H πρώτη μύηση στα Ελευσίνια Μυστήρια

Τα Μεγάλα Ελευσίνια πραγματοποιούνταν κάθε τέσσερα χρόνια, το Σεπτέμβρη λίγο πριν τις εορτές που γίνονταν προς τιμήν του Δία και του Απόλλωνα στην Ολυμπία, οι οποίες σηματοδοτούσαν και το ξεκίνημα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Πολλοί αρχαίοι μελετητές πιστεύουν ότι η Ολυμπιακή Φλόγα μεταφέρονταν μετά το τέλος των Ελευσίνιων Μυστηρίων στην Ολυμπία και άναβε στο Ναό του Δία μέχρι το τέλος της εκεχειρίας. Αυτό σημαίνει ότι όσο διαρκούσαν τα Μεγάλα Ελευσίνια και οι Ολυμπιακοί κάθε διαμάχη μεταξύ των Ελληνικών Πόλεων έπαυε, προς τιμήν των θεών.

Ο Μεγάλος Αρχιερέας των Ελευσίνιων αφού προετοιμαζόταν όλο τον Αύγουστο με αυστηρή νηστεία, ξεκινούσε την πομπή των Ελευσίνιων από την Αθήνα μέχρι το Ναό της Δήμητρας και της Περσεφόνης στην Ελευσίνα.

Ο Μεγάλος Αρχιερέας ενσάρκωνε τον Απόλλωνα στα Ελευσίνια Μυστήρια, ενώ το ρόλο της Περσεφόνης-Εκάτης η Μεγάλη Ιέρεια της Δήμητρας.

Η Εκάτη, η οποία ταυτίζεται με τις φάσεις του σεληνιακού κύκλου και την παλίρροια, είναι η θηλυκή θεότητα στη σκοτεινή της μορφή που ελέγχει τα ύδατα της γης και τα βαθύτερα ανθρώπινα πάθη. Γι’ αυτό και η λατρεία της Εκάτης και της Περσεφόνης πραγματοποιείται όταν το φεγγάρι είναι στη χάση του.

Ο Απόλλωνας συμβολίζει τη μετουσίωση των κατώτερων ενστίκτων σε ανώτερα συναισθήματα, τη μετατροπή του γυναικείου σκοταδιού σε αρσενικό φως.
Η πομπή

Στις αρχές του Σεπτέμβρη επί δύο ημέρες, τρώγοντας βρασμένο σιτάρι με μέλι, οι μύστες βάδιζαν προς την Ελευσίνα. Ο Μέγας Αρχιερέας δεν έπρεπε να πιει ή να φάει οτιδήποτε μέχρι να φτάσει στο ναό της Δήμητρας και να τον υποδεχθεί η Ιέρεια που και αυτή με τη σειρά της νήστευε επί δύο ημέρες. Λέγεται ότι συχνά οι δύο ιερείς έπιναν άκρατο οίνο (χωρίς νερό) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ενός και της αναμονής της άλλης, ώστε να βρεθούν σε μία εκστατική κατάσταση.

Η πομπή της δεύτερης μέρας με αναμμένους πυρσούς ζητά άδεια εισόδου στο Ναό.

Οι Ιέρειες της Δήμητρας υποδέχονται στο μεγάλο περίβολο του Ναού τους μύστες των Ελευσίνιων, άντρες και γυναίκες, και τους προσφέρουν νερό, ψωμί και ελιές και τους αφήνουν να ξεκουραστούν. Εκείνη τη νύχτα, που είναι μία νύχτα πριν τη Νέα Σελήνη κατά μία εκδοχή, συνέβαινε ένα τελετουργικό σμίξιμο του Ιερέα με την Ιέρεια με σκοπό να ενωθεί το φως με το σκοτάδι, η αρνητική με τη θετική πολικότητα. Αυτό συνέβαινε σε μία εσωτερική σπηλιά στο άδυτο του ναού, ενώ ταυτόχρονα οι Ιέρειες έψελναν ύμνους στη θεά Μητέρα Δήμητρα που γονιμοποιεί την ύλη, τη γη και ενώνει τους ανθρώπους.

