Σταμάτης Σπανουδάκης: «Το ότι πίστεψα στον Χριστό με έβγαλε από την μαυρίλα των ναρκωτικών. Έχω βαρεθεί να βλέπω να Τον πολεμούν» – ΒΙΝΤΕΟ

 Για τη ζωή του μίλησε τη Δευτέρα (29/03) ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο οποίος αποκάλυψε τόσο τη “μάχη” του με τα ναρκωτικά όσο και την άποψή του για την ομοφυλοφιλία.

Ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης τη Δευτέρα (29/03) μίλησε για τη ζωή του και, μεταξύ άλλων, τόσο για τη «μάχη» του με τα ναρκωτικά όσο και για τους ομοφυλόφιλους, δηλώνοντας πως «δεν έχει πρόβλημα με τους γκέι, όχι όμως και να βγαίνουν με μαστίγιο και σορτς στο Σύνταγμα».

«Το ότι πίστεψα στον Χριστό, με έβγαλε από αυτή τη μαυρίλα των ναρκωτικών»

Αναφορικά με τα ναρκωτικά, ο Σταμάτης Σπανουδάκης τα αποκάλεσε ως «μαυρίλα» και παραδέχθηκε πως το ότι η πίστη του στον Χριστό τον έσωσε από αυτά.

«Είναι η μαυρίλα που σου έρχεται με τα ναρκωτικά. Το ότι πίστεψα στο Χριστό, με έβγαλε από αυτή τη μαυρίλα των ναρκωτικών. Δεν ήμουν τότε Χριστιανός, αλλά μετά ζήτησα από τον Χριστό να μου πει ότι υπάρχει και μου το έδειξε. Η σύζυγός μου πίστεψε νωρίτερα από εμένα».

«Έχω πρόβλημα με τους οργανωμένους, όχι με τους ομοφυλόφιλους»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Σταμάτης Σπανουδάκης εξέφρασε και την άποψή του για την ομοφυλοφιλία, λέγοντας ότι «έχει πρόβλημα με τους οργανωμένους, όχι με τους ομοφυλόφιλους» και εξήγησε τι εννοεί.Ειδικότερα, ο συνθέτης υποστήριξε:

«Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αισθάνομαι άνετα μαζί τους. Οι κολλητοί μου φίλοι ήταν πάντα ομοφυλόφιλοι. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον τους. Έμενα και μαζί με έναν φίλο μου ομοφυλόφιλο στο Παρίσι. Το πρόβλημά μου είναι να βγει κάποιος στο Σύνταγμα με ένα μαστίγιο και ένα σορτς ως άντρας. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί θέλουν να ενοχλήσουν; Δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, έχω με τους οργανωμένους».

loading...