Λεβέντης: «Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας. Δεν έχω καμία ευθύνη για τη φυγή βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων»

Σχέδιο ανωμαλίας κατήγγειλε ο Βασίλης Λεβέντης με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση άλλων δύο βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων.

«Φεύγουν βουλευτές που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας με εμπνευστή το περιβάλλον Μητσοτάκη που κοιμάται με εφιάλτη τον Λεβέντη. Εάν μπω στη Βουλή με 6-7% είναι εφιάλτης για τον Μητσοτάκη γιατί θα κρέμεται από μένα και τη Γεννηματά για κυβέρνηση» είπε ο κ. Λεβέντης στο ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για όσα συνέβησαν με τον βουλευτή Σαρίδη είπε ότι συζητήσαμε το θέμα του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και «μετά μου έστειλε τελεσίγραφο σε μένα και αυτό είναι απαράδεκτο. Εμείς του ζητήσαμε να παραδώσει την έδρα. Και μετά ήρθε ο άλλος βουλευτή, ο Φωκάς, και χωρίς να να δώσει εξήγηση είπε ότι δεν αντέχω άλλο».

«Ο Τσίπρας γιατί να μου το κάνει αυτό; Αφού τώρα χάνει. Το ανήθικο ήταν ότι πήρε τη Μεγαλοοικονόμου» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

«Το να αποστατήσεις χωρίς να δώσει την έδρα είναι ανήθικο» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης προσθέτοντας ότι «δεν ξέρω τώρα αν τους τάζουν κάτι».

loading...

1 thought on “Λεβέντης: «Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας. Δεν έχω καμία ευθύνη για τη φυγή βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων»

  1. Πουλιούνται τά καθίκια πέφτει πολύ χρήμα

Comments are closed.