Συνήθως υπάρχει ένα παιδί από αυτή την ένωση που θεωρείται ευλογημένο, το οποίο υπηρετεί ως Ιέρεια της Δήμητρας εάν είναι κορίτσι και ως Ιερέας του Απόλλωνα εάν είναι αγόρι. Τα παιδιά αυτά ούτως ή άλλως τα μεγάλωναν οι άλλοι ιερείς στους ναούς και δεν είχαν καμία επικοινωνία με τη μητέρα Ιέρεια και τον πατέρα Ιερέα.

Με το χάραμα της επόμενης μέρας, οι μύστες οδηγούνται στη θάλασσα για να τελέσουν καθαρμούς και να τιμήσουν τον Ποσειδώνα.

Συνήθως εμφανίζονται δελφίνια ή τρίτωνες (γιοι του Τρίτωνα) κατά την διάρκεια του τελετουργικού λουτρού για να δηλώσουν ότι ο Ποσειδώνας συναινεί στα μυστήρια καθώς η διαδρομή των εσωτερικών ποταμών της γης συγκλίνει στο άδυτο της Ελευσίνας και συμβολίζει τη συναισθηματική μήτρα.

Γύρω στο μεσημέρι έχουμε την κάθοδο στο άδυτο, που είναι συμβολικά η κάθοδος στον Άδη, δηλαδή η διερεύνηση του αρνητισμού του υλικού σώματος η οποία στους Μύστες ταυτίζεται με το βίωμα ισχυρού ψυχικού πόνου. Ο καθένας από αυτούς συναντά τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του, το μεγαλύτερο φόβο, το μεγαλύτερο πόνο ακόμα και την παράνοια, από τα οποία πρέπει να βγει νικητής. Οι πάπυροι το ονομάζουν «ο πόλεμος των μυστών με τη σκιά.

Όταν ξεκινάει η τελετουργία, προπορεύεται ο Αρχιερέας του Απόλλωνα ντυμένος στα Λευκά και στεφανωμένος με δάφνη και ακολουθεί η Ιέρεια της Περσεφόνης-Εκάτης με μαύρο χιτώνα και πέπλο, στεφανωμένη με θαλασσινά μαργαριτάρια, σύμβολα της γονιμότητας και της θηλυκής φύσης.

Οι μύστες ακολουθούν την κάθοδο σε 18 σκαλοπάτια που είναι 18 βήματα στο βάθος του ψυχικού κόσμου του καθενός. Δηλαδή 18 μικρές μεταβολές συνειδητότητας. Οι Αρχιερείς είναι οδηγοί σε αυτή την πρώτη κάθοδο, κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί στο άδυτο η σκοτεινή φύση των ενστίκτων της επιβίωσης. Στα 18 σκαλοπάτια, ως πρώτη κάθοδος, επιτυγχάνεται η μετατροπή του πρώτου ενεργειακού κέντρου, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών ως γείωση στη Μητέρα Γη-Δήμητρα. Τη δική της Ουράνια Πατρίδα του φωτός, στην οποία και επιθυμεί να επιστρέψει.
Η Ενεργειακή ροή της μυήσεως στα Ελευσίνια μυστήρια οδηγεί σε μια μορφή απενεργοποίησης των αισθήσεων.

Νέες οπτικές γωνίες αντίληψης εμφανίζονται καθώς οι μετατροπές των ενεργειακών κέντρων αφυπνίζουν μορφές και δομές του εγκεφάλου. Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης είναι ο εγωισμός επειδή η ανθρώπινη κοινωνία διαφθείρει και οδηγεί τον άνθρωπο στο κατώτερο υλικό πεδίο ενισχύοντας την βιαιότητα και το ένστικτο αυτοσυντήρησης.

