«ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Τιμωρεί όποιον παρασύρεται από το δυτικό τρόπο ζωής

Κάποιοι έχουν ριζώσει, χτίζοντας τα νοικοκυριά και τις μικροεπιχειρήσεις τους.

Άλλοι, παγιδευμένοι στο κενό μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης, στριμώχνονται στις πλατείες και
στα πάρκα στο κέντρο της Αθήνας, αδυνατώντας να βρουν δουλειά ή στέγαση. Εναντίον όλων αυτών, όμως, στρέφεται ένα περίεργο φαινόμενο που έχει κάνει την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας και περιγράφεται με τη λέξη mutaween (μουταβίν).
Στα αραβικά σημαίνει εθελοντής, αλλά στην καθομιλουμένη χρησιμοποιείται για να περιγράψει την άτυπη «ισλαμική αστυνομία», αυτή που σε κάποιες μουσουλμανικές χώρες περιπολεί και επιβάλλει την τήρηση των θρησκευτικών νόμων. Αν και στην Ευρώπη δεν αναγνωρίζεται και ούτε επιτρέπεται καμία θρησκευτική αστυνομία, οποιασδήποτε θρησκείας, κάτι τέτοιο φαίνεται να λειτουργεί υπόγεια και να χάνεται μέσα στα γκέτο της Αθήνας.
Σωκράτους και Ευριπίδου γωνία
Στην περίπτωση της Ελλάδας, η «ισλαμική αστυνομία», που επιδιώκει να επιβάλει το νόμο της Σαρία (ισλαμικό δίκαιο), λειτουργεί βέβαια απολύτως αυθαίρετα. Πρόκειται για ομάδες ανδρών από 30-50 ετών που δρουν στο κέντρο, σε περιοχές όπως είναι η πλατεία Θεάτρου, η οδός Σωκράτους, η Ευριπίδου και άλλα μέρη που έχουν καταντήσει δυσπρόσιτα για τον Αθηναίο.
Σ’ αυτές τις περιοχές, λοιπόν, η «ισλαμική αστυνομία» παρεμβαίνει εναντίον ομοθρήσκων τους, ανδρών και γυναικών, όταν κρίνει ότι αυτοί παραβιάζουν τον ισλαμικό νόμο, ότι έχουν αποπλανηθεί από τον δυτικό τρόπο ζωής. Πριν από κάποια χρόνια είχε λάβει χώρα ένα περιστατικό, μέσω του οποίου είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά η δράση της.

Τότε, μία ομάδα ουαχαμπιτών (η εξτρεμιστική πτέρυγα του σουνιτικού Ισλάμ) είχε επιτεθεί μέρα μεσημέρι σ’ ένα ζευγάρι από το Μπανγκλαντές. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα είχαν ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας, επειδή δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό της. Όταν παρενέβη ο σύζυγός της, έξω από ένα μαγαζί οπτικών, δύο μουταβίν τον έπιασαν πισθάγκωνα, ενώ οι άλλοι δύο επιτέθηκαν στη γυναίκα και με ένα πανί προσπάθησαν να της καλύψουν το πρόσωπο.

Οι εκεί καταστηματάρχες αντέδρασαν και έσωσαν την κατάσταση. Η αστυνομία έφθασε, όταν είχαν φύγει οι δράστες. Όπως αποδείχθηκε ήταν συμπατριώτες του ζευγαριού που είχαν ενοχληθεί από τον «δυτικό» τρόπο ζωής του. Παρ’ όλα αυτά, τα θύματα αρνήθηκαν να ασκήσουν δίωξη από φόβο.

Τον ίδιο φόβο νιώθουν Έλληνες και ξένοι καταστηματάρχες που καλούνται να ζήσουν και να εργαστούν σε ανασφαλείς συνθήκες. Στα διάφορα σχετικά περιστατικά συγκαταλέγεται και αυτό του προπηλακισμού δύο νεαρών γυναικών, στην περιοχή της Πλατείας Αττικής. «Αμάρτησαν», επειδή ήταν Ραμαζάνι και πέρασαν μπροστά από το πεζοδρόμιο κτιρίου, το υπόγειο του οποίου είχε μετατραπεί σε παράνομο τζαμί από Αφγανούς και Πακιστανούς.

