Το χρέος είναι άλλοθι, δεν είναι το βασικό πρόβλημα. Η διακυβέρνηση είναι το πρόβλημα.


Γράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος-Τετράδης

Ο ελληνικός λαός βομβαρδίζεται καθημερινά εδώ και 2 χρόνια με ένα και μόνο θέμα: Το χρέος. Η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τίποτε άλλο παρά μ αυτό. Ενίοτε ψηφίζει στη Βουλή ο,τι της επιβάλουν οι δανειστές, χωρίς να τα εφαρμόζει. Αν αύριο το πρωί μας
χάριζαν όλο το χρέος, σε ελάχιστα χρόνια θα ξαναγυρίζαμε εδώ. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι το χρέος. Το χρέος χρησιμοποιείται σαν άλλοθι για να μην κυβερνηθεί η χώρα χωρίς κομματοκρατία. Αυτό είναι όλο.

Τι λείπει από τη χώρα; Παραγωγή. Πώς γίνεται η παραγωγή; Με πρώτες ύλες, εργασία, κεφάλαια, ιδέες, κίνητρα. Τι από αυτά έχει η χώρα; Πρώτες ύλες, ιδέες και εργασία. Τι δεν έχει; Κίνητρα και κεφάλαια.

Οι πρώτες ύλες υπάρχουν. Απλώς χρειάζονται αξιοποίηση. Εργατικό δυναμικό υπάρχει. Κοντά 2.000.000 άνεργοι και 500.000 έτοιμοι να αλλάξουν δουλειά. Ιδέες υπάρχουν. Σε νέα κεφάλια, που φεύγουν έξω ή παλεύουν άγρια εδώ.

Κίνητρα δεν υπάρχουν. Η νομοθεσία είναι δαιδαλώδης. Φτιαγμένη έτσι εδώ και δεκαετίες από τις κυβερνήσεις ώστε να εξυπηρετεί ψηφοφορικές συντεχνίες και όχι επενδύσεις.

Δικαιοσύνη δεν υπάρχει στην πράξη γιατί οι ακραία χρονοβόρες διαδικασίες επιφέρουν πρακτικά αρνησιδικία. Η αρνησιδικία ωφελεί τον απατεώνα.

Υγιής ανταγωνισμός δεν υπάρχει στην πράξη γιατί ευνοούνται όσοι δίνουν το κάτι τις τους στις κυβερνήσεις με τις οποίες διαπλέκονται. Ο ανταγωνισμός είναι κρατικοδίαιτος. Όπως το είπε αφοπλιστικά ο Ιβάν Σαββίδης, αν δεν έχεις Μέσο στην Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις σοβαρές δουλειές. Το ίδιο στη Σικελία, τη Νάπολη και τη Ρωσία.

Πολιτική σταθερότητα δεν υπάρχει. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και η κρατική μηχανή δεν λειτουργεί ανεξάρτητα. Είναι παρακλάδι των κομμάτων.

Φορολογική σταθερότητα δεν υπάρχει. Σήμερα φορολογείσαι με 29%, αύριο με 25% και μεθαύριο με 35%. Σήμερα πληρώνεις προκαταβολές φόρου, αύριο τις πληρώνεις με καπέλο έναν δείκτη πληθωρισμού. Κανείς δεν ξέρει.

Πάμε στα κεφάλαια. Κεφάλαια δεν υπάρχουν. Είτε αναπαύονται σε ασφαλή καταφύγια του εξωτερικού, είτε «εργάζονται» αλλά συνθλίβονται από τον εξωτερικό ανταγωνισμό, είτε αναπαύονται στα υπόγεια των τραπεζών, που τα κρατάνε για να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Το κράτος δεν δίνει όλα τα κεφάλαια που χρωστάει στους ιδιώτες. Τα κρατάει για να έχει ταμειακό πλεόνασμα και μαξιλάρι ασφάλειας για τα ξένα δάνεια.

Οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια. Δεν έχουν τόσα κεφάλαια όσα χρειάζονται και δεν μπορούν να ωφεληθούν από τα ευνοϊκά προγράμματα της ΕΚΤ γιατί η κυβέρνηση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα τα χρησιμοποιήσει για χρηματοδότηση επενδύσεων και όχι για διορισμούς και τάισμα ημετέρων. Αυτός είναι ο ένας σοβαρός λόγος που δεν μπαίνει στο περίφημο QE.

Ξένα κεφάλαια δεν έρχονται αν δεν έχουν εγγύηση ότι δεν θα πολεμηθούν από τη νομολογία, ότι δεν θα βαλτώσουν στα δικαστήρια και ότι δεν θα φορολογηθούν αύριο με τριπλάσιους φόρους από εκείνους που συμφωνήθηκε να πληρώνουν.

Συνεταιρισμοί, που θα μπορούσαν να πάρουν στα χέρια τους τον ελληνικό πλούτο και να τον απογειώσουν δεν υπάρχουν. Οι κάτοικοι δεν έχουν λεφτά. Το κράτος δεν έχει λεφτά. Κουλτούρα συνεταιρίζεσθαι δεν υπάρχει. Μόνο ο εαυτούλης. Όλοι σχεδόν οι μεταπολεμικοί συνεταιρισμοί διαλύθηκαν, είτε από κακοδιαχείριση, είτε από σκάνδαλα.