Τα μυστήρια ανοίγουν και καθαίρουν το αιθερικό πεδίο, και το κατώτερο νοητικό. Η ψυχή ανέρχεται μέσα από μια ψυχοδυναμική αναπαράσταση στο δεύτερο νοητικό πεδίο ώστε τα κύτταρα του σώματος ενεργοποιούν την μεταμόρφωση. Ο μυούμενους κατανοεί την εσωτερική και εξωτερική του βαρύτητα και συνδέεται με την ενεργειακή πύλη της τέταρτης διάστασης. Στο σημείο αυτό ο κόσμος αλλάζει σχήμα, χρώμα και γίνεται ορατός ως φωτεινή παρουσία και φύσεις αγνές. Το τρίτο νοητικό είναι η υπόσταση των μυστηρίων. Η εσωτερικότητα απορρίπτει την ψευδή υπόσταση τον λεγόμενο ανεστραμμένο κόσμο του Πυθαγόρα. Το σύμπαν επιστρέφει στην ατλάντεια τελειότητα και αρμονία. Ο κόσμος επιστρέφει στην πρώτη έκρηξη του κοσμικού Αυγού και αποκτά την ευδαιμονία της απελευθέρωσης.

Η ασυνείδητη λειτουργία της υλικής υπόστασης μεταστρέφεται σε ενεργειακή κινητήρια δύναμη και ατέρμονα χρόνο. Η αιωνιότητα τίθεται σε κίνηση και ταυτόχρονα η πέμπτη διάσταση, η έξοδος από το σπήλαιο του Πλάτωνα είναι γεγονός. Ο εγκέφαλος λειτουργεί με το μέγιστο της δυναμικής του. Ελέγχει την πραγματικότητα ενώνεται με τους συμπαντικούς αριθμούς και πραγματοποιεί μέσα από την ιερή τελετουργία την ιερά τετρακτύ στο ανθρώπινο σώμα όπως θα βιώσετε στην κάθαρση της ομιλίας μου.

Ο Εμπεδοκλής, ο οποίος ήταν μυημένος στα Αιγυπτιακά, τα Ελευσίνια και τα Καβείρια μυστήρια υποστήριζε ότι έζησε 4000 χρόνια σε διαφορετικές ενσαρκώσεις. Ξεκίνησε ως ορυκτό και γι αυτό, γνώρισε την δόξα και την φήμη στην Αίγυπτο και την Φοινίκη, αλλά μόνο η μύηση των Ελευσινίων θεράπευσε την ερπετοειδή κατώτερη οντότητά του. Αποφάσισε να γίνει δάσκαλος της φιλοσοφίας όπως ο Αναξίμανδρος, ο Αναξιμένης, ακόμα και ο προσωκρατικός Θαλής ο οποίος πρώτος έφερε στο φως την ροή του ύδατος καθότι μυημένος στα Ελευσίνια δεν μιλούσε για το πραγματικό ύδωρ αλλά για την εξέλιξη των στοιχείων της φύσης. Το υγρό και το θερμό δημιουργούν το πρώτο σώμα ενέργειας. Η Ελευσίνια τελετουργία μετατρέπει το ξερό σε αέριο και την ύλη σε λεπτές αυτόφωτες ανθρώπινες υπάρξεις.
Η απλή ανάληψη – Η φωτεινή ανάληψη – Η κρυσταλλική φωτεινή ανάληψη στην Πέμπτη διάσταση.

Όταν αναφερόμαστε στη λέξη «ανάληψη», εννοούμε την ανάληψη της ψυχής. Ανάληψη του φυσικού σώματος με την υλική σύνθεση που διαθέτει, κατά γενικό κανόνα, δεν υφίσταται. Η υπόσταση του φυσικού σώματος δεν είναι προγραμματισμένη για να υπάρξει σε ανώτερα επίπεδα φωτός. Το φυσικό σώμα, ως επί το πλείστον, αποτελείται από συστατικά της Γης. Στη Μητέρα Γη παραμένει και μετά την αναχώρηση της ψυχής. Ενώ το φυσικό σώμα αποτελεί το όχημα της ψυχής, η ψυχή, καμωμένη από αγάπη και φως, αποτελεί την κινητήριο δύναμη του οχήματος. Αναγνωρίζει δε, μόνο μία πατρίδα.