Οι δράστες της επίθεσης και αυτόκλητοι τηρητές της τάξης επικαλέστηκαν ασέβεια, καθώς οι γυναίκες δεν σεβάστηκαν την «ιερότητα» του χώρου και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Στο Μεταξουργείο ένας καταστηματάρχης έγινε μάρτυρας ενός παρόμοιου περιστατικού. Στην οδό Κολωνού, πριν την Αχιλλέως, μία ομάδα μουταβίν της περιοχής επιτέθηκε στη σύζυγο Αιγύπτιου καταστηματάρχη, επειδή δεν φόραγε μαντήλα.

Ο προσηλυτισμός των «απίστων»
Αποστολή των μουταβίν και των υπολοίπων που δρουν είναι και το λεγόμενο Dawa, δηλαδή ο προσηλυτισμός των «απίστων». Παράλληλα αποτελεί και μια προσπάθεια  καλύτερης εκμάθησης και τόνωσης της ισλαμικής πίστης από τους ίδιους τους μουσουλμάνους.
Πριν καιρό, ο ίδιος ο πρόεδρος της αφγανικής κοινότητας είχε καταγγείλει τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο φανατισμός εξαθλιωμένων μεταναστών, η ελλιπής ενημέρωση των μεταναστών για τους νόμους που ισχύουν στη χώρα φιλοξενίας τους και η υπερσυγκέντρωση. Μέσα σε αυτή την υπερσυγκέντρωση θάβονταν και τα εγκλήματα τιμής που βασίζονταν στο εθιμικό δίκαιο και αυτό με τη σειρά του στην ερμηνεία που δίνεται από τις διάφορες ισλαμικές φατρίες στον λόγο του Μωάμεθ.

Πολλοί μουσουλμάνοι, όμως, ζητούν να μην εφαρμόζεται η Σαρία στην Ελλάδα, γιατί ακόμη και εγκληματικά στοιχεία καλύπτονται με ισλαμικό μανδύα. Δύο νεαροί είχαν έλθει πριν από δύο χρόνια από το Ιράκ για να βρουν την αδελφή τους, Την βρήκαν και την έπνιξαν στον κορινθιακό. Είχε κατηγορηθεί για μοιχεία και τα αδέλφια της την έψαχναν για να επιβάλουν την ποινή!

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, όταν ρωτήθηκε από το Πρώτο Θέμα για τη δράση της «ισλαμικής αστυνομίας» δήλωσε άγνοια, υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για ψέματα που έχουν ως στόχο να πλήξουν τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα».
Λίγα χρόνια νωρίτερα, όμως, ο ίδιος εξηγούσε σε γνωστή εφημερίδα ότι «στη χώρα μας, όπως και σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί ουαχαμπίτες. Άνθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται και ζουν από τα τζαμιά. Αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων.

Έχουν ιδρύσει ισλαμιστικό κέντρο στην Αθήνα»

Αυτούς προσπαθούσαν και προσπαθούν ακόμα να απομονώσουν οι υπόλοιποι φιλήσυχοι μουσουλμάνοι μετανάστες. Από αυτούς, άλλωστε νιώθουν απειλή. Στις άτυπες αυτές αυτόκλητες ομάδες επιβολής του ισλαμικού νόμου συμμετέχουν ισλαμιστές πολλών εθνικοτήτων. Βάση τους είναι κατά κανόνα τα δεκάδες ανεξέλεγκτα άτυπα τζαμιά.

Οι φανατικοί σουνίτες εμπνέονται από τον λόγιο του Ισλάμ του 18ου αιώνα Μοχάμαντ Ιμπν Ουαχάμπ. Αν και δεν υπάρχουν πολλοί ουαχαμπίτες στην Αθήνα είναι δραστήριοι και έχουν την τάση να επιβάλουν με τη βία τη Σαρία. Πιστεύουν στην κατά γράμμα εφαρμογή του Κορανίου και της Σούνα, της αρχικής παράδοσης.
Σημαντική είναι η συμμετοχή Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών σ’ αυτές τις ομάδες. Επιθετικοί είναι οι υποστηρικτές του πακιστανικού ισλαμικού κόμματος Jamaat e-Islami, το οποίο επιδιώκει την επιβολή της Σαρία και την εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους.