Συμπέρασμα: Η παραγωγή δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς κίνητρα, συνεργασία και κεφάλαια. Άρα, δεν μπορεί να γίνει παραγωγή. Κι ας μας χαρίσουν όλο το χρέος.

Τα κίνητρα χρειάζονται διάλυση του υπάρχοντος κράτους και δημιουργία ενός άλλου από την αρχή, με άλλη νοοτροπία. Η συνεργασία, με την έννοια της συνεργατικής, χρειάζεται άλλη νοοτροπία κατοίκων. Αλλαγή νοοτροπίας απαιτεί άλλη νοοτροπία κυβερνητών και τουλάχιστον τρείς γενιές ανθρώπων.

Τα κεφάλαια χρειάζονται σοβαρές κυβερνήσεις με μακρόπνοα εφαρμόσιμα προγράμματα, που να νομοθετούν και να διοικούν με την ελάχιστη διαπλοκή (χωρίς διαπλοκή δεν υπάρχει στον κόσμο) και με γνώμονα την ευημερία του συνόλου και όχι μειοψηφιών. Χρειάζεται καλή διπλωματία στις σχέσεις με τον έξω κόσμο.

Η κυβέρνηση φωνάζει ότι έχει κάνει ό,τι της είπαν οι δανειστές και ζητάει επιτακτικά το χρέος ως υποχρέωσή τους. Παραμύθια.

Οι δανειστές έχουν ζητήσει ΕΦΑΡΜΟΓΗ και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ των προαπαιτούμενων. Αντ αυτού η κυβέρνηση απλώς έχει ψηφίσει ΚΑΠΟΙΑ από τα μέτρα, τα οποία μάλιστα δηλώνει ότι δεν θα εφαρμόσει αν δεν πάρει ρύθμιση του χρέους. Επομένως, ούτε έχει εφαρμόσει τα προαπαιτούμενα ούτε δέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος και εκφοβίζει κι όλας!

Η απάντηση των δανειστών στον ψευτοεκβιασμό είναι η ουσιαστική άρνηση να δώσουν ο,τιδήποτε αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα! Η ανταπάντηση της κυβέρνησης δια στόματος πρωθυπουργού ήταν δώστε ό,τι να’ ναι αρκεί να δώσετε. Γιατί τέτοια αναδίπλωση;

Γιατί η κυβέρνηση έχει μόνο μια ελπίδα αν πάρει καμιά ψήφο παραπάνω όποτε γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα. Να πάρει τα λεφτά και να μοιράσει επιδόματα εξαγοράζοντας ψηφοφόρους αντί να τα ρίξει στην παραγωγή. Αναπαραγωγή της εξουσίας θέλει. Όχι παραγωγή της χώρας.

Όπως έγραψα και πιο πάνω το πρόβλημα δεν είναι το χρέος. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που (δεν) κυβερνιέται η χώρα. Και, όπως δείχνουν τα πραγματικά γεγονότα η λύση είναι μια: Διάλυση εκ θεμελίων του μεταπολιτευτικού κρατικοδίαιτου, παρασιτικού, αντιπαραγωγικού κράτους και δημιουργία καινούργιου. Με πατριωτική και όχι κομματική συνείδηση.

Αλλά, αυτό δεν γίνεται αν οι πολίτες πρώτοι δεν το υπερασπιστούν ως δικό τους κάθε μέρα και σε κάθε λειτουργία του. Αν δεν συνειδητοποιήσουν ότι το κράτος είναι ΑΥΤΟΙ και κανένας άλλος. Το σύνθημα πράγματι είναι «ή αυτοί ή εμείς». Μόνο που «αυτοί» είναι όσοι έχουν τη νοοτροπία όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων.

πηγη
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

6 σχόλια :

 1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...

  http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_24.html

  Υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ καταγγέλλει επίσημα τη συνωμοσία ΔΝΤ και Ευρωπαίων σε βάρος της Ελλάδας.!!!!!!!!!!!!!

  Η Υποεπιτροπή Νομισματικής Πολιτικής και Εμπορίου της Γερουσίας των ΗΠΑ προέβη σε ακρόαση την Πέμπτη 18 Μαΐου για να αξιολογήσει τα διδάγματα από το πρόγραμμα «διάσωσης» της Ελλάδας από το ΔΝΤ το 2010 και το 2012.
  «Με την οικονομία της Ελλάδας ξανά επισήμως σε ύφεση και τις συζητήσεις που διεξάγονται για τρίτη διάσωση του ΔΝΤ, είναι σαφές από τη σημερινή ακρόαση ότι οι προσπάθειες του ΔΝΤ για διάσωση της Ελλάδας από την αφερεγγυότητα υπήρξαν ανεπιτυχείς και το Ταμείο πρέπει να μάθει από αυτές τις αποτυχίες,» δήλωσε ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Andy Barr. «Το ΔΝΤ πρέπει να επικεντρωθεί στην κύρια αποστολή του και να μην παρέχει πολιτική κάλυψη για τους πολιτικούς της Ευρωζώνης που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για την κρίση του χρέους της Ελλάδας.»