Στην ουσία, όταν μιλάμε για «ανάληψη», εννοούμε την επαναδραστηριοποίηση του φωτεινού σώματος της ψυχής, που ο κάθε ένας από εμάς διαθέτει.

Η ψυχή επιλέγει την ενσάρκωσή της, προδιαγράφοντας τα μαθήματα που επιθυμεί να λάβει από τη συγκεκριμένη ενσάρκωση, υπογράφοντας, πριν την κάθοδό της στην Τρίτη διάσταση, το προσωπικό της «συμβόλαιο φωτός». Η ψυχή ζει την κάθε «ζωή» που ενσαρκώνεται, με κάθε λεπτομέρεια, τρεις φορές. Μία πριν την ενσάρκωση, τη στιγμή που συντάσσει το συμβόλαιο φωτός της , μία κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης και άλλη μία αφού εγκαταλείψει την ενσάρκωση (στη δική μας γήινη καταγραφή η τρίτη φορά συμβαίνει κατά το διάστημα των 40 ημερών, μετά το θάνατο του φυσικού σώματος).

Το συμβόλαιο φωτός της ψυχής εξηγεί ορισμένα φαινόμενα, τα οποία η ανθρώπινη συνείδηση ανακαλύπτει κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης και πολλές φορές αδυνατεί να εξηγήσει.

Μία σκηνή που διαδραματίζεται αυτήν τη στιγμή μπροστά μας, σε συγκεκριμένο χώρο, με συγκεκριμένα πρόσωπα και στη συγκεκριμένη εποχή, μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι «πολύ γνωστή» ή ότι «την έχουμε ξαναζήσει». Είναι μία μνήμη που προέρχεται μέσα από το συμβόλαιο φωτός της ψυχής. Όταν όμως βρισκόμαστε για πρώτη φορά σε έναν τόπο και μας θυμίζει αδιόρατα κάτι γνωστό, δίχως να εντοπίζουμε τι ακριβώς, είναι μία μνήμη που ξεπήδησε μέσα από μία ανάμνηση προηγούμενης ζωής, αλλά και αυτή η πληροφορία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο φωτός. Δεν είναι Θεϊκό να συνειδητοποιούμε ότι η Ψυχή έχει προδιαγράψει και γνωρίζει τα πάντα;! Εάν η ανθρώπινη συνείδηση κατανοήσει αυτό το ψυχικό σχέδιο, αυτό το ψυχικό συμβόλαιο, τότε μπορεί να επικοινωνήσει και να ταυτιστεί με την ψυχική συνειδητότητα.

Η ψυχή είναι ο πυρήνας του εσωτερικού μας σύμπαντος.

Διαθέτει μία σοφία, την οποία αποκόμισε μέσα από τις επαναλαμβανόμενες ενσαρκώσεις της. Αυτό την αναβαθμίζει στο ρόλο του προσωπικού διδασκάλου της κάθε οντότητας. Οι αλήθειες και οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας. Η ψυχή είναι η κινητήριος δύναμη του δικού μας μικρόκοσμου. Για να επικοινωνήσει με τον εξωτερικό κόσμο δεν χρησιμοποιεί την ανθρώπινη λογική συνείδηση, αλλά τις πέντε αισθήσεις και το φυσικό σώμα σε ένα γενικότερο πλαίσιο. «Εκφράζει» τον εαυτό της διαμέσου των κινήσεων του φυσικού σώματος, «μιλάει» διαμέσου των 5 αισθήσεων, «βλέπει» διαμέσου της όρασης και «μαθαίνει» διαμέσου των εικόνων. Η ψυχή αισθάνεται την κίνηση. Δεν ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη εξήγηση ή ερμηνεία. Μαθαίνει από αυτό που βλέπει, αισθάνεται τα εκδηλωμένα γεγονότα, τα οποία δεν αναλύει, δεν κρίνει, δεν εξηγεί. Μόνο αισθάνεται και κινείται ανάλογα. Όμως, όλα δόθηκαν στην ανθρώπινη ύπαρξη για κάποιο λόγο. Η ανθρώπινη λογική συνείδηση δόθηκε για να στηρίζει την ψυχική συνειδητότητα και όχι για να την καθοδηγεί.

