρίζουν "μητσοτακικό καθεστώς" στη ΝΔ....
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Οι εκκαθαρίσεις "σαρσεμικών" από τους άλλους υπόλοιπους σαρσέμηδες της νδ πότε αρχίζουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. (..."Τί 'χες Γιάννη, τί 'χα πάντα" στη Νου-γόνο-Δούλα...
  Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δ.Χατζελένης ήταν ο πρώτος που είχε υπογράψει την υποψηφιότητά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το βουλευτικό αξίωμα όταν εκείνος είχε αποφασίσει να αφήσει την καριέρα του στον τραπεζικό τομέα και να ασχοληθεί με την πολιτική...)

  ( Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΟΣ.)

  Όμως, η αχαριστία είναι ίδιον των αχυρανθρώπων και των μικρών…

  Το να είσαι «φίλος» δεν σε κάνει δικό τους, απαιτούν ολική υποταγή, τυφλή υπακοή, πλήρη ταύτιση, η νοοτροπία τους είναι tribal, θυμίζει συμμορία ή και μυστική οργάνωση τα μέλη της οποίας έχουν δεσμούς αίματος με τον κατά περίπτωση αρχηγό ή αρχηγούς. Και οι δεσμοί αίματος δεν είναι απαραίτητα συγγενικοί, προκύπτουν από τη μετοχή στο κοινό «έγκλημα». Δεν ξέρω αν έχετε γνωρίσει ποτέ «δικούς τους» ανθρώπους. Τότε θα καταλάβετε ακριβώς τί εννοώ, όταν διαπιστώσετε την ουσιαστική αδυναμία χαρακτήρα που τους διακρίνει, το δουλοπρεπές και γλοιώδες ύφος απέναντι στα μέλη της «αγ(ρ)ίας» οικογένειας, τη στυγνή, απρόσωπη και επιτελική χρησιμοθηρία τους και τέλος την ικανότητα/αρρώστια να υποτάσσουν πλήρως το εγώ τους στα άνωθεν σχέδια. Για να μπεις στον κύκλο πρέπει ή να μην έχεις ή να έχεις εξουδετερώσει τελείως την προσωπικότητά σου. Και φυσικά να απαιτείς εν συνεχεία τα ίδια από τους υποτιθέμενους «δικούς σου» ανθρώπους.

  Πρώην υποταχτικέ της Μητσοτακοκρατίας κ Χατζελένη ξέρεις πόσοι οπαδοί, φίλοι και συναγωνιστές της όσιας οικογενείας έχουν ξεπεταχτεί, ως καμένοι, αφού πρώτα τους άρμεξαν και τους ξεζούμισαν ολοκληρωτικά ;

  Είναι ιστορικά εξακριβωμένο ,πως οποίος κάνει κολεγιά ,η συμμαχία, η συμμορία , με την φαμήλια του εφιάλτη της Δημοκρατίας Μητσό-Ντορά-Κούλα την έχει βάψει…

  Δεν υπάρχει μπέσα στο Μιζοτεκέικο

  Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι παραμένουν πιστοί στη Νέα Μιζοκρατία.

  Κάθε κολαούζος και η αυλή του,κάθε σφουγγοκωλάριος και οι αυλικοί του, όλοι δουλικοί και άθλιοι, χωρίς ηθική, χωρίς ικανότητες, φοβισμένοι και υποταγμένοι στο μεγάλο αφεντικό, το Δρακουλόπαιδο του εφιάλτη της Δημοκρατίας ,από τον οποίο εξαρτάται η ύπαρξη τους.

  Όσοι “ιδεολόγοι” τ’ αρπάζουν σιωπούν…
  Όσοι περιμένουν στην ουρά να φάνε χειροκροτούν !!!

  Αυτούς δυστυχώς ανεχόμαστε ,αυτούς αξίζουμε ,αυτούς πληρώνουμε,αυτούς υπηρετούμε , με αυτούς συμμαχούμε…

  Είμαστε άξιοι της χρεωκοπίας μας !!!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]