Η ΤΡΙΠΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων

Προσφάτως οι απόψεις της Εκκλησίας και των Ορθοδόξων Χριστιανών Επιστημόνων ακούσθηκαν δυναμικά και με τεκμηριωμένο λόγο για δύο θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα: Την «Ταυτότητα Φύλου» και τις Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας εν όψει της Αναθεωρήσεως του Συντάγματος.


Συγκεκριμένα: Ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου μία ομάδα Χριστιανικών Σωματείων διοργάνωσε Ημερίδα στο Πολεμικό Μουσείο (28.5.2017) με θέμα: «Ταυτότητα Φύλου- Μία Διεπιστημονική προσέγγιση». Η Ημερίδα είχε ως θέμα το υπό συζήτηση Σχέδιο Νόμου, με το οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αλλάζει φύλο με απλή εμπιστευτική δήλωση ενώπιον Δικαστηρίου χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ιατρού ή ψυχολόγου. Με συντονιστή τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο τέσσερις εισηγητές ανέλαβαν να παρουσιάσουν τις αντιρρήσεις τους έναντι του Σχεδίου Νόμου. Ο Καθηγητής Νευρολογίας του ΑΠΘ Σταύρος Μπαλογιάννης, η Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων Καλλιόπη Προκοπάκη, η Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου του ΔΠΘ Καλλιόπη Παντελίδου και ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών Απόστολος Νικολαΐδης απέδειξαν ότι οι συντάκτες του Σχέδιο Νόμου δεν έχουν λάβει υπ΄όψιν τις σοβαρές συνέπειες που θα προκληθούν. Στην Ημερίδα ανεγνώσθη μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.


Στις 7.6.2017 η Αρχιεπισκοπή Αθηνών διοργάνωσε στον ίδιο χώρο (Πολεμικό Μουσείο) και με εντυπωσιακή συμμετοχή Ημερίδα δημοσίου διαλόγου σχετικά με την επικείμενη Συνταγματική Αναθεώρηση. Με παρόντα και πρώτο ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο και με συντονιστή τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Συμεών Βολιώτη, τρεις έγκριτοι νομικοί κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας επί τιμή Σωτήριος Ρίζος, Διευθυντής του Νομικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξήγησε ότι ενδεχόμενη αλλαγή των σχετικών διατάξεων του Συντάγματος θα επιφέρει απορρύθμιση των σχέσεων με την Εκκλησία και θα αποβεί εις βάρος της Πολιτείας. Ο Επ. Καθηγητής της Νομικής Σχολής Θράκης Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου παρουσίασε το νομικό καθεστώς που διέπει τη σχέση του Κράτους με τον χώρο των θρησκευτικών κοινοτήτων στις χώρες της Ευρ. Ενώσεως. Τέλος ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου, Νομικός Σύμβουλος της Εκκλησίας της Ελλάδος, εξήγησε ποιες είναι οι συνήθεις παρανοήσεις για το νομικό και φορολογικό καθεστώς της Εκκλησίας της Ελλάδος και κατέδειξε ποια είναι η πραγματικότητα.


Ο κ. Θ. Παπαγεωργίου τόνισε ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί το Προοίμιο του Συντάγματος με την επίκληση της Αγίας Τριάδος, διότι παραπέμπει στους αγωνιστές και στις Εθνοσυνελεύσεις του 1821 και αποδεικνύει ότι υπήρχε Έθνος πριν δημιουργηθεί το κράτος. Αξιοπρόσεκτη παρατήρηση σε μία εποχή κατά την οποία οι αποδομητές ισχυρίζονται ότι το Έθνος είναι δημιούργημα του κράτους.


Τριπλή, λοιπόν, είναι η δύναμη της Εκκλησίας μας. Πρώτον, βασίζεται στην Πίστη και στην προσευχή. Δεύτερον, έχει πολυάριθμο ποίμνιο. Τρίτον, έχει σοβαρότητα επιχειρημάτων απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα.


Άρθρο στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 17.6.2017
πηγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

 1. .............................................
  Διάβασα σε άλλα σχόλια αναγνωστών που προσπαθούν να θίξουν την Ορθοδοξία. Τι κάνουν λοιπόν;

  Παρουσιάζουν αποσπάσματα κι όχι ολόκληρα τα γεγονότα (συνήθως ανήθικες πράξεις) από την Παλαιά Διαθήκη και τα κριτικάρουν με τέτοιο τρόπο ώστε να αλλοιώνουν το περιεχόμενό τους.
  Λένε π.χ.
  ''Ο Λωτ συνευρίσκεται με τις κόρες του (αιμομιξία) και τις καθιστά έγκυες. Γένεσις, 19: 30-36''.

