Μιληστε στους διπλα σας,αν αρνηθουν την αληθεια εσεις προσπαθησατε.

 

Αν καποιος απο οσους διαβαζουν το ιστολογιο αυτο μπει στον κοπο να παει αρκετα χρονια πισω θα διαβασει τι εχω γραψει σχετικα με ολα αυτα που γινονται σημερα,δεν εγιναν ξαφνικα,δεκαετιες σχεδιαζονται,απλα περιμεναν την καταλληλη περιοδο και τις ιδανικες συνθηκες για να βγουν στο φως.

Και γιατι βγαινουν τωρα?

Γιατι πλεον τελειωσαν οι πραγματικοι ηγετες και αντικατασταθηκαν απο ανικανους νανους με ψυχοπαθητικα συμπτωματα,παρανοικους που ειναι γαλουχημενοι με τις ιδεες των νεοταξιτων,νεοταξιτες υπηρχαν παντα,σε κρυφαυπογειες στοες σε κλαμπ και λεσχες που οργανωναν την κατασταση και περιμεναν την ανοδο στην εξουσια αυτων των αστειων μαριονετων ωστε να βαλουν σε σχεδιο οσα ειχαν μελετησει.

Η αναπτυξη της ψηφιακης τεχνολογιας και των υπολογιστων τους ελυσε τα χερια.

Η ελλειψη εκπαιδευσης η οποια εγινε με δικες τους εντολες και η αποβλακωση του κοσμου μεσω της τηλεορασης και της παραπληροφορησης τους εγινε ενα ακομα οπλο στα χερια τους.

Στην Ελλαδα οι πρωτη φωνη που ακουστηκε για Παγκοσμια διακυβερνηση ηταν του αποβλακωμενου ποδηλατη Γαπ την δεκαετια του 2000 και ακολουθησε μετα την πτωση του η φωνη του αντισυνταγματολογου Βενιζελου η Τουρκογλου.

Μαζι με αυτους σιωπηλα ακολουθησαν και οι αρχηγοι των υπολοιπων κομματων,κανενας απο ολους αυτους δεν εχει αλλη αντζεντα,ολοι ακολουθουν την ιδια νοσηρη οδηγια.

Υπουργοι καθε κομματος και παρατρεχαμενοι που επαιρναν μερος στις συγκεντρωσεις της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ,λατρεις των ιδεων του Κλαμπ της Ρωμης και τελικα ολοι υποτελεις των εντολων του Παγκοσμιου οικονομικου φορουμ που προεδρευει ο σατανικος Κλαους Σβαμπ με πρωτη μπαλαρινα την κοντη παρανοικια αδερφη τον Χαραρι.

 

Οποιοι λοιπον ειχαν μπει στον κοπο να διαβασουν πριν απο 10-15 και πλεον χρονια οσα εγραφα θα ειχαν μια ιδεα,πολλοι θα αναρρωτηθηκαν αν ειμαι στα καλα μου η πασχω απο σχιζοφρενεια γιατι λογικο ηταν ολα αυτα να ακουγονταν συνομωσιολογιες και απραγματοποιητη φαντασιωση.

Πολλοι ακομα και σημερα…και γνωστοι μου λενε οτι γραφω χαζομαρες και υπερβολες,μα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου,τα λενε πλεον μονοι τους οι ιδιοι οι σχεδιαστες αυτου του σατανικου σχεδιου.

 

Το πιθανοτερο ειναι οτι στα επομενα χρονια δεν θα ειναι δυνατον να αναφερομαι σε τετοια θεματα χωρις επιπτωσεις,το πιο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξει ο τροπος χρησης του διαδικτιου και θα παρακολουθουν οσους γραφουν αντιθετη αποψη,αν τους αφησουν να υπαρχουν καν… ηδη παρακολουθουν οσα γραφω,δεν ξερω τι σχεδιαζουν,παντως δεν θα αφησουν αλλες φωνες αντιθετες προς την δικη τους, δεν με φοβιζει αυτο,περισσοτερο με απασχολει η απαθεια της πλειοψηφιας η οποια ακομα κι αν εχει ακουσει η διαβασει κατι απο οσα λενε αυτη παραμενει ησυχη και αμεριμνη και περναει τον χρονο της με “πουτσα,λουσα και χορο”,σαν προβατα επι σφαγη θα παμε ολοι.

Λιγοι θα γνωριζουν το γιατι,η πλειοψηφια οχι.

Και εμεις που μεγαλωσαμε πλεον δεν εχουμε και τιποτα να φοβηθουμε,τι κι αν ζησουμε ακομα 5 χρονια τι κι αν οχι,ομως οσοι εχουν οικογενειες με μικρα παιδια και ειναι ακομα στην Νιρβανα τους θα εκπλαγουν πολυ δυσαρεστα.

Αν ο κορωνοιος ειναι ενα μεγαλο σοκ στην καθημερινοτητα μας αυτο που ερχεται ανεπιστρεπτα δεν θα μπορεσουν να το κατανοησουν.Ποσο περισσοτερο να το αντιμετωπισουν.

Τοτο θα καταλαβουν ομως γιατι τοσα χρονια λεω οτι δεν υπαρχουν πλεον ιδιεολογιες και πως ολοι ανεξαιρετα ειναι ταγμενοι στον ιδιο στοχο.

Διαβαστε,ενημερωθειτε,προς Θεου,οχι απο τα καναλια και τις εφημεριδες τους,οχι απο τους γλυφοκωληδες δημοσιογραφους…το διαδικτιο ειναι γεματο απο πληροφοριες,δεν χρειαζεται να διαβαζετε την δικη μου αποψη η να ακουτε τι λενε τα ξεπουλημενα μιντια,με την πληροφορηση θα αποκτησετε την δικη σας.

Μετα ενημερωστε οσους μπορειτε,δεν ζουμε μονοι μας στον πλανητη η στην χωρα.

Οσο οι λαοι υπομενουν παθητικα τις αποφασεις των αντιδημοκρατικων κομματων και ηγετων και δεν υψωνουν την φωνη τους περιμενοντας λυσεις απο αβουλους δεν εχουν να ελπιζουν τιποτα παρα μονο τα χειροτερα.

Μονο ενωμενοι θα μπορεσουμε να αποκρουσουμε την κολαση που μας ετοιμαζουν την ωρα που μας χαμογελουν και μας βεβαιωνουν οτι οσα κανουν τα κανουν για το καλο μας.

 

  Λαος ..εθνος η ανθρωπος που θυσιαζει την ελευθερια του για την ασφαλεια του την προσωπικη δεν αξιζει ουτε να ειναι ελευθερος ουτε ασφαλης.

Και μας αξιζουν αυτοι που κυβερνουν σημερα.

Εμεις τους ψηφισαμε.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/01/blog-post_62.html

loading...