Η ψυχή καθοδηγεί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε.

Είναι το πρώτο βήμα για τη μετουσίωση του σκιώδους Εγώ. Η δημιουργική κίνηση της ψυχής είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, με όποιο τρόπο και αν εκφράζεται.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

42 σχόλια :

 1. giannis paterakis
  mike petr • 14 λεπτά πρινHold on, this is waiting to be approved by Provocateur.
  πληκτροληγασατε spam στην Παναγια
  ερωτηση λογικη κοσμια και αξιοπρεπης:
  τον χεμινγουει τον ρωτησες πριν αποφασισεις αν θα τον παρουσιασεις στο ιστολογιο σου;
  τον εχεις για ανθρωπινη επικοινωνια ή ειναι το επεκεινα της κενοτητας σου;


  Edit

  Share ›
  mike petr • 24 λεπτά πριν
  το σχολιο για τον λιαντινη το πεταξες εχεις πληκτρολογησει πικροχολα σχολια
  τον μπεκετ τον εχεις για ανθρωπινη εποκοινωνια ή για στολιδι της ματαιοδοξιας σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗ.

   Διαγραφή
  2. «Αποκαθήλωση» Σώρρα από τον Βόλο

   Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-15, 10:55:11


   Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του Αρτέμη Σώρρα από τον υπαρχηγό του και Γ.Γ. του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι στον Βόλο, στο πλαίσιο προσυνεδριακής διαδικασίας για την εκλογή προέδρου και κομματικών οργάνων, ο κ. Θεοδωρόπουλος επιχείρησε να αποποιηθεί των ευθυνών που έχει η «Eλλήνων Συνέλευσις», για τα χιλιάδες εξώδικα που στάλθηκαν από ανυποψίαστους πολίτες σε εφορίες, τράπεζες και δημόσια ταμεία, με τα οποία ζητούσαν να εξοφληθούν τα χρέη τους από τους «παραμυθένιους λογαριασμούς» της Τράπεζας της Ανατολίας.

   Διαγραφή
  3. Παρότι οι συγκεκριμένοι πολίτες έχουν μείνει ξεκρέμαστοι -και ενδεχομένως κινδυνεύουν να έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αν δεν προβούν σε αποπληρωμή των οφειλών τους- για τον κ. Θεοδωρόπουλο φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη: «Οι πολίτες έχουν προσωπική κρίση. Με δική τους ευθύνη αποφασίζουν τι θα πράξουν. Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει χρήματα. Πρόκειται για λογαριασμούς του Αρτέμη Σώρρα, που όμως δεν έχουν αμφισβητηθεί ακόμη επίσημα από κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του κόμματος, αποκηρύσσοντας εμμέσως πλην σαφώς τις προτροπές του κ. Σώρρα αλλά και άλλων στελεχών.

   Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επανέλαβε τους ισχυρισμούς πως από το 2012 μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευστεί πως υπάρχουν αυτά τα χρήματα, αμφισβήτησε τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδας και το ΥΠΟΙΚ για το θέμα και απέδωσε όλο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε «στη λυσσαλέα επίθεση μερίδας του Τύπου κατά της «Ελλήνων Συνέλευσις», γιατί επαγγέλλεται το καινούργιο στην κοινωνία».