  Η αλήθεια είναι ότι, επειδή εκείνη την εποχή εθεωρείτο μεγάλη ντροπή να μην έχει παιδιά μια γυναίκα, μ έ θ υ σ α ν οι κόρες τον πατέρα τους Λωτ, έτσι ώστε να μην έχει σ υ ν ε ί δ η σ η της πράξης του, και προέβησαν στην γενετήσια πράξη μαζί του.
  Άρα ο Λωτ δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ''αιμομιξία''.
  Ιδού το ακριβές κείμενο:

  '' Πότισαν τον πατέρα τους την νύχτα εκείνη με κρασί και η μεγαλύτερη κόρη μπήκε στον κοιτώνα του πατρός της και κοιμήθηκε μαζί του. Αυτός όμως δεν αντιλήφθηκε τι έκανε ούτε, όταν κοιμήθηκε με την κόρη του, ούτε και όταν ξύπνησε''.

  Και βεβαίως αυτό το γεγονός δεν γράφεται στην Παλαιά Διαθήκη με την παρότρυνση να κάνουμε κι εμείς την ίδια πράξη. Αναγράφεται ως παράδειγμα προς αποφυγήν.
  ...................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. .................................
   Άλλος σχολιαστής θέλει να μας πείσει ότι
   το ''αγαπάτε αλλήλους''
   ο Χριστός το είπε, για να ισχύει μόνο μεταξύ των μαθητών του. Δηλαδή παροτρύνει τους μαθητές να αγαπάνε ο ένας μαθητής τον άλλο μαθητή!!!
   Δεν τους παροτρύνει δηλαδή να αγαπάνε όλους τους ανθρώπους!!! Επομένως το ''αγάπα τον πλησίον σου'' δεν ισχύει!!!

   Για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι ο Χριστός δεν είναι Θεός της αγάπης, γράφει:

   ''Αντίθετα γι' αυτούς που διαφωνούν, υπόσχεται να.....τους σκορπίσει''.
   Παραθέτει το ... δικό του απόσπασμα:
   Ματθαίος 12,30
   "Αυτος που δεν είναι μαζί μου είναι εχθρός μου, αυτός που δεν με ακολουθεί θα σκορπίσει (ε ξ α φ α ν ι σ θ ε ί)."

   Διαβάστε τώρα και το κείμενο της Καινής Διαθήκης:
   ''Εκείνος που δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου και εκείνος που μαζί με μένα δεν συγκεντρώνει και δεν φρουρεί τα πρόβατα της μάνδρας μου, τα σκορπίζει και τα απομακρύνει''.

   Το κείμενο δεν γράφει πουθενά ότι θα ''ε ξ α φ α ν ι σ θ ε ί''

   Το κείμενο στα αρχαία γράφει (Ματθαίος 12,30):
   ''ὁ μὴ ὢν μετ᾿ ἐμοῦ κατ᾿ ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ᾿ ἐμοῦ σκορπίζει''.

   Δεν μιλάει δηλαδή για εξαφάνιση (θανάτωση) όσων είναι εναντίον του.

   Αφήνω σε σας να κρίνετε την νοητική ικανότητα αυτού του σχολιαστή!!!
   .....................................................

   Διαγραφή
  2. Η Καινή Διαθήκη διδάσκει την Χριστιανική Αγάπη:
   ''Εάν πεινά ο εχθρός σου, πρόσφερέ του ψωμί, εάν διψά, δώσε
   του νερό, να μη νικηθείς από το κακό που σου έκανε ο εχθρός σου, αλλά να νικήσεις το κακό με το καλό που θα του κάνεις''.

   Διαγραφή
 2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΗ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 49 ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΣΕ "ΔΙΑΝΑ" Σ' ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ Ή ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝ.

  ΛΙΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ, ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑΩΝ, ΙΕΡΩΝ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ. ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ κλπ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ (ΟΙ ΑΝΝΑ Η ΚΟΜΝΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΜΥΡΙΖΕ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΜΕΝΗ ΣΑΡΚΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ).

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
  ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ, ΣΕΜΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ 12ΘΕΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ!ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Κ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΕΓΙΝΕΣ 12ΘΕΟΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ!!Κ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΕΓΙΝΕΣ Κ ΨΕΥΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ!Κ ΕΒΑΖΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ Κ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ Κ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ,ΥΠΟΔΙΚΟΙ,ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΙ,ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΛΠ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΥΘΙΑ: Δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος..

   ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ.

   Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες, τέκνα αθανάτων θεών και αθανάτων ηρώων. Κληρονόμοι του μεγαλύτερου παγκοσμίου πολιτισμού του απώτατου παρελθόντος, από το οποίο ακέραιο λείψανο διασώζεται σήμερα το μεγαλειώδες δημιούργημα του, η ελληνική γλώσσα μας, που χρειάστηκε πολλές μυριάδες ετών να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί, ποιοτικώς ανάλογη, φυσικά, με τον Ελληνικό πολιτισμό, που αποτέλεσε το εργαλείο για την οικοδόμηση του και την λειτουργία του. Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα και ονόμασε «Γη του Φωτός», γιατί «ΕΛ» σημαίνει φως και «ΛΑΣ» σημαίνει «πέτρα», «έδαφος», «γη».

   Και από αυτή την Γη του Φωτός, την γη που πρώτη αντίκρισε το φως του ήλιου, γεννήθηκαν οι φωτοδότες των αρετών και του πολιτισμού, οι Έλληνες και σκόρπισαν αυτοί τον πολιτισμό τους εις όλη την γη καθώς και ετάχθη. Η γέννηση της Ελλάδας και της Ελληνικής Γλώσσας. Όπως σημειώνει η επιστήμη της Γεωλογίας και των άλλων συναφών κλάδων, προ 140 εκατομμυρίων ετών ήταν όταν ολόκληρος ο πλανήτης σκεπαζόταν από νερά και χέρσα γη δεν εφαίνετο πουθενά, μια γιγαντιαία ανοδική ορογεννητική κίνησης ανύψωσε υπέρ την επιφάνεια της υδρόσφαιρας, προς τον ήλιο, την λεγόμενη Πελαγονική Οροσειρά, μια στενή ζώνη ξηράς που περιελάμβανε την βορειότερη Μακεδονία (Πελαγονία), τον Όλυμπο, την Ανατολική πλευρά της μετέπειτα Θεσσαλίας και την Βόρειο Εύβοια. Επί 115 εκατομμύρια χρόνια, αυτή η μοναδική νησίδα, η Ελλάδα μας εν μέρει, αντίκριζε ολομόναχη την πανθάλασσα που την περιτριγύριζε.

   Εις αυτήν την νησίδα για 80 εκατομμύρια έτη, πριν ακόμα αναδυθούν άλλες οροσειρές, άρχισε η διαδικασία των νέων μορφών της γενέσεως όντων. Πριν 35 εκατομμύρια χρόνια, δηλαδή 105 εκατομμύρια έτη μετά την άνοδο της Πελαγονικής οροσειράς στην επιφάνεια, αναδύονται ως άλλα νησιά οι ορεινοί όγκοι όπως η Πίνδος, οι Δειναρικές Άλπεις, τα Πυρηναία και τα Ιμαλάϊα. Η λογική λέει, λοιπόν, η παρουσία του ανθρώπου, σε όποια εποχή και εάν εμφανίστηκε στην γη αυτός ο άνθρωπος, πρέπει να αναζητείται στον Όλυμπο. Είναι δε αδύνατον ποτέ σε μια περιοχή που για λόγους ανερμήνευτους αναδύεται η πρώτη χέρσος γη, ο άνθρωπος της προνομιούχου αυτής γης να σχηματίζεται όμως αργότερα από ότι οι άλλοι άνθρωποι, που η ανάδυση της γης τους καθυστερούσε κατά πάρα πολλά εκατομμύρια έτη. Χώρος και άνθρωπος εδώ μεταξύ Ολύμπου και Πίνδου εσχημάτιζαν την πανάρχαια Ελληνική γλώσσα, η οποία και δάνεισε τις λέξεις του πολιτισμού της

   ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ...
   https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/blog-post_87.html#comment-form

   ΑΦΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΒΗΜΑ,ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΚΑΓΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...

   ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ??

   Διαγραφή
  3. 9.14
   ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΞΙΑΣ 670 ΔΙΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΓΙΑ 670 ΔΙΣ,ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ..

   ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ Η ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΣΤΟ 10% ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

   http://nea-ellhnwn-e-sy-ellhnwv-syneleysis.blogspot.gr/2015/07/670.html

   ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??
   ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΥΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ??

   ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ..!!!!

   ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΓΚΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ,ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ..

   ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΤτΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

   ΑΥΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ??

   ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

   http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/

   ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ:
   http://www.artemis-sorras.gr/financingproposals/metoches-trapezas-anatolis/

   ΥΓ
   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ,ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....

   ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΣΑΝ "ΕΙΔΙΚΟΣ",ΟΜΩΣ ΑΦ'ΟΤΟΥ ΕΣΚΥΨΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΓΙΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

   ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ...

   Διαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ 12ΘΕΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Κ ΧΟΡΟΠΗΔΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΙΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!!!ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΙΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΛΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ..??

   ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ??

   ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΡΚΟ??
   ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ...

   ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΕΔΩ ΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ "ΑΥΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ...

   ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ...!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

   ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..!!!

   ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ..???

   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΟΛΟ??

   ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..??

   ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΤΣΙ??
   ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ...

   Διαγραφή
  6. Πεκλάρη Αθανασία

   ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
   ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ

   ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ …….
   ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
   ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
   ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
   ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ
   ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ )
   ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
   ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ
   ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ
   ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ;
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

   Διαγραφή
  7. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΤΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...

   ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΝΚΕΡ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

   ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ??

   ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ??

   ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

   Διαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ,Ο ΝΩΕ..!!

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΕΠ ΕΠ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΙΔΑΡΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΙΣΙΩΝΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ....

   ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ??
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΝΩΡΙΣ ΗΡΘΑΤΕ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ...

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΩΡΑΙΑΑΑΑ..

   ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ,ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ....

   ΕΠΟΜΕΝΟΣ....!!!

   Διαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ 12ΘΕΕ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΕΡΕΩΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ???ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΥΦΤΙΚΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ 10 Ε ΤΗ ΜΙΑ???Κ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΑΛΛΑ ΑΠΟ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΩΕ Κ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΣΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ 3 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Κ ΠΗΡΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ Κ ΕΙΧΕ ΘΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ Κ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ???

   Διαγραφή
 4. .................................
  Άλλος σχολιαστής θέλει να μας πείσει ότι
  το ''αγαπάτε αλλήλους''
  ο Χριστός το είπε, για να ισχύει μόνο μεταξύ των μαθητών του. Δηλαδή παροτρύνει τους μαθητές να αγαπάνε ο ένας μαθητής τον άλλο μαθητή!!!
  Δεν τους παροτρύνει δηλαδή να αγαπάνε όλους τους ανθρώπους!!! Επομένως το ''αγάπα τον πλησίον σου'' δεν ισχύει!!!

  Για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι ο Χριστός δεν είναι Θεός της αγάπης, γράφει:

  ''Αντίθετα γι' αυτούς που διαφωνούν, υπόσχεται να.....τους σκορπίσει''.
  Παραθέτει το ... δικό του απόσπασμα:
  Ματθαίος 12,30
  "Αυτος που δεν είναι μαζί μου είναι εχθρός μου, αυτός που δεν με ακολουθεί θα σκορπίσει (ε ξ α φ α ν ι σ θ ε ί)."

  Διαβάστε τώρα και το ακριβές κείμενο της Καινής Διαθήκης:
  ''Εκείνος που δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου και εκείνος που μαζί με μένα δεν συγκεντρώνει και δεν φρουρεί τα πρόβατα της μάνδρας μου, τα σκορπίζει και τα απομακρύνει''.

  Το κείμενο δεν γράφει πουθενά ότι θα ''ε ξ α φ α ν ι σ θ ε ί''

  Αφήνω σε σας να κρίνετε την νοητική ικανότητα αυτού του σχολιαστή!!!
  .....................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κείμενο στα αρχαία γράφει (Ματθαίος 12,30):
   ''ὁ μὴ ὢν μετ᾿ ἐμοῦ κατ᾿ ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ᾿ ἐμοῦ σκορπίζει''.

   Δεν μιλάει δηλαδή για εξαφάνιση (θανάτωση) όσων δεν είναι εναντίον του.

   Διαγραφή
  2. Διόρθωση: όσων είναι εναντίον του.

   Διαγραφή
  3. 1) συνάγω = συναθροίζω, συγκεντρώνω

   2) σκροπίζω = σκορπάω, διασπείρω

   3) το σκροπίζω είναι ρήμα ενεργητικό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ''εξαφανίζομαι''.

   4) τα ρήματα ''συνάγω = συγκεντρώνω''
   και ''σκροπίζω = σκορπάω''
   είναι αντώνυμα, αντίθετα.

   Διαγραφή
 5. ΤΟΝ ΚΕΡΟ ΕΚΙΝΟ ΠΟΥ ΕΖΟΥΣΕ Ο ΛΩΤ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, Ο ΛΩΤ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΕΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΗ ΠΑΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΠΑΡΧΗ ΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΒΕΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ 2017 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΗΜΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΘΟΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΕΟΒΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΜΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΕΝΕΣΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑ 'Η ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ Κ ΓΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΨΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ?????

   Διαγραφή
  2. Αφού δεν υπάρχει ούτε Παλαία, ούτε Καινή Διαθήκη, γιατί λες
   ''Ο ΛΩΤ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΕΘΗΣΑΝ'';;;
   Δηλαδή δέχεσαι την Παλαιά Διαθήκη, αλλά απλώς μας λες ότι δεν τα γράφει όπως θέλεις εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]