Πεζοί και εποχούμενοι στις γειτονιές της Ευρώπης

Η «ισλαμική αστυνομία» δεν είναι βέβαια ελληνική πρωτοτυπία. Τείνει να προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο εξωτερικό. Δεν περιορίζει, μάλιστα, τη δράση της στις μουσουλμανικές κοινότητες. Έχει στραφεί και εναντίον γηγενών Ευρωπαίων.

Ιδιοκτήτες μπαρ στην Κοπεγχάγη πρόσφατα δήλωσαν πως κουράστηκαν από την «αστυνομία της Σαρία», από τις απειλές και τις ζημιές που είχαν υποστεί. Έφτασαν να εγείρουν το θέμα στην κυβέρνηση και ειδικότερα στην υπουργό Ενσωμάτωσης. Νεαροί μουσουλμάνοι ακτιβιστές προσπαθούσαν να επιβάλουν τη λεγόμενη «ζώνη Σαρία», απειλώντας, εκβιάζοντας και διαπράττοντας βανδαλισμούς με πέτρες και κροτίδες στα μπαρ.
Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και στο Αμβούργο με νεαρούς άνδρες να περιπολούν στους δρόμους, υποδυόμενοι την «αστυνομία της Σαρία». Φορούν, μάλιστα, και ειδικά γιλέκα. Εκεί αυτόπτης μάρτυρας έχει αναφέρει ότι είδε τρεις ανθρώπους με μαντίλες και μαύρα γάντια να περιπολούν στην περιοχή Wandsbek του Αμβούργου μέσα σε ένα μαύρο VW με κολλημένο κάποιο ισλαμικό λογότυπο, ενώ στο καπό του αυτοκινήτου έγραφε «Αστυνομία Σαρία».

Ανάλογα περιστατικά υπήρξαν και στο Ντίσλεντορφ. Μια ομάδα εμφανίστηκε με γιλέκα που έγραφαν πάνω «Αστυνομία Σαρία» και προέτρεπε τους περαστικούς να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ και να απέχουν από τα τυχερά παιχνίδια. Τέλος, τα περισσότερα από τα περιστατικά έχουν να κάνουν με γυναίκες που «παραβιάζουν τους κανόνες», επειδή κυκλοφορούν δημόσια «απρεπώς ενδεδυμένες».

Κάποιες από αυτές τις σταματούν στο δρόμο, προειδοποιώντας τες ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν έτσι. Σε πολλές περιπτώσεις, πάντως, οι ομάδες αυτές μπουκάρουν σε μαγαζιά και ξυλοφορτώνουν ομοθρήσκους τους στη μέση του δρόμου προς παραδειγματισμό. Κατά κανόνα τα θύματα αρνούνται να πάνε στην αστυνομία, φοβούμενα ότι θα απομονωθούν στην κοινότητά τους και, επιπλέον, θα υποστούν αντίποινα.
Της Νεφέλης Λυγερού
Πηγή Stavroslygeros.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

66 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ..

   Διαγραφή
 2. γιαννης πατερακης
  φαρμακοποιος
  ορροι τζιναλν αιτστοκερ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ..

   Διαγραφή
 3. Απαντήσεις
  1. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ..

   Διαγραφή
  2. giannis paterakis ΣΥΡΙΖΑ vs Οr e dj inn Aln Eye Tstocare

   Διαγραφή
  3. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ..

