Πόσες φορές την ημέρα οι γυναίκες σκέφτονται το sεξ; Πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει πως ούτε οι γυναίκες είναι τόσο αθώες τελικά

 Μπορεί οι άνδρες να έχουν κατηγορηθεί πολλάκις ότι σκέφτονται όλη την ώρα το sεx, ωστόσο πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει πως ούτε οι γυναίκες είναι τόσο αθώες τελικά.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσε γυναίκες και άνδρες να απαντήσουν για το πόσο συχνά φέρνουν στο μυαλό τους τις ύψιστες απολαύσεις της ζωής που δεν είναι άλλες από το φαγητό, τον ύπνο και το sεx.

283 συμμετέχοντες 18 – 25 ετών, έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις και επιβεβαίωσαν πως η σκέψη του sεx «τρώει» αρκετό από τον χρόνο μας. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα λοιπόν, οι γυναίκες φέρνουν στο μυαλό τους στο sεx περίπου 18 φορές την ημέρα, την ίδια ώρα που οι άνδρες το σκέφτονται γύρω στις 34. Σας φαίνονται πολλές;

Θα λέγαμε πως στην περίπτωση των ανδρών είναι… λίγες αν σκεφτούμε τον μύθο που τους ήθελαν το sεx κάθε 7 δευτερόλεπτα!

Όσον αφορά στον ύπνο και το φαγητό; Οι άνδρες σκέφτονται το πότε θα φάνε 25 φορές ημερησίως, ενώ το πότε θα πέσουν στο κρεβάτι, 29. Τα αντίστοιχα ποσοστά στις γυναίκες ανέρχονται στις 15 και 13 φορές αντίστοιχα.

loading...