   Διαγραφή
  4. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ?????????????????????
   ΞΕΧΝΑΣ ΔΙΣ ΤΡΙΣ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ??????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  5. ----------------------
   Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει χρήματα. Πρόκειται για λογαριασμούς του Αρτέμη Σώρρα, που όμως δεν έχουν αμφισβητηθεί ακόμη επίσημα από κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του κόμματος, αποκηρύσσοντας εμμέσως πλην σαφώς τις προτροπές του κ. Σώρρα αλλά και άλλων στελεχών.

   Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επανέλαβε τους ισχυρισμούς πως από το 2012 μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευστεί πως υπάρχουν αυτά τα χρήματα,
   -----------------------------------------------------------------------------------
   1ον....ΑΦΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΣΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ??????????????????????
   2ον..Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?????????????ΕΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ?????????ΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  6. Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει χρήματα. Πρόκειται για λογαριασμούς του Αρτέμη Σώρρα, που όμως δεν έχουν αμφισβητηθεί ακόμη επίσημα από κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του κόμματος, αποκηρύσσοντας εμμέσως πλην σαφώς τις προτροπές του κ. Σώρρα αλλά και άλλων στελεχών.

   Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επανέλαβε τους ισχυρισμούς πως από το 2012 μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευστεί πως υπάρχουν αυτά τα χρήματα,
   ----------------------------------------------------------------------------------
   ΔΗΛΑΔΗ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ 5.ΟΟΟ ΚΟΣΜΟ???? ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ΝΤΡΟΠΗ??

   Διαγραφή
  7. Παρότι οι συγκεκριμένοι πολίτες έχουν μείνει ξεκρέμαστοι -και ενδεχομένως κινδυνεύουν να έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αν δεν προβούν σε αποπληρωμή των οφειλών τους- για τον κ. Θεοδωρόπουλο φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη: «Οι πολίτες έχουν προσωπική κρίση. Με δική τους ευθύνη αποφασίζουν τι θα πράξουν.
   -------------------------------------------------------------------------------
   ΑΚΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!!!
   ΔΗΛΑΔΗ ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ!!!!!
   ΠΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΜΑΤΕ!!!!!

   Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ?????????????????????
   ΞΕΧΝΑΣ ΔΙΣ ΤΡΙΣ ΓΥΦΤΟΑΡΧΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ??????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  10. τα λαμόγια της πλάκας ξεσκεπάζονται σιγά σιγά και μόνοι τους ..................

   Διαγραφή
  11. χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα, που είναι αυτοί που κελαιδούσανε με τα 600 δις δολάρια, εξαφανίστηκαν τα λαμόγια, τα παραμύθια τους έγιναν σαπουνόφουσκες, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

   Διαγραφή
  12. ΓΥΦΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ?????????
   ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑΨΙΜΟ ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!
   ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΖΩΟ!!!!!!

   Διαγραφή
  13. ΓΥΦΤΟΣ ΤΕΛΟΣ
   ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

   Μεγαλοπρεπές "άδειασμα" του Αρτέμη Σώρρα από τον υπαρχηγό του και Γ.Γ. του κόμματος "Ελλήνων Συνέλευσις" Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι στον Βόλο, στο πλαίσιο προσυνεδριακής διαδικασίας για την εκλογή προέδρου και κομματικών οργάνων, ο κ. Θεοδωρόπουλος επιχείρησε να αποποιηθεί των ευθυνών που έχει η "Eλλήνων Συνέλευσις", για τα χιλιάδες εξώδικα που στάλθηκαν από ανυποψίαστους πολίτες σε εφορίες, τράπεζες και δημόσια ταμεία, με τα οποία ζητούσαν να εξοφληθούν τα χρέη τους από τους "παραμυθένιους λογαριασμούς" της Τράπεζας της Ανατολίας. Παρότι οι συγκεκριμένοι πολίτες έχουν μείνει ξεκρέμαστοι -και ενδεχομένως κινδυνεύουν να έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αν δεν προβούν σε αποπληρωμή των οφειλών τους- για τον κ. Θεοδωρόπουλο φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη: "Οι πολίτες έχουν προσωπική κρίση. Με δική τους ευθύνη αποφασίζουν τι θα πράξουν. Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει χρήματα.