   Διαγραφή
  4. mike petr,
   Επειδή δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν πρέπει να σέβεσαι και τους αναγνώστες;;

   Διαγραφή
 4. Οι πολιτοφύλακες του ΣΥΡΙΖΑ σε δράση ... κάνουν πρόβα και για άλλα.
  Το καθεστώς δεν αστειεύεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΙΔΙΑ.ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΤΗΣ ΣΑΥΡΙΖΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΝΑΠΕΣ.ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τα ''γκέτο'' συμβάλλουν στην ομόνοια και στην συνύπαρξη της κοινωνίας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ποια είναι τα καλά του πολυπολιτισμού;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ? ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΤΑΞΕΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ? ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι να κάνει και ο διαχειριστής, να σβήνει όλη μέρα σχόλιά τους;
   Σκοπός είναι να καταλάβουν οι πατεράκδες και οι πετρέλδες ότι απευθύνονται σε ανθρώπους.

   Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ 9.55???ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡ.ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ?

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170...

   ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΝΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...

   ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΝΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...

   Διαγραφή
  4. ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΠΗΡΕΣ 3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΖΩΟ ΓΙΑ 45.000ΕΥΡΩ?????
   ΠΙΘΗΚΟΘ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ????

   Διαγραφή
 9. mike petr • σε δευτερόλεπτα
  mike petr 8 λεπτά πριν
  Detected as spam Thanks, we'll work on getting this corrected.
  Ο Αγιος Γρηγοριος Θεολογος θεωρειται ευρεως ως ο πιο ταλαντουχος ρητορας μεταξυ των Πατερων της Εκκλησιας Δεν γνωριζω τι ακριβως σας ενοχλησε στην προταση: Διεγελα τα παντα, γελωτος ορων αξια
  τα τοις πολλοις σπουδαζομενα.
  Καλημερα σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ..

  ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

  ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ,ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ...

  ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΦΛΟΘΕΙ ΓΜΤ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ,ΘΕΛΕΙΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ "ΕΘΝΟΣ" ΕΛΛΑΣ..

  ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤ’ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ..
  http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

  ΕΔΩ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Π/Τ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ…
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΠΟΝΤΙΚΟΙ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗ ΜΑΖΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΖΩΟ????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
   ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ,ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ,ΒΡΩΜΙΚΟ…

   ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ,ΒΡΗΚΑΝ ΑΙΤΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ..

   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ..

   ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..

   ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ..

   ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΣΕ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

   Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΙ’ΟΛΑΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΈΛΛΗΝΕΣ…

   ΕΓΙΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

   «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΙΝΕ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ» ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ…

   Διαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΡΕ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣΔΙΠΟΔΟ???ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΓΙΔΙ???

   Διαγραφή
  5. ΓΙΣΤΙ ΔΩΔΑΤΕ 100.000 ΣΤΟ ΛΕΠΙΔΑ ΖΩΑ
   ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ???? ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΖΩΟ ΔΙΠΟΔΟ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ????

   Διαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 100.000 ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΘΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΨΕΜΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ...

   ΜΕΤΑ....!!!!

   ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ??

   ΤΡΑΒΑ ΒΟΔΙ ΣΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΚΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ…

   ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…

   Διαγραφή
  7. ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΖΩΟ??

   Διαγραφή
  8. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

   ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ...

   ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ…!!!

   ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ??

   ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ,ΑΛΛΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ??

   ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ...

   Διαγραφή
  9. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ

   Διαγραφή
  10. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

   ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ...

   ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ…!!!

   ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ??

   ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ,ΑΛΛΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ??

   ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ...

   Διαγραφή
  11. ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΟ ΕΝΑ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

   ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…

   ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ??

   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ,Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ,ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΠΕ ΒΑΛΤΕ ΜΕ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ….

   Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ…

   ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

   Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ??

   ΑΛΛΑΖΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…!!!

   ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΟΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ…

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 500.000 ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…

   ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!

   ΕΝΑ "ΝΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΗ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ...

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ??

   ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΑΣΧΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ...

   ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΓΩ ΟΤΙ 100% ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ??
   ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...

   ΑΦΗΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   Διαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΝΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????????

   Διαγραφή
  13. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΠΙΘΗΚΕ

   Διαγραφή
  14. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΡΑΓΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΑΙΔΟ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ..

   ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ...!!

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ..

