Η τραγικη κατασταση των κεντρων υγειας

 

Σε αντιθεση με οσα λεει ο Κουλης ο μιζαδορος-ωτακουστης και ο φασιστας υπουργος υγειας Πλευρης η κατασταση στην δημοσια υγεια χειροτερευει μερα με την μερα,κατ αρχην εχουν απογυμνωσει τα Ιατρεια του ΙΚΑ απο βασικες ειδικοτητες και για να βρεις γιατρο πρεπει πρωτα να εχεις κερδισει στο Τζοκερ και μετα να δοκιμασεις,επειτα ερχονται τα κεντρα Υγειας διαφορων περιοχων της Αττικης οπου και αυτα υποστελεχωμενα προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους,φυσικα οταν ειχαν φουρια να εμβολιασουν τον πληθυσμο μετεφεραν ολους τους γιατρους στα εμβολιαστικα κεντρα και εμειναν οι ασθενεις χωρις γιατρο μιας και δεν υπηρχε ουτε για δειγμα.

Νεο κολπο ειναι πλεον οι ακυρωσεις ραντεβου,προσωπικα εκλεισα ενα ραντεβου με καρδιολογο στο Κ.Υ.Κορωπιου στις 3/1,λιγες ημερες πριν με καλεσαν και μου το ακυρωσαν επειδη θα ελειπε ο γιατρος,το μετεφεραν μια βδομαδα αργοτερα δηλαδη σημερα.

Σημερα με καλεσαν παλι και ακυρωσαν για δευτερη φορα το ραντεβου παλι με την αιτιολογια οτι ελειπε ο γιατρος,απορω ποτε παει ο γιατρος στην δουλεια του δηλαδη αν λειπει καθε φορα.

Και πειτε οκ,η δικη μου περιπτωση δεν ειναι κατι που χρηζει αμεσης αντιμετωπισης,φανταστειτε τι τραβανε ασθενεις με βαρυτερα προβληματα υγειας να εχουν κλεισει ραντεβου και να τους το ακυρωνουν συνεχως.

Αυτο το γεγονος το αναφερω για να καταλαβετε ποσο ψεμα σας πουλανε στις προπαγανδιστικες τους προσπαθειες να σας πεισουν οτι νοιαζονται για την υγεια σας-μας.

Απολυτα κανενα ενδιαφερον δεν εχουν,οπως δεν ειχαν και στην διαρκεια της πανδημιας για αυτο αφησαν χιλιαδες ασθενεις να πεθαινουν εκτος ΜΕΘ και να καγχαζει ο καραγκιοζης Κουλης οτι δεν υπαρχουν στοιχεια οτι ενας ασθενης εκτος μεθ εχει μεγαλυτερο κινδυνο θανατου απο εναν εντος μεθ,μεχρι που του τα κολλησε στην βρωμικη μουρη του ο Τσιοδρας με τον βοηθο του και δεν το ανεφερε ξανα.

Οι ακυρωσεις ειναι πλεον ενα συνηθες φαινομενο,αλλο φαινομενο ειναι να καλεις στο Αιγινιτειο να σε εξετασουν ειδικοι για συγκεκριμενο προβλημα γιατι εκει υπαρχει ειδικευμενο τμημα και να μην απανταει κανενα τηλεφωνο επι ενα μηνα,μαλλον με περιστερια κλεινουν τα ραντεβου σε αυτο το νοσοκομειο.

Το γεγονος ειναι οτι αν δεν εχεις να ξοδεψεις μια περιουσια σε ιδιωτικα θεραπευτηρια και 300 ευρω την επισκεψη σε καθηγητες που εργαζονται εκει εισαι τελειωμενος,το συστημα το εχουν παρατησει στην τυχη του και μονο απο την προσπαθεια καποιων ευσυνειδητων υγειονομικων λειτουργει.

Ειναι πολυ ευκολο να καλεις ασθενεις και αν τους ακυρωνεις τα ραντεβου τους συνεχως,μια κληση ειναι,απο πισω ισως κρυβεται ενα προβλημα που περιμενει λυση.

Ποιος σας ειπε οτι ο Κουλης ο μιζαδορος ωτακουστης ενδιαφερεται για αυτο?

Οχι οτι ενδιαφεροντουσαν οι πριν απο αυτον.

Ανικανοι,εξουσιομανεις και διεφθαρμενοι ειναι ολοι τους.

Ας τα ονομασουν τουλαχιστον “Κεντρα ακυρωσεων ραντεβου”να ξερουμε που απευθυνομαστε.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...