   http://www.palo.gr/thessalia-nea/apokathilwsi-swrra-apo-ton-volo/16171361/

   Διαγραφή
  14. ----------------------
   Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει χρήματα. Πρόκειται για λογαριασμούς του Αρτέμη Σώρρα, που όμως δεν έχουν αμφισβητηθεί ακόμη επίσημα από κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του κόμματος, αποκηρύσσοντας εμμέσως πλην σαφώς τις προτροπές του κ. Σώρρα αλλά και άλλων στελεχών.?
   ---------------------------------------------------------------------------------
   ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΓΥΦΤΟ Ε????????????
   ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗ??????????????????

   Διαγραφή
  15. Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
   ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ...

   ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...
   ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ....
   ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

   ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.
   ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.
   Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....
   ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....

   Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:
   ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????
   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ................................ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ
   ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ....
   ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
   ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  16. ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Η 12ΘΕΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ε????????????ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ Ε????????????????????????????????????????????
   ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ!!!!!!!!ΚΟΙΤΑ ΞΤΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΜΩΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΙΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ??????????????????????????????????????????????????????????????
   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ??????????
   Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ.......ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ?????????????????????????????????
   ΓΕΛΟΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ[ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ]
   ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΖΩΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

   Διαγραφή
  17. Εκλέγουν σε συνέδριο τον διάδοχο του Σώρρα [Βίντεο]

   Την διεξαγωγή συνεδρίου το ερχόμενο Φθινόπωρο και συγκεκριμένα από 21 μέχρι 23 Οκτωβρίου αποφάσισε η «Ελλήνων Συνέλευσις» προκειμένου να εκλεγεί ο διάδοχος του Αρτέμη Σώρρα στο τιμόνι του φορέα . Οι άλλοτε στενοί συνεργάτες του καταζητούμενου Πατρινού που παραμένει άφαντος εδώ και τρεις μήνες αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα ξεκαθαρίζοντας ότι «ο φορέας δεν είναι του Αρτέμη Σώρρα αλλά του Ελληνικού λαού» . Την απόφαση ανακοίνωσε από τον Βόλο ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Θεοδωρόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι προετοιμάζονται για συμμετοχή στις εθνικές εκλογές. «Προχωράμε για να μπορέσουμε να πάρουμε μέρος στην εκλογική διαδικασία, για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

   Ο φορέας δεν θα προτείνει υποψήφιους βουλευτές αλλά ζητεί από τις τοπικές οργανώσεις να προτείνουν ποιοι θέλουν να διεκδικήσουν την ψήφο τους» είπε στην ομιλία του , προσθέτοντας : «Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούν κάτω από το φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” και να προτείνουν οι ίδιοι ποιους θεωρούν άξιους εκπροσώπους τους. Να μην περιμένουν από κανέναν να τους σώσει . Μπορούν οι ίδιοι λειτουργώντας συλογικά να κάνουν αυτό που θέλουν για τον εαυτό τους, την οικογένεια τους και την πατρίδα τους .Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την κατάσταση» .Μιλώντας στα parapolitika.gr, o Βασίλης Θεοδωρόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι και ο ίδιος υποψήφιος, επισημαίνοντας όμως ότι είναι ακόμα νωρίς. « Σημασία έχει ότι ο φορέας είναι εδώ και ότι προχωράμε χωρίς τον Αρτέμη Σώρρα , γιατί δεν είμαστε οπαδοί του Σώρρα» είπε χαρακτηριστικά.
   Δείτε το video με την ομιλία για την ανακοίνωση του συνεδρίου

   Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/eklegoun-se-sinedrio-ton-diadocho-tou-sorra-vinteo

   Διαγραφή
  18. ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ??
   ΡΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΩΩΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...!!!