   Διαγραφή
  15. ΑΥΡΙΟ ΖΩΟ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

   Διαγραφή
  16. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΘΗΚΑ

   Διαγραφή
  17. ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ= ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΖΑ

   Διαγραφή
 11. σωστο το π.α.ο.κ.ι ειναι ο μονος που μιλησε αυτα λεει κι ο αλβανος διπλα κανα δημοσιογραφο εκτος απο τον ραφαηλιδη δεν εχω δει να τα λεει
  παω γαι υπνο το βραδυ θα πεταξω φουτζοπαγιες γιατι το αξιζει
  την ακουσες, χιλιτιδη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. θα τα σκισω τα καλα κοριτσια
  οι ιδροχοι κανουν Εωτα, ενω τα αλλα ζωδια, secs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. γιαννης πατερακης Provocateur.gr, σου στελνω αυτο το μειλ ο αλλος παει για υπνο
  τον θεολογο δεν τον ξερεις τον πουτσο μου τον γαυρολογο δεν τον εχεις ακουστα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ..

   ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ,ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΧΑΙΑ,ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ...

   Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΘΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΚΥΠΡΙΑ ΟΦΣΟΡΑΤΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ Ε??? ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

   Διαγραφή
  3. Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟΛΟΓΟ

   Διαγραφή
  4. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

   ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ...

   ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ??

   ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ??

   ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ,ΑΛΛΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ??

   ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ...

   Διαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

   Διαγραφή
  6. ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!!! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΕΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

   Διαγραφή
  7. ελατε ελληνες, παμε ολοι μαζι με τους ηλιθιους και τους μπαταξηδες του μπατιρογυφτα, να την σωσουμε την ελλαδα με τα τρισεκατομμυρια του...
   γελαει και το παρδαλο κατσικι με τα σουργελα του γυφτου

   Ponzi | Spot «Ελλήνων Συνέλευσις»

   https://www.youtube.com/watch?v=c7sabYZq708

   Διαγραφή
  8. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ??

   ΤΡΑΒΑ ΒΟΔΙ ΣΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΚΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ…

   ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…

   Διαγραφή
  9. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ή ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ;
   Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ.
   ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

   Διαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ "Π Α Ν Τ Α" ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΠΛΑΤΗ...!!!

   ΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...

   ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...

   «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»

   Βενιαμίν Φραγκλίνος

   Διαγραφή
  11. ΠΟΙΑ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΩΝ???

   Διαγραφή
  12. ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ! ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝ ΤΗ Χ.Α. ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

   Διαγραφή
  13. ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ...Ο Λ Ο Ι....!!!!
   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ..

   https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

   Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΑΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

   ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΗΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??...ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

   Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
   Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
   1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

   ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ......ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??....

   ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ....???????

   Διαγραφή
  14. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΤΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ ΝΑ ΠΡΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ..!!!

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ...

   ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ....

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!!!

   Διαγραφή
  15. ΓΙ"ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΕΦΑΓΕΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ!!!!!
   ΕΒΡΑΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΙΑΡΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΤΕ ΔΙΠΛΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

   Διαγραφή
  16. ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ.ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ??? ΝΑΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ????

   Διαγραφή
  17. ΤΑ 100.000 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η Ε.ΣΥ. ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ?

   Διαγραφή
  18. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.γκληματικης ΣΥ.μμοριας ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΦΤΟΜΑΓΑΖΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ Η ΓΥΦΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
   ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ;

   Διαγραφή
  19. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

   ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ...

   ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ??

   ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ…!!!

   ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ??

   ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ,ΑΛΛΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ??

   ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ...

   Διαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΖΩΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???
   ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

   Διαγραφή
  21. ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

   Διαγραφή
  22. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ. 65.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ????
   ΚΛΕΦΡΑΡΑΔΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

   Διαγραφή
  23. ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΥΤΟ...

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ 11.56,ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ...

   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΟΜΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ...

   ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...