  Κύρια συμπεράσματα από την Ακρόαση:
  • Η «διάσωση» της Ελλάδας από το ΔΝΤ, η οποία έχει εμφανώς πολιτικοποιήσει το Ταμείο – δηλαδή το έχει καθυποτάξει εμφανώς σε πολιτικές σκοπιμότητες – και έχει αφήσει την ελληνική οικονομία σε ερείπια, αμαυρώνει τη φήμη του ΔΝΤ και θέτει σε κίνδυνο τα δολάρια των φορολογουμένων.
  • Οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης χρησιμοποιούν το ΔΝΤ ως φύλλο συκής για να αποφύγουν τις εκλογικές και πολιτικές συνέπειες, παρόλο που το ταμείο διάσωσης της Ευρώπης διαθέτει επαρκείς πόρους για να επιλύσει μόνη της η ΕΕ την ελληνική κρίση.
  Οι μάρτυρες που κλήθηκαν και κατέθεσαν στην ακρόαση τόνισαν τα εξής:
  • «Κατά τη διάρκεια της κρίσης στην ευρωζώνη,» είπε ο Paul Blustein, Senior Fellow, Κέντρο Καινοτομίας Διεθνούς Διακυβέρνησης, «το Ταμείο εντάχθηκε σε αρκετές διασώσεις, παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις μεταξύ των μελών του Εκτελεστικού του Συμβουλίου και κορυφαίων οικονομικών και νομικών αξιωματούχων - και το έπραξε υπό την πίεση των κορυφαίων Ευρωπαίων πολιτικών, οι οποίοι διατηρούν μεγάλη επιρροή στους μοχλούς ελέγχου του Ταμείου. Ορισμένα από αυτά τα πακέτα έκτακτων δανείων λειτούργησαν καλά, αλλά, όπως πολύ συχνά συμβαίνει, το χρέος προστέθηκε στο χρέος κι έτσι υπερβολικά σκληρές συνθήκες επιβλήθηκαν στις χώρες που επλήγησαν από κρίσεις. Αυτή η προσέγγιση, σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους, διευκόλυνε χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία, οι τράπεζες των οποίων αγωνίζονταν να αποτρέψουν τις απώλειες και των οποίων οι ψηφοφόροι εξοργίστηκαν να πληρώσουν για τη διάσωση χωρών που αντιλαμβάνονται ως ανεύθυνες. Διευκόλυνε επίσης και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), διότι συνέβαλε στη διατήρηση του διεθνούς καθεστώτος του ευρώ και των αρχών της ανεξαρτησίας της ΕΚΤ, στις οποίες οι ηγέτες της κεντρικής τράπεζας αποδίδουν ύψιστη σημασία.».....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΕΙΤΕΤΑ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΠΕΙΤΕΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
   ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΜΗΔΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ 150ρια πεφτανε βροχη και οι βλαχοι αλυχτουσαν απο τη τσιρλα μετα την μεταλαβια....Πιο διπλα ο γυφτος εβλεπε την μαυροκυλωτου που εβγαζε τα 150ρικα απο την μαυρη της κυλωτα ρουφωντας τα λαθραια Κερανης που φουμαριζε...σκατιλα απλωθηκε στην Ε.ΣΥ ...παμε να φυγουμε βρωμαει ειπε ο Μπατηρογυφτος και εριξε μια πορδη ειχε φαει και σκαντζοχοιρο....πιιφφφ..

   Διαγραφή
  2. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ Η ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...

   ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΑΦΟΥ ΧΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??

   ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΘΕΛΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ,ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

   ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΠ,ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ....

   ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ..

   ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ???

   ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ..!!

   ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΤΙΚΟΥ..
   http://www.wakeup.gr/products/tyu/

   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΔΙ,Η ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΡΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΟΥ ΑΓΝΟΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ...

   ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ:
   """ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ"""

   ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΣΕ Ρ/Σ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ Ρ9 ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ,ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ.

   ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

   Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html
   ΜΩΡΟ..

   ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΩΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ..

   ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Μ’ΑΥΤΟΝ..

   ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

   ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΥΓ
   ΜΙΑ ΑΜΑΜΗΤΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ,ΝΕΟΤΑΤΗ 65ΡΑ ΕΚΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....

   ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ,ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....!!!!

   Διαγραφή
  5. ΩΩΩΩΩΩ..!!!....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΚΑΛΑ??
   ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...

   ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ$ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ..
   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...

   ΠΕΣ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΓΕΛΑΚΙΑ…!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.!!!
   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

   ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΗΡΘΕ Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ...

   ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ..!!

   ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ....ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ...!!!!

   ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....

   ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ....!!!!
   ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??

   ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΠΙΣΩ Η ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ 95% ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΚΑΖΑΡΙΑ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ,ΟΡΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΛΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....!!!

   Διαγραφή