«ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» απεσταλμένου Πούτιν: «Έτσι θέλουν να ΜΕΙΩΣΟΥΝ τον ανθρώπινο πληθυσμό στο 1 ΔΙΣ!!!»

 

«Ξένοι επιστήμονες θα βρουν έναν «ιό γονιμότητας» για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό στο 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους».

Αυτό δήλωσε ο Γκριγκόρι Κουράνοφ, Αναπληρωτής απεσταλμένος του Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Άπω Ανατολής, μιλώντας σε μαθητές στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ (ΕΔΩ το χθεσινό άρθρο του ΕΛ).

Το βίντεο της ομιλίας του δημοσιεύει το ρωσικό RBC και αμέτρητα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ευρωπαϊκά.

Ο Κουράνοφ μίλησε στους συμμετέχοντες του ιστότοπου “Young Governor’s School”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πληθυσμός της Γης μειώνεται με την βοήθεια της «πείνας, των τεχνητών πολέμων, των τεχνητών επιδημιών, της εισαγωγής βασικών αξιών ότι η παραδοσιακή οικογένεια πρέπει να πάψει να υπάρχει». “

«Κάποιοι ξένοι επιστήμονες, οι Αγγλοσάξονες, θεώρησαν ότι για να ζήσουν κανονικά και ήρεμα στην Γη, δεν χρειάζονται περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι (Αυτό επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις που γίνονται στο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και δημοσίευσε φυσικά το EL.GR) Θα βρουν έναν τεχνητό ιό που θα προκαλέσει στειρότητα, επειδή το καθήκον τους είναι η μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο», είπε ο Κουράνοφ! Η αλήθεια είναι πως θέλουν να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό στο ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, 50 εκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να παραμείνουν στην Ρωσία, δηλαδή κάθε τρίτος κάτοικος της χώρας να πάει στον άλλο κόσμο. 50 εκατομμύρια θα είναι αρκετά για εξόρυξη και εργασία σε επικίνδυνες βιομηχανίες», κατέληξε.

Ο Grigory Kuranov το 2012 ήταν επικεφαλής της διοίκησης του κυβερνήτη της περιοχής Perm. Το 2013 έλαβε την εντολή του βουλευτή της Κρατικής Δούμας και από το 2017 εργάζεται ως αναπληρωτής προεδρικός απεσταλμένος στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Άπω Ανατολής.

loading...