   Διαγραφή
  24. ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΠΕΠΟΝΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ????
   ΒΡΩΜΙΑΡΗ 12ΘΕΕ

   Διαγραφή
  25. Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ 65.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ

   Διαγραφή
 14. Ντρουυν Ντρουυν...Εμπρος?...ο Κος Καυλακακης...μαλιστα ποιος ειναι επαε?..ο Κος Γιαννης Καυλακακης του Γεωργιου?....ναι ηντα θελεις εσυ?...Σας τηλεφωνω απο την τραπεζα την Αλφα για το δανειο που εχετε εκεινα τα 18,000 ευρω που σταματησατε να το πληρωνετε....Ιντα λεεις μωρε εγω εκανα τα ''Χαρτια'' στην φορουσαν μαυρη κυλωτα Δικηγορο τακανε ο Σωρρας και δεν χρωσταω τιποτα μαθες....ναι εγω σας πηρα για σας ενημερωσω οτι χρωστατε αυτα τα χρηματα θελευε να περασετε να κανουμε εναν διακανονισμο γιατι οπως ξερετε οι τοκοι ανεβαινουν και δεν σας συμφερει καταλαβατε Κε Καυλακακη?....ιντε λεεις μωρε εγω ξεχρεωσα μαθες και δεν χρωσταω μια μου το ειπε ο Ντελικανης ο Σωρρας (τρομαρα του του Νανου) και να παγετε μαθες στα τσακιδια....καλα Κε Καυλακακη σας πληροφορω οτι απο αυριο γινεται Καταχεση στον λογαριασμο της συνταξης σας και θα τα παρουμε απο εκει τα χρηματα που ωφειλετε σας ευχαριστω κλιικ (εκλεισε το τηλεφωνο) ο Κος Καυλακακησ συνεχιζει μαθες δεν θα δωσω μια εγω εδωσα 150 ευρα στην μαυροκυλωτου και μου ειπανε τελειωσα με τα χρεωστουμενα και ολα..του τουυτ τουυττ τουυτ τουυττ ιντα να γαμησω γινετε εδα πα εκλεισε?...Την επομενη ημερα η Κα Καυλακακαινα...βρεε? ακομα κοιμασαι παω στην τραπεζα να παρω λεφτα δωσε την καρτα...να παρτην φερε και ενα πακετο τσιγαρες καθως θα ερχεσαι μαθες...καλα αντε παω...μετα μιση ωρα Βρεε τι παθαμε βρεε? ιντα παθαμε? τι ιντα παθαμε βρεε πηγα να παρω λεφτα και εχει μεσα μονο 250 ευρω βρεε!!!...ιντα παθανε τα υπολοιπα 1000 ευρω απο την συνταξη μου?...τα κατασχεσανε βρεε τα εκανε κατασχεση η τραπεζα παναθεμασε και σου ειχα πει μη πας και πιστευεις αυτον τον Γυφτο να τωρα τι παθαμε ααα ααα γιαζικ γιαζικ τι θα κανουμε τωρα βρεε?
  Ωχχχ ΩΧΧΧ Η καρδια μου συρε να φωναξεισ το 166 Ωχχχ....μπα μπα που να σε παρει ο σατανας τι τα ηθελες τα ορκισματα και τις τσαπλες παναθεμασε? μπαα ο σατανας σε εβαλε πηγες και τα δωσες στην μαυρωκυλωτου παναθεμασε να ψουφησεισ αχαιρευτε να ψωφησεις ανεπροκοπε κι'εσυ και η ελληνων συνευρεση γιδι με χωρισ πεταλα κουραδι πως θα ζησουμε τωρα βρεε? πως?
  στην διπλανη οικια ο Παναης ο γετονας εσκασε στα γελια ακουγοντας την συζητηση της οικογενειας Καυλακακη!! ειχε δεχτει πιεσεις και παροτρυνσεις να παει και αυτος στην ελληνων συνευρεση να ακουμπησει το 150αρι για να του σβησει τα χρεη ο κοντος ΓυφΤος αλλα αυτος πηγαινε και ακουγε τον Κο Καθηγητη τον οικονομολογο και τον απετρεψε φυσικα λεγοντας του και αυτου αλλα και ολων των γνησιων ελληνων οτι ειναι απατη ειναι απατεωνας ο γυφτοσ και Να!!! Να η αποδειξη Ελληνες!!!! Δεν ειπε ποτε ψεμματα ο Κος Καθηγητης ο οικονομικος Αναλυτης ο Επιστημων μα πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΑΙΣΩΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!
  Τελειωσε ο μπατηρογυφτος για 4 κακουργηματα καταζητειται ξυπνηστε οσο ειναι νωρις !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]