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ 39.000 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 50 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟ ...

   ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ??
   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..??

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ...

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ.....

   https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

   Διαγραφή
  19. ΔΟΛΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ??

   ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΡΙΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ...

   ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΕΛΟΙ....

   Διαγραφή
  20. ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
   ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ Γ@ΜΗΘΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΛΕΧΡΙΤΗ

   Διαγραφή
  21. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑΑΑΑ.....
   ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ;
   ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
   ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΣΕΣ;
   ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙ
   ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

   ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑΑΑΑ.....

   Διαγραφή
  22. O ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ.

   Διαγραφή
  23. ΕΣΥ 7/49 ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?????
   ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ 12ΘΕΩΝ ΖΩΩΝ!!!
   ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ.ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ 65.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ!!!!!!65.000 ΕΥΡΩ Ε????? ΕΙΔΕΣ ΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ??????? ΜΑΛΑΚΑ!!!

   Διαγραφή
  24. ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΖΩΟ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΡΑΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ!!!! ΡΕ ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
   ,ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΣ

   Διαγραφή
  25. ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ 'ΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ.
   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΗΞΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ

   Ανώνυμος16 Μαΐου 2016 - 11:21 μ.μ.

   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ
   ΟΥΣΤ!!! ΨΩΡΡΑΛΕΟ ΜΠΑΤΙΡΟΣΚΥΛΟ

   Το προφίλ του Σώρρα και το χρονικό της απάτης με το ομόλογο των 600 δις
   http://news247.gr/eidiseis/afieromata/to-profil-toy-swrra-kai-to-xroniko-ths-apaths-me-to-omologo-twn-600-dis.3740787.html

   Διαγραφή
  26. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ???

   ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ..!!!
   200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΟΠΛΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ...

   200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ..

   200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΙ,ΣΥΜΦΟΡΕΣ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΟΡΑ..

   200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

   ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΤΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

   ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε,ΣΥ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

   ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   Διαγραφή
  27. ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ....!!!!

   Διαγραφή
  28. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΟΥΣ

   ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
   Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

   Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

   http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

   Διαγραφή
 2. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΑΛΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕΥΝΕΧΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΡΩΩΣΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ Ε ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΠΕΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΒΙΚΩΣΕ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΙΣΟΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΩΣΗΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
   ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ - ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΡΙΝΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ 'ΠΟΥΤΣΙΑ'' ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΑΦΦ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4-5 ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΝΑΔΥ ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ Ε ΟΛΑ ΜΑΖΙ 30 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΙΝΤΕ ΒΡΑΧΥΣΩΜΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΟΣΟ ΑΡΠΑΞΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ε.ΣΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!

   Διαγραφή
  2. 10.45
   ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ
   ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
   ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ.
   ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΣΕΝΑ;

   Διαγραφή
  3. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 12ΘΕΟ ΖΩΟ!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΗΓΑΔΙ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΧΑΣΙΚΛΗ

   Διαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟ ΠΑΤΣΑ ΜΕΣΑ,ΧΩΡΑΕΙ ΑΡΚΕΤΟ Ο ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ....!!!!

   Διαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ??

   ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ??

   Διαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ

   Διαγραφή
  8. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΖΟΜΠΙ ΣΑΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..

   ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΕ...

   ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ...!!!!

   ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ....!!!!

   Διαγραφή
  9. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ??

   ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ??

   Διαγραφή
  10. ΠΟΝΑΣ ΩΡΕ ΓΥΦΤΕ;
   ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ

   Ο Δ.Καζάκης αποκαλύπτει ΠΟΥ βρήκε τα 600 Δις ο Σώρρας
   https://www.youtube.com/watch?v=YFAlPMcjVRg

   Διαγραφή
 3. 10.54
  ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑΑΑΑ.....
  ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ;
  ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
  ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΣΕΣ;
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙ
  ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

  ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑΑΑΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170...

   ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΝΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...

   ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΝΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]